World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A-20: utoljára bétában használtam, nagyon rossz volt
AMX-40: Még abban az idõben toltam mikor az MM berakta tier 7esek közé is, borzalmas szenvedés volt
Ezek a múlt sebei, de hogy legyen egy friss is:
Churchill VII: baromi lassú, ágyúja medium tankon remek de erre nem a legjobb, 152es páncélját röhögve átlövik a legtöbben. Egy szóval rossz.
Ez a tank csak WTben lehet durva, ahol olyanok ellen megy amik ellen tényleg durva a 152mm páncél.
WoT: Nishizumi77
1 t6 vagy t7 tank miért ne lehetne igazi med? Miért csak t9-10 lehet az igazi meg? Oké h vannak szükséges rosszak, de ez nekem akkor se fekszik.
Ha vmi med tank-nak van titulálva, viselkedjen is úgy, ha nem úgy viselkedik, akkor nem állja meg a szerepkörét, ergo szar 😄 És itt Oddball-nak adok igazat.
Vhogy nekem meddel nem a snipeolgatás meg hátul kempelés ugrik be. Na mármost elõl vitézkedni vele meg nem lehet, alkalmatlan rá a csónak testével, a csatahajókat megszégyenítõ mozgásával.
Úgy h hátul csücsülök és lövöldözgetek a spottolt célpontokra, kiváló, de 1 meddel nekem ez nem játék. Ilyen játékra akkor már tényleg arty v papír td-vel szarakodás 😄
a44-tõl még így is klasszisokkal használhatóbb és mókásabb 😊
1. T29
2. kv1s
3. cromwell
Melyik az a három legrosszabb tank, amivel a játékban játszottál?
1. M3lee
2. fürdõkád
3. M3Lee
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Akkor Panther: a saját nevetséges szívószálával kötök csomót arra a magatehetelen, tohonya szerencsétlenségre.
A-44: na azt is remélem a Gulágra küldték számolni a fákat életfogytig, aki ezt a roncshalmazt tervezte.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
3 legjobb Hellcat,PZ 38(t),Matilda
3 rémálmomba se jöjjön elõ Pz 38 (na),M3Lee,AT8
3 legrosszabb élmény: T30, At8, Amx 40
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1. Chaffee
2. Leopard 1
3. Foch (T9)
1. Pz.Sfl.IVc
2. ARL V39
3. Chi-Ri
(T5 alatt nagyon sok van belõlük, ezért inkább csak T5-tõl írtam õket)
Kinek hány tankja van? Prémiumot is bele értve.
73 (+19 slot)
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mire kifarmoltam hozzá a nagy ágyút, kiismertem.
A végén már sajnáltam eladni.
Dombtetõre föl, lelõni, visszabújni. Jó móka volt.
Persze közelrõl bármi megeszi.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Mondjuk a storyhoz hozzá tartozik az is, h én freebõl egybõl rányomtam a 128-ast😄 Így nem tudom, milyen stock gunnal és nem is kellett annyit grindelnem a borsigra.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ami viszont neha meg mindig kisert remalmaimban az az Emil. Semmi mast nem utaltam annyira mint azt. Ismersz, hogy utolso tankkent is kuzdok mint egy fogatlan oroszlan, de az emillel a vegefele mar elgondolkoztam, hogy kezdes utan kilepek es lesz ami lesz. De nem tettem meg soha. Szerencsere pont ilyen minden gyoztes csata dupla exp event volt igy kihuztam a nagy agyut meg a Borsig-ot 99 csatabol.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Legótvarabb: az a francia púpos nyomorék TD. Hogy az mekkora szar! Elviselhetetlen.
Második helyen: T28 TD. Pedig volna értelme, mert jó páncél, erõs ágyú, de...lassú és valahogy mindig olyanokkal kerültem szembe, akik tudták hol lõjjék át. De ez nagyon rég volt.
Harmadik hely: gondolkodtam: Emil? Utáltam, de végül is nem olyan szar az, csak nekem nem áll kézre. Hát, Churchill 1 egyelõre, a többi angol szart még nem tapasztaltam meg.
Best of legjobbak? Nehéz három legjobbat írni. Meg prém is lehet benne?Na jó, prémeket hagyjuk
Ferdinand. TigerII. ST-I.
Lehetett volna még a Maus és E100 szerettem õket, de...az rég volt. Tier X full gold, és sok arty, és áh. Ilyen körülmények között fosok lettek, tehát a fenti három, a legélvezetesebb tankok.
Pluszban extra, prémek közül:E25 és Kv5.
Ha csak három tankot tarthatnátok meg a garázsotokban, melyik lenne az a három? Obj 140, T57, Cromwell (ha prémium tank játszik akkor E-25)
A-20, AMX40, B1
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Tegnapi gyöngyszem, meglátszik special volt. Még mindig meg tud lepni, h milyen ostoba, agyhalott a legtöbb player<#falbav>#falbav>

Pantherral még ismerkedek, de eddig az ágyúján kívül semmi pozitívat nem látok benne, és az is zavar h nem igazán lehet menni vele közelharcba, van 1 olyan medem ami snipolgatásra "való", az meg akkor nem med 😄
De még így is szerethetõnek tartom és sokkal jobban szeretek menni vele mint a44-el, sõt a44-el akkor se mennék újra ha vki fizetne nekem.
Amúgy h én is leírjam a legjobban utált 3-st.
1. a-44
2. su-101
3. somua40 vagy mi (t4-s francia td 😄)
Si vis pacem, para bellum!
Nekem a Pz III/IV volt szenvedõs, de valószínûleg csak azért, mert kezdõként kb. 350 csatát toltam vele prém nélkül, troll KV-k elõl menekülve. Most szerintem ki tudnám használni az agilitását.
Az igazi rémálom tankok:
1. AMX 40, néhány csata után free-bõl kifulloztam, majd pár kör után freebõl átléptem. Maga a tömény utálat.
2. Lee: semmire sem jó, de legalább sokszor oneshotoltak. Az USA med ághoz vissza kellene vennem, de nincs hozzá lelkierõm.
3. AMX AC 46
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kevés volt mind a kettõ abban a tierben.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
de néha nekem is vannak ilyenek, hiába gondolkozok, nem jövök rá hogy miért nem láttam a 100-150 méteren belül lévõ tankot aki lövöldözik folyamatosan, pedig BOKORBAN (nem mögötte) áll 😄
Indokolnád?
pl. miért nem látok egy 100m-rõl tüzelõ KV-1-est?
még akkor is látnom kéne ha bokor mögött áll
erre fel 4X is lõtt rám anélkül, hogy felspotolódott volna
mielõtt azt kérdeznéd, akkor honnan tudom, hogy ott volt, hát onnan, hogy amikor odament ahonnan lõtt, szépen látszódott a jószág, utána viszont úgy eltûnt, mint a kámfor
|Származási hely: Degec|
2. Panther
3. ARL V-39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Papíron valóban szinte mindnek gyengébbek az adatai, mint a hasonló kategóriájú sor tankoké, de stabilabban hozzák a jó eredményeket.
Az IS-6-al érzem egyre gyakrabban azt, hogy olyan találatokat ad be, és olyan lövéseket pattint, amiket normál tankoknál csak elvétve. Nemrég egy E75-el fogócskáztam egy szikla körül. Õ is a hátsómat lõtte, én meg az õ hátsóját. Közben jött neki segíteni egy T-34-1, azt kilõttem, majd az E75-öt is úgy, hogy még 30% HP-m maradt. Nem akartam elhinni. Valószínûleg nem volt túl gyakorlott a srác, de akkor is. :-)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Esetleg a T3-as francia prém TD, ezzel is szépen lehet osztani 😊
1. Leopard PT A (igaz, nem fejlesztettem ki rajta mindent, inkább a Leo1-et siettettem, ami ehhez képest maga a megváltás)
2. Indien-Pz (a célzási idõtõl rémálmaim vannak)
3. Panther (ha sniperkedni akarok, akkor beülök egy td-be, Panther 2 szintén olyan ehhez képest, mint a megváltás...)
Akkor legyen a következõ kérdés: Kinek hány tankja van? Prémiumot is bele értve.
Nekem 47, + 3 szabad garázs.