World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én kitartok az oldalam mellett, sõt még tanácsot is tudok adni hogy trükközz ki artit, bár ezt épp ésszel is ki lehet gondolni tök egyszerû dolgok :D

WoT Artyst

vissza?! gw panther 0,39-volt tarkón csaptam az is-3ast századon, meg belõttem a torony tetejét :D most meg 0,74?! áhh ez nem nerf... a 0,1 na az NERF :D

WoT Artyst

patchaou
Lehet hogy átcsúsztam fölötte. Csak gondoltam megemlítem, mert tuti hogy nem fogjátok meggyõzni egymást.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hagyjuk mar ezt a sodert. miert nem churchill gun carreierbe ulnek ha annyira szar az arty????
pont a HT ellen van az arty(meg a bushlover TD-k ellen), még jó hogy belehalsz ha 2 kiszemel magának

WoT Artyst

Már a kérdés is hibás. Nem volt arti nerf. Azt a pár tizedet/századot pedig már rég visszaállították valamelyik szerverrestartkor hónapokkal ezelõtt.

Leküzdenénk ha látnánk, de mivel nem látjuk csak az idegbajjal küzdünk :)
kb 50 hsz-el elõbb írtam is hogy 7k+ arti kör többi meg td meg ht

WoT Artyst

Felemelõ érzés mikor goldal lõ rám a T30 meg az e3 és benyeli a lori lánca :)
Idõ volt átszokni, tény hogy rögtön utánna kevesebben voltak a vérpistikbõl meg amúgy is sokkal több lett, az hogy éppen mibe ülnek az az õ dolguk, sebezni úgysem fognak vagy 5-6 meccsenként bemákol valakit aztán csõ

Szóráskép, hááát én ezt nem mondanám hogy a közepe felé húz inkább az extrém szélén csapódik többször mint középen, persze néha pont arra húz amerre kell, de ez kb 50bõl 1szer (nekem)

WoT Artyst

a prém TD-ktõl nem veszik el a camot, olvasd el.

patchaou
Kár minden szó, 12622 csatából 7224-et artyval tolt...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezt komolyan mondom én se tudtam volna szebben leírni, minden szavával egyetértek.

Az artynerfrõl meg annyit, hogy valahogy azt minden artista elfelejti, hogy volt egy szóráskép buff, ami miatt mindegy mekkora célkörötök van, nagyobb eséllyel fog jó helyre menni a gránát.

Csak az elsõ 3?
20 csatából 2 gyõzelem 18 vereség eddig. Már meg sem lepõdöm semmin ebben a szutyokban. :)
Tök rossz, biztos azért használhatatlan az E-100-am városi mapokon kívül, mert annyira szét vannak nerfelve <#sir>
es megis csatankent ujra 5-5 van... biztos mazoizmus jatszanak vele, ugye?
Mennyire gyakori a lila E-25 platoon? Amúgy miért az E-25-re vagy kiakadva?

Hellcat? Nem kerül pénzbe bárkinek meglehet, nem úgy mint az E-25. Van tornya. Szintén remekül rejtõzik. Szintén gyors. Sokkal jobb az ágyúja. Bocs, de már az E-25 csípje legjobban a csõrötöket, amíg van Hellcat is! de tõlem nem kell a Hellcat-et se nerfelni, bár disznó OP-nak tartom, de szarok bele. Sírás helyett le kell küzdeni. Vagy...ha nem megy, és ideges leszek, ki lépek és nem idegesítem magam ilyenekkel.

patchaou
Nem nerfelni kell az artykat, hanem kitörölni a játékból, aztán azt az xp és kredit mennyiséget amibe belekerültek pedig szétosztani azok között akik legfeljebb 10%-ot artyztak XD

