World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az én 8as prém tankjaimat az MM úgy rakja be, hogy van vele szemben tier8as tank. De lehet ez csak az én extra kedvezményem, mert egy iskolába jártam SerB lányával 😛
Ezzel most mondtad ki, hogy közel egy szinten vannak😊 Mondjuk azért errõl a "jóval erõsebb tankok"-ról is lehetne vitatkozni.
Az meg, hogy mi van "ingyen" ingame akcióban, nem mérvadó. Volt már IS-6 is, az amcsiknak meg most T34 volt.
A top 3 tankot nem írtam még be: Cromwell, T28 proto, T29
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
@yossarianHUN: pénzért vehetõ dolgoknál bizony számít az ár/érték arány. Azt is látjuk, hogy azonos tierben lévõ tankok közel sincsennek egy szintben. A T-34/Löwe jóval erõsebb tankok, de cserébe mennek tier X-be és jüval drágábbak. Az SP-ért most nem kellett sokat dolgozni, és ingyen 8-as prémnek nem rossz azért.
A mai Super Pershing-es próbálkozásom... azt hiszem egyenlõre elég is volt... 😊
Én az ajándék premekkel mentem pár kört, a funokkal többet is.
Aztán eladtam õket és a helyükbe más tankokat vettem.
Nincs üres garázshelyem 1 sem.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ha meg nagyon tier limites jó prém tankkal akarok menni, akkor ott a type59, a jagdt88, is6, fcm, meg még talán a kv5, bár az eléggé egy kategória az SP vel.
Ha meg funolni akarok, akkor E25 😊
Most kihúztam, és bosszúból mert ilyen szar, hagyom elrohadni a garázs sarkában, és soha nem viszem egy körre se el 😄
Szenvedés nem volt az event, leötszöröztem a tankokat háromszor a elsõ hétvégén, és már megvolt. Egyedül a japót kellet kicsit erõltetni, mert azon az ágon nincs három jó tank 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
Én tippem: Jagdtiger 8,8cm vagy 112 vagy KV-5- ez a három félévente
(lehet meg sem lesz)
Ha sikerülne a SP , azt valszeg megtartom. IS-6 is maradt volna.
Eléd gurul és rommá lõ golddal szembõl, majd low hp-n tovább kullog.
Nem azt mondom h mindenkivel ezt csinálja, mert low hp-n már õ is elkezd campelni kivárni stb. De manapság egyre többször látom azt h szembõl lõnek a medek golddal. Meg se próbálnak flankelni, bár igazuk is van, ha szembõl átvisznek, minek bajlódjanak? 😄
Amúgy sztem a legtöbb tomatojózsi is ezt csinálja, még ha utána meg is döglik, mert az utánam jövõ kilövi, de az engem hol boldogít? Hiába írom neki h low, a válasz: u r dead...😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Pl. párducon, hiába van 150 pen-s ágyú ami kb. t-43 szintû, de nincs olyan karakterisztikája a tanknak, amivel a pen ellensúlyozható lenne. Nem lehet úgy flankelni vele, fordulni, gyorsulni stb. Oda kell a több pen, olyan 175 pen-t mondanék ami elég lenne, ez a 198 már több is mint kell a top ágyújával.
100 csatát mentem vele már kb. (vagy legalábbis közel annyit), és nem égett annyival többet mint pl. 1 panther, modul sérülése volt, fõleg ammo-t lõttek neki sokszor meg motort. De ezzel is együtt tudtam élni, ha így visszatekintek. Pl. a-44 ennél sokkal borzalmasabb volt.
Sztem elég jó kis statot hoztam össze t-43-al, fõleg h randomba egyedül 65% környéki WR-t értem el. Hosszú idõ óta a legkönnyebben grindelhetõ tankom volt, öröm volt vele menni.
Gold ammo is azért változtatott meg sok mindent, mert pl. a medek nem flankelnek, hanem inkább leállnak szemtõl szembe és a nagyobb dpm miatt meg a gold lõszer miatt, bealázzák a heavy-k többségét. (randomban persze) Ilyen módon persze, a legtöbb heavy se tudja ellátni a szerepkörét, de alap esetben azért nem mondanám a tankok 80%-t szarnak, mert sztem még ellátják a szerepkörüket.
A VK-DB nem hogy a tier7 medek szégyene, hanem a medek szégyene. 135 penes átütés tier7ben is már szûkös, oké flankeléshez még elég, na de tier9ben. Ráadásul rá kell tenni a 7 tonnával nehezebb tornyot, ami még szignifikánsan lassítja is a tankot. Úgyhogy én a 150 penes ágyú+kis torony mellett döntöttem. De az is egy fos, mert nagyon kicsi a DPM is és az alfa is, de legalább valamennyire mozgékony volt. Sztem fos az a lényeg.
Panther szerintem viszont nagyon jó cucc. Tök ugyanaz, mint a tiger. Sok HP jó gun kis alfával nagy DPM-el. Aki nem szereti a Tigert az a Panthert se fogja. Szerintem mind a 2 baromi jó. Pláne, hogy pantherrel jókat is lehet rammolni.
És igen is vannak sniper medek. Leo1 is az. És amúgy is teljesen másként kell játszani majdnemhogy mind1ikkel. Batchat is más vagy egy 121 aminek nincs depression, meg egy STB1 is más ami brawler közelharcban. Oroszok is külön kategória. Vannak amik hasonlítanak, de mindegyiket másképp kell használni, csak rá kell jönni hogyan.
Ami rossz volt benne, hogy iszonyú lassú.
A többiek elõrerohantak , és szétlõttek mindenkit, vagy mind meghaltak mire odaértem, aztán lehetett harcolni a túlerõ ellen.
Ez azonban taktikai és nem tank hiba.