World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy csak nekem nem akar bejönni a hivatalos eu wot oldala?
toocha
<#nemtudom>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Állítólag van akinél mod nélkül is így van.

Master91
ja, SP event.

az hogy szar a gépeken a játék meg laggol az csak valahol a könyv 16. oldalán van a 15 oldalból.
Pedig nemzeti hangoknál német tanknál németül, orosz tankoknál oroszul, sõt a brit és amerikai tankokat is más angollal szinkronizálták, szóval a hiba nálad van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Õszintén én rohadtul örülök hogy WT és WOT játék van, mivel ha van konkurens így nemfognak ellazulni, mindig arra törekszenek hogy a játékosokat valami újjal beszipojozzák!
toocha
Nem lehet, hogy valami mod kicsinálta hangokat? Esetleg a res mappából az audio mappát átmásolni...? De ha ezek voltak akkor sorry én elég láma vagyok az ilyenhez.

Áh, amúgy ez mekkora már! AT8-al úgy lett meg a tank ász, hogy kilõttem egy saját csapattársat is. De szar. (2200 sebzés 5 kill) A végén azt hittem veszítünk, maradtam én, meg egy felderítõ ezzel a lassú taligával, egy Cromwellel szemben, evileg ne lehet gond, a könnyû harckocsi ha segít a Cromwell ellen...de a nem segített, mert õ foglal. Aha, ki is lõtte a Cromwell, de aztán mázlim volt. De akkor is, teamkill és még tankász is?De szar.

Ennyi? Megoldani nem lehet?De német tankban németet, angolban angolt akartam volna...de egy béna banda ez.

toocha
Én is tegnap szereztem hozzáférést a WTGF-hez, és az elsõ benyomásaim:
-a két játék teljesen más, csak az a közös, hogy tankokat kell irányítani
-grafikában a WTGF a nyerõ, ez nem is kérdés
-irányítása-ha be tudod magadnak kalibrálni, akkor jó, de elõször bonyolult
-a játékmenetet össze se lehet hasonlítani. A wot inkább árkád a WTGF már inkább "szimulátor".
Az egyik ezért jó a másik azért, de nem is lehet a kettõt összehasonlítani. Szerintem a játékfejlesztõi supporton fog eldõlni, melyik a jobb, mert a WG....

Hát ez mondjuk rohadtul nem így van, de hát kb. 5 db arcade csata után biztos remek következtetéseket lehet levonni, ala SilentStrike...

suba: azoknak a Wt játkosoknak a 95%-a játszott a WoT-tal, a 60%-a meg még most is játszik.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Engem nem a WTGF játékosok önfényezése érdekel, hanem az, hogy aki aktív WoT-os, az hogy látja a különbséget.
Az meg ugye itt jobban adott. :-)

Aha. Talán Maala írta le korábban a sikeres WTGF játékos stílusát: bemászol fedezékbe, hulldown-ban irtod az ellenfelet... Ez a "férfias küzdelem"? Akkor inkább maradok "nyikhaj". 😊
Be van kapcsolva, hogy minden nemzet a saját nyelvén beszéljen? Ha igen kapcsold ki. Ha nem kapcsold be. Jobbat nem tudok 😄

Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ne oroszul beszéljen minden nemzet? Nagyon idegesít. Elhiszem, hogy a készítõk szeretik az orosz nyelvet, de azért ez túlzás. Azt se értem mit motyognak.

Talán próbálkozz itt

Kevesebben fognak elküldeni a francba.

A többség ezt mondja, sõt épp ellenkezõleg, hogy a konkurencia sokkal sokkal jobb. Mondjuk a tankok szebbnek tûnnek képen az biztos. Hát nekem ez elég fura, azért a többség véleménye mégis csak jelent valamit, de majd elválik ha az is élesre megy.

1. A Luchsnak scout MM-ja van, vagyis +4 tierig is megy. Én nagyon nem javaslom, mert pályaismeret és tapasztalat nélkül csak szenvedés.

2. Legénységet tovább vinni akkor érdemes, ha már min. 90%-on vanak. Ekkor ugyanis az átképzés után 80-%osak lesznek. Ha pl. csak 80-at viszel tovább és képzel át akkor az csak 70%-os lesz, de ugyan ennyi pénzért már tudsz venni új legénységet, ami alapból 75%-os. Remélem érthetõ.

3. Itt a fejlécben van egy szép nagy zöld FAQ link, ajánlom áttekintésre, nagyon sok mindent meg fogsz tudni belõle.

Itt a címsorban szerepel az Online Tech-Tree azt böngészgesd, ott minden tanknál megtalálod, hogy milyen szintû csatákban rakhat be. Plusz egy csomó hasznos dolog, például a tankoknál megnézheted a sérülékenységi felületeket stb.

A PzIII jó választás. Mindkét német med ág jó. Az, hogy a legénységet hogy viszed, azt késõbbi dolgok is befolyásolhatják. Ha nem akarod nagyon szaporítani a garázshelyeket, akkor a legények továbbvitele a jó módszer.

Ha meg akarsz tartani tankokat, akkor át kell gondolnod, hogy hol hagyod a képzett legénységet.

Szerintem komolyabb sikerélmény érdekében szerezd meg a Hetzert, tedd rá a 10,5cm-es ágyút, tölts HE lõszert, és élvezd a játékot. Egyébként igen, könnyû tankokat feldobál magas tierbe.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igazad van. A legnagyobb problémát a játékosoknál nem a rossz reflexek vagy a gyenge pontok ismeretének hiánya jelenti, hanem a rossz helyzetfelmérés és a pályaismeret hiánya. Sokaknak a minimap nem információforrás, vígan benyomulnak kereszttûzbe vagy nem érdekli õket a reset, pedig sok esetben csak a tornyukat kellene elfordítani.
Artyk: ha valakit zavarnak, üljön be néhány körre light-ba, és büntesse õket, vagy társuljon be 2 profi artyhoz szakaszba spotolni. Most húzom a 13-75-öt, egymás után két tank ászt kaptam vele félig stock-ként; annyi kellett hozzá, hogy Kantaluszéknak világítottam az ellenfeleket aktív spottal, 22 csata 16 win, 14 arty frag. <#vigyor1>
WTGF megváltás lesz a Wot után az biztos, és nem pixelvadászat lesz! Oda tökös emberek mennek át igazi férfias küzdelem lesz, aki nyikhaj az itt marad úgy is...😄
Az a játék a meglátásom szerint egy pixelvadászat lesz.Az nyer aki minél jobb erõsebb gépen játszik minél nagyobb monitorral.Akár 120-as tv-n.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én bent vagyok a beta-ban, nekem az a véleményem hogy trágya. Hiába tûnik szebbnek, a kontrol, a játékmenet borzalmas. Kb olyan lesz szerintem a két játék viszonya egymáshoz mint a Warplanes vs WT. A WT vitte a légi rész, a WOT pedig a tankot fogja.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sziasztok!
Pár hete kezdtem WoTozni, a német ágat kezdtem húzni ehhez kapcsolódna az egyik kérdésem. Tier 4-es mediumok közül melyik a legjobb? Így kezdõ szemmel a Pz.III tûnik annak, úgy összeségében.
Azt tervezem, hogy azzal húzok fel egy medium tankos legénységet amit aztán továbbviszek következõ tierre, ratyi tankkal meg nem akarok kínlódni.
Illetve ugye ezt így csinálják, hogy továbbviszik a skillezett legénységet? Szóval ez a "módi"?

A másik kérdés, hogy van egy Luchsom is, csípem is a kis dögöt, meg úgy az egész scout(nem öngyilkos) játékstílust, de hát mit ne mondjak elég nagyot néztem mikor legelõször bevágott vele Tier 8-as csatába...
Ez késõbb is így lesz, azaz a Leopard-ot meg dobálja Tier 9-es csatába pl?
Legénységem még elég ratyi hozzá (nincs 6. Érzék a commandernél) és hát elég lehangoló mikor egy lövésbõl kilõnek a p*csába <#banplz>
Két tierrel magasabb csata az oké, de ez a négy ez már kicsit sok (legalábbis az én kezdõ fejemnek)
Szal ha így van akkor hanyagolom is a light vonalat, nem nekem való <#banplz>
Köszi a válasz(oka)t

Meséljetek inkább egy kicsit a WTGF-rõl. Már aki a bétában tolja.
A klánunkban sokan már esküdöznek, hogy azonnal mennek, ha megjelenik.
Hiába mondom hogy nem érdemes a csodát várni, csak reménykednek.

Tehát mennyire életszerû az, hogy a WoT pokoli borzalmai után végre a mennyországi állapotok között lehet tankokra vadászni? <#vigyor0>

Õ nem ebben a ligában játszik, felesleges ilyesmit kérdezned tõle...

Maala
Tehát a Bishop, és a 6os FV arty akkor számodra nem is minõsül artynak, hisz fél pályáig kell velük menni, és 11sec alatt töltenek. Igaz?

Vagy az autoloaderesek, amikor 30-60 secig töltenek, aztán 5-10mpn át lenyomva tartják a gombot? (még csak nem is kattintanak)

Csak azért kérdem, hogy mégis hol a határ nálad... Töltésidõben, és távolságban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ezért írtam, hogy "tuti a gyõzelem". Nyilván nem szabad kiállni, ha kergetõznek egy gyors meddel-light-tal, és nincs sok idõ hátra.
Emlékezetes marad az a csatám, amelyikben a szakasztársam maradt utolsónak meddel 5 ellenféllel szemben, akik foglaltak. Beírta, hogy no cap, kill me if you can. A birkák elindultak levadászni, de a különbözõ sebességük miatt egyesével levadászta õket... 😊
Én egyedül az artyzást tartom kicsit gyávaságnak, de nem ez a jó szó igazán. Inkább nem értem mi értelme hátul semmi izgalmasat nem csinálni és egyszer-egyszer megnyomni a bal gombot.
Én abszolút elfogadom a foglalást, még a "sunyit" is. Szerencsére magas szinteken, ahol játszom olyan ritka a gyors befoglalás, hogy észre se veszem, illetve egyáltalán nem zavar. Bee nagyon jó eseteket írt le. A legtöbb befoglalás ilyen, csak sokan nem veszik észre és nem tudatosul bennük.

A kiinduló hozzászólás tipikusan azoktól származik, akik csak a fragre mennek és nem pedig a gyõzelemre. Ismerõs az a helyzet, amikor bent áll 1-1 tank a körben nálatok és az enemynél is. Jön feléd egy csapattárs, aki inkább elindul visszafele resetelni (persze odaérni már nem fog, mert a végsebessége 26 kmh..), te pedig a hajad téped miatta. Az eredmény legjobb esetben is draw, ahelyett hogy ketten behúztátok volna...

Maala
kitöltetett*

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
LOL. Nyilvánvalóvá tett cél, hogy "Vagy foglald be az ellenség bázisát, vagy lõdd ki az összes ellenséges tankot."

Innentõl kezdve hasonlatod értelmetlen. Ez nem adócsalás. Ez maximum a munkáltatóddal kitöltött adóbevallás, ahelyett, hogy otthon vacakolnál vele te magad.

Ráadásul nem egy meccs bukott már azon, hogy a "NO CAP" felszólításra kijött a foglalásból az engedelmes játékos, a büszke vadászok meg nem találták meg idõben az utolsó tankot, így az egész csapat vesztett miattuk.

No cap kill all.
Hany csatat buktunk mar emiatt uristen...... Vagy lejart az ido , vagy hat piroska nekiallt ket lilat uldozni es persze elvereztek, vagy ket light tank befoglalt az ellenfeltol....
Akkor gyáva az, aki a saját 16-osáról lõ gólt, mert nem cselezte végig az egész mezõnyt? Ne gyerekeskedj már. EZ JÁTÉK, amit nem csak egy féle képpen lehet megnyerni. És ha a bázis foglalása beletartozik a nyerési feltételekbe, akkor nem tudom elítélni azt, aki megteszi.

Persze sokszor bosszant, ha egy erõs csapatban sok jó kill-tõl esek el miatta, de nem mondom azt, hogy a szemét a rossz szocializációja, a kommunista kontraszelektált rendszerben élt évzizedei után vetemedik erre a gyalázatos cselekedetre. :-)

Értelmetlen így leegyszerûsíteni. T-43 egy T9-es csatában eloson a kertek alatt, és elkezd foglalni. Ez szerintem hasznos lehet, mert így az ellenfelet megzavarja, jobb esetben néhány tank visszafordul, hogy reseteljen. Így a front meggyengül, csökken a nyomás a saját oldalon, kevesebb ellenfél fog minket lõni. Hasznos volt a med foglalása? Igen. Jobb lett volna, ha megöleti magát a fronton, ahol totálisan esélytelen?
Másik eset: egy T95 és egy T28 Proto áttörte az egyik oldalt, eljutottak a zászlóig. Nyilván nem életszerû, hogy lobogó hajjal átszáguldanak a pálya másik felére szétkapni az ellenfelet, ezért beállnak capre. Sunyi játéknak tartod? Ugyan már...
Az ilyen esetekben az a bosszantó, ha akkor sem áll ki a cap-bõl, amikor tuti a gyõzelem, mert sebzést (ezáltal XP-t és kreditet) vesz el a fronton harcolóktól.
Mondom mindezt úgy, hogy baromi alacsony a cap pontom.
Mivel Emiltõl kiakadtam, gondoltam folytatom az angol TD ágat. Aha, na a hatos angol TD, elsõ meccs..aki szerint a TD-k túl OP-k és nerf kell nekik...csókoltatom. <#puszis>

Dehogynem. Ha nem értenél félre, akkor nem ezt írnád. Ugyanis nem a játékost minõsítem, hanem a játék egyes meneteirõl mondok véleményt. A szélen való elosonást és a többit amit írtam ettõl még gyáva játék stílusnak tartom. Azt pedig hogy ezt ki veszi magára, mindenkinek a saját önértékelésére bízom. 😊
Istenem mennyire félre tudnak menni a gondolatok. Látod te is egybõl olyan következtetéseket vonsz le, olyan stabil ítéletet fogalmazol meg anélkül hogy ismernél, hogy az eszem megáll.

Nem cáfolok semmit, mert tök felesleges. Ha neked ebbõl ez jött le, akkor sajnállak.

A játék az játék. Ha a lehetõség adott a nyerésre egy jól kihasznált alkalommal, akkor azt ha valaki megragadja, azt nem tudom elítélni.

Én inkább azokat ítélem el, akik a saját berögzült, mindenkinél stabilabb személyiségük biztos tudatában mondanak azonnal ítéletet mások felett.

patchaou
Le is telt gyorsan 😊 Ha nem büntetnék a TK-t minden csatám a saját artyk kilövésével kezdeném XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
ez kemény 😄D

vagy pedig betölteni a goldot mert ugye könnyebb az élet, minthogy kicsit gürizne azért hogy keressen a tankon fogást
Nos, egyrészt a páncél nem ér semmit, a gold ammo-s korszakban. Ez tehát kapásból nem állja meg a helyét.
Másrészt, nem arról van szó, hogy láthatatlannak kell lennie, de igenis jó álcája kell hogy legyen. Ha mindenki látja semmi értelme. Nem tudom, mennyit szoktál úgy mégis TD-zni?

Kicsit off. Tipikus magyar mentalitás. Magyarországon felnõtt egy olyan nemzedék amely azt dicsõiti azt teszi jópofának ha valaki kiskapukat megkerülve tesz nagyobb haszonra mint mások. Nálunk ez a dicsõség, az adóelkerülés. Amerikában a legnagyobb bûn az adócsalás. Magyarországon kialakult a társadalomba a ki tud nagyobbat adócsalni, az a jópofi a menõ. Az faszagyerek. Ilyenné vált a társadalom. És itt hozod a kertek alatt elsuhanó tank esetét ami ugyanez a szisztéma. Elosonni és aztán a hasznot bezsebelni, mert ezen nõttél fel,ezt láttad a szüleidtõl, ez a mentalitáson és te neked ez tetszik. Ez az értékitélet sajnos kialakult ebben a társadalomban.
Nem értettelek félre, jó a szövegértésem.
Azzal nem értek egyet, hogy adott egy játék jól definiált szabályrendszerrel, és te az alapján mínõsítesz játékosokat pejoratív módon, hogy az adott szabályrendszert nem csak úgy használják, ahogy te azt jónak látod.

És ha eloson oldalt, befoglal és nyer ezzel a csapat, akkor jól "harcolt". :-) És attól még nem gyáva.

Mikor egy E 25 goldra vált annál nincs szebb.<#vigyor2> Mert neki kizárólag az én ARL-em frontja a prioritás, nem a torony, ááá tunkoljunk bele goldot OP roffal... de szerencsére beszopta.
JeffDunham
Game Over 😛

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

TomDantes pedig így van. 😊
Vagy gyors a TD, lead pár lövést és helyet vált, vagy jól páncélozott. Ez esetben lassú, viszont állja a szembõl jövõ lövéseket.
Láthatatlan TD nem létezik.
Mellesleg ezt a játékban a gold lõszerhez való sima hozzájutással tették tönkre, mert így a páncél értékét vesztette.
patchaou
Bannoltattam már idiótát Én is. De ha az arty TK-zik azt kilövöm a genyóba nem tökölök vele.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú