World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem várd ki a nagy dolgokkal a 9.2-t, állítólag nagy buffok lesznek akkor.
- rear turret VK4502B will be buffed

De jó h már csak 5k xp és végzek vele 😊 Igaz kegyetlenül ráfér, régi bétás szökevény, nem a mostani high-penes játékra tervezve😞
Ugyanez volt tigrissel is, eladtam és buffolták 😄 Viszont ha megindulok 1 tank felé akk a t9-10-s közül vmelyiket biztos nerfelik.

Ez az én formám 😊 Amúgy melyik tank fele induljak el h nerfeljék? (kv1s nem játszik, már ki van fejlesztve, bár soha nem fogom megvenni)
Egyetértek, én sem érzem kívánatosnak az összes, azonos tierbeli tank egy szintre való balanszolását, legyenek csak jó és gyengébb tankok, ez adja a játék savát-borsát, csak ne legyenek KIUGRÓAN erõs és gyenge gépek.
Ami nekem jelenleg a szememet szúrja nagyon, random csaták alapján:
- Hellcat
- Borsig
- T5-ben KV-1, de ott nem járok annyit hogy nagyon zavarjon
- T10-ben a Tróger, de igazság szerint ezt is csak a józan eszem mondja, egyébként ritkán van velük bajom randomban, ha látok egyet valahol, pozíciót váltok, igyekszem elkerülni amíg a társak nem mennek rá, akkor meg HE tölt, és hátulról átrendezem a képét
- KV-1S
- Batchat, de gyanítom ez csak azért bántja a szemem, mert többnyire szakaszban járnak, ahogy azért simán meccseket döntenek el, egy-két keményebb bõrû meddel összeállva megállíthatatlan rushokat csinálnak
- és azért a T57 Heavyre is ráférne egy nerf, azért pofátlanság, hogy 2 másodpercenként 4db 400-ast lõ beléd, aztán mire én betöltök JPE-100-zal, õ már megint soroz.
Borsig?
Amúgy hellcat igenis op, kv1s-el karöltve, és itt nem arról van szó h über lila pro játékosok kezében mûködnének jól, egyszerûen tomatoman is képes alkotni velük. Nem nagyon láttam még olyat h tomatoman vk-ban ülve csinált vmi érdemlegeset...😊
Arty-s részben totál egyet értek veled, illetve t10-t is tényleg rendbe kellene rakni, legalább WT, FV, t57.
Lenne mit balance-olni, de úgy is az lesz h tizedrangú tankokhoz fognak hozzányúlni ami average pistának fog fájni (nekem!), nem a hype-lt tankokat húzó playereknek.

patchaou
A t-59 pedog abban az idõben is ingyen frag volt, mivel jó tank volt és mindenféle hulladék megvette, hogy majd milyen kemény lesz az op type-al... Aztán az oldalukkal támadtak folyamatosan. Volt is egy jellegzetes srégen támadós mozgásuk, amit kihasználva kutva könnyû volt elintézni õket. Szerintem csak jó játékosok kezében volt veszélyes és az átlag type ellen ak a gyengék ne tudtak mit kezdeni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

3 wte100 platoonban full goldskulóval..?

max egyszer töltenek újra és vége a csatának... ( mondom ezt úgy, hogy nekem is van )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
KV-1S-rõl hallottál már?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez egyrészt pontosan így van ahogy írod, másrészt én azt kérdezném miért baj az, ha van pár olyan tank a játékban, ami kicsit jobb, mint a saját szintjén a többi? Fõleg, ha ezek nem tízesek. Bárki elérheti õket, bárki játszhat velük. Közel sincs már olyan OP tank, mint anno a Type volt. Talán csak a Hellcat, de azért az is más, mert nem a páncélja jó, mint anno a Typenak volt. Én játszottam a Type-hordás idõkben és az tényleg nem volt annyira kellemes, de én most ezt egyetlen másik tanknál sem érzem. Jó, három lila Hellcat szakaszban még most is simán lehozza a meccset, de azért nagyon kevés ilyennel fut össze az ember, illetve három lila játékos bármilyen tankkal lehozza a meccset. T10-ben logikusabb lenne a jó balance, de úgy látszik ott nem érdekes, hogy van egy FV, illetve WTE100. Sõt még azt is elfogadom, hogy alacsony tierben se legyen túl OP valami. Bár pl. a KV-1 szerintem durvább T5-ben, mint a T18 T2-ben.
Állítom az artyk a jó játékosok ellen lettek kitalálva a rossz játékosok számára. Sose felejtem el Karelián azt a csatát, amiben jóval 3000 fölötti WN8-as játékost med tankból azonnal kiszedte egy arty, ahogy felért a hegyre és spot alá került.

GabeE3e
Az én véleményem szerint,ez egy roppant ügyes marketingfogás.

Amitõl különösen gyönyörû,hogy sokak szerintem,most úgy látják ezt,hogy most "lehúzzák" a WG-t 900-1000 arannyal,
ami külön motiváció az embereknek,hogy meglépjék a tankvásárlást.

