World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, az a kedvenc részem, mikor mindkét csapatnak az öt TD-je marad meg, akik beülnek a saját oldaluk magic forestjébe, és onnantól garantált a draw.
igen erosen rancoltam ezeken en is a szemoldokom..
Ne vedd meg.
Ezen a "borzalmasan optimalizálatlan" minimap modokon egyszerûen hangosan felröhögtem <#nevetes1><#wow3>
Azért arcpirító valahol.

Értem! farmolni is akarok vele.Ezért is akarom megvenni.
Ne hülyülj már, a kedvenc pályáim egyike. <#kacsint> Meddel szerintem rettentõ jól játszható.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt értem, de mennyire használható?Szeretem a medeket, és úgy gondolom tudok is velük bánni!Mondok egy példát...vettem régebben ezt a japán szarcsomót, ezt a chi-nu-kai-t vagy mi a szarnak hívják, és folyton a vesztes csapatba pakol be vele, feltûnõen szopatja az mm-is!minden csata egy szenvedés vele mert olyan szinten oda kell rakni magamat hogy érvényesüljünk hogy az brutális!<#vigyor3> 20-ból nagy átlagban 15-bukta csata.Amúgy is egy haszna vehetetlen tank, semmilyen játékstílusra nem jó!folyton berakja nagyobb tierbe,páncélja nincs...penje gagyi,lassú is szóval egy fos minden téren!<#nevetes1>
Tehát arra vagyok kíváncsi konkrétan hogy: hányas tankokkal fogok vele találkozni? Az mm-nem szopatja-e?Mert hiába scoutolok én a csapatnak és látják meg az ellent ha szarnak rá és mindenki leöleti magát 3-perc alatt!Nekem annyi elég ha nagyjából kiegyenlített az erõviszony és nem folyton hülyékkel kell küszködnöm mert bizony van egy-két ilyen tank aminél ezt észre vettem!milyen szokott lenni vele a vinráta?mert ugye nem ezzel a tankkal fogom eldönteni a csata végkimenetelét és nem mindegy kikkel vagyok össze zárva márt csak a lóvé miatt sem.Nem mindegy hogy vesztünk-e általában vagy nyerünk mert kicsit másabb lóvé jár érte!<#nevetes1>
Én nem játszottam vele, de R3nton nagyon szereti ha jól tudom, illetve a kedvenc twitch wotosom a medjei mellett ezzel szeret még menni. Szerintem nagyon jó kis tank lehet, de a WZ-132 is rettentõ jó tank. Tehát ha mondjuk ehhez használnád legénységhúzásra akkor jó befektetés lehet. Ha csak egy jó light kell, akkor inkább WZ-132 vagy T71.

Attól függ mire akarod használni. Az MM scoutként kezeli.
Üdv urak! :-)

Tanácsot szeretnék kérni valakitõl aki lenne olyan úriember és rám szánna pár percet.Arra lennék kíváncsi hogy megéri-e megvenni a Type 64-es prémtankot?? Milyen szokott lenni a besorolása?...kegyes-e hozzá általában az MM vagy legtöbbször noob team-be pakolja be??Hiába próbáltam ki teszt szerón, ugye ott nem tudok reális következtetést levonni mert a tizenötbõl tízen ugyanilyen tankor próbálgatnak a maradék meg össze-vissza mindenféle tankkal rohangál mint a mérgezett egér!Olyan ember írjon már ha kérhetném akinek van ilyen verdája és tud érdemben véleményt mondani róla!

Köszönöm szépen annak aki segíteni fog elõre is!!!<#wink>
Saját megjegyzések:
- "Storm elismeri, hogy még a valóságban is létezett tankok karakterisztikája sem mindig történelemhû a játékban" - O rly?
- "Storm szerint már gyakorlatilag nincsenek rossz mapok a játékban, mindegyiket feljavították legalább játszható szintre" - Nem tudom, szerintem a "játszható" és a "fos" nem zárják ki egymást. Ld. Komarin.
- "a roaming egyelõre elhalasztva" - Mióta is halasztják? Ehh, ki nézi már.
- "a már létezõ, a minimapon a tankneveket feltüntetõ modok "borzalmasan optimalizálatlanok, mindent a nulláról kell felépítenünk" - Ez alatt vajon mit értenek? Ami "borzalmasan optimalizálatlan", az a szutykos játékuk, azon belül viszont speciel a Locastans Minimappal soha nem volt bajom
- "a tankok karakterisztikáinak dinamikus kijelzése a garázsban még idén várható" - Nagy dolog is lehet megcsinálni, azért ígérgetik lassan egy éve
Sherman0070
Ja és ha már itt tartunk milyen modulokat?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

