World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cserébe már stockon is teljesen használható.
Hát például az SP-nek nem ártanak ezek a TD-k 😉
Tono34
Most nézem a japán ágat. csiribiri után mintha 0-ról kellene menni, semmilyen modul nem jó az sta-1-hez...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

pointer4
Mellékesen megkérdem, melyik tier8 tanknak nem árt az fv-td meg a wtfe100? 😊
Az én 8as prém tankjaimat az MM úgy rakja be, hogy van vele szemben tier8as tank. De lehet ez csak az én extra kedvezményem, mert egy iskolába jártam SerB lányával 😛
"A T-34/Löwe jóval erõsebb tankok, de cserébe mennek tier X-be"

Ezzel most mondtad ki, hogy közel egy szinten vannak😊 Mondjuk azért errõl a "jóval erõsebb tankok"-ról is lehetne vitatkozni.

Az meg, hogy mi van "ingyen" ingame akcióban, nem mérvadó. Volt már IS-6 is, az amcsiknak meg most T34 volt.
Sunsetjoy
Simulacrum, mivel te találtál ki két körkérdést is, rád hárul, hogy összesítsd a kapott adatokat. 😄

A top 3 tankot nem írtam még be: Cromwell, T28 proto, T29

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Ez azért rohadt érdekes! Most, hogy végigszenvedtem az eventet, meggyógyult a gépem! Abbahagyta a fagyást. Ami mondjuk ,nem baj, csak baromi érdekes!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ennyire nem, hétfõn 13-ból 10-et nyertünk, 3000-es effivel és 2000-es wn8-al zártam vele, de ma csak tier9-es csatákat kaptam, természetesen zseniális csapattársakkal. 😊 Én meg sok mindent nem tudok tenni egymagam, ha szembe jön velem egy E-75 és egy ST-1... még csak menekülni se lehet, mivel mindkét tank jóval mozgékonyabbnak bizonyult, amit nem kommentálnék külön... 😄

Na, ezzel a hozzászólással meg is idézted jonny felügyelõnket 😊

@yossarianHUN: pénzért vehetõ dolgoknál bizony számít az ár/érték arány. Azt is látjuk, hogy azonos tierben lévõ tankok közel sincsennek egy szintben. A T-34/Löwe jóval erõsebb tankok, de cserébe mennek tier X-be és jüval drágábbak. Az SP-ért most nem kellett sokat dolgozni, és ingyen 8-as prémnek nem rossz azért.

Tényleg nincs baja 😄 Véletlenül nézel ez valamit és annyi is volt 😄 FV TD meg WT-e100. Undorító, de kinek mi, én inkább gurulgatok az SP-vel, aki meg T34ezni akar, annak lelke rajta. Én undorodom tõle 😄 Várok egy jó 8as medet, akkor az megveszem.
Áh ótvarok, fõleg amikor pénzt kell keresned és egymás után dobálja a 10es köröket, ahol nem elég, hogy IS-4eseket és IS-7eseket kéne hitelni még olyanok álddogálnak hátul, hogy WT-E100 meg FV TD. És akkor a 10es medekrõl ne is beszéljünk, az orosz meg a japán is kb úgy nyír ki, hogy max 2x lõssz rá 😄 Na nekem meg ez az agyvérzés. Én általában top tier vagyok SP-vel, ha vannak is 9esek, akkor is kevés. Az ágyú se rossz sztem, csak ismerni kell a tankok weakspotjait. Noobok ellen még mindig jó a páncélja, illetve használni kell a hull down adottságokat.
pointer4
Stronk 😊

Na de ennyire nem rossz az SP 😊
Na mivel ilyeneket nem szokott senki feltölteni:

A mai Super Pershing-es próbálkozásom... azt hiszem egyenlõre elég is volt... 😊

Árkategória végülis lényegtelen, T8 prémekrõl beszélünk, azonos tierben meg közel azonos szinten kell lennie a tankoknak.
Így van.
Én az ajándék premekkel mentem pár kört, a funokkal többet is.
Aztán eladtam õket és a helyükbe más tankokat vettem.
Nincs üres garázshelyem 1 sem.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

pointer4
Viszont a Löwe-nek meg a T34nek nincs problémája a T10-el.
Ha meg nagyon tier limites jó prém tankkal akarok menni, akkor ott a type59, a jagdt88, is6, fcm, meg még talán a kv5, bár az eléggé egy kategória az SP vel.
Ha meg funolni akarok, akkor E25 😊
Mercedest hasonlítunk pl. Opellel. Nem egy árkategória az SP és a többi 8-as prém- Ár/érték arányban azért nem olyan rossz az SP a többiekhez viszonyítva. És E25 szintû fun faktora nemhiszem, hogy azoknak lenne.

