World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én például mindent le nerfeltem amit írtál. Egyszerûen befejeztem ezt a játékot.<#nyes>

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Pales27
tier limites nem dobja 10be

Tier 10-be gyakran dobálja az MM a SuperPershinget? mert nekem legfeljebb egyszer volt 9-esek közt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Artman
Sziasztok 😊
Kicsit unom már a Tier 7-8-9-10 csatározásokat. Kellene valami kis lazítás néha Tier 1-2-3 környékén 😄
Mit ajánlotok, ami kis tierû kis fun tank? Na meg nem ártana ha a statomat is javítaná kicsit, nagyon megragadtam WN8 1140 körül :/

Gyõzelem!
Csata: Sand River
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 4 556 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 176 381
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
3kill 2468 damage. Jó ez a tank.
Tisztán event és prém nélkül 82ezer kredit.
Megérte!

Sunsetjoy
Szép kis random válogatást dobot az MM- és nem volt benne egy szakasz sem, nem azért...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintetek mi lett a vége?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

JeffDunham
Mert ennyi eszed van. És még reklámozod is...

Igenis jó tank, használható, ha egy ki észt is viszel a játékodba.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Ja, direkt fut 40 xp-s köröket hogy tovább tartson a szenvdés XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát érdekes hozzáállás..

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hm , érdekes. Csak a Chi-Ri miatt mentem tovább. Ha nem lett volna , Chi-Nu-nál mágálltam volna.

patchaou
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

megvettem ezt a bûnrossz tankot a Chi-Ri-t. Hát én ezt kamikaze tanknak használom, bedobom a csatába, fömegyek vele aztán kilövetem. Én nem fogok küzdeni hogy sebezzek, kár az idõt rá fecsérelni. Ha nyer a csapat jó, ha nem nyer meg ugyis mindegy.
Hát azért ez jó pár játék meg tudta oldani eddig. Csak hát ahhoz értelmes fejlesztõk kellenének.

5 eve fejlesztenek a jelenlegi motorra, megis mi lehet meg nekik benne bonyolult?
patchaou
Köztudott hogy sokkal egyszerûbb és jobb konzolra fejleszteni. Ott egy konfigon kell jól futnia és nem kell mindenhez alkalmazkodni.

ees nem laggol ha bespottol valakit, es nem laggol ha kilonek valakit.. telejsen ertehetetlen.. ezt valami masik ceg csinalta?
voivod32
Mindig! De jót röhögtem! Akarsz valami csattanósat írni, megspékelve valami ütõs zenével, vagy poénos videóval, erre belinkeled ezt a buziságot! 😄 Én is így jártam már párszor! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ja, tényleg mintha jobban nézne ki. Legalább is nekem sokkal jobban tetszik így hogy világosabb. Olyan mintha ilyen rajzfilmszerû grafikája lenne vagy nem tudom 😄 De jól néz ki.
Ja, és ott persze már van esõs/havazós/éjszakai pálya...
Csessze meg a WG, hogy nem képes ugyan azt csinálni minden platformon.

TOMSILENT
basszátok meg ezt a zenét -.- mindig ez jön be?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Menj már...mi az hogy az Xbox360-os verzió jobb...és valahogy kellemesebb mint a PC-s?...el mennek a faszba hogy ilyen lusták a PC-t fejlesztõ részleg

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Leplusszoltam, örülök, hogy odafigyelsz arra amit mondok! yossarianHUN-nál a tuti.
csak ne nyúlna bele a játékba a Wot ennyire. 3-szor pattantam 13-90-el Indian-Panzer oldaláról közelrõl. Randomnak nevezett csalás nélkül egész jó játék lenne ez.
egyszerû. letiltja a többi magot és marketingül lehet mondani, hogy az összes magot kihasználjuk :-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Maala
Sajnos egyet kell értenem veled.

Kíváncsi vagyok, mit basznak el a multi-core patchben. 😄 Fél magot fog használni, vagy mi?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sherman0070
ez nagy XD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Elnézve a peccseket, a fejlesztõk dolgoznak azon a problémán, hogy egyesek még mindig játszanak ezzel a játékkal.

Sherman0070
"A fejlesztõk dolgoznak azon a problémán hogy a játék picit (PICIT) megfagy amikor egy új tankot derítesz fel. "
Ja csak egy PICIKÉT fagy meg a játék hogy újra kelljen indítani annyira lefagy az egész gép

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
"A Havok a 9.1 után jön."
Húha ezzel nagyon sok mindent elmondtak 😄

Megint csak azt mondom nem jól csinálod...
Normál sebességgel mozgó tankokat az esetek 70-80% eltalálok, fénysebességû batot, már csak fele ilyen arányban, de ez szerintem még mindig sok "szerencsének"

WoT Artyst

voivod32
Ma elég jót szakaszoztunk, talán most az egyszer elnézi nekem.

Na hoppá, ezek szerint mégsem olyan egyszerû artyzni<#nezze>
Az Obj arta iszonyatosan jó és pontos (a legpontosabb a játékban) a maga nemében, a HE képes one shotolni a batcat-et az ap pedig stabil 1000+os damot ad! Próbáld ki az AP-t is, bár a mellén az sem segít 😄

Szerintem még mindig a "drájvör" a legfontosabb tényezõ legyen az bármilyen tank... szerencséje meg bárkinek lehet... egyszer, de nem mindig 😉

WoT Artyst

Én mostanában a következõt szoktam:
-Want to hear a good joke?
-Your WN8 ratings.

x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Találtam egy progit amivel lehet bindelni wotba is 😊
Akit esetleg érdekelne annak itt van. Nem csak káromkodni lehet vele XD Jó mondjuk toborzáshoz is.

TOMSILENT
Még tegnap meglett délután...csak lusta voltam kiírni <#smile>

Gyõzelem!
Csata: Cliff
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 678
Szerzett kredit: 17 754
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 2
Jármû hozzáadva: T26E4 SuperPershing
Férõhelyek hozzáadva: 1

patchaou
Nézegettem, de már nem mai darab, olyan file-ban kelle piszkálgatni ami már nincs...

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A buzis az, mikor valaki csak sírni jár ide. Mint te.
patchaou
Sajna nem lehet letölteni (vagy csak én balfaszoskodok el valamit) Sebaj keresgélek más megoldást 😊

A nullásokra nincs megfelelõ szó, de vigyázz, mert Toweliee szaki szerint buzis amit csinálsz!

voivod32
A franc! Tényleg elírtam! 😄

patchaou
Köszi! 😊

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
Fordítva, elõször ctrl+c majd ctrl+v.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Kifogások mindig vannak. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
igen! innen másold ki ctrl -v-vel a csetbe meg bamásolod ctrl+c-vel Én így szoktam! 😄

Lunki88
Lehet hogy kezdõk még.
patchaou
Van lehetõség arra hogy ezt egy gombnyomással beírjam ingame csetbe? : brainless low shit team again

Ki tudja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

3 napja visszavettem a KV-1S-t az SP event miatt 75%-os legényekkel meg 122-es löveggel.
Nem is emlékezetem, hogy milyen jó volt a kicsike talán azért mert annak idején sokszor dobott IX-es tankok mellé tölteléknek. (akkoriba ez volt a szokás hagy szokják a parasztok)
Pedózni pedig ezekkel szoktam: T-127, S35, VK 36.01H, Tiger I, Hellcat, Cromwell, és a fiamnak van egy Pak amit szintén szívesen használok.
hát a WG-t nézve, meg a mostani válaszokat szerintem Serb csak annyit mondott volna hogy: "mert még a kv1s sem volt nerfelve, de már TERVEZZÜK" <#idiota>

WoT Artyst