World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ftr.wot-news.com/2014/05/28/comparison-of-hdd-and-ssd-for-world-of-tanks/#more-12304
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
T-62A 0.1
Leo 0.18
Így a pontos.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Rendszeresen vezetem mindhármat CW-n. Azért látom, melyiknél mekkorára dagad a célkör vezetés közben.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De az hogy T-62A szintû menet közbeni, az egyenesen baromság. Közelében nincs.
Ugyan úgy, mint ahogy a merõlegesen mozgó céltárgy elé kell célozni. Ha a céltárgy áll, és te mozogsz és a mozgás iránya nem a céltárgy irányába mutat, akkor ugyanúgy elé kell célozni, mert a tank tangenciális sebessége hozzáadódik a lövedék oldalirányú sebességéhez.
Nem tudom ez így érthetõ?
Tisztán emlékszem olyan szitura, amikor amikor azon ment el a csata, hogy sebességben, mértani középre célozva, kb. 100-ról egy egész E-75-öt elhibázott.
Ez egy igazi fun tank, ha elveszik a fun részét akkor már nincs értelme, mert tankom emellett van vagy 50-60 és plusz egy tankként felesleges fun nélkül. 😄
@Oddball29: kb. 50 csatám van csak a Leoval; a találati arányomat nem tudom, hogy a játékon kívül meg tudom-e nézni vele, de gyakran lõttem menetbõl, és meglepõdnék, ha 75% alatti arányom lenne vele.
Ti eladnátok goldért ha lenerfelnék?
Semmi gondom nem lett volna, ha 5-6-7 tieres csata lett volna.
És ráadásul ugye légy bent az elsõ 10-ben.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mert mit tudsz csinálni egy heavyvel?
1: Bulldózerezel: Mindenki ismeri a stílust, E-75, ST-1, kisebb tierben KV-1. A klasszikus heavy harcmodor, odamész az elsõ sorba, vasat odateszed, megszórod, tudsz lõni, oszt elkened a szájukat. Jól. (Itt jön képbe a tehetség.) Ezt ezzel nem lehet, egyedüli pattintásra alkalmas része az UFP, de melyik hülye lõné azt, mikor ott az ugyanakkora, 76 mm vastag LFP, amit bármilyen szögbõl átlõ még a leghülyébb Stuart is, plusz még instant be is sárgul tõle az ammo rack.
2: Sidescrapelsz: Kizárt. Pont, nincs tovább. Ilyen papír oldalpáncéllal egyszerûen képtelenség. Nem egyszer lõtték át olyan szögbõl IS-ek 175 pennel az oldalam, hogy azt hittem az már autobounce. Hát nem volt az.
3: Snipeolsz: Ez lenne a legkézenfekvõbb, nem? Precíz, lézerszike ágyú, jó RoF, kellemes alfa. BUMM! Nem! Nulla álcázás. Mit jelent ez a gyakorlatban? Hogy ha hatan álltok egy bolyban, te 50 méterrel a többi mögött, akkor is felspottolódsz, és a hülye is tudja, hogy a hátul lapuló (haha), szép nagy, papírtestû, veszélyes ágyús brit heavyt kell széjjellõni elõször, elvégre minden átviszi, ingyen kill. Ijesztõen szar a kamója, ha már rálõsz valamire, biztosra veheted hogy õ is lát, és egy másodperc múlva viszonozza a tüzet. Meg ha nem lõsz rá, akkor is lát. Mindig lát.
Akkor mi marad? Mész a többi heavyvel, és próbálsz opportunista módon csipegetni? Még mûködhetne is, csak épp inkább kivárja az ellenfél hogy te gurulj ki, mert amíg mondjuk egy ST-1-et precízen kell célozni, addig te instant freedamage-zsák vagy. Õ ellõtte magát, és te akkor gurulsz ki? A mögötte álló csak rád várt. 3v1 szituációkban életképes ez a taktika, de azokban melyik tankkal nem?
Na a Conqueror ugyanez heavyben😊 Nagy tank, elsõ blikkre masszív tank, úgyhogy top tankként mindenki a te felmenõidet emlegeti, ha nem legelöl vagy, és töröd az utat. Csak azt nem tudja senki, hogy Conquerorral bulldózerezni körülbelül olyan hatásfokkal lehet, mint T95-tel flankelni.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A Leonak ez a hátránya, elvárják, hogy spotoljak és medként játsszak vele. Annyira szeretném, ha mindenki a saját tankjával és játékával foglalkozna és nem a máséval.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Szerintem lila játékos kezében a legjobb med." - Szerintem inkább a Batchat az 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A Patton-t utáltam az elején, azok miatt amit leírtál, de most kb 1 hete újra elõvettem, mentem vele jó pár csatát és ez már hozta azt az eszméletlen jó pontosságot, amit elvártam a Leo-tól.(meg is lepõdtem) Szóval ezek után kicsit elõreugrott nálam a ranglistán😊
Azt már olvastam, hogy neked a 121 kedvenc, hát én arra nem is tudom milyen szép jelzõket tudnék írni😄 Nagy reményekkel fejlesztettem ki, de egyszerûen az a löveg kitéríthetõség megöli a tankot. Rengeteg helyzetben kell bûvészkedni(tolatok kis buckára stb), ami idõ igényes és eközben az ellen simán rád lõtt már. Összegezve nálam ez a tank is temetve van😊 De hát nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be jobban😊
Leopard téren inkább megvárnám az olasz ágat, ha tényleg egy autoloaderes Leo-t tesznek majd be, bár ez még nagyon messze van😊
Elküldtem a supportnak a replayt, de ha meg is nézik engem fognak chatbannolni, lefogadom <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>