Gondoltam, hogy az elmúlt napok 60% körüli winrateje miatt még fizetni fogok. Ma elsõ 3 csata vereség. :)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gyerekek :D Mondjatok még egy olyan tank típust amelyiket annyira nerfelték mint az artát?! egyes artik 2x olyan pontatlanok lettek és emellé még 50%-os (vagy nagyobb) rof csökkenést kaptak a nagy nerfkor, most meg egyesek rinyálnak kibszott 1 tized másodpercért meg 0,1m pontosságért 100 méteren?! jézus isten... arról nem is beszélve hogy még a shell travel speedet is levették rendesen, ezt sehol nem verték nagyodbra pedig nagyobb érvágás mint a pontosság
MOST szerintem jól van az arty úgy ahogy van, szar volt megszokni, meg hogy m40/43-al 40 másodpercet kellett várjak hogy mellélõhessek, aztán megint 40 mp, megint mellé harmadjára meg 1 hit kill, szerintem 2 perc alatt az 1500 dam nem egy olyan hídehûde, az isu-nak ehhez pl egy perc sem kell :D
De még nerfeljük az artit mert júúúúj eltalált és jaj még splasshelt is, aztán jön a td nerf, mert ne lõjjön már a bokorból, aztán a batchat mert miazmár hogy megkerül, meg amúgyis miért nem tudok minden heavyt szembõl átlõni?! ja nem ez már megvan :D

WoT Artyst

mond mar mega wor jatekosneved legyszives.
Az elején megfordult a fejemben egy kósza gondolat, hogy válaszolok rá, de ez a gondolat el is szállt abban a következõ tizedmásodpercben, ahogy számba vettem azt a félelmetes mennyiséget amit gépelni kellene a válaszhoz. Ráadásul, ha valaki ennyire sötét és ennyire nem érti mi miért zajlik és miért problémás, akkor az valószínûleg a választ sem fogná fel szóval kár is a befektetett idõért.

facepalm
Ha jól értelmezem a szavaidat(a CW-s részt nem igazán értem, talán mert nem CW-zek),akkor azt mondod, hogy az artys játékosok az értelmiségiek és csak õk gondolkodnak és az egész játék az artykra épül és az összes többi játékos, az csak szaladgál a pályán ész nélkül és csak arra jók hogy spottoljanak az artyk nak és meghaljanak az artyk által/vagy artykért.

Azért lassan 4 éve nyomom ezt a játékot és fel kell hogy világosítsalak, ez nem így van!

21k meccs után mondom, szerintem bõven a medekkel a legnehezebb és a legélvezhetõbb a játék bármelyik tierben játszol is.
Az artyk ennek a sornak a végén vannak.
Egy artyval nem kell spottolni, közelharcolni, bázist foglalni vagy visszaérni az utolsó pillanatban resetelni, nem kell fejbõl tudni az összes tank teljes "páncéltérképét",hogy tudd mit hol kell meglõni, hogy a kurva 175 pennel átlõdd a nálad 2 tierrel nagyobb heavy vagy Td frontját. Ráadásul az se mindegy melyik nemzet tankjával mész, mert mindegyiket máshogy lehet használni(közelharc, támogatás messzebbrõl, odarohanok, kilövöm a tárat a seggébe és elszaladok stb), bár ez már a heavykre és a egy pár TD-re is igaz.
Egy artyval beállsz egy bokorba ha szerencséd van, lesz találatod, ha nincs nem lesz, ha nyertek túléled, ha nem meghalsz. Az artyk abban különböznek egymástól, hogy valamelyik pontosabb, valamelyik gyorsabban lõ. Ennyi.
Ezzel nem azt mondom, hogy aki artyzik az k***g, csak azt hogy én sajnálom azt, aki túl sokat vagy csak artyzik, mert pont a játék lényegérõl marad le.
Bocs a sok szövegért.
LSSAHPAUL
Kérdésedre a válasz: van kb pár arty ami a jelen "formájában" értelmetlen. Ezeket fel kellene javítani. Van egy arty amit nerfelni kéne a brit6-os. De nem tudom mennyire lehet komolyan venni a kérdésedet, lehet csak trollkodsz.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

akkor szerinted az artykkal jelenleg minden rendben. igy jok ahoyg vannak?
Ebben annyi ostobaság volt, hogy egyenként rácáfolgatni sem érdemes. De hogy csak egyet ragadjak ki: Kempfeszt lenne?:D Ez most komoly? Most mi van? Meg sem mer senki mozdulni a sziklája mögül, mert abban a pillanatban odapörköl az arty, és ezret ver bele. Azokon a meccseken van a legnagyobb brutális kempelés, ahol vagy 3 vagy több arty van mindkét oldalon, vagy sok TD.
Sherman0070
Összes tankomat így kéne leötszörözni :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nem veletlen adtak 7k arabnyert. kaptal egy szep nagy op tankot.
e25nek nincs balance.
LSSAHPAUL
Még alfa állapotban letoltam pár 1000 csatát és igen, ilyen volt már a kezdetektõl, ez egy ilyen játék, rengeteg hibája van akinek nem tetszik ott a warthunder, most zajlik a tankos részének az alfa tesztje. A név választással meg nem foglalkozok, felõlem hívhatják KSMT-nek is :D (Ki Sír Ma a Legtöbbet)
Mi lenne ha nem lenne arty? Elsõnek is bõvítsük a kérdés a lighttankokkal is mert akkor azokat is ki kell venni (de persze maradhat is, a 6 éves lányom pl csak ezekkel játszik azaz megy összevissza, kb mint a midtowns madnessben),de beszopják a gyors de gyenge medek is. Randomban azok a játékosok lesznek a királyok akik ügyesek, az ész, a taktika háttérbe szorul. Nagyon rossz véleménnyel vagyok a wg-rõl de valahogy erre az arty-s dologra ráéreztek, ezzel meg tudják megfogni maguknak a nem árkád azaz gondolkodni is szeretõ játékosokat is.
Ha nem lenne arty na akkor lenne itt ereszd el a hajam, kiesne kb 5% értelmiségi játékos, senki nem gondolkodna csak menne, a sunyik meg lapulnának hátul. A cwtérképen jobban elõtérbe kerülnek a HC klánok mert nem lehet kis idõráfordítással nyerõ taktikát csinálni mint pl arty- lépcsõzetes passziv spot vagy öngyi 1 by 1 agresszív spot, hanem minden egyes emberrel be kell menni gyakszobába és pixelpontosan beállítani az összes tankot. Jah és rengeteg lesz a döntetlen, randomban és cw-én is mert beállt (eleve beszûkült célkereszt VS mozgó tankos célkereszt) védelmet nehéz feltörni, a támadó csapat hátrányban lesz. (lehet valaki most felhõrdül hogy pl himmelsdorfon sincs arty mégis van taktika, hát igen most is vannak olyan klánok akiknek van idejük bemenni training-be, tudják elõre hogy ki fog játszani milyen tankkal... A magyarországi viszonyokat ismerve a klánjátékoksok 96%-ban akkor tudatosul hogy cw van amikor véletlenül észreveszi hogy jé alul egy kockával több van, ekkor legrosszabb esetben már csak 1 perc van kezdésig. Persze megy a sírás a chat-ben hogy cw, de azt a játékosok 60%-a már nem nézi mert elõtte már televolt sírva, vagy a legjobb körök copy-paste-vel telespammelve. Szal a vezetõk kurvára nem tudják ki fog játszani és mivel, training szoba szóba se jöhet, örül a fieldcommander ha összerakja a csapatot, tisztelet a kivételnek. Jó hír hogy jelenleg ilyen körölmények között is ellehet verni a világ legjobb klánjait is, egy okos arty-ra épülõ taktikával. na bocs hogy pofáztam ennyit, lehet nincs igazam, de én így látom.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Ezzel az erõvel az összes táras tankot is nerfelni kéne a fenébe. Ráadásul ennek nincs tornya és a páncélzata (szinte minden átlövi amivel egybe kerül) meg az átütése is elmarad a tierjétõl. Egyedüli dolog, amivel kilóg a sorból, az gyorsaság, camo (amit sok esetben az alacsony horizontális és vertikális ágyúkitéríthetõség mattol), és a tüzelési gyorsaság. Rengeteg más tank van a játékban, ami sokkal jobban rászolgált a nerfre, az E-25 elég jól balanszolva van. Van sok nagy mínusza, de ugyan ennyi nagy plusszal is tud szolgálni. Nem errõl szól a balansz? Ráadásul ez nem olyan noobsafe tank, mint pl.: KV-1S, akár milyen hülye nem tud vele jól játszani. És bocsi, de azt kicsit nevetséges érvnek tartom, hogy "jött három lila e-25-ben és megszopattak gold ammoval, nerfelni kell".

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tono34
T7-ben 3 tank mint a golyószóró.. esély sincs menekülni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ugyan, 3-as lila/kék gold spammer platoon bármilyen tankkal el tudja dönteni a csatát vagy meg tud szopatni.

popey8
Nem gondoltam volna, h annak a kis nerfnek ilyen hatása lesz, de fost már csak elvétve látni randomban. Obj 268 sincs már annyi. Helyette a 2 e100 meg az FV. Remélem ezeket is nerfelik, az artykkal együtt<#hehe>

#309509 Olyan fos még sem lehet az a löveg, ha a statpadderek az E-25-tel (is) húzzák a statjukat:) Persze a penje lehetne kicsivel több T7-ben (mégiscsak egy TD), de azért még így is bõven használható sztem. Majd nem sokára kiderül<#papakacsint>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Örülök, hogy ennyi esett le neked abból amit írtam XD de tudodmit módosítok állatra vagy kispistára vagy tudom is én mire

WoT Artyst

elméletileg minden prém tanknak átlag alattinak kéne lennie. Na most az e-25 pont nem az. Még ha el is vennék se lenne tragédia. A lövés utáni camoról van csak szó, neki meg amúgy is pici ágyúja van, szerintem nem is nagyon lenne rá hatással. Mozgékonyságot és a ROFot kéne visszavenni sztem.
Természetesen az E-25-re gondoltam.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na de srácok, ha ez A-25-tõl elveszik a camot akkor mi marad neki? Egy fos ágyú, ami még golddal is éppen hogy csak használható, semmi páncél, igaz sebessége meg mozgékonysága van, de azzal magában keveset ér. Mondom ezt úgy, hogy nekem nincs. De lásd az SP-t ,annak is egy jó tulajdonsága volt, azt elcseszték, egybõl lett egy átlag alatti, neheze használható tank.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

De volt nerf, a fochot és a obj268at visszavették sõt a két amerikait is. De azokkal nem is volt akkora probléma. Viszont az obj és a foch nerf az kellett.
De most mondtad, hogy a nerf óta tök rendben vannak a TD-k. Csak épp nerf nem volt még. Akkor hogy is van ez? <#fejvakaras>
lenne mit csiszolni azon a kovon. talan ezert irtam le normalisan.
neked viszont nagy az arcod,, csak tudnam mire?
Múltkor csak 2en voltak ki is kaptak, de majdnem megszivattak. Éppenhogy visszatudtam húzni a Tigert, kaptam vagy 4-5 lövést, de valahogy lehoztuk a meccset.
Tono34
Pláne mikor 3as e25 platoon 2 lila egy kék játékossal ..... pillanatok alatt vége a meccsnek.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Rájuk férne.
Hála az égnek, bár az e25-tõl is elvehetnék. Na az a szemét tank. Lilastatpaddervagyokonlygoldotspammelekésnövekszikawn8am boyok.
j0nNyKa
gondolom nem jelentél meg azért a topicban, hogy végigolts mindenkit, ugye?
akkor ezt megbeszéltük, ugye?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Épp a kõ ellen sírsz, de nem veszed észre. Nem baj, ideologizáld.
Ugye tudod hogy még nem volt igazi TD nerf? Az majd a 9.1-ben lesz. Fail.
Ja igen és az, hogy a TD-immel középszerûen játszok az nem a tank korláta, hanem az enyém, de a medekkel szerintem még roszabbul játszok ;)