Pedig,ha jobban belegondoltok, nagyjából havonta van gold leárazás,ahol legalább ennyit lehet "keresni"/"spórolni, szóval, szerintem ugyanazt adják most is,csak más köntösben,és valószínûleg sokan "befogják nyalni".

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Azt a kurv@ ez a csata. A vérnyomásom még mindig az egekben és remeg a kezem LOL

Himmelsdorf, Jadpanther II és persze nem ez lett az 5x. Ez az azutáni kör. Nagyon-nagyon izgalmas volt a vége. Egyedül néztem szembe omg már nem is emlékszem 2 v 3 tankkal (köztük egy lila), én mindössze 360 hp-val. Az efés csávót egy szerencsés lövéssel hála az égnek sikerült kilõni, aztán nullás trekkelt 2x is egy IS-3, javítóm már nem volt. Beálltak foglalni egy AT8-al azt hiszem. Gondoltam flankelem õket, reméltem nem számítanak rá, de sajnos az IS-3 tudta mit akarok, mikor nem tûntem fel a régi helyen. Erre lõtt egy közel minimumot szegény, maradt 4 hp-m, én kilõttem. Aztán szinte tudtam, h az AT (sárga volt) arról fog várni, amerrõl kilõttem az IS-3-at. Megkerültem (sérült motorral) és reménykedtem, h igazam lesz. Az lett, így lehoztam. A csata WN8 eredménye: 11 493😊

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Hogyhogy mi a vélemény? Pár napja már kitaláltam, hogy ha akarnék/tudnék a játékra költeni akkor most vennék akciósan SP-t aztán amint kihúztam megkapnám a teljes árát goldban.

ehhez azert pofa kell h evekig hagytak azt most:

"- Veider on Hellcat and T18 nerf: “So the pedobears fuck off”"
hat evvel a hatalmas konnyitessel biztos marhasokan kezdenek majd ujra lightal jatszani.. szoaksos loszar ala wg:

for tier 4 light tanks – minimal battletier 4, maximum battletier 7
for tier 5 light tanks – minimal battletier 6, maximum battletier 8
for tier 6 light tanks – minimal battletier 7, maximum battletier 9
for tier 7 light tanks – minimal battletier 8, maximum battletier 10
90 megfelelõ tankom van hozzá 😄
hát ja, durva lenne egy tankkal kihúzni :S
ezért volt szar az IS-6 mert 100k exp-t kellett összeszopni csitóval meg type58-al :S többi nemzet is monoton volt már egy idõ után a tier 6 korlát miatt....
de most kiélvezhetem a tankjaim adta elõnyömet 😄😄
mindj kész a francia is... holnapra marad 3 nemzet és kész is 😄
Az össze artyt kihozták a garázsokból. Sorozatosan 3 arty mindkét oldalon. Szétcseszik a csatát teljesen. Értem én hogy ezt is leötszörözi mindenki.
ximix
Oké, nem szóltam.

Lazulj el lehet akkor is gáz a csapatod, de kit érdekel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a baj, hogy szerintem a WG-nek totálisan téves az egész nerf/buff koncepciója. A tankok átlag sebzését, WR-jét, csatánkénti bevételét, satöbbit nézik, és ezek alapján lökik be ezeket a nerfeket, buffokat, anyámkínját. Csak azt nem kalkulálják bele, hogy például a feltûnõen gyenge tankokkal rég feladták az átlag paradicsomok a játékot, és már csak a kifejezetten hardcore playerek nyomják õket, akik még azokkal is bõven össze tudnak hozni olyan statot, ami mérföldekkel afölött van, mint amit a sokkal gyengébb átlagjózsik a sokkal erõsebb gépekkel tudnak produkálni. Ebbõl is jönnek aztán az olyan orbitális böszmeség kijelentések, mint hogy a Chuch GC a tierjében egyik legjobban teljesítõ gép, meg hasonlók.
De elég megnézni akár csak a RU szerver tank-adatait. Mindig a legnehezebben játszható, épp ezért legkevesebbet használt, legritkább jármûveknek szokott lenni a legjobb global statja.
Amíg ezt nem veszik figyelembe, addig egy-két kivétellel a gyenge tankokat fogják tovább butítani, az erõseket meg erõsíteni.
40 tankom van ami megfelel az elvárásnak de még mindig az a probléma hogy nem nyerek sorba aztán elveszi a kedvem. Persze random meg stb. majd lesz jó kör de emberek folyamatában nem értik hogy a "csak egy oldal" taktika nem szokott mûködni? Még t8 csatában a pár t10 sem?
Ha nem mész velük meghalsz egyedül, ha velük mész ledarálnak két oldalról, élvezd a játékot.

Az artyknál már csak egy rosszabb van a játékban, a szakaszban levõ artyk...
Biztos vagyok benne, hogy xvm alapján megnézik kit kell lõni és durr. De persze Tiger nerf kell, meg Hellcat nerf...

http://kepkezelo.com/images/n662hc2dgi15f3xnwf8.jpg

így hagyom ma abba a játékot <#taps>
ximix
Gyûjtik a tankokat © foxbat88fx-nek egy hónapja volt pl 100 db és Jeff-nek is van 38 ami megfelel az elvárásnak.
Konkrétan csak le duplázza (most x5) a tankokat és megvan a tp nem egyetlen tankkal farmolja a 75k tp-t.
Engem nem nagyon mozgatott meg az SP event, de hogy jött a négy napos 5-ös szorzó, gondoltam meghúzom kicsit és meglátom majd, hogy állok, folytatom-e. Már kiderült, hogy nem kell annyit várnom, ma is tudom már....
Elsõ két gyõzelem:
Szerzett tapasztalat: 2 505 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett tapasztalat: 2 325 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
<#taps>

Nem tudom hogy húztál ki már ennyit de nekem 5 vereség egyhuzamban után elmegy a kedvem és lekapcsolom. 5x egymás után lemmingtrain, 14 ember egy oldalra. T4 vagy t8 nem számít. Hiába írod be emberi nyelven mit kéne csinálni semmi eredménye.

Sherman0070
Dejó most jutott eszembe hogy a francia nemzet is kéne az SP-hez :S

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

NoparaWot
Tetszetõs kis tank, izgalmas meccs 😊
Replay

Így is lehet nevezni... de a WG meg a rendesség? 😄DD
hát nemtudom, mindenesetre oda adhatták volna ennyi erõvel csak úgy az SP-t is nekem 😄
patchaou
KV-1S Serb kedvence, azt nem fogják bántani.

Öngól? Sztem inkább szimplán rendesek voltak.
Hellcatért én is hálás vagyok, T18-cal meg nem sokat találkozok, úgyhogy az felõlem lehet OP is.
hehe mindjárt megvan a német grind is 😊
nagy öngólt lõtt a WG ezzel az 5×-el 😄
legalábbis nálam 😊 orosz, amcsi kész van, a többin meg 40k-n állok
holnap már meg is lesz az SP LOL 😄
a T-15-ért 2 hetet szoptam majdnem, ez meg meglesz 5 nap alatt xDDDDDD
Hozsanna a magasságos!!! 😄 Tiger nerf sztem nem vészes, de a Hellcatet és a T18at elintézték, hála a jó égnek. Na már csak a KV-1s és a Borsig van hátra 😄
Master91
haveromnak is ÚGY hogy 0 modot használt.

Nem hiába na, Oroszok..
XVM, napi stat mod, mag a golddetector, semmi hang mod sincs fent, ezért is furcsállom
Sunsetjoy
Az egyedi legénységhangom is kikapcsolt, ugyanúgy, mint a május 1 elõtti mikropatch esetében... az ingame_voice.fev fájlt helyezte el újra (az eredetit bak-ra átneveztem) az audio mappában.

Azért mondom hogy újra, mert teljesen ugyanaz a fájl méretre, dátumra.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mod van fent? Az a kérdés mod okozza-e vagy ügyesek voltak a WG-s fiúk.

Nálam valamiért minden tankban oroszul beszélnek a patch óta, csak nem tudom hogy mi okozhatja...
ezt csinaltam en is, azt megsem ..
A 9.0 mappából mindent kitörölni, utána a res mappából az audio, gui, text, scripts mappákat bemásolni, modokat újrarakni. Nekem így ment rendesen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ez most játékbéli bug, vagy a modok kavarnak be? A német tankjaim oroszul beszélnek! Elég furcsa.

Szerintem is ez áll mögötte. Meg hát szépen is néz ki az a hosszú patch note. Csak kicsit szánalmas, hogy ilyen T2-es tankok célzásidejét változtatják 0.1 mp-vel. Alig van olyan változás ami érzékelhetõ lesz a jártékban is. A WG színvonal nem emelkedett....

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

se xvm, se sotet garazsmod nem mukodik nekem.
nekem semmi gondom nem volt vele.
Nálam csak a minimap lett más, a többi jónak tûnik. Jimbo, Gnomefather hangmodok mûködnek rendesen.

nekem is ujra kellett raknom midnen modot.
Ez a mai kis patch mit tartalmazott? Talán valami grafikai cucc?
Mindenesetre odakúrt az XVM minimap-nek, másnál is?

az emebretellen rofj megmarad. ha amshoz enm nyultak, igy is jo marad.a tigerp viszont ifaig is gyengecske volt.
ximix
A félre sikerült HD modellekrõl nagyon jól ellehet terelni a figyelmet, egyszerûbb pár számot átfirkálni mint újra rajzolgatni, hitboxozni, tesztelni a Tigert.

Nem tudom felmentem a 4.-re a Nerf miatt, de nem találtam senkit 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

popey8
"88mm L/71 accuracy spread when moving the turret nerfed by 17 percent"

Ettõl sem lesz használhatatlan, de a -100 hpval együtt meg fogja érezni sztem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

szabii98
inkább mint egy 2000 xp-s 5x.... 😄

I met God. She's black