World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Késõ volt fáradt voltam, reggel korán kelés.
Így 5 perccel többet aludtam, és a vérnyomásom is normális maradt.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Vagy csak idõnként nem?
Én meg nem akartam ezzel a lassú papirszarral bohóckodni 7-esek ellen.
Csupa t7,még arty is. Ki is léptem 1sec alatt, pedig nem szokásom.
Hétvégén T29-cel(alap motorral, nem tudtam mindent kifejleszteni rajta), T9-be tett, õk meg küldtek volna spotolni. Visszaírtam, egy spotolj magadnak-ot, mire lenooboztak.<#smile>#smile>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
" kibaszott szargaming jussatok kurvára csõdbe " - elõzménye , hogy a Chi-Ri tankot 10-bõl 7 alkalommal t9-esek közé rakja.
angelus1991ster.blogspot.hu
1. AMX 50 100
2. T29
3. KV 1
Melyik az a három legrosszabb tank, amivel a játékban játszottál?
1. SAu 40
2. M5A1 Stuart
3. T-28
racing revolution
@Simulacrum: grat, nagyon szép kör!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Rendben, ha valaki gyenge játékos, én is az vagyok, de valami megtorlásos sebzési rendszert engedhetnének a játékba. <#violent>#violent><#vigyor2>#vigyor2>
Elõtte siegfrid line-on keménykedett valami kis M8A1, írta is hogy "fun",-ból, összevissza lövöldözött. Akkor higgadtabb voltam, hagytam. Késõbb az egyik épületnél látom, hogy összeakadt TD-kkel. "Véletlenül" odasóztam neki egyet, a többit elintézte az ellenség.
Nem rég indultam el a Leo 1 felé, annyian dicsértétek. Most tartok a VK3002DB elején, de nem vagyunk nagy barátságban egyelõre 😊
cyka blyat
Amúgy elmondani nem tudom mennyire utálom ezt a pályát, mert skill nélkül lehet hozni rajta a tank ászokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Visszajátszás ha valakit érdekel a kempelés után van némi akció is.
Ez a pillanat is elérkezett 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha pz4 hydro lett volna, most vagdosnam az ereimet 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Leopard 1 5
T29 5
T-54 5
E 75 3
FV TD 3
Hellcat 3
T110E5 3
T30 3
T-34-85 3
T57 3
+ biztosan van ennek helyesebb topicja is, másrészt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Amiktõl nem szívesen válnék most meg: M5A1, KV-1, KV-2
Amikkel eddig játszottam és szerintem szörnyûek: Pz4 H, DW2, Churchill VII
Ha prémtank is számít, akkor az Excelsior mindent ver, a játék leghasználhatatlanabb járgánya szerintem. Már a saját Tier-ében lévõ nehéztankokba se érdemes vele belekötni, hát még a nagyobbakba... 😄
Még az elején vettem meg (mármint mikor elkezdtem az accountot), hogy legalább valami olcsóbb prémtankom legyen, de nem bírtam, el kellett adnom... 😄
Ugyan a Tank Ász sikerült vele, de az csak valami fatális véletlen lehetett. 😄