World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez meg egy faek egyszeruseg jatek, nem szimulator, aminek a ko-papir-ollo volt az alapja.
par problema:
- 50-60al szaguldo tankokat sima lonek ki
- on-hit killek
- spalsh damage is sebezs sokat es modulokat es szemlyzetet visz, amivel a tank kb ki is esika jatekbol
- eszmeletlen alcazas meg loves utan is
- oriasi latotav - ezts em magyarazza megs enki miert kell nekik!
- kozelharcban gyakorlatilag td modban mukodnek

azaz ha vegre odaersza koezelebe, elobb lat meg, te nem, te mar le vagy serulve, es siman kilo a francba.
Jó artys na ezen felnevettem.Semmi keresnivalója nincs ebben a játékban az arty-nak szerintem így ebben a formában.A tûzérség területre ható erõ volt mindig régen is most is.Nem mûholdnézetbõl lõtték vele a tankokat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igen, pont ez a probléma <#nevetes1>
Facepalm. Kismilliószor sem értem a problémátokat. Ha újra leírod akkor sem.
Na aztán ha artysként ezek nincsenek meg, akkor aztán tényleg semmi értelme annak hogy a csapatban legyél. Bocs javítok, a játékban... Pont a felsorolt dolgok kellenek ahhoz, hogy jó arysként segítsd a csapatod!

WoT Artyst

Az artyk többnyire a gyenge játékosok menedékei.Mert 90%-uk tankkal még a 40%-os nyerési arányt se éri el.Talán még TD-kel tudnak összehozni valamit.Miért?
Mert közelharcban egyszerüen nullák.Sokuknak(még 20000 csatával is) se pályaismeretük,se taktikai érzékük,se tankismeretük,se ügyességük.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

akkro valoszinuleg tankszazadot sem jatszol, ha nem zavarnak.
modok a baj! vedd ki oket. ugy majd elindul.
Mod-ok ne legyenek fent, probald meg ugy. Ha nem megy, akkor az "%APPDATA%Wargaming.netWorldOfTanks" konyvtarbol torolj ki mindent (elvileg nem kell mindent, de most nem tudom pontosan melyiket file-t kell).
Facepalm. Kismilliószor leírtuk már, mi bajunk az artykkal, hadd ne kelljen még egyszer.
Én ismerek olyat, aki így van a táras tankokkal. Mondjuk lefogadom, hogy 1 sincs az ilyennek. Amúgy meg talán a T57 heavy ami tényleg nagyon effektív, mert gyorsan újratölti a tárat és nem védtelen sokáig. A többivel azért ésszel kell játszani.
Ez a fóbia (bocs, mást már nem tudok erre mondani), lassan már a klinikai eset kategóriába esik.
A következõ mi lesz: ha teszem azt eltûnnek a tüzérek, akkor a "becsületkódex" törvényei szerint a táras tank csak egyet lõhet rád minden tárból, és majd bemesélitek neki hogy várnia kell míg töltesz? Mert a logikád szerint ez így lesz egyenlõ küzdelem.

Jöhetnek a -ok. Nem a tüzér az oka, hogy ellenséges tankra merészel lõni.
Baráti tüzet zúdító retard minden osztályban megtalálható.
Jól néz ki, most töltöm. Bár a topicja elég kihalt, ez nem jelent túl sok jót. :S [/OFF

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

én is 😄 de egyet visszalehet kérni és visszakértem 😛
Én meg azt asszem botor módon azonnal eladtam... hiba volt.
én úgy tudtam tier6, tier8 és tier10 lesz. Javítsatok ki ha tévedek!
Mondom azért, mert miatta adtam el az összes ajádnék kis tier2es tankot, mert egyik se tudta átütni a sok élvezkedõ pedotankert. Kivéve tetrarch, szoktak is lesni, mikor sima APvel átlövöm.
Érdekes amit írsz, pláne a Hellcat. Egyetértek, csak fura módón a Hellcat-et hallom ritkán mondani, hogy OP, bezzeg a KV-1S, pedig mindkettõre ráférne némi kiegyensúlyozás. De valahogy az embereket mégis a KV-1S zavarja jobban. Pedig azt ráadásul mindig segghülyék vezetik így nem is zavarnak sok vizet.

Sunsetjoy
Ez szerintetek milyen? 😊 Igaz hogy MMOFPS, de a tankok nem néznek ki rosszul.

http://youtu.be/IS-nLm26ycY

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tier6-os CW ? tier8 lesz, nézdd meg jobban.

Részvétem...
Nekem több mint 7k csatám van artával, de már írtózok facehugos párra lõni a kib@szott RNG (nomeg a medek suicid ötletei) miatt, olyan dolgokra képes ez a random mostanában, hogy elszáll az agyam, de még így is sokkal-sokkal több társam életét mentettem meg ilyen szituációkban mint amennyi kárt okoztam

Ha pedig segítség kell (rendes artytól), ott az f7, nem szégyen használni és próbáld meg egyhelyben tartani/egyenletes mozgásra késztetni, jönni fog a segítség (tõlem biztosan) és bele fog dögleni a fenébe, vagy kap egy tracket és mehet a flank!

U.i.: MINGIG kívülrõl kerüljétek azt a nyavajást ha látjátok, hogy Target ment a célpontra, kurvagáz az artisnak is meg neked is ha beléd ver egy ezrest, de senki nem fogja tudni megmondani h te mint fürge med mit találsz ki és hol leszel 5-6 mp múlva

WoT Artyst

Hmm és a T18 kit érdekel? T2-õt átalában hamar túlugorja az ember.
Nem felejtettem el 😊 Erre írtam, hogy valami megváltozott, nincs már az csoda páncél. Vagy 1 éve még ketten én KV-1 a társam T1 HT-val még tudtunk csinálni Crucial Contribution medálos meccset 6-6 killel, mert a seggemrõl is pattogtak a T5 medek. Mostanában sokkal könnyebb meghalni, sok tank van ami átlõ bárhonnan, a Pz Sfl.Vc meg ott filézi ki ahol nem szégyenli.
Alapvetõen engem sem érdekelne randomban pl. KV-1S-t és hellcatet is le lehet nyelni valahogy. Talán az RHM és a T18 a 2 igazán féreg tank. A T18ra is csak azért haragszom nagyon, mert miatta adtam el az összes tier2es kis ajándék tankot :/ (kivéve tetrarch).

De pl most megint lesz ez a CW kampány. És mi lesz tier6ban. KV-1S és hellcat hadseregek. Esetleg a type64el be tudok menni spotolni. De pl a cromwellemmel CW szinten már nem tudom felvenni a versenyt 10 KV-1S és 5 hellcat ellen. Gyomrom kifordul a tier6os CW-ktõl emiatt.
Sziasztok! Erõsen gondolkodok, hogy beszerzek egy IS-6-ot vagy egy 112-õt. Átolvastam egy rakat fórumot, megnéztem egy csomó videót, itt is érdeklõdtem már de ennek ellenére nem tudok dönteni. Elmondom a pro és kontra érveket, aztán kérem, hogy ti is tegyétek hozzá a sajátjaitokat.
IS-6: nem érdekel az orosz ág túlzottan, van jó legénységem hozzá, gyorsabban tölt, jobb páncél.
112: nincs legénység, kihúznám a kínai heavy ágat, ellentmondásos értékeléseket olvasok a tankról, egy picit efelé hajlok, a ritkasága miatt, nem tudom melyik tank stílusára hasonlít vele a játék.
Kb ennyi. Most olcsóbb mindkettõ.
Na szóval, amiért itt vagyok:

Tegnap valami csoda folytán elinditottam a játékot, viszont logolni nem tudtam, mert azt irta, hogy This server is temporary unavailable. Update your launcher or wait for a schedulded update. A launcher nem töltött le semmit, azt irta, hogy a legfrisebb.

Reinstall megvolt, leszedtem a legújabb teljes klienst és a hiba továbbra is fennáll.

Mi lehet a probléma?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

És ne felejtsük, hogy saját szintjén a tornya is baromi kemény. Weak spot sincs rajta, és egyébként is vaskos, és lekerekített. Plusz még troll is, mivel oldalról és hátulról is vastag, T5-tel a tornya oldalát lõve is remekül lehet pattogni.
Igen igaz amit leírsz, sidescrape az tényleg brutál, de ezt más is tudja, akár a tierjében is. Nincs az már mint régen, hogy az ellenfélbõl csak a másik KV-1-tõl, meg a 75mm L/70 Pz IV-tõl kell tartani, a többin, mint a foson úgy átgázol az ember. Sok járgány van már a T5-ben ami átlövi.

A heavy tank feeling az vitathatatlan, de fõleg mert T3-T4 és T5 között van egy nagyobb ugrás. Szerintem 😊
Vannak jó pillanataik, de igazság szerint könnyû szívvel áldoznám fel azt a néhány meccset, mikor õk mentik meg a bõröm, ha cserébe véglegesen eltûnnének a játékból😊
Nekem tegnap és tegnap elõtt is jól segítettek. Azt hiszem, hogy tegnap elõtt volt fjorson (az a neve?), hogy pershinggel elõre rohantam spotolni a vízes gödörbe, csak túl sok med jött arra. Szerencsére a a marhák nem mertek lejönni, egy darabig tartottam magam, aztán rámjött a t-34-3 és szépen lehozott egy lövésnyire, neki meg még volt bõven. Utána bamm és telibe verte az artynk vagy 800-1000Hpról verte ki. 😄 Utána lõttem egy Top Gunt, én sebeztem a legtöbbet és lehoztam a meccset, mindezt low HP-n 😄 Tegnap is megmentette a bundámat az arty egy szép lövéssel. Vannak jó pillanataik is azért. Bár lehet ez a pozitív karma 😄 Én nem utálom õket annyira ezért én kapok is tõlük valamit vissza, nem csak bosszúságot 😄
Ennél van még egy jobb kombó: 2 pró arta meg egy eszes scout 😄 na akkor aztán nem mész semerre, mert kapod a pofont <#eplus2> A scoutunk meg csak röhögött, hogy alig világított pár másodperce az ellen de már volt 2k spot dam a zsebében <#violent>
Az efivel meg úgy van az ember, hogy aki magas az azért, mozogjon bárhogy is, aki hülye azt meg azért mert a mezõ közepén céloz percekig. A sárgák-zöldek maradnak a végére mindig 😄

