World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jó h már csak 5k xp és végzek vele 😊 Igaz kegyetlenül ráfér, régi bétás szökevény, nem a mostani high-penes játékra tervezve😞
Ugyanez volt tigrissel is, eladtam és buffolták 😄 Viszont ha megindulok 1 tank felé akk a t9-10-s közül vmelyiket biztos nerfelik.
Ez az én formám 😊 Amúgy melyik tank fele induljak el h nerfeljék? (kv1s nem játszik, már ki van fejlesztve, bár soha nem fogom megvenni)
Ami nekem jelenleg a szememet szúrja nagyon, random csaták alapján:
- Hellcat
- Borsig
- T5-ben KV-1, de ott nem járok annyit hogy nagyon zavarjon
- T10-ben a Tróger, de igazság szerint ezt is csak a józan eszem mondja, egyébként ritkán van velük bajom randomban, ha látok egyet valahol, pozíciót váltok, igyekszem elkerülni amíg a társak nem mennek rá, akkor meg HE tölt, és hátulról átrendezem a képét
- KV-1S
- Batchat, de gyanítom ez csak azért bántja a szemem, mert többnyire szakaszban járnak, ahogy azért simán meccseket döntenek el, egy-két keményebb bõrû meddel összeállva megállíthatatlan rushokat csinálnak
- és azért a T57 Heavyre is ráférne egy nerf, azért pofátlanság, hogy 2 másodpercenként 4db 400-ast lõ beléd, aztán mire én betöltök JPE-100-zal, õ már megint soroz.
Amúgy hellcat igenis op, kv1s-el karöltve, és itt nem arról van szó h über lila pro játékosok kezében mûködnének jól, egyszerûen tomatoman is képes alkotni velük. Nem nagyon láttam még olyat h tomatoman vk-ban ülve csinált vmi érdemlegeset...😊
Arty-s részben totál egyet értek veled, illetve t10-t is tényleg rendbe kellene rakni, legalább WT, FV, t57.
Lenne mit balance-olni, de úgy is az lesz h tizedrangú tankokhoz fognak hozzányúlni ami average pistának fog fájni (nekem!), nem a hype-lt tankokat húzó playereknek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
max egyszer töltenek újra és vége a csatának... ( mondom ezt úgy, hogy nekem is van )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Állítom az artyk a jó játékosok ellen lettek kitalálva a rossz játékosok számára. Sose felejtem el Karelián azt a csatát, amiben jóval 3000 fölötti WN8-as játékost med tankból azonnal kiszedte egy arty, ahogy felért a hegyre és spot alá került.
Amitõl különösen gyönyörû,hogy sokak szerintem,most úgy látják ezt,hogy most "lehúzzák" a WG-t 900-1000 arannyal,
ami külön motiváció az embereknek,hogy meglépjék a tankvásárlást.
Pedig,ha jobban belegondoltok, nagyjából havonta van gold leárazás,ahol legalább ennyit lehet "keresni"/"spórolni, szóval, szerintem ugyanazt adják most is,csak más köntösben,és valószínûleg sokan "befogják nyalni".
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Himmelsdorf, Jadpanther II és persze nem ez lett az 5x. Ez az azutáni kör. Nagyon-nagyon izgalmas volt a vége. Egyedül néztem szembe omg már nem is emlékszem 2 v 3 tankkal (köztük egy lila), én mindössze 360 hp-val. Az efés csávót egy szerencsés lövéssel hála az égnek sikerült kilõni, aztán nullás trekkelt 2x is egy IS-3, javítóm már nem volt. Beálltak foglalni egy AT8-al azt hiszem. Gondoltam flankelem õket, reméltem nem számítanak rá, de sajnos az IS-3 tudta mit akarok, mikor nem tûntem fel a régi helyen. Erre lõtt egy közel minimumot szegény, maradt 4 hp-m, én kilõttem. Aztán szinte tudtam, h az AT (sárga volt) arról fog várni, amerrõl kilõttem az IS-3-at. Megkerültem (sérült motorral) és reménykedtem, h igazam lesz. Az lett, így lehoztam. A csata WN8 eredménye: 11 493😊
Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"- Veider on Hellcat and T18 nerf: “So the pedobears fuck off”"
for tier 4 light tanks – minimal battletier 4, maximum battletier 7
for tier 5 light tanks – minimal battletier 6, maximum battletier 8
for tier 6 light tanks – minimal battletier 7, maximum battletier 9
for tier 7 light tanks – minimal battletier 8, maximum battletier 10
hát ja, durva lenne egy tankkal kihúzni :S
ezért volt szar az IS-6 mert 100k exp-t kellett összeszopni csitóval meg type58-al :S többi nemzet is monoton volt már egy idõ után a tier 6 korlát miatt....
de most kiélvezhetem a tankjaim adta elõnyömet 😄😄
mindj kész a francia is... holnapra marad 3 nemzet és kész is 😄
Lazulj el lehet akkor is gáz a csapatod, de kit érdekel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De elég megnézni akár csak a RU szerver tank-adatait. Mindig a legnehezebben játszható, épp ezért legkevesebbet használt, legritkább jármûveknek szokott lenni a legjobb global statja.
Amíg ezt nem veszik figyelembe, addig egy-két kivétellel a gyenge tankokat fogják tovább butítani, az erõseket meg erõsíteni.
Ha nem mész velük meghalsz egyedül, ha velük mész ledarálnak két oldalról, élvezd a játékot.
Biztos vagyok benne, hogy xvm alapján megnézik kit kell lõni és durr. De persze Tiger nerf kell, meg Hellcat nerf...

így hagyom ma abba a játékot <#taps>#taps>
Konkrétan csak le duplázza (most x5) a tankokat és megvan a tp nem egyetlen tankkal farmolja a 75k tp-t.
Elsõ két gyõzelem:
Szerzett tapasztalat: 2 505 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett tapasztalat: 2 325 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
<#taps>#taps>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
hát nemtudom, mindenesetre oda adhatták volna ennyi erõvel csak úgy az SP-t is nekem 😄
nagy öngólt lõtt a WG ezzel az 5×-el 😄
legalábbis nálam 😊 orosz, amcsi kész van, a többin meg 40k-n állok
holnap már meg is lesz az SP LOL 😄
a T-15-ért 2 hetet szoptam majdnem, ez meg meglesz 5 nap alatt xDDDDDD
Azért mondom hogy újra, mert teljesen ugyanaz a fájl méretre, dátumra.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mindenesetre odakúrt az XVM minimap-nek, másnál is?
Nem tudom felmentem a 4.-re a Nerf miatt, de nem találtam senkit 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettõl sem lesz használhatatlan, de a -100 hpval együtt meg fogja érezni sztem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png