World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah. Mikor kijött jól lesajnállta mindenki hogy csak kis 75-öse van erre ígyis rohadt idegesítõ dög. Múltkor a saját Is 3-ar kellett megmentenem mert 2 e 25 körbe goldozta... köpni nyelni nem tudott a dpm-tõl.
meg tudná valaki mondani, hogy melyik tankok vagy melyikek nem voltak eddig top of tree ben?
popey8
Azt mikor hozták be, h vízben nem forog a tank tornya (mikor már számol vissza)? Az elõbb majdnem megszívtam emiatt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

505thZajcev[PT]
Ma egesz nap goldal lottem. Itt az eredmenye:

Master91
Na ez az

Vagy 2 aki platoonba van és E betûvel kezdõdik, és 25-el végzõdik.

Hamarabb felértek Fjords A2-be bal oldalról mint mi a médiumokkal....esélyünk nem volt.
Ahogy Yossarian aláírásában is szerepel: Hány TD kell ahhoz hogy tönkretegye a meccset? Csak egy, amelyik spotol az artynak.😄
Master91
Ja és aztán szigeten spottoltam egy tigert, amibe a mi tüzérünk 980 körül ütött...<#levele><#levele><#levele>
Master91
jajj de nerfeljük gyorsba a tdket

Igen, az a piros kis senkiházi 1hittelt.

Minipatch Patch 9.0.3 coming

Hello everyone,

tomorrow, 8.5.2014, a minipatch 9.0.3 will be activated on EU, RU and ASIA servers. This patch will “bring a series of changes in the mechanics of discounts and missions”.

Edit: Official info from WG support page

This patch is made to help those who are facing issues with game performance due to inappropriate graphical settings in the client.
The goal of this patch is to detect players who are experiencing low FPS (less than 20) and propose them to adjust their graphical settings

VÉÉÉÉGRE!!!!!
Bocs ez most kicsit megmosolyogtam mert az ISU elõl néha csak a teljes elbúlás mûködik, fõleg ha azt sem tudom hol van... na attól úgy kerüllget a frász mint az artától, remélem akkor is effektív lesz a BL 10 ha én is eljutok oda...
A Northwest-i csata a másik oldalról 😊 Jó hogy nem bújtál el a végén, hanem jöttél harcolni. Mondjuk elég farok volt a "csapattársad", hogy jelentette a pozíciódat. Bocs a goldért a végén, de az SP akció miatt "kénytelen" voltam (na meg a meccs is azon múlt).

Victory!
Battle: Northwest
Vehicle: Tiger I
Experience received: 3 902 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 58 552
Battle achievements: High Caliber, Steel Wall, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"
WN8: 10507 (100)

Ezután még mentem két elsõ osztályt a másik két német tankommal. Gondolom az 5x alatt örülök majd a 3. osztálynak is.

nálad nem nagyobb 😄
nem is az a gáz a Foch-okkal, hanem az hogy abban a tierben minden overmatcheli (szögtöl függetlenül beüti) az oldalát, ugyanis mindenkinek 120mm+ kaliberes csöve van.

az sg fórum annyira 2014

Szóval low vagy? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pffff történt ez 5-12-nél kb elõrementem meghalni 😄
Nyomkodni kéne az F2-õt néha. <#action>

erre csak ezt tudom mondania mestertol:

"A hülye meg te vagy, meg low is ezek szerint, hogy nem tudsz heavykkel játszani. Érdekes az én heavyjeimet nem szokták belõni golddal se. Igaz nem is állok ki a mezõ közepére, hogy lõjjetek. Meg kéne tanulni játszani, pozíciókat felvenni, sidescraepelni stb. "
bele sem merek gondolni, h ha ma iylenek a csapattarsak egesz este, mi lesz holnaptol...

