World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Camo net gives a bonus according to vehicle class (added to base camo):
Tank destroyer +15
Medium and light tanks +10
Heavies and arty +5
it is added to vehicle's base camo value"
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Si vis pacem, para bellum!
Valakinek ötlete ehez esetleg ?
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
"Nem is értem, minek ekkora hûhó a Maus köré?! Ha látni akarom, csak belépek a WoT-ba, és megyek vele egy kört, legalább nem kell kifizetni a múzeumi belépõt!"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Si vis pacem, para bellum!
Elõbb következetességet mutass inkább, ne kettõs mércét.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TomDantes: Mert azt bizonyítja, hogy az oroszok a mai napig agymosott, extrém módon nacionalista népek. Ami persze nem új, csak az ember legalább szereti elfelejteni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A különbség hogy a Maus sosem lesz mozgásképes.
Azért annyira nem különbözik a többi artytól, mert pl. Komarionon simán bemennek középre, de nem föntre a szigetre, hanem annak az aljába és onnan igazából már mindent belátnak, õket meg senki. Tehát vannak pályák, amelyeken a brit hatossal se sokat kell mozogni.
A táras arty játékstílusban még ennyire se különbözik. Csak töltés közben nagyobb területet fut be általában, mint a többi.
A foglalás kérdésben celverland legújabb videója tökéletes példája annak, hogy miért is kellene foglalni. Ha az ellenfelei közül a végén nem csak egy foglal, akkor simán nyerik, de õk inkább vadászni akartak.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Látom még mindig ostobán nagypofájúak az oroszok. Ilyen hülyeséget, komolyan mondom... Meg az a szutykos T-35 tényleg annyira "legendás" volt. Nevetséges.
Van egy olyan problémám hogy a mentett replayeimet amikor játszom le nincsenek a tankok felett sem nevek sem pedig hp csíkok.
Tehát semmi jelölés sincs a baráti vagy az ellenséges tankok felett .
Ez mitöl lehet ? Hogy tudom megoldani hogy legyenek jelzések ?
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Az at-7 ezerszer használhatóbb. Ugyanolyan lassú, de kisebb weak spotok, és a top ágyúja király. 226 pen és kb 5 secenként köpködi a 240-eket. Illetve az ágyú kitéríthetõsége is sokkal jobb, az at-145-é meg brutális. Ha körbetáncolna, így néha majd utol is éred õket. Néha...
Eddigi tapasztalatom: Lassú. Azért a poén ,hogy nem annyira mozgásképtelen mint a t7-es Emil, és ezen még páncél is van. De nagyon lassú. A lassúság a veszte. Körbetáncol még egy reumás víziló is. Nem lehet vele idõben oda érni, ahová kell.
Páncélja...hülyék ellen jó. Amúgy nem, mert aki értelmes tudja hol kell átlõni. vagy, inkább tölti is a gold ammo-t. De azért nem semmi, hogy tier 8-asokat is letudtam pattintani. Pedig egy helyben álltam mint egy rakás szerencsétlenség.
Nincs meg a top ágyú rá, de ahogy néztem angol ágon minden ágyú ugyan olyan, nem üt át túl sokat, de nem is nagyon kevés, a sebzés elég kicsi, de igen gyorsan lõ. Ami nem rossz.
Az elsõ meccsek, némelyik siralmas , és volt egy egy jó is. Himmels-en betyárosan durvák tudnak lenni ezek az AT-k.
Érdekes volt Emil utánm egy másfajta TD -ágba belekezdeni, de Emil annyira nem kezelhetõ nekem. Nem az én stílusom.
Mindezzel együtt továbbra is a Ferdinánd a kedvenc TD-m, egyik ágban se találtam eddig olyat, ami jobban kézre állna.
Addig nem lesz adómorál, amíg 100 forintból kb 75 (szja+TB+áfa) az állambácsi zsebében végzi, cserébe kapod a szar "állami" szolgáltatást me a tuti kis stadionokat bivalybasznádon.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Elolvastam egy csomó hozzászólást ott is, de sok értékelhetõ konkrétum nem jött le.
Na mindegy. Ha kijön majd kipróbálom én is. De most minden idõmet leköti például az SP mission. <#gun>#gun>