World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A felvonulási vonalakat ismerni kell, Én elsõ körben, ha csak nem nagyon kicsi a map oda szûkûlök és várom a spotot, akkor már nem kell odahúzni, szûkülni, csak elengedni a malacot. De egy heavyben és medben is kell annak az ismerete, hogy tudd merrõl mire mikor számíthatsz.
Nem árt ismerni a triviális arty és td bokrokat, így könnyû counterezni vagy akár látatlanban is kilehet pár lowot szedni. De ezeket a helyeket szintén ismerni kell a többi tankkal is két dolog miatt is. Hogy úgy helyezkedj hogy lehetõleg védve legyél a láthatatlannal szemben is, a másik pedig hogy ha melléd csap akkor meg tudd mondani honnan jött a lövés, hogy a saját artyd oda fókuszáljon (bár ez csak akkor mûködik ha van kommunikáció, randomban a legtöbb arty nem bántja a fajtársait)
Nagyjából ennyi is. Elõre gondolkodni is mindennel kell nem csak az artyval. Az már más kérdés hogy a játékosok 80%-ának nyilván fizikai fájdalmakat okoz a gondolkodás 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT Artyst
Redshire-en Pantherral szedek szét egy IS-2õt, már csak 4-en voltunk, mi +1-1 arty a két oldalon. Leépítem az IS-t, már csak egy lövés kéne bele és ekkor BUMM -600hp hála az M41-nek. Engem kivégzett, majd a mi hatos brit artynk kinyirja magát és game over.
Ennyit az artykról....
WoT Artyst
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A TD-kkel sincs szerintem a számukon kívül semmi gond.
A baj az, hogy a mostani adatokkal is sokszor végez arty az élen.
Még véletlenül sem szeretnék személyeskedni, de biztos vagyok abban, hogy aki ebben a játékban többet játszik tüzérekkel, mint bármely más tankkal, az az életben is más (nem jobb, nem rosszabb, de más) ember, mint az aki fordítva.
Nekem van 1000 csatám artyval, igaz a nerf elõtt. Egyszerûen már szégyelltem beülni komolyan mondom, ezért is fejeztem be. Nerf után teszten játszottam a tízes brittel nem olyan régen. Egyet mentem top sebzõ voltam, ezután egy picit sem csodálkoztam, hogy újra rengetegen vannak. Másfél év után simán topon végeztem vele, ennyit az artyhoz való tudásról. Igazából elfogadom mindazt amit leírtatok, kell hozzá pályaismeret, tudni kell mikorra ér be a gránát és hogy hova kell állni. Namost az a véleményem, hogy ez 1000 csata alatt megtanulható, a pályák lehet kicsit több, de ugye az minden tankra vonatkozó ismeret. Az artyk nem különböznek egymástól (egy-két kivételtõl eltekintve), aki tud T2-es artyval játszani, az ugyanolyan jól fog T10-essel is. Nem mondom, hogy pl. medeknél nagy különbség lenne, de azért annál több, mint az artyk esetében.
WoT Artyst
Tudom bent van és nincs mit ellene tenni. Éppen ezért csak az undor és szitkok maradnak ellenük. Szóval az artysták csak örüljenek annak hogy artyzhatnak, de ne akarják megmagyarázni hogy az artyzáshoz mekkora skill kell és hogy nincs velük semmi gond.
WoT Artyst
WoT Artyst
WoT Artyst
Csata: http://wotreplays.com/site/844358#serene_coast-sherman0070-churchill
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
nem baj, vissza vettem én is a francia 6ost (kell az exp)
vicces mikor 9esekbe 700-akat csapok xD
WoT Artyst
Az elõzõre meg: arról nem tehetek, hogy nem értetted meg amit írtam.
Nekem jól megy, nem is panaszkodok, rinyálok, sírok.
Élvezem, és szeretem a játékot, minden típusú tankkal.
Akkor nem neki kéne legyen a legtöbb sebzése???
Ráadásul nem csak azt a tankot tudja meglõni, aki kint áll a mezõn, hanem a fedezék mögött lévõt is. Akkor ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úristen még egy kicsit nyomom a 10es artát és meglesz a 2600 wáááá, hol kell jelentkezni pointer?! 😄
WoT Artyst
De ezek is már annyiszor le lettek írva, de az artysok mégis mindig úgy tesznek, mintha fogalmuk se lenne róla mirõl van szó.
WoT Artyst
"If you are low/mid-tier padder save your time (and ours). As a general rule, your damage on recent tier 10 is expected to be around following marks :
TD 3500+, mediums 3000+, heavies 3000+, arties 2600+.
You also want to play CW or Company with players on the same level like you ?
You are tired that some green or blue noobs are failing all the time ?
You also want to be a part of the best european clan ?"
Miért az arty sebzése a legkevesebb a felvételi követelményekhez ?
Nincs lila artys?
Dehogynem.
Akkor?
Nem akar egy top klán jó artys játékost magának?
Dehogynem.
Akkor?
WoT Artyst
WoT Artyst
SPG > HT, MT, LT, TD, SPG
LT > HT, MT, LT, TD, SPG
MT > HT, MT, LT, TD, SPG
HT > HT, TD
TD > HT, TD
Szóval lehet stratégiázni a mobilis tankok ütnek mindent. A legtöbb stratégiai érzék, elõrálátás szerény véleményem szerint a lassú tankokhoz kell. A gyorsaknál nem nagy mûvészet jó helyen lenni és sok dmg-et kitolni...
Én nem beszélek a medekrõl, mert nem vagyok jó velük. Nem nagyon szólok hozzá a heavykhez, mert abban sem vagyok túl pro. Lightozni szeretek, és artyzni. Kiváncsi lennék, hány csatája van azoknak, akik szerint az artyk OP-ék, és kurva könnyû velük játszani? 200-300? Az nem szignifikáns, lehet, hogy random hullámhegyen kezdtél velük.
Kell taktikai érzék az artyhoz, és játéktudás. Tudni kell, hol, melyik szektorban lehet spot, számolni kell a domborzati együtthatóval, a repülési idõvel, a tank mozgásával, és ha ez mind megvan, akkor még bejátszik a random.
Aláírom, hogy a splash nagy elõny, mert ha mellélõsz is jön a sebzés, pláne azóta, hogy aszisztot ér a láncolás is.
Egyhit......
Hányszor talált el arty a 60-al száguldó mededdel? Biztos vagyok, hogy kevesebbszer, mint mát tank. Ha meg 1000 mecsbõl 1 szer megtörténik, az sem olyan gyakori, mint egy ammorack.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ami írtál, hogy lexikális tudás kell a tankok páncézatáról, azt vitathatatlan.
Viszont az artysak is kell tudnia (már ha jó akar lenni) rengeteg infót, csak itt a pályáról. Honnan hova érdemes mozdulni, figyelni a minimapot, hol nem fogják kapásból megrépázni, mert segíteni senki nem fog neki. Elõre tudnia hogy a tiszavirág életû mongolodiok hova fognak szpottolni, mert a célzásidõ kb 13 másodperc is lehet, és esélytelen egy suicid szpotter 'munkásságát kamatoztatni'. Tracer ellen okoskodni, és ami a legrosszabb, tökéletesen rá vagy utalva a csapattársaidra. Azokra a retardált, agyhalott majmokra, akik néha még ki is lõnek se szó se beszéd, kedvtelésbõl ha elõzõ csatában valaki lelõtte õket a mezõ közepén mert még megvárta, hogy rátölt egyet.
Ha meddel vagyok, csak én miattam 100 csatából megnyerünk 10-et. Ha artyval, akkor 100ból jó ha egyet, de általában annyit sem. Szóval ennek a létnek is vannak árnyoldalai 😄 Ráadásul CW-n pl te leszel az elsõ hibás, ha a random épp nem kedvez.
WoT Artyst