World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Micsoda én élveztem a játékot a nashornnal és a stureremillel is pedig azoknak sincs tornyuk 😄 Ellentétben veled én kipróbáltam a másik oldalt is. Neked viszont egy darab 10es meded sincs, de azért állítod, hogy könnyû velük a játék. Ja igen persze és a lightokkal a legkönnyebb. Na igen hát az ISUval nehezebb is jól játszani, mint egy 1390el 😄 Mit akarok még mondani??? Egyébként miért nem játszol medekkel ha annyira könnyû? Vagy inkább direkt szivatod magad a TDkkel?

Ja igen kb 3 hónapja nem írtam nagyon durván TD szidó kommentet. Sztem a nerf amúgy teljesen jó lett 😄 Ja igen konkrét kérdésekre úgyse fogsz vállaszolni, már megszoktuk. Csak az elvetemült vízióidat osztod itt
Ó basszus ,hát akkor nagyon benéztem ezt a dolgot 😞(
Remek akkor megyek tovább szívni az artyk miatt,meg a lepattano-nem tudom átütni-mellémegy 2 méterrel és egyéb effektek közé.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
minden nemzettel megcsinaltad joember???
Szegény. Sírni támad kedvem mikor az artyknak szar a sorsuk...
pff med majom ja, nem az arty a majom az a lényeg 😄
igen mert lol 7 nemzettel kel megcsinálni nem 1el 😄
Az a gáz hogy újra kezdte a számlálást 75000-ig!
Más azonnal megkapta a prém tankot?
Normál lõszerrel a FV-nek van(310), de golddal meg a JgPzE-100-nak(420). Mondjuk ez utóbbi kb. agyrém, ekkora átütést nem is értem hogy gondolták.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mentem és még mindig nincs tank!Most akkor mi a f@sz van.
Na, akkor azokra rá kéne gyúrni a nyáron, és amint meglesznek megpakolni gold-al. Hadd szokják. ha már lúd, legyen kövér.

Asszem az FV-nek meg az Obj. 268-nak még nagyobb, de ott már minimális a különbség <#nevetes1>
Mindig gratulálok ha valaki gold-al lõ rám. Néha elég ideges válaszok szoktak jönni.

Minek van a legnagyobb átütése normál lõszerrel? JpE100? Kifejlesztem, és csak azért is, full golddal fogok lõni. Semmi másban, csak abban. Azért is, hogy fene essen a sok hülyébe.

Én is szóvá tettem, amire a frappáns "Shut up bitch" választ kaptam...

Az én szemszögembõl:
60-al rongyoló medet kilõni kihívás, 6 mp shell travellel számolva mond meg hogy hol lesz a majom, (na ez menni szokott 😉) és imádkozni, hogy a random ne b@sszon ki veled
még jó hogy one hit néha néha, de jellemzõen nem az, kb 2x blowup rattel azonos ( a puha td-k óta kicsit nagyobb)
splash ez a HE hibája nem az artyké, kv-2 is belõ alád aztán csak pislogsz
Nézd már meg a t10 arty camo értékeit... lövés után még egy SE
nem látnak messzebre mint te, a stratégiai nézetre gondolsz szerintem
Közelharcban az nem az õ hibája ha befutsz elé, jgpze100 elõtt sem rohangálsz lesérülten... az hogy freekillnek tekinted az nem azt jelenti hogy az is<#banplz>

WoT Artyst

Engem rögtön napi elsõ meccsemen egy goldos T110E4 szedett szarrá E-100-ban. De hát nincs baj a golddal, meddel kell játszani ugyebár <#hehe>
Borzadály ami ma megy, én fél óra után abba is hagytam.
menj még egy csatát

JpE100 is gold ammo-val lõtt? Kell is oda gold...kevés a 299-es Ap átütés. Gondolom.

Az eddigi napom egy képben összefoglalva:

Na én meg ezen nevettem jót 😄 Ez egy játék, ami úgy van kitalálva ahogy, ugyan úgy része a tráras WTF mint az õt egylövéselni képes T92
De mégegyszer a te leírásod szerint: egy játék vs. valóság régen és most, persze hogy nem egyezik sosem volt célja és nem is lesz 😄

Másrészrõl mint minden más típusú tankból artysból is van jó és rossz játékos, az baromság hogy az arty vérvörös és agyilag is zokni. Van ilyenbõl is sok, de én pl kékülök rendesen (gondolom nem azért mert balfasz vagyok), pedig az artát részesítem elõnyben 😉

WoT Artyst

Szerintetek miért nem kaptam meg a prém tankot?
Azt irja nem felelek meg a követelménynek de a 2 nap prémnapot azt megkaptam!