WoT Artyst

Sztem OP, nekem van, én nagyon szeretem. Nagyon sokat kibír a tierjében. Sidescrapeben brutál és amúgy is jól bírja a gyûrõdést. Jó játékosok tudják, hol kell lõni, de jó játékos vigyáz rá, hogy ott ne lõhessék. Sztem nagyon jó tank, igazi heavy tank feelingje van.
Nagyon jó gép, megéri az árát.
Tono34
Most kedvet csináltál a JP2-höz. Régóta tervezgetem a megvásárlását, lehet, hogy este meg is veszem. Az SP-hez jól fog jönni 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

*TANKS
Na jól kezdõdik a mai nap is. Pearl River, Pershing, izgalmas meccs, egy Panther 2-vel karöltve zúzunk végig a pályán, van itt minden, flankelés, közelharc, a végére egy lövésnyi HP-m van, és egy két lövéses IS-3 marad az ellenfélnél. Na uccu neki, rámegyek, belelövök, facehug, a lövegpajzsom benyeli a lövését, arcomon már diadalmas vigyor, visszatolatok egy fél métert, hogy nyugodtan lõhessem az oldalát, és... Puff, kilõ a saját Hummelunk. Gondolom nem kell ecsetelni, micsoda paradicsom volt a pajti. GG.
Szeretem mikor valaki azt mondja egy World of TANK nevû játékra, hogy kezdettõl fogva az artykra épült <#hehe> Leülhetsz, egyes.
Szerintem a KV-1 már nem OP. Nem lepõdnék meg, hogy ha csináltak is volna vele valamit, de egyszerûen felnõtt hozzá a T5, értsd az új tankok és TD-k simán át tudják lõni. Gyakorló KV-1 hajtó vagyok, valóban jó tank, de manapság már könnyen hal. (Egyébként a T1 HT se sokkal rosszabb tank)
LSSAHPAUL
Elsõnek azt hittem azért írod mert te is gyengének érzed az artikat, szal erõsíteni kéne, de aztán kövi üzikbõl kiderült hogy nem 😄
Ez a játék a kezdetektõl az artykra épült, pl su26-al 3 egymás utáni alkalommal szedtem ki 10 tankot 😊, az volt a jó világ, na de a hszre reagálva, ha nem tetszik faszért szenvedsz, van más tankos játék is.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

patchaou
Én sem élem bele magam, de egy próbát megér 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha bejön, írd már ki fórumra légy oly jó, én is megcsinálnám. Bár erõs a gyanúm, hogy nemleges lesz a válasz, vagy mert nem saját formula lévén nem tudnak mit kezdeni az xvm-es adatokkal, vagy mert csak leszarják😊
Dettó. Engem is imádnak az artyk, de bezzeg mikor a megszokott szakasztársammal megyünk párban, akinek valami 1800 és a halál közt van az effije, akkor õ anyázik folyton, hogy minden bokorülõ õt abajgatja <#nevetes1>
patchaou
Na délután ha hazajövök írok egy levelet és lefordíttatom valamelyik klántársammal. Hátha megoldja a wg hogy ne férjen hozzá az xvm a statomhoz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Dettó, ez teljesen így van, minden egyéb nerf huszadrangú, amíg az artyk a jelenlegi formájukban létezhetnek.
Tono34
Majd szólj, hogy mit adsz el, szeretném tudni mit fognak buffolni 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Biztos vagyok benne, hogy ez így van. Simán benne vagyok a statletiltásban, de csak akkor ha nem lehetne kijátszani.

patchaou
Hûdereggelvan😊 Szóval le kellene tiltani valahogy a statom, hogy xvm-ben mások ne lássák 😊

patchaou
Nekem a fõ gondoom velük már csak az, hogy mindig engem szednek. Nincs valami fényes effim, de ahhoz elég hogy a 3-4 szabadon lõhetõ paradicsom helyett inkább engem baszogassanak szikla vagy ház mögé splashelve... Valahogy le kellene tiltatni, hogy mások ne lássák. Az új patch óta Én sem használom.

Persze, yossarian leírta õket. Több is van, ami jobb a szintjén kicsit mint az átlag. De valahogy engem nem zavarnak, ha jobban belegondolok az FV és a WT se zavar. Ezerszer jobban zavarnak az artyk. Egyik OP-nak mondott tank ellen sem érzem azt, hogy ne lenne esélyem jó játékkal, de valahogy nekem az artyk ellen nem megy. Valószínûleg egyszerûen azért, mert utálok fedezékrõl fedezékre járni és letojom õket, õk viszont nem engem sajnos.