Defeat
Battle: Northwest
Vehicle: T29
Experience received: 1 057
Credits received: 44 127
Battle achievements: Mastery Badge: "3rd Class"

Defeat
Battle: Redshire
Experience received: 742
Credits received: 42 669

Victory!
Battle: Tundra
Experience received: 3 162 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 48 196
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "2nd Class"
ximix
Gratula,home sweet home 😊

Antimat
Elárulnád, hogy ez milyen statisztikai mod?

cyka blyat

El hallu, ja és mikor kiszúrták, utána se váltott pozíciót 😄
retardok castja 😄 Most is blow upot lõ nekem a nyomorék 3 killje van ISUval a common bokorba. Ha én lettem volna artyval addig élt volna ameddig betöltöttem volna az az elsõ, hogy meglövöm azt a bokrot. És egész végig onnan lövöldöz 😄 Egyszerûen ez gáz 😄
Pales27
Grat! Az alsó 3 területtel meglehetne a Nagy-Magyarország. Kár, hogy Horvátország beugró.

Master91
Grat!

Irány a Erdély!
Ez nem a World of Fire map?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

pointer4
Tudom Jeff akarta volna kirakni, csak elment aludni 😄
Magyarország a Magyaroké 😄 Ma még, mert tudjuk a sors forgandó 😄
Közel önerõbõl, csatározások által 😄

Én is hallottam már róla. De dunno, lehet csak városi legenda.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem a Tomdantes tudni fogja, ha benéz. 😊

ximix
Nálam nem tudom mi kavar be (valszeg valamelyik mod,), de most már rendszeresen minden nap van egy kifagyásom bizonyos csata szám után.
Csak a játék fagy meg, tálcán becsukom és újraindítom ha mázlim van akkor álltam ha nincs mint most akkor a a halkkal beszélgetek a folyó fenekén 😊
Hát végülis teljesen elképzelhetõ. A sok vodka után (már ha volt) biztos izgatta a fantáziájukat a nemes nedû. Ennek lehet majd utánnanézek.
popey8
Nem vodkás pince volt az véletlenül?😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Van egy olyan történet, hogy a Téli Palota ostrománál a legnagyobb lövöldözés akkor tört ki, amikor a késõn érkezõ vörösök megpróbáltak bejutni a borospincébe és ezt a korán érkezõ vörösök nehezményezték.

Nem tudom mennyire igaz, de vicces.

Csak nehogy pince forradalom legyen 😄

Amúgy hol vannak R3nton apostol próféciái? Egyszer valamelyik lüke szerkesztett ilyetxD
ximix
Tessék elsõ lecke 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

en meg az uzsonnamat is nekiadnam, csak tanitson meeeg....
patchaou
Á... írtam vagy nyolc sort, de inkább hagyom...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Itt az alakalom a bizonyításra a pince részlegnek 😄.

Elõször az artyk, most a td-k aztán meg majd a medek számát kellene korlátozni. Majd túl sok lesz a heavy, így azokét is.
Na de akkor mivel is játsszunk?! 😄
majd mindjart megtudjuk remlem es tanit meg a mester 😊
patchaou
Azon kívül, hogy nincs a számuk lekorlátozva semmi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor mi a probléma a TD-kkel?

<#hehe>

Ha a 300 milis gold átütéssel nincs gond, akkor a 300 milis TD átütéssel mi a baj?
Ez az, de hiányzott már egy jó kis R3nton rage fight. <#taps>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ezert vinnyogsz biztosan mindig a td-k miatt 😄
mi van? 😄
Master91
igy jatszunk es gold meg fingat. nem, nem nekunk kell tanulni. tanuljanak az aranyosok loni.
Van type64-el is nyugi. De biztos az is OP. A hülye meg te vagy, meg low is ezek szerint, hogy nem tudsz heavykkel játszani. Érdekes az én heavyjeimet nem szokták belõni golddal se. Igaz nem is állok ki a mezõ közepére, hogy lõjjetek. Meg kéne tanulni játszani, pozíciókat felvenni, sidescraepelni stb. Ja és ki kéne próbálni milyen az aranylõszer!!!
felnyomtam a virtuális memóriát 6000-re 4000-rõl, megnézzük hátha segít
kövi csatában le is fagyott a game XDDD
jó ez a 9.0 😊