World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Most fedezték fel az igazi fejlesztéseket: madarak, felhõk .....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pontosan azt amit mutat a végeredmény vagyis semmit egy nullát.
Berjutottál a minimax csatornán futott reklám regisztrálói közé.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

És mielõtt valaki papírt kezd el lobogtatni, Hellcatem már rég nincs. KV-S-t akkor vezettem kampányon kívül, amikor még nem volt accuracy buff, a KV-3 tier6 volt, és még az ötösök is 107 mm-es ágyúkkal szaladgáltak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Tudom, hogy unalmas, de tényleg! Mi a faszt csinált, ez a 8 darab nullás barom?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A KV-S/T18/Hellcat driverek a WoT gyerekmolesztálói.

Az biztos, ha nerfelik a KV-1S-t akkor beruházok egy trollcannonos KV-2-re.
Régen is nagy kedvencem volt.
Az XVM-mel megint baszkuráltak valamit? Felraktam a Test3-at, átmásoltam a régi configomat és teljesen mást mutat. megnéztem az online editorban, ott meg jól mutatja ha betöltöm a sajátomat.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

"Up and at 'em, lads!" - de hogy ez honnan jön nekik, ezt gondolom csak õk értik.

Íme egy jó példa mennyire nem számít a papíron leírt pontosság:

11 lövés, 10 találat KV-2-vel, azért csak annyi, mert 1-et vakon lõttem 😊 Hellcat 479m, snapshot lövés a derppel, nem probléma.

replay

voivod32
Én örültem, hogy kivették Portot. Gyûlöltem. Ha még Komarint,Malinovkát ,de legfõképp El-Hallufot is kivennék, igen boldog lennék. Dragon Ridge jöhetne vissza.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Történt valami "gazdasági" változtatás? Berohant egy BatCat az artijaink közé, és a nagy forgolódásba egy Bat arty begurult a lövésembe. Caernarvon hatalmas alfájával sebeztem belé 219-et és fizetek -23.815 kreditet. WTF! Nekem ez nem rémlik, hogy ilyen durva lett volna.

Sajnos még nincs meg rajta a rinyalámpa, így valószínû hogy felspotolt, csak nem tudtam róla.
Most minden tankomon a 6. érzék fejlesztése a fõ csapás irány.
A BIA-val kezdtem mindenütt, lehet nem azzal kellett volna.
Valahogy kibírom addig. :-)

Nem úgy gondoltam,hogy minden esetben ez a felállás.Kis eltérések természetesen beleférnének,de olyan nem,hogy 6-13 td vagy 10 med egy oldalon.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 2
Kompenzáció T26E4 SuperPershing
arany 7 200
Férõhelyek hozzáadva: 1

vééégre...
Szerintem rendben van, az, hogy nem elõre meghatározott kasztokkal operál az mm csak változatosabbá teszi a csatákat. A kevés pálya (és azok hülyemód való osztása) jól kiegészíti a harckocsik leosztását, hogy (nekem) ne váljon unalmassá a játék.
Még én sem lõttem ki,de engem nem bántottak eddig,szal felõlem maradhatnának.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Had találjam ki. Nyílegyenesen mentél miközben tudtad hogy az ellenség felspottolt és van artija ami rádlõhet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem mond,hogy rendben van a játék,mert ez marhaság.Td uralom van ez nem kérdés,de nem is normális.5 heavy,5 medium,2 td,2 arty,1 scout ez lenne a normális,de most 6 td,3 arty,3 scout,a maradék meg heavy vagy med.Nagy átlagban.

Szerintem igen, még egyet se tudtam kilõni 😊)
a madárhangot miért? túl op?

Mindent le kéne nerfelni a picsába, a tankokat, a td-ket, a térképeket, a madárhangokat, MINDENT!!!
Mert 3 td nem darálja le a fél csapatot?3 fv td hm???

patchaou
Ezt kérdezem két éve...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha három "szarrá nerfelt" arty van platoonban és rádszállnak, akkor kurva nagy szerencse kell ahhoz, h megdögölj.. Egy sorozattal beterítik a fél mapot..

Miért nem lehet limitálni, hogy oldalanként max kettõ lehessen? És hogy ne lehessen platoonba egy artynál több..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egy mozgásban lévõ tankot eltalálni vagy kilõni artyval az csakis kizárólag szerencse.Szarrá vannak nerfelve az artyk, 100 lövésbõl ha 1 ilyen van.Ugyanígy szanaszét kellene nerfelni a td-ket is.

Igaz tegnap egy ígéretesnek látszó meccs legelején szedte ki az M103 mozgásban lévõ tankomat egy G.W.E 100 egy lövéssel. Volt nagy badaboom. Na akkor én is elmorzsoltam néhány szitkot. Nekem ilyesmi olyan ritka, mint a fehér holló, amikor én fürkészem isten módban a térképet. :-)

Én akkor szidom az arty-t amikor benne ülök, a TD-t meg amikor ellenfél. :-)

Igaz, õk spotolnak az artiknak...

Az obj 261-et másodjára adtam el,ez egy rakás szar arty.Olyan pontatlan mint az állat nevetséges sebzéssel.Esküszöm nem értem azokat az embereket akik az artykat szidják.1000-szer rosszabbak a td-k.

Pedig nem annyira vészes mint amilyennek látszik. Sokszor tovább élsz mint egy ELC 5 waffentróger elõtt a nyílt mezõn. Különbség van a között hogy a tankok úgy viselkednek e mint egy tankok és úgy csinálnak egy realistic modot. Vagy a között hogy úgy viselkednek mint a machboxok és erre próbálnak csinálni egy realisztikusabb módot. És te ez utóbbi alapján próbálod megítélni amivel nincs semmi gond csak nem ugyanaz az eredmény lenne. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Belõlem múltkor 2 Is 3 csinált hülyét a halál utcában. Én KT-val voltam, és mivel a testük nem látszódott a kupolát vagy a felsõ lemezt akartam belõni. Õsszeszûkült célkörrel lõttem de semmi, õk bezzeg kinézték maguknak az én tornyom felsõ döntött lemezét.... amit persze menet közben is ellôtek. Egy másik taggal kénytelenek voltunk visszavonullni onnan.
Máskor meg a 25% RNG csökkentését kéritek. Nem könnyû nektek jót tenni. 😊

mijki
Random...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
ACE tanker Nashornnal(6kill, 3200+dmg)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem is ártana az a csökkentés, nem egyszer sniperkodtam én is KV-2-vel <#nevetes1> Na nem azért, mert kempeltem, hanem mert olyan gyors a drága...

@Solten: Dragon Ridge szerintem is jó pálya, csak volt egy jó nagy "üres tér" benne, amit senki nem használt. Gondolom meg lehetett volna oldani, hogy azt is használják.
Port-ot meg senki sem érti miért vették ki. Ha ennyi hõbörgõ van, miért nem teszik vissza? Valami oka biztos van.

Brutális, nekem is feltûnt IS3-on. 250-300 méterrõl lõttem vele hull-down T-34 kupakját. Azt hittem a 121%-os lövész miatt van. De mostanában tapasztalom, hogy KV-2-vel is nagyon jó lehet sniperkodni. Kezdem osztani Lammaer véleményét, hogy az adatokban lévõ pontosság semmit nem jelent gyakorlatban. Mondjuk emlegetnek pontosságcsökkentést is, ami lehet kellene is. így a sniper tankok elõnye meglenne (gold ammó vs. páncélból élõ tankok analógiája ez).

Nekem inkább az tûnt fel, mikor tortoise-ban ülök h minden szutyok pontossággal rendelkezõ gun betalálja a kupolát, alapból bazinagy, de igen ilyen 4-500 méterrõl már nem igen szabadna rendszeresen h eltalálják, de mégis megtörténik 😊 A pontos ágyúk meg egyértelmûen eltalálják.

Bezzeg mikor én lövök 1 másik teknõcöt, rendszerint van mellé ment találatom, sõt volt h pattantam is a kupoláról....😄

Sokszor érzem azt h a papíron pontatlan gunok is úgy találnak be h eldobom az agyam. (campinovkán, ház kis résén belövök 2x egymás után bl-10-el, ami dafuq moment)

Kivéve a t30 😄 Na azzal alig volt olyan lövésem amire azt mondanám h na ez igen, ez betalált, pedig nem szabadott volna. Ehelyett a csomó full beszûkült álló célpontnak is alá/fölé/mellé lövések. Snapshot-t 2x próbáltam vele, 1x beadta, 1x nem, azóta nem próbálkozok inkább 😄 17+-s reload így is gyilkos, nem éri meg kockáztatni.
Viszont másnak is feltûnt, hogy a BL-9 milyen meghökkentõen pontos tud lenni? Olyan 400 méterrõl 4/4 találat egy Tortoise kupoláján. Ugyanezt próbálnám a 110 top ágyújával, össze-vissza körbelõné.

Szerelmes lettem vénségemre. Az ST-I-men még csak BL-9 van, de már most a legjobb kilences hevi nálam eddig (kínai nem volt még).

JeffDunham
Megtiltottam nekik. <#nevetes1> <#nevetes1>

De tegnap kilõtt egy... gondoltam megbosszulom. És lásd... <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

GabeE3e
Van rá értelmes/logikus emberi magyarázat arra,hogy a hatos brit artyt nem nerfelték még eddig?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

"Storm szerint már gyakorlatilag nincsenek rossz mapok a játékban, mindegyiket feljavították legalább játszható szintre"

Ez milyen elszomorito. Egy piacvezeto jatekban vannak szerintuk is legalabb jatszhato szintu palyak. Es nem is egy. Miert nem lehetnenek csak nagyon jo meg "ez is, de fasza" palyak benne?
Mondjuk ha egy normalis eventre nem futja nekik.....

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Severogorsk-ot meg a fosrol az ultra fosra javitottak fel. Mi van Sacred Valley-vel? Ezer eve jatszottam rajta. Kivettek Port-ot (???) a marhak, meg szerintem Dragon Ridge is jo palya volt.
De szoporollerezunk Komarinon, mert azt feljavitottak jatszhato szintre.

Saor Alba

Stormot és csapatát teljesítményben fizetném, ezért õk kenyéren és vizen élnének. Lusta disznó banda.
haha..."az ok amiért az arany lõszer mennyisége nincs korlátozva a játékban az, hogy nyereségveszteséget okoznak a Wargamingnak és a tény, hogy akik teljes arany lõszeren játszanak kevésbé érdekesnek találnák a játékot"
Nem gondoltam volna hogy meglesz a az ace a t-43-mal, ráadásul egy Pascucci medállal. Földöntúli öröm volt kinyírni a 3 artyt 😊

sorry nem "egy" , egy par... bocsi

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

OFF

hatha vkit erdekel ,a Humble Bundle spring sale-en van egy jo game olcsoert...

LINK

ON

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ezért játszom egyre kevesebbet TD-vel, mert az ilyen részeket én se szeretem.

Am a tank nagyon gyors, gyenge a lövege, jó camo, agilis.