pointer4
Még anno vettem meg goldért, majd eladtam goldért 😄
Most kihúztam, és bosszúból mert ilyen szar, hagyom elrohadni a garázs sarkában, és soha nem viszem egy körre se el 😄
Szenvedés nem volt az event, leötszöröztem a tankokat háromszor a elsõ hétvégén, és már megvolt. Egyedül a japót kellet kicsit erõltetni, mert azon az ágon nincs három jó tank 😄
T34 szerintem fényévekkel jobb az SP-nél. A magasztalt MM-mel kapcsolatban meg: elsõ nap mikor megvettem csak T8 csatában jártam vele, utána 10-bõl 9 T9. Tiszta élvezet volt.
Ahogy én is. Ha az ember (hülye fejjel) megvesz valamit, amit aztán megbán, a legjobb dolog, ha eladja. Tök fölösleges megtartani egy olyan tankot, amivel nem játszik/nem szeret játszani az ember.
Sokkal jobb, mint a löwe meg a t34 mégpedig az MM miatt. 60% felett lehet tartani vele a WR-t. A torony még mindig masszív, a testet már be lehet lõni szembõl is. Nem a legnagyobb fun. De a T34et és a Löwét simán veri. Azok úgyis mindig WT-E100ak ellen mennek, az pedig még kevésbé fun 😉
Minden, csak nem kiváló😊
patchaou
Én az fcm-re tippelek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Megvetted/eventet megszenvedted és eladod? ááááá

angelus1991ster.blogspot.hu

Vajon melyik t8-as prémium tank lesz megint eventben? Mire tippeltek? Milyen szintû lesz?

Én tippem: Jagdtiger 8,8cm vagy 112 vagy KV-5- ez a három félévente

pointer4
Agyérgörcsöt kaptam benne 😊
Akkor inkább a löwe-t,vagy kv5-öt hajtom 😄
Még nincs meg, ergo nem tudom mennyire fekszik majd nekem.
(lehet meg sem lesz)

Az szar? kiváló tank, igaz kurvalassú.

Ott törjön a el a kezem , ha egy prém tankot eladok. Egyszer volt , hogy észér módon eladom a Locustot, mert volt még 1-2 Locust kódom még. Eladtam, a másikat már nem lehetet aktiválni. Support visszaadta, hála a jó égnek.

Master91
ne cigizz 😄
pointer4
A legrosszabbat, az SP-t megtartod? Én azt az egyet adtam el, minden más marad 😊
Már nincs sok napod rá
Én eddig minden prém tankomat eladtam, mert t2-3 nem érdemes tartani.
Ha sikerülne a SP , azt valszeg megtartom. IS-6 is maradt volna.

pointer4
Hogy lehet azt véletlenül? Még az árát is be kell pötyögni.
Igen,de én majdnem megõrültem.
Él még? 😊

Köszi szépen,amíg cigiztem az unokaöcsém véletlenül eladott egy prém tankot.
Itt küldj be egy ticket-et.

https://wotinfo.hu

Sziasztok,ha a supportnak akarok írni emailt az account miatt,azt milyen email címre érdemes elküldeni?
visszahúzom fedzékbe a heavit. Nekem nem nagyon éri meg, hogy le HP-ztassam magam egy heavy kinyírásáért. Hülyék mindig vannak...De akkor is fail taktika szemtõl szemben harcolni med tankban ülve, hiába üt át.
Pedig mit látsz manapság 1 zöld/kék t54-tõl is?
Eléd gurul és rommá lõ golddal szembõl, majd low hp-n tovább kullog.
Nem azt mondom h mindenkivel ezt csinálja, mert low hp-n már õ is elkezd campelni kivárni stb. De manapság egyre többször látom azt h szembõl lõnek a medek golddal. Meg se próbálnak flankelni, bár igazuk is van, ha szembõl átvisznek, minek bajlódjanak? 😄

Amúgy sztem a legtöbb tomatojózsi is ezt csinálja, még ha utána meg is döglik, mert az utánam jövõ kilövi, de az engem hol boldogít? Hiába írom neki h low, a válasz: u r dead...😄
TOMSILENT
jaj r3nton, hülye vagy már megint 😄 menj már inkább és lopkodj a madaraddal 😊

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

netto baromság leállni meddel harcolni szemtõl szemben, mert garantált, hogy leszed low HP-ra
Hát csak felmerül a kérdés, hogy mi egy gép szerepköre. Mert adott tanktípusokon belül is ég és föld tud lenni a különbség a játékstílusban, teszem azt teljesen máshogy kell játszani egy Conquerorral, mint egy ST-1-gyel. Pedig mindkettõ heavy.
A tank hiba az az, hogy az egyetlen elméleti elõnye a páncélzata, ami viszont egy kalap fost ér a gyakorlatban😊
t-43-nak sztem elég a penje, mivel a tank karakterisztikájával ellensúlyozza azt. Mozgékony, jól fordul, gyorsulása se rossz. Jól lehetett vele flankelni, és ahhoz meg elég volt a pen. Persze volt nekem is gold betöltve, de szituációfüggõ volt a használata, mozgékonyság miatt nem nagyon kellett használnom.

