World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 50-60al szaguldo tankokat sima lonek ki
- on-hit killek
- spalsh damage is sebezs sokat es modulokat es szemlyzetet visz, amivel a tank kb ki is esika jatekbol
- eszmeletlen alcazas meg loves utan is
- oriasi latotav - ezts em magyarazza megs enki miert kell nekik!
- kozelharcban gyakorlatilag td modban mukodnek
azaz ha vegre odaersza koezelebe, elobb lat meg, te nem, te mar le vagy serulve, es siman kilo a francba.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
WoT Artyst
Mert közelharcban egyszerüen nullák.Sokuknak(még 20000 csatával is) se pályaismeretük,se taktikai érzékük,se tankismeretük,se ügyességük.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A következõ mi lesz: ha teszem azt eltûnnek a tüzérek, akkor a "becsületkódex" törvényei szerint a táras tank csak egyet lõhet rád minden tárból, és majd bemesélitek neki hogy várnia kell míg töltesz? Mert a logikád szerint ez így lesz egyenlõ küzdelem.
Jöhetnek a -ok. Nem a tüzér az oka, hogy ellenséges tankra merészel lõni.
Baráti tüzet zúdító retard minden osztályban megtalálható.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://youtu.be/IS-nLm26ycY
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nekem több mint 7k csatám van artával, de már írtózok facehugos párra lõni a kib@szott RNG (nomeg a medek suicid ötletei) miatt, olyan dolgokra képes ez a random mostanában, hogy elszáll az agyam, de még így is sokkal-sokkal több társam életét mentettem meg ilyen szituációkban mint amennyi kárt okoztam
Ha pedig segítség kell (rendes artytól), ott az f7, nem szégyen használni és próbáld meg egyhelyben tartani/egyenletes mozgásra késztetni, jönni fog a segítség (tõlem biztosan) és bele fog dögleni a fenébe, vagy kap egy tracket és mehet a flank!
U.i.: MINGIG kívülrõl kerüljétek azt a nyavajást ha látjátok, hogy Target ment a célpontra, kurvagáz az artisnak is meg neked is ha beléd ver egy ezrest, de senki nem fogja tudni megmondani h te mint fürge med mit találsz ki és hol leszel 5-6 mp múlva
WoT Artyst
De pl most megint lesz ez a CW kampány. És mi lesz tier6ban. KV-1S és hellcat hadseregek. Esetleg a type64el be tudok menni spotolni. De pl a cromwellemmel CW szinten már nem tudom felvenni a versenyt 10 KV-1S és 5 hellcat ellen. Gyomrom kifordul a tier6os CW-ktõl emiatt.
IS-6: nem érdekel az orosz ág túlzottan, van jó legénységem hozzá, gyorsabban tölt, jobb páncél.
112: nincs legénység, kihúznám a kínai heavy ágat, ellentmondásos értékeléseket olvasok a tankról, egy picit efelé hajlok, a ritkasága miatt, nem tudom melyik tank stílusára hasonlít vele a játék.
Kb ennyi. Most olcsóbb mindkettõ.
Tegnap valami csoda folytán elinditottam a játékot, viszont logolni nem tudtam, mert azt irta, hogy This server is temporary unavailable. Update your launcher or wait for a schedulded update. A launcher nem töltött le semmit, azt irta, hogy a legfrisebb.
Reinstall megvolt, leszedtem a legújabb teljes klienst és a hiba továbbra is fennáll.
Mi lehet a probléma?
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A heavy tank feeling az vitathatatlan, de fõleg mert T3-T4 és T5 között van egy nagyobb ugrás. Szerintem 😊
Az efivel meg úgy van az ember, hogy aki magas az azért, mozogjon bárhogy is, aki hülye azt meg azért mert a mezõ közepén céloz percekig. A sárgák-zöldek maradnak a végére mindig 😄
WoT Artyst
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez a játék a kezdetektõl az artykra épült, pl su26-al 3 egymás utáni alkalommal szedtem ki 10 tankot 😊, az volt a jó világ, na de a hszre reagálva, ha nem tetszik faszért szenvedsz, van más tankos játék is.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.