World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passzív scoutolás?
Akkor miért használnak mozgékony light tankon camonetet? Már nem egy videóban láttam.

De.

Mi a fene? Tudom hogy fél évet kihagytam de a camo net már nem csak az egy helyben campelésnél jó?

"Camo net gives a bonus according to vehicle class (added to base camo):
Tank destroyer +15
Medium and light tanks +10
Heavies and arty +5
it is added to vehicle's base camo value"

Nézd meg a beállításokat. X-edik fül, nem vágom fejbõl. Egy csomószor visszarak mindent alaphelyzetbe, ha lejátszol egy replayt. A rossz hír, hogy ha ez a gond, legközelebb is ki fogja venni. Akkor max azzal tudsz segíteni rajta, hogy felraksz modot, ami alapból mutat mindent. Valami OTM-et, vagy az xvm-et.

Pedig az volt, mert engem is hozzászólásra ösztönzött.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nem valószínû. Nem szokásom.

Si vis pacem, para bellum!

meeee trollkodtá'

Valakinek ötlete ehez esetleg ?

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

Maala
Orosz szõke:
"Nem is értem, minek ekkora hûhó a Maus köré?! Ha látni akarom, csak belépek a WoT-ba, és megyek vele egy kört, legalább nem kell kifizetni a múzeumi belépõt!"

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na jó eddig vártam de most megkérdezem. Miért lett törölve a hozzászólásom?

Si vis pacem, para bellum!

Maala
Az számodra kritika, hogy legyávázod azt, aki nem úgy játszik, ahogy te akarod. Aztán amikor valaki más ezért téged minõsít, legyerekesezed, hivatkozva a korodra.

Elõbb következetességet mutass inkább, ne kettõs mércét.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Európai múzeumban is legfeljebb annyi történne a Maus-al, hogy kiállítanák és néha letörölgetnék róla a port.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Korábbról indul az szerintem. 😊

Na ez mindent elmond <#nevetes1> Féltek a fekete Moszkvicstól, onnan ez a kirohanás. Azért megvannak ott még a jó öreg komcsi rendszer nyomai.
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Dehogy csinálnák, a németek tán még ennél is jobban irtóznak mindentõl, ami kapcsolatba hozná õket náci vagy a császári múlttal.

Túl szigorú vagy hozzájuk.

Háborús trófeát nem adnak vissza... Mi is kértük anno a 90-es évek elején, de nem adták vissza õket, inkább kaptunk 2 vagy 3 metrókocsit, azzal el is lett intézve az ügy.

Tono34
Vigyék vissza németbe, majd õk megcsinálják.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Oroszországban is. Már ha csak az orosz playereket vesszük, azok is nyilván sokkal inkább megnéznék a misztikus német tízes heavyt, mint az alapból is rusnya T-28 még rusnyább mutációját.

TomDantes: Mert azt bizonyítja, hogy az oroszok a mai napig agymosott, extrém módon nacionalista népek. Ami persze nem új, csak az ember legalább szereti elfelejteni.
JeffDunham
Akárhány képet linkelek be, semmi nem jeleni meg mint eddig. A spoiler alatt is úgy csinálom ahogy tegnap valaki már leírta, és semmi.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A mostani nacionalista milliõben fognak majd pont maust restaurálni... Aztán még leadnak mellé egy nagyszabású dokumentumfilm sorozatot arról, hogy hogyan járult hozzá a lend-lease a háborús erõfeszítéseikhez. Muhaha...

Csak nem világos, miért háborodsz ezen fel ennyire.

De nem Oroszországban. A múzeum pedig állami intézmény.

A különbség hogy a Maus sosem lesz mozgásképes.

Jogos, olyannyira, hogy a brit hatos arty megvételén gondolkodtam is, de aztán az elvek visszatartottak. 😊
Azért annyira nem különbözik a többi artytól, mert pl. Komarionon simán bemennek középre, de nem föntre a szigetre, hanem annak az aljába és onnan igazából már mindent belátnak, õket meg senki. Tehát vannak pályák, amelyeken a brit hatossal se sokat kell mozogni.
A táras arty játékstílusban még ennyire se különbözik. Csak töltés közben nagyobb területet fut be általában, mint a többi.

A foglalás kérdésben celverland legújabb videója tökéletes példája annak, hogy miért is kellene foglalni. Ha az ellenfelei közül a végén nem csak egy foglal, akkor simán nyerik, de õk inkább vadászni akartak.

Nem azért, de szerintem fényévekkel jobb sajtót generál egy Maus, mint egy vacak T-35. Még Oroszországban is. Egyébként a Mausnak nincs újdonságértéke? Abból tizenkettõ egy tucat? 😄
j0nNyKa
mirõl is van szó?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na most ezzel mi a baj, hogy mozgásképesre restaurálják egy saját tankjukat, aminek van újdonságértéke, és jó sajtót csinál a kubinkai múzeumnak?

JeffDunham
Nagyon idegesítõ hogy buheráltak a képek beillesztésével. Ha már egyszer ilyet csinál a fórum, legalább annyi legyen hogy "ezentúl így csináld te marha". Látom nem csak nekem vannak gondjaim ezzel.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezzel nincs is baj, csak ahogy ezt elõadták... Kit érdekel a Maus, a második világháború legnagyobb, legelmebetegebb, tényleg legendás gépszörnye. Nem, nem megtiszteltetés restaurálni, sõt, örülhetnek a büdös vesztes nácik, ha egyáltalán sor kerül rá. De itt a mi fasza kommenista, legendás (fenét) T-35-ünk, a szovjet tanktervezés csodája (ocsmányság). Azt nagyon megcsináljuk, a Gyõzelem Napjára, nagyon. Erre nagyon büszkék vagyunk, mert ez aztán ott volt a szeren, ez aztán mérnöki bravúr volt a javából, de fõleg mert orosz.
Sherman0070
Na ezt csináljátok utánam! B1-el tier 5ben 6 kill, 1230 dmg, Nagy Kaliber
Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

De hogy ez a Maus-restauráció több-e egy PR fogásnál a WG részérõl, az még kiderül. Eredeti komponensekrõl álmodni sem érdemes.

Hát azért meg lehet érteni õket, hogy egy orosz tank jobban érdekli õket mint egy német.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szerintem is legendás. Legendásan nagyon elszúrt ócskavas.

Mert a Maus aztán több volt, mint Porsche professzor végsõ (?) agyalágyulása.

cikk

Látom még mindig ostobán nagypofájúak az oroszok. Ilyen hülyeséget, komolyan mondom... Meg az a szutykos T-35 tényleg annyira "legendás" volt. Nevetséges.
Sziasztok .
Van egy olyan problémám hogy a mentett replayeimet amikor játszom le nincsenek a tankok felett sem nevek sem pedig hp csíkok.
Tehát semmi jelölés sincs a baráti vagy az ellenséges tankok felett .
Ez mitöl lehet ? Hogy tudom megoldani hogy legyenek jelzések ?

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

Szerintem ezért nem vezették be a szuperbruttó elszámolást. Mert akkor mindenki számára világossá vált volna ez a katasztrofális arány. Így hogy csak sima bruttóval számolnak, és a vállalat által a bérköltség után még befizetendõ járulékokat kvázi nem a munkabér részeként tüntetik fel, így elkenik a dolgokat. De attól még hogy hazudnak a tények tények. :-(

Igen, de a "semmi" és a "se sok" között különbség van. Mindegy, pár év alatt majd eldöntöm a dilemmámat.
Na és a teknõs? Még ellenfélként se látni.

Ha jól láttam, az at-8-nál jársz.
Az at-7 ezerszer használhatóbb. Ugyanolyan lassú, de kisebb weak spotok, és a top ágyúja király. 226 pen és kb 5 secenként köpködi a 240-eket. Illetve az ágyú kitéríthetõsége is sokkal jobb, az at-145-é meg brutális. Ha körbetáncolna, így néha majd utol is éred õket. Néha...

Itthon se sokat.

Jogos, de USA-ban még egy szar szolgáltatást se kapsz cserébe ingyen, mindenért fizetned kell. NEM akarok belevauzni és errõl beszélni, de pont errõl gondolkodom napok óta (hogy az én helyzetemnek melyik rendszer lenne jobb).
Vélemény az angol TD-krõl? Valami tanács, taktika, miket szoktatok rá tenni, stb.

Eddigi tapasztalatom: Lassú. Azért a poén ,hogy nem annyira mozgásképtelen mint a t7-es Emil, és ezen még páncél is van. De nagyon lassú. A lassúság a veszte. Körbetáncol még egy reumás víziló is. Nem lehet vele idõben oda érni, ahová kell.
Páncélja...hülyék ellen jó. Amúgy nem, mert aki értelmes tudja hol kell átlõni. vagy, inkább tölti is a gold ammo-t. De azért nem semmi, hogy tier 8-asokat is letudtam pattintani. Pedig egy helyben álltam mint egy rakás szerencsétlenség.
Nincs meg a top ágyú rá, de ahogy néztem angol ágon minden ágyú ugyan olyan, nem üt át túl sokat, de nem is nagyon kevés, a sebzés elég kicsi, de igen gyorsan lõ. Ami nem rossz.
Az elsõ meccsek, némelyik siralmas , és volt egy egy jó is. Himmels-en betyárosan durvák tudnak lenni ezek az AT-k.

Érdekes volt Emil utánm egy másfajta TD -ágba belekezdeni, de Emil annyira nem kezelhetõ nekem. Nem az én stílusom.
Mindezzel együtt továbbra is a Ferdinánd a kedvenc TD-m, egyik ágban se találtam eddig olyat, ami jobban kézre állna.

Összehasonlítottad már hogy magyarországon mit vesz el tõled az állam, és USÁban mit kér tõled Obama és csapata?

Addig nem lesz adómorál, amíg 100 forintból kb 75 (szja+TB+áfa) az állambácsi zsebében végzi, cserébe kapod a szar "állami" szolgáltatást me a tuti kis stadionokat bivalybasznádon.

toocha
<#nevetes1><#banplz><#eplus2>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Igen, sok az ismerõs név. :-)
Elolvastam egy csomó hozzászólást ott is, de sok értékelhetõ konkrétum nem jött le.
Na mindegy. Ha kijön majd kipróbálom én is. De most minden idõmet leköti például az SP mission. <#gun>

Nah kellet lehordani kicsit a wot, egybõl ip bannoltak! XD
toocha
Nálam megy.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott