World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha lett volna pár 5-ös, meg pár 6-os, bevállalom a csatát, de egy volvorine volt a túloldalon, a többi mind 7-es, még az arty is.
Késõ volt fáradt voltam, reggel korán kelés.
Így 5 perccel többet aludtam, és a vérnyomásom is normális maradt.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Lehet azzal nem spotolsz, a többivel meg igen.

Ez már csak azért is meglepõ, mert az átlagsebzésem nagyjából ugyanannyi a leo1-el mint a többi X-es meddel, de a winrátám kb 6% rosszabb. (44%) <#szomoru1>

Pedig az a francia td nagyon adta, én végig a kis ágyúval használtam, aminek nagyon jó az átütése és a tûzgyorsasága. A sarkok mögül nagyon lehetett osztani vele. Arról a kis részrõl ami kilátszott belõle nagyon szépen pattogtak 😊 . Mondjuk az tény, hogy nem emlékszem vele olyanra, hogy egyedüli 5-ös lettem volna. Az FCM td-vel (tier3) jártam így az ötösök között. De azt élveztem, mert sokkal lassabbak voltak a célpontok így jóval több sebzést osztottam ki.

Idõnként nagyon elcseszett az mm.
Vagy csak idõnként nem?
Én meg nem akartam ezzel a lassú papirszarral bohóckodni 7-esek ellen.

Megmutattad nekik!
Tegnap sc35-tel betett t7 közé egyedüli 5-ösként.
Csupa t7,még arty is. Ki is léptem 1sec alatt, pedig nem szokásom.

Miért az tökjó, T7 meddel T9-ben lehet menni spotolni, felderíteni.<#vigyor5>

Hétvégén T29-cel(alap motorral, nem tudtam mindent kifejleszteni rajta), T9-be tett, õk meg küldtek volna spotolni. Visszaírtam, egy spotolj magadnak-ot, mire lenooboztak.<#smile>

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

popey8
11 után mindig simán be lehet jutni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ilyen se volt még. Simán beenged a tesztszerver és nem áll sorba 8000 emberke.
Az meg a másik, hogy jól néz ki 😉 Armored Warfare is ezért lesz jó. Kit érdekel a WT. Lerágta már a csontot a WOT. Majd a mondern tankos lesz érdekes 😄
Az STA-ig gondoltam elmenni a japán ágon, de lehet a végén csak nem bírom ki és kihúzom. <#vigyor0> De nem csak az adatai miatt, hanem mert nagyon jól is néz ki szerintem. <#papakacsint>

Amúgy meglepõ, hogy mennyire hátul van a tízes medek között a Leo a win rate szerint, de én ezt egyedül annak tudom be, hogy papír és sokan ezt nem tudják kezelni. Szerintem lila játékos kezében a legjobb med.

Hiba, mert az STB-1 tényleg nagyon jó! Más mint a leó, mert közelharcra nagyon jó, mint az oroszok! 121 is jó a nagy DPM és a nagy alfa miatt, én szeretem.
Nah az általános chatbe írt szöveg egy nap chat bant eredményez.
" kibaszott szargaming jussatok kurvára csõdbe " - elõzménye , hogy a Chi-Ri tankot 10-bõl 7 alkalommal t9-esek közé rakja.

angelus1991ster.blogspot.hu

Akkor én meg a kettõtök közé jövök. A Patton volt a kedvencem, amíg a Leo 1 meg nem lett. Ha full arra megy az ember, hogy a 420-as látótávot buffolja (BIA, helyzetfelismerés, felderítõ, optika) akkor olyan tankot kap, ami mindenkit elõször vesz észre. Hihetetlen spotsebzések jönnek és nagyon jó hasznára van a csapatnak. Ha gyorsabb lenne, akkor nem mennék a Leoval, de így tényleg annál gyengébb picit. Az STB-1 nem érdekel, mert Leo copy egy jobb roffal és egy pattogós toronnyal, de ezért nem fogom kihúzni. Az E50M nagyon jó tank, kimondottan ajánlom kevésbé jó játékosoknak, mert a páncélja hihetetlen helyzetekbõl tud menteni. A 121 felé haladok, kíváncsi leszek rá, illetve még egy oroszt is megveszek majd, ha leárazzák és akkor írok majd egy full véleményt a 10-es medekrõl. Batchatem azért nincs, mert van 50B-m, az nekem elég. 😊

Honda F1
Ha csak három tankot tarthatnátok meg a garázsotokban, melyik lenne az a három?

1. AMX 50 100
2. T29
3. KV 1

Melyik az a három legrosszabb tank, amivel a játékban játszottál?

1. SAu 40
2. M5A1 Stuart
3. T-28

racing revolution

A két legszarabb az angol meg az amerikai 10es med. A többi meg felettük van és a Bat, a Leo1, STB-1 kiemelkedik közülük. Am csodálkoznék, ha az STB-1nek nem vennék vissza a DPM-jét idõvel.
Azért ez egy kicsit erõs, hogy szar lol. Az STB-1 tényleg jó brawler. De a Patton meg az egyik legnagyobb szemét a 10es medek között. Vicc, hogy 40el vánszorog az is kb. AMX50B simán lehagyja lol pedig az heavy. Pattonnál 10000x jobb a Leo1!!!!
... ha pedig a saját tierjébe kerül, akkor mészáros. 😊

@Simulacrum: grat, nagyon szép kör!
Zegi Norbi HUN
Nagyon szép kör😊 Bár szerintem attól még, hogy párszor jön egy ilyen jó kör, számomra még mindig egy szar😊 STB vagy Patton jobb, a többi szerintem alattuk van.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

ja már látom 9300, durva!
Az szép! Grat! Jó az az el halluf. Sebzés mennyi volt? Én egyszer mentem vele egy 9 killes kört 8600 körüli dmgvel, és basszus lenyúlták a poolt. Erlenbergen volt az.
Az elõbb sand riveren, csata indításkor (M4A3E8, hát persze, hogy 7-8 tierbe tett, mint mostanában mindig, eladoom ezt a szart) egy IS-2 hátulról, belém gyújtott olyat, hogy 500 hp-nak kakukk lett, minden elõzmény nélkül. A barom ment tovább, én meg elkezdtem köpködni, lövésenként 100 hp-t leszedve róla. Az ötödik lövés után ledobott a szerver egy órára pihenni. Szóval dögöljön meg az összes debil állat.

Rendben, ha valaki gyenge játékos, én is az vagyok, de valami megtorlásos sebzési rendszert engedhetnének a játékba. <#violent><#vigyor2>

Elõtte siegfrid line-on keménykedett valami kis M8A1, írta is hogy "fun",-ból, összevissza lövöldözött. Akkor higgadtabb voltam, hagytam. Késõbb az egyik épületnél látom, hogy összeakadt TD-kkel. "Véletlenül" odasóztam neki egyet, a többit elintézte az ellenség.

Antimat
Nagyon szép kör, grat!

Nem rég indultam el a Leo 1 felé, annyian dicsértétek. Most tartok a VK3002DB elején, de nem vagyunk nagy barátságban egyelõre 😊

cyka blyat

ximix
Cseles masina bár mindenkinek más a játék stílusa, de én szerettem close supportnak is használni ahol lehetett. Sokan az alacsony sziluettjébõl adódó álcaértékét kihasználva campelnek vele, de ilyenkor elmarad a sebzése és a nyakadra jön az enemi, inkább a heavy-kel megyek amikor õk felveszik a pozíciót én ha lehet kicsivel hátrábbról, de van hogy velük ácsorgok a stratégiai helyen és amikor kilövi magát az enemi és tölt begurulsz és bumm majd vissza, inkább itt haláloz el mint a végén 1000 sebzéssel.
Neked ajánlom ezt a körömet, mert tudom te tudod értékelni. 😊
Amúgy elmondani nem tudom mennyire utálom ezt a pályát, mert skill nélkül lehet hozni rajta a tank ászokat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Visszajátszás ha valakit érdekel a kempelés után van némi akció is.

detto nagyon jok!
Tono34
Researched:Rhm.-Borsig Waffenträger researched. Undistributed experience spent: 71000. Free Experience spent: 0.

Ez a pillanat is elérkezett 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én szeretem az Excelsiort meg a T14-et..😞

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Ez mind szép és jó, de megbújni a nagyok mögött csak úgy lehet hogy ha a nagyok mennek elõrre. De nem mennek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Wartburg
Már elzártam ezt az infót, és eldobtam a kulcsot is! XD

pointer4
Melik volt az? Lépek a tyúkszemére XD
Wartburg
Eddig azt hittem, hogy egy VTEPS tag sosem sír-rí, ha kilövik, mert béna volt. Most egy világ omlott össze bennem!<#idiota>

ha minden igaz, akkor a dgen.exe egy bitcoin bányász program, nézz utána google-ban

Mert az egy uj generacio. 2 VH utani. Amugy erosen Pershing koppintas. Amugy jo az a tank. Szerettem az STA-1 et.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Koszi, ebben az esetben jobban faj az hogy 15 percet sorban alltam, minthogy nem kaptam ilyen. Slot van 13 free, prem folyamatosan, stu meg ott all a garazsba, 2 eve nem mentem vele. 😊
Ha pz4 hydro lett volna, most vagdosnam az ereimet 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

A legjobbak, amik legalább 3 szavazatot kaptak:

Leopard 1 5
T29 5
T-54 5
E 75 3
FV TD 3
Hellcat 3
T110E5 3
T30 3
T-34-85 3
T57 3

j0nNyKa
valaki már igen, egyrészt
+ biztosan van ennek helyesebb topicja is, másrészt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

voivod32
Valaki találkozott már "ezzel? :dgen.exe . Renszerindításkor indul, és 100% on pörgeti a cpu-t. Mi a franc ez?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
A legnagyobb kedvencek egyike az E75. Szinte a legjobb T9 heavy tank.

Persze, csak kicsit frusztráló mikor sebezni kéne, neked meg bent kell kuksolni a fedezékbe. Pláne ha hülye a csapat és ledarálják egybõl az egyik oldalt, neked meg reszeltek. Nekem rettentõ frusztráló T34el 10esben játszani. Sokkal frusztrálóbb, mint a SP-vel bármyilen kör. Ez van...
Szerintem semmi baj a stock E-75-tel. A páncélzata már stockon is über, az a 225 penes, precíz ágyú meg teljesen élhetõ még T9-10-ben is. Az egyedüli ami frusztrált benne, a vékony torony volt, de az se katasztrófa.
Oszt fedezékrõl hallott-e már kend? Nem kint kolbászolni a mezõség közepén, ha az ember kis hal, megbújni a nagyok mögött.
voivod32
Ne feledkezzünk meg a T14 "prémium" heavy tankról sem...

voivod32
Ja, a rémálom tankok közt van nálam még a stock E-75 is . Oké, hogy stock, de mi szeretnivaló lesz rajta? Ugyanaz a lövege lesz, mint a VK4502B-nek, ami nem túl izmos, maga a tank meg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

utópia...egyszer szúrnak ki...nekem is van WT, 5-600 méterrõl is simán kiszedem azt a szart néhány sec alatt
Hát aki T8 géppel ezen tédék elõtt ugrabugrál, vessen magára. Viszont hátulról remekül lehet belõlük csipegetni amíg a tízes nagyfiúk felfogják a tüzet, és ezáltal mérföldekkel jobban keresni, mint az SP, aki csak 8-as 9-es tankokra lövöldöz.
Tier6-ig ér nyilatkozni? 😊

Amiktõl nem szívesen válnék most meg: M5A1, KV-1, KV-2

Amikkel eddig játszottam és szerintem szörnyûek: Pz4 H, DW2, Churchill VII

Ha prémtank is számít, akkor az Excelsior mindent ver, a játék leghasználhatatlanabb járgánya szerintem. Már a saját Tier-ében lévõ nehéztankokba se érdemes vele belekötni, hát még a nagyobbakba... 😄
Még az elején vettem meg (mármint mikor elkezdtem az accountot), hogy legalább valami olcsóbb prémtankom legyen, de nem bírtam, el kellett adnom... 😄
Ugyan a Tank Ász sikerült vele, de az csak valami fatális véletlen lehetett. 😄