World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT Artyst
WoT Artyst
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT Artyst
WoT Artyst
Szóráskép, hááát én ezt nem mondanám hogy a közepe felé húz inkább az extrém szélén csapódik többször mint középen, persze néha pont arra húz amerre kell, de ez kb 50bõl 1szer (nekem)
WoT Artyst
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az artynerfrõl meg annyit, hogy valahogy azt minden artista elfelejti, hogy volt egy szóráskép buff, ami miatt mindegy mekkora célkörötök van, nagyobb eséllyel fog jó helyre menni a gránát.
20 csatából 2 gyõzelem 18 vereség eddig. Már meg sem lepõdöm semmin ebben a szutyokban. :)
Hellcat? Nem kerül pénzbe bárkinek meglehet, nem úgy mint az E-25. Van tornya. Szintén remekül rejtõzik. Szintén gyors. Sokkal jobb az ágyúja. Bocs, de már az E-25 csípje legjobban a csõrötöket, amíg van Hellcat is! de tõlem nem kell a Hellcat-et se nerfelni, bár disznó OP-nak tartom, de szarok bele. Sírás helyett le kell küzdeni. Vagy...ha nem megy, és ideges leszek, ki lépek és nem idegesítem magam ilyenekkel.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
MOST szerintem jól van az arty úgy ahogy van, szar volt megszokni, meg hogy m40/43-al 40 másodpercet kellett várjak hogy mellélõhessek, aztán megint 40 mp, megint mellé harmadjára meg 1 hit kill, szerintem 2 perc alatt az 1500 dam nem egy olyan hídehûde, az isu-nak ehhez pl egy perc sem kell :D
De még nerfeljük az artit mert júúúúj eltalált és jaj még splasshelt is, aztán jön a td nerf, mert ne lõjjön már a bokorból, aztán a batchat mert miazmár hogy megkerül, meg amúgyis miért nem tudok minden heavyt szembõl átlõni?! ja nem ez már megvan :D
WoT Artyst
Azért lassan 4 éve nyomom ezt a játékot és fel kell hogy világosítsalak, ez nem így van!
21k meccs után mondom, szerintem bõven a medekkel a legnehezebb és a legélvezhetõbb a játék bármelyik tierben játszol is.
Az artyk ennek a sornak a végén vannak.
Egy artyval nem kell spottolni, közelharcolni, bázist foglalni vagy visszaérni az utolsó pillanatban resetelni, nem kell fejbõl tudni az összes tank teljes "páncéltérképét",hogy tudd mit hol kell meglõni, hogy a kurva 175 pennel átlõdd a nálad 2 tierrel nagyobb heavy vagy Td frontját. Ráadásul az se mindegy melyik nemzet tankjával mész, mert mindegyiket máshogy lehet használni(közelharc, támogatás messzebbrõl, odarohanok, kilövöm a tárat a seggébe és elszaladok stb), bár ez már a heavykre és a egy pár TD-re is igaz.
Egy artyval beállsz egy bokorba ha szerencséd van, lesz találatod, ha nincs nem lesz, ha nyertek túléled, ha nem meghalsz. Az artyk abban különböznek egymástól, hogy valamelyik pontosabb, valamelyik gyorsabban lõ. Ennyi.
Ezzel nem azt mondom, hogy aki artyzik az k***g, csak azt hogy én sajnálom azt, aki túl sokat vagy csak artyzik, mert pont a játék lényegérõl marad le.
Bocs a sok szövegért.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mi lenne ha nem lenne arty? Elsõnek is bõvítsük a kérdés a lighttankokkal is mert akkor azokat is ki kell venni (de persze maradhat is, a 6 éves lányom pl csak ezekkel játszik azaz megy összevissza, kb mint a midtowns madnessben),de beszopják a gyors de gyenge medek is. Randomban azok a játékosok lesznek a királyok akik ügyesek, az ész, a taktika háttérbe szorul. Nagyon rossz véleménnyel vagyok a wg-rõl de valahogy erre az arty-s dologra ráéreztek, ezzel meg tudják megfogni maguknak a nem árkád azaz gondolkodni is szeretõ játékosokat is.
Ha nem lenne arty na akkor lenne itt ereszd el a hajam, kiesne kb 5% értelmiségi játékos, senki nem gondolkodna csak menne, a sunyik meg lapulnának hátul. A cwtérképen jobban elõtérbe kerülnek a HC klánok mert nem lehet kis idõráfordítással nyerõ taktikát csinálni mint pl arty- lépcsõzetes passziv spot vagy öngyi 1 by 1 agresszív spot, hanem minden egyes emberrel be kell menni gyakszobába és pixelpontosan beállítani az összes tankot. Jah és rengeteg lesz a döntetlen, randomban és cw-én is mert beállt (eleve beszûkült célkereszt VS mozgó tankos célkereszt) védelmet nehéz feltörni, a támadó csapat hátrányban lesz. (lehet valaki most felhõrdül hogy pl himmelsdorfon sincs arty mégis van taktika, hát igen most is vannak olyan klánok akiknek van idejük bemenni training-be, tudják elõre hogy ki fog játszani milyen tankkal... A magyarországi viszonyokat ismerve a klánjátékoksok 96%-ban akkor tudatosul hogy cw van amikor véletlenül észreveszi hogy jé alul egy kockával több van, ekkor legrosszabb esetben már csak 1 perc van kezdésig. Persze megy a sírás a chat-ben hogy cw, de azt a játékosok 60%-a már nem nézi mert elõtte már televolt sírva, vagy a legjobb körök copy-paste-vel telespammelve. Szal a vezetõk kurvára nem tudják ki fog játszani és mivel, training szoba szóba se jöhet, örül a fieldcommander ha összerakja a csapatot, tisztelet a kivételnek. Jó hír hogy jelenleg ilyen körölmények között is ellehet verni a világ legjobb klánjait is, egy okos arty-ra épülõ taktikával. na bocs hogy pofáztam ennyit, lehet nincs igazam, de én így látom.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
#309509 Olyan fos még sem lehet az a löveg, ha a statpadderek az E-25-tel (is) húzzák a statjukat:) Persze a penje lehetne kicsivel több T7-ben (mégiscsak egy TD), de azért még így is bõven használható sztem. Majd nem sokára kiderül<#papakacsint>#papakacsint>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
WoT Artyst
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
neked viszont nagy az arcod,, csak tudnam mire?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
akkor ezt megbeszéltük, ugye?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/