World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért arcpirító valahol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tehát arra vagyok kíváncsi konkrétan hogy: hányas tankokkal fogok vele találkozni? Az mm-nem szopatja-e?Mert hiába scoutolok én a csapatnak és látják meg az ellent ha szarnak rá és mindenki leöleti magát 3-perc alatt!Nekem annyi elég ha nagyjából kiegyenlített az erõviszony és nem folyton hülyékkel kell küszködnöm mert bizony van egy-két ilyen tank aminél ezt észre vettem!milyen szokott lenni vele a vinráta?mert ugye nem ezzel a tankkal fogom eldönteni a csata végkimenetelét és nem mindegy kikkel vagyok össze zárva márt csak a lóvé miatt sem.Nem mindegy hogy vesztünk-e általában vagy nyerünk mert kicsit másabb lóvé jár érte!<#nevetes1>#nevetes1>
Tanácsot szeretnék kérni valakitõl aki lenne olyan úriember és rám szánna pár percet.Arra lennék kíváncsi hogy megéri-e megvenni a Type 64-es prémtankot?? Milyen szokott lenni a besorolása?...kegyes-e hozzá általában az MM vagy legtöbbször noob team-be pakolja be??Hiába próbáltam ki teszt szerón, ugye ott nem tudok reális következtetést levonni mert a tizenötbõl tízen ugyanilyen tankor próbálgatnak a maradék meg össze-vissza mindenféle tankkal rohangál mint a mérgezett egér!Olyan ember írjon már ha kérhetném akinek van ilyen verdája és tud érdemben véleményt mondani róla!
Köszönöm szépen annak aki segíteni fog elõre is!!!<#wink>#wink>
- "Storm elismeri, hogy még a valóságban is létezett tankok karakterisztikája sem mindig történelemhû a játékban" - O rly?
- "Storm szerint már gyakorlatilag nincsenek rossz mapok a játékban, mindegyiket feljavították legalább játszható szintre" - Nem tudom, szerintem a "játszható" és a "fos" nem zárják ki egymást. Ld. Komarin.
- "a roaming egyelõre elhalasztva" - Mióta is halasztják? Ehh, ki nézi már.
- "a már létezõ, a minimapon a tankneveket feltüntetõ modok "borzalmasan optimalizálatlanok, mindent a nulláról kell felépítenünk" - Ez alatt vajon mit értenek? Ami "borzalmasan optimalizálatlan", az a szutykos játékuk, azon belül viszont speciel a Locastans Minimappal soha nem volt bajom
- "a tankok karakterisztikáinak dinamikus kijelzése a garázsban még idén várható" - Nagy dolog is lehet megcsinálni, azért ígérgetik lassan egy éve
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
- Storm szerint már gyakorlatilag nincsenek rossz mapok a játékban, mindegyiket feljavították legalább játszható szintre
- Storm megerõsíti, hogy a prém Valentine páncélzata vissza lesz nerfelve a 8.11-es szintre, mivel valaki "túlbuffolta" a 9.0-ban
- a roaming egyelõre elhalasztva
- a tankok neveinek kijelzése a minimapon meg lesz csinálva, "kész lesz amikor kész lesz"
- a már létezõ, a minimapon a tankneveket feltüntetõ modok "borzalmasan optimalizálatlanok, mindent a nulláról kell felépítenünk"
- a tankok karakterisztikáinak dinamikus kijelzése a garázsban még idén várható
- a 9.1-es tesztszerver még májusban elindul
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Gyõzelem!
Csata: Windstorm
Jármû: M5A1 Stuart
Szerzett tapasztalat: 583
Szerzett kredit: 13 681
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 2
Jármû hozzáadva: T26E4 SuperPershing
Férõhelyek hozzáadva: 1
WN8: 1214 (49) WN6: 1066 EFF: 1683
Vajon ha írnék a supportnak mit szólnának? 😊
Mennyi hp-ja van egy modulnak?
- éld túl és nyerd meg a csatát -> pipa
- az ellenséges jármû kilövése a sérülés elszenvedése után kell történjen -> pipa (a T1 vitt le 80% alá, után lõttem ki 4 tankot)
- normál csata -> pipa
- szenvedj el 5 találatot -> pipa (6-ot szenvedtem el)
Angolul az van írva, hogy 5 különbözõ találatot, aminél a különbözõt nem nagyon értem. Lehet azt jelentheti, hogy különbözõ jármûvektõl? De ha igen, akkor miért nem az van írva? A magyarban ilyen benne sincs.
De az artyval Acélfal se rossz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mivel még ez is szopat, próbáljuk meg mégegyszer!
Vajon miért van az, hogy mindig ennek a "számnak " a kezdõ sorai járnak a fejemben, minden meccs végén?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT: Nishizumi77
Csak nincs nagyon reklámozva én is véletlenül találtam rá, pedig tényleg jól néz ki, de korántse tökéletes még.
Itt egy kép amit még én fotóztam elsõ játékaim közül, még biciklivel is lehet menni egyébként 😄

WoT: Nishizumi77
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De abbol nem lehetne napokig beszelni a hiradoban, cikkezni az ujsagokban, nem tudnanak a kis koltsegekbol a sajat zsebukbe tenni a vezetok csak keveset. A helyreallitas is sokkal kevesebbe kerulne igy megint csak megcsappanna a lenyulhato penz. Es ez csak 3 indok amiert a felsovezetok akik a penzeket tologatjak a normal ember szamara legtobbszor logikatlan megoldasokkal, eszkozokkel ugranak neki a katasztrofaknak.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Nem véletlenül a Metascore 60/100.
Így elsõre semmi, de amikor a helyi krimóban egy magyar meg egy amerikai beszélgetnek.
-Te hallod két nap alatt sikerült a robbanó töltetet az égõ olajfáklya mellé juttatni, majd a robbantással sikerült eloltani a tüzet.- mondja az amerikai
-Aha nálunk is 2 csak nem nap hanem percre volt szükség 😊-mondja a magyar
Na nem egészen, mert az elõkészület a Big Wind-nek is kellet pl. egy út amin az olaj áztatta talajon oda jut, de úttanná ennyi e 😊
Volt róla anno egy kis film magyarul az ott dolgozok mindennapjait mutatta be, persze ilyen kisfilmeket a youtubon nincsenek csak a lalipop és társai.
A szerkezet magyar fejlesztés, de az alapötlet nem magyar találmány.
Attól függetlenül az ember mindig büszkeség tölti el, hogy egy kis országhoz képest elõrukkoltunk vele, olyan ez mint honvédségnél a törzsõrmester aki azért kapott kitüntetést, mert a lángoló füves, cserjés, fenyõfás tûz útját egy laza mozdulattal eldózerolta ezzel БАТ-М
olyankor mindig eszembe jut a sztorija amikor az ausztrál, amerikai bozóttüzekkel idézõjelben görcsölnek két három hasonló kaliberû járgány a tûz terjedési irányára merõlegesen legyalulná a talajt majd gyújtanának egy ellen tüzet, ehelyett repülõkkel, helikopterekkel oltják ami nem rossz csak nem hatékony a kis létszám miatt, míg dózerekbõl viszonylag hamar lehetne mozgósítani ahol meg nem tudnának elmenni jöhet a légi oltás.

ÉS tényleg durva ahogy mûködik. Mondjuk az hétszentség hogy én semmi pénzért bele nem ülnék egy ilyenbe.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Big Wind
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
nézd meg akcióban a youtube-on :-D
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time