World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen kb 3 hónapja nem írtam nagyon durván TD szidó kommentet. Sztem a nerf amúgy teljesen jó lett 😄 Ja igen konkrét kérdésekre úgyse fogsz vállaszolni, már megszoktuk. Csak az elvetemült vízióidat osztod itt
Remek akkor megyek tovább szívni az artyk miatt,meg a lepattano-nem tudom átütni-mellémegy 2 méterrel és egyéb effektek közé.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
Más azonnal megkapta a prém tankot?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
60-al rongyoló medet kilõni kihívás, 6 mp shell travellel számolva mond meg hogy hol lesz a majom, (na ez menni szokott 😉) és imádkozni, hogy a random ne b@sszon ki veled
még jó hogy one hit néha néha, de jellemzõen nem az, kb 2x blowup rattel azonos ( a puha td-k óta kicsit nagyobb)
splash ez a HE hibája nem az artyké, kv-2 is belõ alád aztán csak pislogsz
Nézd már meg a t10 arty camo értékeit... lövés után még egy SE
nem látnak messzebre mint te, a stratégiai nézetre gondolsz szerintem
Közelharcban az nem az õ hibája ha befutsz elé, jgpze100 elõtt sem rohangálsz lesérülten... az hogy freekillnek tekinted az nem azt jelenti hogy az is<#banplz>#banplz>
WoT Artyst
De mégegyszer a te leírásod szerint: egy játék vs. valóság régen és most, persze hogy nem egyezik sosem volt célja és nem is lesz 😄
Másrészrõl mint minden más típusú tankból artysból is van jó és rossz játékos, az baromság hogy az arty vérvörös és agyilag is zokni. Van ilyenbõl is sok, de én pl kékülök rendesen (gondolom nem azért mert balfasz vagyok), pedig az artát részesítem elõnyben 😉
WoT Artyst
Arti árnyékos hely = az olyan helyek ahol sûrûn vet majd rád árnyékot az 1 tizedmásodperccel késõbb 1-2k dmg-et leadó arti lövedék.
R3notn: itt járatod az ujjaid, de egyébként fogalmad sincs a játékról. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egyfolytában a td-k ellen szövegelsz, miközben meddel!!! játszol szinte mindig (komolyan egy mednek ínyencfalat a td, nyílt terepen még a heavy is). Jah egyébként nem is játszottál még td-vel. Talán kettõvel (a tech tree besorolás szerint), de azoknak is tornya van: e4, wt-e100, de ezekkel finoman szólva is csak az átlagos szintet tudtad megcsípni. De tényleg OP-k. Akkor miért nem megy velük a játék? Erre még sosem válaszoltál...
Könnyû játszani olyan tankokkal, ami gyors, mozgékony, még menet közben is alig lehet felspotolni, magas penjük van, 50-60-al manõverezve is akkora célkeresztjük van, mint egy heavynek beszûkülve.
Jah és köcsög artik, dögöljön meg az összes.
Túl lassan töltenek, lassan céloznak, pontatlanok, lomhák, kevés a hp.-juk, valaki ellopta rólluk a páncélt, vakok mint Pistabá a sötét borospince alján 3 üveg bor után <#vigyor2>#vigyor2>
TÖBB ARTY-T A JÁTÉKBA!! <#hamm>#hamm>
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mivel jobb az,hogy az ugyanúgy nem látható TD, vagy med tank vagy heavy vagy bármi lõ beléd, annál, hogy a pálya végén álló tüzértõl kapsz egy pofont. Egyik ellen sem tudsz védekezni, csak azzal, hogy úgy játszod a játékot, hogy számítasz arra, hogy bárhonnan eltalálhatnak.
Az artyk részei a játéknak és kész és amúgy én sem érzem akkora nagy fenyegetésnek õket, mint az alább felsorolt OP tankokat.
Ha az egyik oldalon van 2-3 RHM(KV-1S,Hellcat stb) akkor az biztos gyõzelem a csapatnak.
Amúgy a játék legnagyobb baja még mindig a sajnos megoldhatatlannak tûnõ problémákkal kûzdõ látszó láthatósági rendszer szerintem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy nekem se a TD-kkel, se a táras tankokkal semmi bajom. Pontosan tudom, hogyan kell ellenük játszani. A TD-ket simán lehet tudni hol fognak várni, ha muszáj ott átmenni, akkor egy lövés bekap és utána vége a TD-nek, a tárasnak meg nem egy az egyben megyünk neki, illetve megvárjuk míg tölt. Semmi nehézség nincs az ellenük levõ játékban. A tüzért viszont nem látod, nem tudod mikor talál meg, nem tudsz ellene védekezni csak kempeléssel, arra meg nem vagyok hajlandó.
Õshun grille egy t5-t7 csatában:
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
This is an automated e-mail to inform you that an account suspension will be applied to your account for the amount of 1 day. The action was taken after analysis of our in-game report system.
ehhhh, vagyis most jött össze a report? -.-"
tök jó hogy megölök 10 enemyt és a fél ellenség feljelent mert csalok -.-"
vagy hogy AT-15-el nem rohanok elõre segíteni a társaimnak és feljelentenek...
ehh rohadék g***ik mind! np... ma megcsinálom a kinti melót és akkor holnap game
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De: Száguldó tankot kilõni nem tudok.
One shot kill olyan ritka mint a fehér holló, esetleg 2 tierrel alacsonyabb osztályt néha szerencsés találat esetén.
Amint ellövöm magam, és van a közelben ellenfél, már kotrom is a földet magamra.
A látótáv gyakorlatilag a teljes map, ha van spot. Anélkül átlagos.
Közelharcban egy esély van, ha az nem jön be, márpedig sokszor nem, mert csak lesebzi az ellenfelet, akkor utána kakukk.
Nem vagyok nagy arty-s, de arty oldalról nézve egyáltalán nem tûnik olyan nagy fenyegetésnek a jelenléte. :-)
már csak a kínai meg a japó tankokat kellett volna le 5× eznem és meg is van az SP, erre csata közben ez az üzenet jön pffffff
biztos volt valami g*ci moderátor csata közben vagy nem tudom....
1 nap ban... szánalmas, a TK-ért meg 1 óra jár LOL
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szóval ezekrõl teljesen felesleges vitázni, gyökeres változás nem hiszem, hogy valaha be fog következni.
Max egymásnak adhatnánk tanácsokat, hogyan küzdjünk ellenük vagy velük.
ez vicc
na most olyan levelet írok a supportos g*ciknek!!!!