World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami pedig a szánalmast illeti. Az a szánalmas, ha egy fórumban bármilyen vélemény vagy kritika szánalmas minõsül ha nem egyezik a másik fél véleményével.
Részemrõl ezzel ezt a szánalmas dolgot le is zártam. Vitatkozni érvekkel szoktam, minõsítésekkel nem, azt meghagyom a gyerekeknek, náluk szokás. 53 éves fejjel ehhez én már öreg vagyok. 😊
Jót röhögtünk rajta, persze a csata bukott. De a csata amúgy is bukik, akár te bannoltatod magad, akár õ. Akkor miért te vagy az, aki kizáratja magát a másik hülyesége miatt? 😊
Ha én is kilõttem volna, valószínûleg lemaradtam volna WoTos pályafutásom eddigi legviccesebb meccsérõl. Szerintem a kamera is beleremegett, amikor letolta a lightunk az ellen T-43-ját a hegyrõl, miután dodge-oltam a lövését. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A TD-k alapja nem az álcázás. Van amelyiknek igen, van amelyiknek nem.
Így is vannak TD-k amiknek az álcája NULLA, hát marha jó ha még kevesebb lesz. Nehogy azt gondold már, hogy minden TD-ben tiszta kéjmámor ülni. Miközben mindenki lát, és mindenki téged lõ, és legalább lassú is vagy.
Vagy félreértettél, vagy nem olvastál el rendesen.
- Az elosonok a szélén és gyorsan bázist foglalok szerintem nem harc. Köze sincs hozzá.
- A kihasználom a készítõk által adott "isteni" képességeket és a pálya szélérõl 1 lövéssel lövöldözöm ki az ellent, akár artyval, akár TD-vel úgy hogy nem lát és vissza sem tud lõni, szintén nem harc, max. agyaggalamb lövészet.
Én ezekrõl beszéltem.
És pisztolyt sem tartanak senki fejéhez, hogy ezt, vagy azt csinálja a játékban, vagy hogy egyáltalán játsszon. A saját alkalmazkodóképességedtõl, és talán kismértékben beállítottságodtól függ, hogy ki tudod-e, ki akarod-e használni az adott tankot teljes potenciáljában.
2 féle síró ember van:
-Aki el sem tudja képzelni, hogy valamit lehetne máshogy is csinálni a játékban. -> õk legalább még tanulóképesek.
-Aki szánt szándékkal nem csinál meg valamit (elvek wtf), holott tudja, hogy lehetne másképp is, jobban. -> goldspam omg, megyek inkább fórumra és sírok. Szánalmas.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A tüzérség, a TD-k ugyanúgy harcolnak, csak a fegyvernemük által nyújtott elõnyöket okosan használva járulnak hozzá a harchoz, a gyõzelemhez.
Suba53!
Ne csinálj úgy, mint aki most ébredt fel és azt sem tudja mirõl van szó.
A tüzérségnek ( amit mellesleg a háború istenének is becéznek) megvolt és megvan a maga szerepe. Bele értve az önjáró lövegeket is. De sosem az volt a szerepük, hogy isten módban, egyetlen precíz lövéssel lövöldözzenek ki egyedi tankokat. ( Ez a páncéltörõ tüzérek feladata és õk sem isten módban csinálják. )
A páncélvadászok egyik alapja az álcázás, ami az ELSÕ lövésig tart, aztán húzás onnan. Egyik sem volt "stealth" képessége.
Röviden ennyi.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kár leragadni az õskorban, a hadviselés folyamatosan fejlõdik.
Miért is?
Nos a legjobb példa erre, maguk a készítõk megnyilvánulásai.
1. Ha olyat tesznek szóvá a játékosok, akkor jön a válasz: A történészeik megnézték és a valóságban stb... bla bla ba.
2. Amikor a játékosok valamiért a valóságot hozzák fel példának: Ez egy játék, aki valóságot akar az üljön igazi tankba.
3. Van egy harmadik is, amikor hirtelen kell válaszolni 1-1 tankkal kapcsolatos dologra, ami nem erõsségük: "Akkor ne játsz vele."
Nem mondhatnám, hogy túlzottan bõ a válasz variáció. 😊
A tüzérség, a TD-k ugyanúgy harcolnak, csak a fegyvernemük által nyújtott elõnyöket okosan használva járulnak hozzá a harchoz, a gyõzelemhez.
