World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Berjutottál a minimax csatornán futott reklám regisztrálói közé.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Régen is nagy kedvencem volt.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

11 lövés, 10 találat KV-2-vel, azért csak annyi, mert 1-et vakon lõttem 😊 Hellcat 479m, snapshot lövés a derppel, nem probléma.
replay
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Most minden tankomon a 6. érzék fejlesztése a fõ csapás irány.
A BIA-val kezdtem mindenütt, lehet nem azzal kellett volna.
Valahogy kibírom addig. :-)
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Prémium idõtartam hozzáadva: 2
Kompenzáció T26E4 SuperPershing
arany 7 200
Férõhelyek hozzáadva: 1
vééégre...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Miért nem lehet limitálni, hogy oldalanként max kettõ lehessen? És hogy ne lehessen platoonba egy artynál több..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
@Solten: Dragon Ridge szerintem is jó pálya, csak volt egy jó nagy "üres tér" benne, amit senki nem használt. Gondolom meg lehetett volna oldani, hogy azt is használják.
Port-ot meg senki sem érti miért vették ki. Ha ennyi hõbörgõ van, miért nem teszik vissza? Valami oka biztos van.
Bezzeg mikor én lövök 1 másik teknõcöt, rendszerint van mellé ment találatom, sõt volt h pattantam is a kupoláról....😄
Sokszor érzem azt h a papíron pontatlan gunok is úgy találnak be h eldobom az agyam. (campinovkán, ház kis résén belövök 2x egymás után bl-10-el, ami dafuq moment)
Kivéve a t30 😄 Na azzal alig volt olyan lövésem amire azt mondanám h na ez igen, ez betalált, pedig nem szabadott volna. Ehelyett a csomó full beszûkült álló célpontnak is alá/fölé/mellé lövések. Snapshot-t 2x próbáltam vele, 1x beadta, 1x nem, azóta nem próbálkozok inkább 😄 17+-s reload így is gyilkos, nem éri meg kockáztatni.
De tegnap kilõtt egy... gondoltam megbosszulom. És lásd... <#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ez milyen elszomorito. Egy piacvezeto jatekban vannak szerintuk is legalabb jatszhato szintu palyak. Es nem is egy. Miert nem lehetnenek csak nagyon jo meg "ez is, de fasza" palyak benne?
Mondjuk ha egy normalis eventre nem futja nekik.....
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De szoporollerezunk Komarinon, mert azt feljavitottak jatszhato szintre.
Saor Alba

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU