World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet 50% különbség xp-ben a másik javára amikor többet sebzek és több spottolt dmg-m is van? egyre többször nézek értetlenül a kiosztott xpk után.
Gyõzelem!
Csata: Hidden Village
Jármû: E 25
Szerzett tapasztalat: 6 800 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 61 726
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
2400 dmg

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Fun tanknak javaslom mindenkinek a Su152-t. Ismét rátaláltam az akció miatt, szigorúan a mozsárágyúval csak HEAT-el nyomatva. A hatás garantált, tuti lenyugszik az ember :)

Jó a KV4,de több feltételnek is össze kell jönnie.Sidescrapre nagyon jó csak ha spotot kapsz és jó az artys akkor nincs esélyed.Múltkor 1400-at vertek belém,nem esett jól.Aki ismeri a gyenge pontjait az ellen megint nincs esélyed.A top ágyúja nem rossz csak keveset sebez és így nincs visszatartó ereje.Messzirõl is szeretek vele lõnni mert nagy távolságra is pontos.A viszonylagos lassúsága miatt szar a csapat esetén a visszavonulásra kevés az esély ,olyankor elmormolok egy imát és minden bele.Ha jó a csapat akkor meg az összes killt és sebzési lehetõséget elveszik töllem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az egyetlen tank amit átugrottam free xp-bõl, az ágyú használhatatlan szemét. Majd amikor 80 méterrõl nem találsz el semmit móka lesz.

a célkereszt alatt látod az ellenfél moduljainak állapotát? sárga és piros körvonalal. Hasznos kis funkció szerintem, de a csaták olyan gyorsak hogy nehéz figyelni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Roger6
Valaki elárulná, hogy a Sas Szem-nek (Eagle Eye skill) mi pontosan a funkciója?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azért a t69 heat befigyel.
Nekem is kedvencem lett:) Mondjuk én mint mozgó bunkerként használom, elbattyogok a frontra (rosszabb sebességet vártam pedig nem is a legjobb motorom van), ott egy fasza tereptárgyhoz sidescrapelek aztán gyertek :D
Töltésgyorsító, szellõzés, bevonatos optika - látótávot kell pimpelni, meg a legényekre mehet a camo skill és megvan a tökéletes TD.

az sg fórum annyira 2014

Nekem venti-mozgós távcsõ-tölt. gyorsító van rajta.
Ígérem megnézem,de elõbb letesztelem a járgányt.Milyen felszerelést érdemes rátenni?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Köszi!
Mostanában elég mákom van, mert 5-bõl legalább 3 tier8.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

E-25 replay Ilyet? :D

az sg fórum annyira 2014

csak tier8as csata jo ha az esetek harmadban, negyedeben van. a tobbiben, meg lehet szopni a tier10 halalcsillagok ellen. foleg ha meg lassu is a tank.
Az elõbb tier 8-ban 2 E-25-ös csinált olyan mészárlást,csak néztem.
Megvásárolva:
'E 25' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 40 000, arany: 4 690 .

GabeE3e
Japán heavy lesz,de nem tudom-hogy még idén-e.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Japán heavy és kínai td ág fog bekerülni valamikor a játékba?
Na, amennyire nem vagyok mostanában megbékülve a 110-el, annyira bejön a KV-4. Pedig mennyire tartottam tõle. Tier8-ban ez egy kib@szott faltörõ kos... Igazi támadó cucc. Mondjuk feljebb már bajban van, az tény. De top tierként tényleg csak a nyolcas TD-ktõl kell vele tartani, minden más nagy biztonsággal lehet vele pattintani.

A toronnyal hasonlóképpen kell taktikázni, mint az E-100-nál. Ha egy nyolcas hevi céloz rád, csak elfordítod az ellenfélhez képest kb. 40 fokban, és 80%-ban pattint már a torony is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

GabeE3e
Olyan idióták játsszanak ezzel a játékkal, beállt mögém egy t69 és kitárazott úgy,hogy 8 csapattársam szotyizott közben, valamint engem lõttek, meg láncoltak. elég is volt mára ebbõl...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

NoparaWot
XD

fecska
Volt olyan, hogy az enemy csapatban 1 db mozgó játékos volt

fecska
Blitz

Most meséljek a múltkori, 41%-os Hummelunkról, akinek egy találata volt egész meccsen, amikor a végjátékban, a meccs csúcspontjának számító Pershing vs IS-3 facehugban kilõtt engem, és életben hagyta az ellenséges IS-3-at?
Master91
"Rengeteg az AFK, aki kifagy játék közben, és nagyon bénák. Mintha krumplik ellen harcolnál."

Ez most a PC-s, vagy a mobilos wotosokról szól?? :D
NoparaWot
Rémisztõ milyen emberek játszanak...
Magyar kolléga, 14k csata, 44% WR - meccs alatt foch 155-el összesen 1 sebzése volt, bokorból bokorba mászkált, mint valami kommandós játékban..
De mivel mászkált, biztos nem bot volt... hogy lehet 44%-ot összehozni?!

fecska
Kicsit gagyi, 4S-en laggol mint a franc 5-ön már élvezhetõ. iPaden jobban megy, és élvezhetõbb is.. Nagyon kevés tank van és nagyon bután néz ki. Nem tudom milyen motoron van de alap dolgokat nem raktak bele. 7v7 mini wot. Én nem élveztem úgy. Rengeteg az AFK, aki kifagy játék közben, és nagyon bénák. Mintha krumplik ellen harcolnál. Sztem még nincs felkészülve erre a mobilos játékközönség.

patchaou
A 300 fölötti sebzések jó kedvre derítenek egy 7-es médiumban :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Akkor passzolok :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

NoparaWot
Nézett meccsek alapján nagyon tetszetõsnek tûnik, már csak 30k exp választ el tõle :) remélem nem lesz csalódás, biztos kell azért idõ míg belejön az ember :D

Nem, sima sorozott tankok. :-)
Type T-34, T-34-2, meg IS-2.
Nem értem.

patchaou
Fura nagyon. Megvettem az SP küldi miatt, de igen vegyes érzelmeim vannak. Hátsótornyos, de mivel nagyon puha az oldala a sidescreap vagy mi a nyavaja nem mûködik vele. Nem hajlik le a csöve, ezért Én még nagyon nehezen találom meg vele a helyem a kedvenc pályáimon is. Viszont gyors és a 107-es ágyú is jól szuperál rajta.

patchaou
Van itt olyan aki már próbálta a Blitz-et? Androidra még mindig nincs, de jó lenne egy kis élménybeszámoló.

NoparaWot
A-44 -rõl vélemény?

Hát igaz azt is nagyon ígérgették<#hehe>
patchaou
Nem prém tank IV-VIII-ig?

Sziasztok!
Találkoztatok már azzal a jelenséggel, hogy nem mûködik a számláló.
A SuperPershing mission kínai ágát húzom, és befagyott a számláló. Legalább 5 meccs pontjait nem adta hozzá. Pedig mindenben megfelelt.
Elsõ tíz, nyert meccs, és a számláló nem mozdul.

Mit lehet ezzel kezdeni?

es ha majd egyszer lesz ra ido h a ket uj modelt megcsinaljak, akkor majd szo is lesz rola. gondolom mindjart a multturret bevezetese utan..
"Storm támogatja a KV-1S 122mm-es lövegjének eltávolítását."

-Amikor létrehozták a World of Tanks-et az egyetlen hálózatilag is használható játékmotor a BigWorld volt.
-Az IS-7-et és E-50-et mostanában nem fogják buffolni.
-Az amerikai és német Tier 8-as könnyûtankok a közepes jövõben (3-6 hónap) érkeznek majd.
-A World of Tanks-ben az árnyékok azért eszik az FPS-t jelentõsen, mert több dolog is hozzá van kötve, például a HBAO.
-9.1-ben lesz második alkalommal átdolgozva a lövéshang.
-A Kharkov pálya király lesz.
-Hogy lehet az, hogy a Wargaming bejelentette a többtornyos mechanizmust, erre a Warthunderben már készen is van? Több haszontalan dolgot kellene bejelentenünk.
-Storm támogatja a KV-1S 122mm-es lövegjének eltávolítását.

-Soshykin
9.1: még több lagg, még élvezhetetlenebb MM

ximix
Ma fullba nyomják a kretént pedig tudhatnák, hogy nem lehet fullba nyomni a kretént, mert WinRate bácsi nem gyün:)
Kóhncsita

Maala
Igen, olvastam a hajlamairól.

Habár amit õ csinál, az pont ugyanaz, ami ellen õ beszélt (átlagon aluli képességekkel fikázni a másikat). Na mind1, ennyit róla.

---

Látom, felvitte az isten a dolgodat. :D Elõbb SG-t foglaltad be, majd a HUNS-t is?! :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lehet hogy bejössz neki :P.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Cserébe a lõszer semmibe sem kerül, ugyanakkora dmg-hez.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

at-15 megis minek koszonhetio a 12ezeres javitasi szamlat?? a borsige csak 5k. en meg nezem miert midnen kor minuszos.
ximix
Majd eggyel följebb a WTPz4-en a 150-es hosszabbik már érdekesebb lesz :)
Borsigra max akkor érdemes a 150-es ha mész a heavy-el és mögülük szurkálsz közelrõl.
Maala
Még rám is írt, hogy:

"És te merre voltál? sokáig távol közbe kibasztak a trágya huns-ból is és vigyázz mert ahogy látom romlik a statod már vagy 1 hete XD nem megy átlagba a 7-8 tier mert abba nyomod 15ezer csatánál is,a noobmeter csodákra képes :)"

Azért kedves tõle, hogy így érdeklõdik a hogylétem felõl 2 pózolós kép közt. :D

Maala
Nem.