- Storm elismeri, hogy még a valóságban is létezett tankok karakterisztikája sem mindig történelemhû a játékban
- Storm szerint már gyakorlatilag nincsenek rossz mapok a játékban, mindegyiket feljavították legalább játszható szintre
- Storm megerõsíti, hogy a prém Valentine páncélzata vissza lesz nerfelve a 8.11-es szintre, mivel valaki "túlbuffolta" a 9.0-ban
- a roaming egyelõre elhalasztva
- a tankok neveinek kijelzése a minimapon meg lesz csinálva, "kész lesz amikor kész lesz"
- a már létezõ, a minimapon a tankneveket feltüntetõ modok "borzalmasan optimalizálatlanok, mindent a nulláról kell felépítenünk"
- a tankok karakterisztikáinak dinamikus kijelzése a garázsban még idén várható
- a 9.1-es tesztszerver még májusban elindul
Sherman0070
Milyen skilleket ajánlotok rá? ( minden legénységemen 3 kéne)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Végre megvan!

Gyõzelem!
Csata: Windstorm
Jármû: M5A1 Stuart
Szerzett tapasztalat: 583
Szerzett kredit: 13 681
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 2
Jármû hozzáadva: T26E4 SuperPershing
Férõhelyek hozzáadva: 1
WN8: 1214 (49) WN6: 1066 EFF: 1683

Köszönöm, most megnéztem a WoT wikin és ott már egyértelmû a dolog, szerepel a critical szó és külön van a 80% tank hp elvesztés. Érdekes, hogy se a saját honlapjukon, se a játékban nem tudják helyesen leírni.
Vajon ha írnék a supportnak mit szólnának? 😊

Nem. 80% alatt legyen a HP, a tank HP-ja és legalább 5 különbözõ modul sérüljön meg.
5 modul sebzõdjön és akkor modulok hp-ját érti 80% alá? Tehát tank hp az bármennyi lehet? Bár én az angol szövegben sehol nem látok modul szót, a magyar meg egyértelmûen életerõt ír.
Mennyi hp-ja van egy modulnak?

Lunki88
Nem tudom de én minden reggel ezzel a videóval indítok, azóta nagyot ugrott a win ratem. <#vigyor2><#nevetes1>
Öt különbözõ alatt a modulokat kell értenbi. Öt különbözõ modulnak kell megsérülnie.
A szakértõket kérdezném, vajon itt miért nem kaptam Bruno medált?

- éld túl és nyerd meg a csatát -> pipa
- az ellenséges jármû kilövése a sérülés elszenvedése után kell történjen -> pipa (a T1 vitt le 80% alá, után lõttem ki 4 tankot)
- normál csata -> pipa
- szenvedj el 5 találatot -> pipa (6-ot szenvedtem el)
Angolul az van írva, hogy 5 különbözõ találatot, aminél a különbözõt nem nagyon értem. Lehet azt jelentheti, hogy különbözõ jármûvektõl? De ha igen, akkor miért nem az van írva? A magyarban ilyen benne sincs.

voivod32
Életemben nem sikerült még ennyit összespotolnom!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az elején a Foch vs Obj260 fogócska priceless 😄

De az artyval Acélfal se rossz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

voivod32

Mivel még ez is szopat, próbáljuk meg mégegyszer!
Vajon miért van az, hogy mindig ennek a "számnak " a kezdõ sorai járnak a fejemben, minden meccs végén?
https://www.youtube.com/watch?v=M3LfLgN35RY

voivod32
Vajon miért van az, hogy mindig ennek a "számnak " a kezdõ sorai járnak a fejemben, minden meccs végén?

Táras tankokat bele se raknék... így olyan értéktelen az egész.

már sikerült megoldanom, köszi.

voivod32
Ez nagyon kemény! Emlékeztem, hogy ilyet használtak Kuwaitban, de azt nem, hogy T-34 -re szerelték a hajtómûvet. Azt hittem, valami nagyobbra, mondjuk T72-re, vagy T-55-re.

voivod32
És mire jó ez?

patchaou
Egy ideig gyûjtöttem õket, de egyszer win újrarakás elõtt elfelejtettem archiálni 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Én ezt kaptam ma. Jobb? Cserélünk? 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Amerikai szerveren eladó accom 15ezer goldal, 61milló credittel 21szabad garázs hellyel+T34+is6+Dicker max, 5darab tizes tankkal. a garázsban egyébként 50 darab tank van mind felmodulozva 2-3-4 sikilles legénységgel. érdeklõdni [email protected]
JeffDunham
Vilmaaaaaa! Megjöttem! <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

de legalabb szepen kidolt tole a fa a tank mogott 😄
Most jön egy csomó új tank bele, itt egy trailer:

WoT: Nishizumi77

Mondjuk a 60% az nem olyan vészes, de papíron pedig olyan jól hangzik. Utánaolvastam, legtöbben az AI-t szidják, hogy hihetetlenül ostoba. (útkeresés, egységek mikor lõnek -kinyírják magukat ilyenek) hát, kár érte. Attól még a demót talán megnézem...

Ellenben ezzel a Heroes and Generals ígéretesnek tûnik, és szépen fejlõdget is. Free to play FPS szintén használható jármûvekkel repülõkkel.
Csak nincs nagyon reklámozva én is véletlenül találtam rá, pedig tényleg jól néz ki, de korántse tökéletes még.

Itt egy kép amit még én fotóztam elsõ játékaim közül, még biciklivel is lehet menni egyébként 😄

WoT: Nishizumi77

Az elozo komment ximix(ue-28) 311173-as hozzaszolasahoz ment volna.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

"olyankor mindig eszembe jut a sztorija amikor az ausztrál, amerikai bozóttüzekkel idézõjelben görcsölnek két három hasonló kaliberû járgány a tûz terjedési irányára merõlegesen legyalulná a talajt majd gyújtanának egy ellen tüzet, ehelyett repülõkkel, helikopterekkel oltják ami nem rossz csak nem hatékony a kis létszám miatt, míg dózerekbõl viszonylag hamar lehetne mozgósítani ahol meg nem tudnának elmenni jöhet a légi oltás"

De abbol nem lehetne napokig beszelni a hiradoban, cikkezni az ujsagokban, nem tudnanak a kis koltsegekbol a sajat zsebukbe tenni a vezetok csak keveset. A helyreallitas is sokkal kevesebbe kerulne igy megint csak megcsappanna a lenyulhato penz. Es ez csak 3 indok amiert a felsovezetok akik a penzeket tologatjak a normal ember szamara legtobbszor logikatlan megoldasokkal, eszkozokkel ugranak neki a katasztrofaknak.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Bugos, unalmas, szar. Próbálták meglovagolni a retro hullámot (mert ~25 évvel ezelõtt a carrier command tényleg érdekes volt) anélkül hogy bármit hozzátettek volna a két évtizeddel ezelõtti játékmenethez.

Nem véletlenül a Metascore 60/100.

ximix

Így elsõre semmi, de amikor a helyi krimóban egy magyar meg egy amerikai beszélgetnek.
-Te hallod két nap alatt sikerült a robbanó töltetet az égõ olajfáklya mellé juttatni, majd a robbantással sikerült eloltani a tüzet.- mondja az amerikai
-Aha nálunk is 2 csak nem nap hanem percre volt szükség 😊-mondja a magyar

Na nem egészen, mert az elõkészület a Big Wind-nek is kellet pl. egy út amin az olaj áztatta talajon oda jut, de úttanná ennyi e 😊

Volt róla anno egy kis film magyarul az ott dolgozok mindennapjait mutatta be, persze ilyen kisfilmeket a youtubon nincsenek csak a lalipop és társai.
A szerkezet magyar fejlesztés, de az alapötlet nem magyar találmány.

Attól függetlenül az ember mindig büszkeség tölti el, hogy egy kis országhoz képest elõrukkoltunk vele, olyan ez mint honvédségnél a törzsõrmester aki azért kapott kitüntetést, mert a lángoló füves, cserjés, fenyõfás tûz útját egy laza mozdulattal eldózerolta ezzel БАТ-М

olyankor mindig eszembe jut a sztorija amikor az ausztrál, amerikai bozóttüzekkel idézõjelben görcsölnek két három hasonló kaliberû járgány a tûz terjedési irányára merõlegesen legyalulná a talajt majd gyújtanának egy ellen tüzet, ehelyett repülõkkel, helikopterekkel oltják ami nem rossz csak nem hatékony a kis létszám miatt, míg dózerekbõl viszonylag hamar lehetne mozgósítani ahol meg nem tudnának elmenni jöhet a légi oltás.

patchaou
Ha széken játszanék és nem kanapén akkor lefordultam volna XD

Sherman0070
Alig hiszem el hogy 5K tapasztalat kell kínánál és japánnál és megvan az SP 😊

patchaou
127 xp-vel a top 10-ben XD

Aha, értem. Akkor ma is tanultam valamit 😄
ÉS tényleg durva ahogy mûködik. Mondjuk az hétszentség hogy én semmi pénzért bele nem ülnék egy ilyenbe.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én úgy emlékszem, hogy elõször Algyõn használták egy begyulladt kútfej oltásánál. Annyira bevált a módszer, hogy amikor Kuwaitban az irakiak felgyújtották a kutakat, ott is bevetették.

Sunsetjoy
A ”Big Wind”, a „Kúttûz-ölõ”, „Tûzoltó páncélos”, vagy „Páncélos tûzoltó” néven ismert turbóreaktív oltógép...

Big Wind

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

égõ olajkutatakat oltottak el irakban. gyakorlatilag elfújta tüzet, mint a gyertyalángot :-)
nézd meg akcióban a youtube-on :-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time