Néhány kezdõnek, akik nem értik az ilyen pro-k terminus technikusát:

Arti árnyékos hely = az olyan helyek ahol sûrûn vet majd rád árnyékot az 1 tizedmásodperccel késõbb 1-2k dmg-et leadó arti lövedék.

R3notn: itt járatod az ujjaid, de egyébként fogalmad sincs a játékról. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egyfolytában a td-k ellen szövegelsz, miközben meddel!!! játszol szinte mindig (komolyan egy mednek ínyencfalat a td, nyílt terepen még a heavy is). Jah egyébként nem is játszottál még td-vel. Talán kettõvel (a tech tree besorolás szerint), de azoknak is tornya van: e4, wt-e100, de ezekkel finoman szólva is csak az átlagos szintet tudtad megcsípni. De tényleg OP-k. Akkor miért nem megy velük a játék? Erre még sosem válaszoltál...
Könnyû játszani olyan tankokkal, ami gyors, mozgékony, még menet közben is alig lehet felspotolni, magas penjük van, 50-60-al manõverezve is akkora célkeresztjük van, mint egy heavynek beszûkülve.
Jah és köcsög artik, dögöljön meg az összes.

Szerintem buffolni kéne az artykat. 😊

Túl lassan töltenek, lassan céloznak, pontatlanok, lomhák, kevés a hp.-juk, valaki ellopta rólluk a páncélt, vakok mint Pistabá a sötét borospince alján 3 üveg bor után <#vigyor2>

TÖBB ARTY-T A JÁTÉKBA!! <#hamm>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

<#eljen> 😊 Illen amikor nincs a munkahelyi PC-re magyar keyboard set installva. Rossz vagy <#ejnye1> Nade jon meg kutyara hopihe! <#ravasz1>
Pedig az arty árnyékos helyeket is meg lehet tanulni. Illetve ha ellövik magukat lehet pozíciót váltani. Dombok mögött mozogva is nehezebben hitelnek. Volt már, hogy kiszedtek, mint állat, de engem annyira nem idegesítenek. Az sokkal jobban felcsesz, ha közelharcban közvetlencélzással szednek ki. Ez ellen sokszor már nem lehet védekezni. Én simán tudok úgy játszani, hogy a saját artynk támogatását kihasználom, míg az ellen artynak nem nagyon adok esélyt. Igaz az se baj, ha nincsenek. Egyébként TDvel könnyebb hitelni, mint artyval.
A jófiúk miért kékülnek be? 😊

Sunsetjoy
Ha nem tudnám, hogy mit akartál, csodálkoznék, hogy miért kell halat (pl. ponty) adni a ház statikus tervezõjének 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na most adj halat a statikusnak! Csak az elorelatasanak koszonheted, hogy a teto nem roskadt a fejedre <#eplus2>
patchaou
Na most komolyan, csak tudod miért 😊 Én azon csodálkozom, hogy engem még csak egyszer bannoltak, azt is az automata intézte mert 3 lövés kellett az artynkba 😊 Az elsõ tucat csatával még elvagyok, de egy idõ után folyamatosan szidom a lowokat még az enemynél is, mégsem kaptam még csetbannt sem report miatt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Még mindig oroszul beszélnek a németek? Van erre valami megoldás? Annyira nem nagy gond, de odaver a hangulatnak hogy mindenki oroszul dumál.

Szoktál medium tankokkal játszani? Ha igen, akkor nem szabadna sosem belefutnod láthatatlan TD-kbe. Egyedül talán a Borsig az, akit én se mindig veszek észre hamarabb, mint õ engem, de minden más TD-t egy skilles legénységgel megáldott med tank hamarabb vesz észre. Illetve ha mégsem, akkor szerintem olyan 10k csata után pontosan lehet tudni minden TD bokrot. Meg lehet tanulni az ilyen bokrok elkerülését, más úton való megközelítését. Ez a játék lényege nálam, pont ezt szeretem benne, én úgy érzem ebben vagyok jó. Arty ellen nagyon rossz vagyok, nem tudok ellenük jól játszani sajnos. Ezért sírok néha. Amúgy a nerf után tökéletesnek éreztem a játékot. Kevés arty volt, ha csak 1-1 van oldalanként az még simán elfogadható, de sajnos valamilyen okból (mert semmilyen nerf nem volt kb.) újra artyba ültek az emberek.

áááá én jófiú vagyok <#whatever>
Mert valaki a fejlesztõk közül konstans a Tigrisek ellen helytálló ruszki holtak ütegérõl romantikázik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az utóbbival teljesen egyetértek. (amúgy artyknak mi a toszért van AP-ja?)
Azert erdekelne miert kaptal feljelenteseket. Csak nem beszologattal? Vagy esetleg TK volt itt-ott a csatakban? <#eplus2>
Nem értem ezt a kifogyhatatlan arty sírást.
Mivel jobb az,hogy az ugyanúgy nem látható TD, vagy med tank vagy heavy vagy bármi lõ beléd, annál, hogy a pálya végén álló tüzértõl kapsz egy pofont. Egyik ellen sem tudsz védekezni, csak azzal, hogy úgy játszod a játékot, hogy számítasz arra, hogy bárhonnan eltalálhatnak.
Az artyk részei a játéknak és kész és amúgy én sem érzem akkora nagy fenyegetésnek õket, mint az alább felsorolt OP tankokat.
Ha az egyik oldalon van 2-3 RHM(KV-1S,Hellcat stb) akkor az biztos gyõzelem a csapatnak.
Amúgy a játék legnagyobb baja még mindig a sajnos megoldhatatlannak tûnõ problémákkal kûzdõ látszó láthatósági rendszer szerintem.
Tono34
Addig megcsinálhatod az enyémet 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jaja már lófasz exp kell(ett volna) hozzá, csak úgy terveztem, hogy ma meglesz és akkor hétvégén meló, most másképp alakult 😄 ma meló, holnap wot, vasárnap megint meló xd
Igen a tank század megoldás jelenthetne, mert ott nem nagyon van arty, csak azzal meg az a bajom, hogy rendkívül unalmas, de ezt már kifejtettem régebben.

Amúgy nekem se a TD-kkel, se a táras tankokkal semmi bajom. Pontosan tudom, hogyan kell ellenük játszani. A TD-ket simán lehet tudni hol fognak várni, ha muszáj ott átmenni, akkor egy lövés bekap és utána vége a TD-nek, a tárasnak meg nem egy az egyben megyünk neki, illetve megvárjuk míg tölt. Semmi nehézség nincs az ellenük levõ játékban. A tüzért viszont nem látod, nem tudod mikor talál meg, nem tudsz ellene védekezni csak kempeléssel, arra meg nem vagyok hajlandó.

Van sok probléma az artykkal de ami tényleg gáz? Buták mint a kõ.
Õshun grille egy t5-t7 csatában:

Sunsetjoy
Nyugi, ha tényleg csak annyi kell az eventhez, a misszió lejártáig (mire mások még szenvednek érte) még akár tankászt is csinálhatsz majd, vagy súlyosan meg is unhatod az SP-t 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Dear Player,

This is an automated e-mail to inform you that an account suspension will be applied to your account for the amount of 1 day. The action was taken after analysis of our in-game report system.

ehhhh, vagyis most jött össze a report? -.-"
tök jó hogy megölök 10 enemyt és a fél ellenség feljelent mert csalok -.-"
vagy hogy AT-15-el nem rohanok elõre segíteni a társaimnak és feljelentenek...
ehh rohadék g***ik mind! np... ma megcsinálom a kinti melót és akkor holnap game
Némelyik TD meg olyan, mintha kereplõvel és villogó szirénával állna a tetején a legénység meg táblákat lóbál ,hogy ide lõjjetek!

Roger6
Mesélj 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem van arty-m, és most járok is vele a mission miatt.

De: Száguldó tankot kilõni nem tudok.
One shot kill olyan ritka mint a fehér holló, esetleg 2 tierrel alacsonyabb osztályt néha szerencsés találat esetén.
Amint ellövöm magam, és van a közelben ellenfél, már kotrom is a földet magamra.
A látótáv gyakorlatilag a teljes map, ha van spot. Anélkül átlagos.
Közelharcban egy esély van, ha az nem jön be, márpedig sokszor nem, mert csak lesebzi az ellenfelet, akkor utána kakukk.

Nem vagyok nagy arty-s, de arty oldalról nézve egyáltalán nem tûnik olyan nagy fenyegetésnek a jelenléte. :-)

semmit.... pont meglett a britt nemzet is
már csak a kínai meg a japó tankokat kellett volna le 5× eznem és meg is van az SP, erre csata közben ez az üzenet jön pffffff
biztos volt valami g*ci moderátor csata közben vagy nem tudom....
1 nap ban... szánalmas, a TK-ért meg 1 óra jár LOL
Tono34
Megint mit mûveltél?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Artik után ott a másik emelet TD. Majdhogynem ugyanaz elmondható róluk, sokan vannak és akkorát ütnek mint a ház. Némelyiket szinte észre sem lehet venni.

Szóval ezekrõl teljesen felesleges vitázni, gyökeres változás nem hiszem, hogy valaha be fog következni.

Max egymásnak adhatnánk tanácsokat, hogyan küzdjünk ellenük vagy velük.

hát ezt nem hiszem el....
ez vicc
na most olyan levelet írok a supportos g*ciknek!!!!