Ez pont ugyanolyan, mint amikor CW-n tudod, hogy ott van szemben veled a másik tank, a játékos meg az FC többszöri felszólítása ellenére IS kinéz, hogy bekapja azt az 500 dmg-et. De minek?
Tény, hogy rushhal idõt spórolsz meg magadnak randomban. Mert hamarabb megdöglesz, vagy megdöglik az ellen. Az is tény, hogy beállítottság kérdése, hogy ilyenkor rámész-e az ellenre, vagy megvárod, míg jön feléd.
Viszont egy fórumon sírni azért, mert te az egyik módszert választod, és nem mindig jön be... Ne legyél már nevetséges.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nincs gyõzelem hõsi halál nélkül, nincs csata áldozatok nélkül. De itt én erre helyezném a hangsúlyt: "harc".
Egy artyban, vagy "stalt" TD-ben ülve, lövöldözve a semmibõl a másikat én nem nevezem harcnak. A szélén elosonva sunyiban és bázist foglalni, szintén nem harc kategória.
A többiben egyetértünk.
Megjegyzem:
A valóságban addig tart az álcázás, legyen az harckocsi, vagy páncélvadász, amíg tüzet nem nyit. Attól a pillanattól hogy lõtt, már nincs álca, a hangot, füstöt stb. nem lehet álcázni.

Irigység.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Gyávák?
És ha megveszi a tankot akkor bátor lesz?
A prémséggel meg a free xpvel IDÕT lehet vásárolni, nem gyávaság kérdése.
És hogy melyik pályán, milyen tankban ülve ezt ki hogy látja elérhetõnek az adott szituációban, az egyéni döntés kérdése. Randomban nincs kommander, aki eldönti kinek miben hova mikor. A játékosok intelligenciájára van bízva, hogy felmérjék az adott szituációhoz legjobban alkalmazható saját taktikájukat.
Teljesen igazad van! Engem személy szerint dühít mikor megyek elõre támadni és a végén az erdõben megbújó, fedezékben leskelõdõ (kempelõ)enemy végül kivédekezi a csatát és nyer. És ez a barom sporendszer ráadásul õket támogatja mert ugye én mint mozgó célpont hamar fel fogok spotolódni míg õ akár többet rámlõhet a nélkül hogy felspotolódna. Ez a játék tipikusan a gyávák játéka lett! Hátul kell maradni gyáván, kivédekezni, megvárni amig a támadó, aktív játékosok beléjük rohannak és aztán létszámfölényüknek köszönhetõen lehozzák a csatát. Spotrendszert át kéne alakítani hogy a gyáva kempelõket az erdõben azonnal fel lehessen fedezni és támogatni kellene az aktív, tevékeny harcot. De nem, ez a játék kifejezetten kedvez a gyávák harcmodorának.
Nem azt kell hibáztatni aki megveszi, a többségnek van, mivel benne van a játékban.
A hiba itt a készítõk koncepciójában keresendõ. A játék már simán megkaphatja a "gyávákat favorizáló" game címet.
- Lásd artyk és képességeik ami egyáltalán nem illik a játékba legalábbis ilyen képességekkel felruházva.
- Lásd cap base szokások. Többségében a csapat fele még harcol mindkét részrõl, de 2-3 gyáva a szélen elosonva már foglal. Nekik errõl szól a játék, nem a csetepatéról.
- A TD-k még bele illenének a játékba, de ez a készítõk által részükre kreált "stealt" mód már nem is röhejes, hanem siralmas.
Csata: Redshire
Jármû: E 25
Szerzett tapasztalat: 1 683 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1)
Szerzett kredit: 71 154 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1 891)
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"
Ez egy vadállat tank.Szinte minden meccsen hülyét csinálok valakibõl.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Komolyan mondom, aki ezzel a tankkal lila szinten tud játszani folyamatosan, az az én szememben a szuperunikum ebben a játékban. Azonnal adtam el, ahogy kifejlesztettem az utódját. Kínkeserves volt vele minden meccs.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
alább megtekinthetõ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
There is but one rule: Hunt or be hunted.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am kb, lelépett Lens és engem jelölt ki az utódjának.
Btw, nem akarsz visszajönni legalább a CW event idejére? Valami két hét és only T8.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
Gyõzelem!
Csata: Highway
Jármû: E 25
Szerzett tapasztalat: 1 093
Szerzett kredit: 44 172
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály"