World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az hogy szar a gépeken a játék meg laggol az csak valahol a könyv 16. oldalán van a 15 oldalból.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
-a két játék teljesen más, csak az a közös, hogy tankokat kell irányítani
-grafikában a WTGF a nyerõ, ez nem is kérdés
-irányítása-ha be tudod magadnak kalibrálni, akkor jó, de elõször bonyolult
-a játékmenetet össze se lehet hasonlítani. A wot inkább árkád a WTGF már inkább "szimulátor".
Az egyik ezért jó a másik azért, de nem is lehet a kettõt összehasonlítani. Szerintem a játékfejlesztõi supporton fog eldõlni, melyik a jobb, mert a WG....
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
suba: azoknak a Wt játkosoknak a 95%-a játszott a WoT-tal, a 60%-a meg még most is játszik.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az meg ugye itt jobban adott. :-)
2. Legénységet tovább vinni akkor érdemes, ha már min. 90%-on vanak. Ekkor ugyanis az átképzés után 80-%osak lesznek. Ha pl. csak 80-at viszel tovább és képzel át akkor az csak 70%-os lesz, de ugyan ennyi pénzért már tudsz venni új legénységet, ami alapból 75%-os. Remélem érthetõ.
3. Itt a fejlécben van egy szép nagy zöld FAQ link, ajánlom áttekintésre, nagyon sok mindent meg fogsz tudni belõle.
A PzIII jó választás. Mindkét német med ág jó. Az, hogy a legénységet hogy viszed, azt késõbbi dolgok is befolyásolhatják. Ha nem akarod nagyon szaporítani a garázshelyeket, akkor a legények továbbvitele a jó módszer.
Ha meg akarsz tartani tankokat, akkor át kell gondolnod, hogy hol hagyod a képzett legénységet.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Artyk: ha valakit zavarnak, üljön be néhány körre light-ba, és büntesse õket, vagy társuljon be 2 profi artyhoz szakaszba spotolni. Most húzom a 13-75-öt, egymás után két tank ászt kaptam vele félig stock-ként; annyi kellett hozzá, hogy Kantaluszéknak világítottam az ellenfeleket aktív spottal, 22 csata 16 win, 14 arty frag. <#vigyor1>#vigyor1>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Pár hete kezdtem WoTozni, a német ágat kezdtem húzni ehhez kapcsolódna az egyik kérdésem. Tier 4-es mediumok közül melyik a legjobb? Így kezdõ szemmel a Pz.III tûnik annak, úgy összeségében.
Azt tervezem, hogy azzal húzok fel egy medium tankos legénységet amit aztán továbbviszek következõ tierre, ratyi tankkal meg nem akarok kínlódni.
Illetve ugye ezt így csinálják, hogy továbbviszik a skillezett legénységet? Szóval ez a "módi"?
A másik kérdés, hogy van egy Luchsom is, csípem is a kis dögöt, meg úgy az egész scout(nem öngyilkos) játékstílust, de hát mit ne mondjak elég nagyot néztem mikor legelõször bevágott vele Tier 8-as csatába...
Ez késõbb is így lesz, azaz a Leopard-ot meg dobálja Tier 9-es csatába pl?
Legénységem még elég ratyi hozzá (nincs 6. Érzék a commandernél) és hát elég lehangoló mikor egy lövésbõl kilõnek a p*csába <#banplz>#banplz>
Két tierrel magasabb csata az oké, de ez a négy ez már kicsit sok (legalábbis az én kezdõ fejemnek)
Szal ha így van akkor hanyagolom is a light vonalat, nem nekem való <#banplz>#banplz>
Köszi a válasz(oka)t
A klánunkban sokan már esküdöznek, hogy azonnal mennek, ha megjelenik.
Hiába mondom hogy nem érdemes a csodát várni, csak reménykednek.
Tehát mennyire életszerû az, hogy a WoT pokoli borzalmai után végre a mennyországi állapotok között lehet tankokra vadászni? <#vigyor0>#vigyor0>
Vagy az autoloaderesek, amikor 30-60 secig töltenek, aztán 5-10mpn át lenyomva tartják a gombot? (még csak nem is kattintanak)
Csak azért kérdem, hogy mégis hol a határ nálad... Töltésidõben, és távolságban.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Emlékezetes marad az a csatám, amelyikben a szakasztársam maradt utolsónak meddel 5 ellenféllel szemben, akik foglaltak. Beírta, hogy no cap, kill me if you can. A birkák elindultak levadászni, de a különbözõ sebességük miatt egyesével levadászta õket... 😊
Én abszolút elfogadom a foglalást, még a "sunyit" is. Szerencsére magas szinteken, ahol játszom olyan ritka a gyors befoglalás, hogy észre se veszem, illetve egyáltalán nem zavar. Bee nagyon jó eseteket írt le. A legtöbb befoglalás ilyen, csak sokan nem veszik észre és nem tudatosul bennük.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Innentõl kezdve hasonlatod értelmetlen. Ez nem adócsalás. Ez maximum a munkáltatóddal kitöltött adóbevallás, ahelyett, hogy otthon vacakolnál vele te magad.
Hany csatat buktunk mar emiatt uristen...... Vagy lejart az ido , vagy hat piroska nekiallt ket lilat uldozni es persze elvereztek, vagy ket light tank befoglalt az ellenfeltol....
Persze sokszor bosszant, ha egy erõs csapatban sok jó kill-tõl esek el miatta, de nem mondom azt, hogy a szemét a rossz szocializációja, a kommunista kontraszelektált rendszerben élt évzizedei után vetemedik erre a gyalázatos cselekedetre. :-)
Másik eset: egy T95 és egy T28 Proto áttörte az egyik oldalt, eljutottak a zászlóig. Nyilván nem életszerû, hogy lobogó hajjal átszáguldanak a pálya másik felére szétkapni az ellenfelet, ezért beállnak capre. Sunyi játéknak tartod? Ugyan már...
Az ilyen esetekben az a bosszantó, ha akkor sem áll ki a cap-bõl, amikor tuti a gyõzelem, mert sebzést (ezáltal XP-t és kreditet) vesz el a fronton harcolóktól.
Mondom mindezt úgy, hogy baromi alacsony a cap pontom.
Nem cáfolok semmit, mert tök felesleges. Ha neked ebbõl ez jött le, akkor sajnállak.
A játék az játék. Ha a lehetõség adott a nyerésre egy jól kihasznált alkalommal, akkor azt ha valaki megragadja, azt nem tudom elítélni.
Én inkább azokat ítélem el, akik a saját berögzült, mindenkinél stabilabb személyiségük biztos tudatában mondanak azonnal ítéletet mások felett.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
vagy pedig betölteni a goldot mert ugye könnyebb az élet, minthogy kicsit gürizne azért hogy keressen a tankon fogást
Másrészt, nem arról van szó, hogy láthatatlannak kell lennie, de igenis jó álcája kell hogy legyen. Ha mindenki látja semmi értelme. Nem tudom, mennyit szoktál úgy mégis TD-zni?
Azzal nem értek egyet, hogy adott egy játék jól definiált szabályrendszerrel, és te az alapján mínõsítesz játékosokat pejoratív módon, hogy az adott szabályrendszert nem csak úgy használják, ahogy te azt jónak látod.
És ha eloson oldalt, befoglal és nyer ezzel a csapat, akkor jól "harcolt". :-) És attól még nem gyáva.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Vagy gyors a TD, lead pár lövést és helyet vált, vagy jól páncélozott. Ez esetben lassú, viszont állja a szembõl jövõ lövéseket.
Láthatatlan TD nem létezik.
Mellesleg ezt a játékban a gold lõszerhez való sima hozzájutással tették tönkre, mert így a páncél értékét vesztette.