Pl. párducon, hiába van 150 pen-s ágyú ami kb. t-43 szintû, de nincs olyan karakterisztikája a tanknak, amivel a pen ellensúlyozható lenne. Nem lehet úgy flankelni vele, fordulni, gyorsulni stb. Oda kell a több pen, olyan 175 pen-t mondanék ami elég lenne, ez a 198 már több is mint kell a top ágyújával.

100 csatát mentem vele már kb. (vagy legalábbis közel annyit), és nem égett annyival többet mint pl. 1 panther, modul sérülése volt, fõleg ammo-t lõttek neki sokszor meg motort. De ezzel is együtt tudtam élni, ha így visszatekintek. Pl. a-44 ennél sokkal borzalmasabb volt.

Sztem elég jó kis statot hoztam össze t-43-al, fõleg h randomba egyedül 65% környéki WR-t értem el. Hosszú idõ óta a legkönnyebben grindelhetõ tankom volt, öröm volt vele menni.

Gold ammo is azért változtatott meg sok mindent, mert pl. a medek nem flankelnek, hanem inkább leállnak szemtõl szembe és a nagyobb dpm miatt meg a gold lõszer miatt, bealázzák a heavy-k többségét. (randomban persze) Ilyen módon persze, a legtöbb heavy se tudja ellátni a szerepkörét, de alap esetben azért nem mondanám a tankok 80%-t szarnak, mert sztem még ellátják a szerepkörüket.
T-20 és T-34-1 baromi jók. T-43-al régen játszottam, akkor nagyon ótvar volt, de azóta buff is volt és MM átrendezés úgyhogy biztos jobb lett.

A VK-DB nem hogy a tier7 medek szégyene, hanem a medek szégyene. 135 penes átütés tier7ben is már szûkös, oké flankeléshez még elég, na de tier9ben. Ráadásul rá kell tenni a 7 tonnával nehezebb tornyot, ami még szignifikánsan lassítja is a tankot. Úgyhogy én a 150 penes ágyú+kis torony mellett döntöttem. De az is egy fos, mert nagyon kicsi a DPM is és az alfa is, de legalább valamennyire mozgékony volt. Sztem fos az a lényeg.

Panther szerintem viszont nagyon jó cucc. Tök ugyanaz, mint a tiger. Sok HP jó gun kis alfával nagy DPM-el. Aki nem szereti a Tigert az a Panthert se fogja. Szerintem mind a 2 baromi jó. Pláne, hogy pantherrel jókat is lehet rammolni.

És igen is vannak sniper medek. Leo1 is az. És amúgy is teljesen másként kell játszani majdnemhogy mind1ikkel. Batchat is más vagy egy 121 aminek nincs depression, meg egy STB1 is más ami brawler közelharcban. Oroszok is külön kategória. Vannak amik hasonlítanak, de mindegyiket másképp kell használni, csak rá kell jönni hogyan.
Én a Churchill VII-et annyira nem utáltam.
Ami rossz volt benne, hogy iszonyú lassú.
A többiek elõrerohantak , és szétlõttek mindenkit, vagy mind meghaltak mire odaértem, aztán lehetett harcolni a túlerõ ellen.
Ez azonban taktikai és nem tank hiba.

Na a Csörcs VII nálam is benne van a top (legszarabb) 3-ban, de ezek közül is szerintem aranyérmes.
Hát ezen irányelv alapján a játék tankjainak 80%-át szarnak lehetne nevezni😊 Mondjuk ott kezdõdik, hogy manapság a gold ammo meg a széttápolt tízes ágyúk miatt a heavyk 95%-a nem állja meg a szerepkörét. Hetes "medek" közül szerintem az egyedüli jó gépek a T20 és a T-34-1. Csiri és Párduc határeset, 13-75 rémálom, Cometem nem volt, T-43 fos pen, de ez még élhetõ lenne a hihetetlenül modul- és legénységsérülõs, folyamatosan gyulladós, ammo rackot kapós test nélkül, VK DB meg egyszerûen egy evolúciós zsákutca.