418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ritkaságszámba? Az én gépem 2007-es évjárat, de szerintem ha egymagos procit akartam volna tenni bele, már akkor pofán röhögtek volna. A játék meg tudtommal 2010 környékén jelent meg.
  • Sunsetjoy
    Az xvm fájlodnál a régit másoltad át, használod? Felbontást gondolom nem változtattál. Ha a régebbit használod, használj újabbat (ilyen hiba az újjal nálam nincs). Ha az újat használod, akkor nem tudom, át kellene hekkelni talán hozzá a fájlokat.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.11.05. 19:16:14
  • Maala
    Kajak szétnézek már a ruszki shopokban, hogy ott még tényleg árulnak-e egymagos processzorokat...
  • FosTalicskaa
    Az a probléma, hogy amikor megjelent a játék, akkor még ritkaságszámba mentek a többmagos processzorok és még most sem annyira elterjedtek ezért nem is foglalkoztak eddig vele... és ez igaz mert SerB ezt is megmondta.
  • yossarianHUN
    Másnak nem kezdenek megint előjönni ezek a mikrofagyások? 1-2 másodperces akadások, szaggatások csata közben. Vagy csak a vinyóm kezd megint lehalni?

Más: Gnomefather modjaiból ugye még nincsenek kint az friss verziók?
  • toocha
    Az a baj, hogy kipróbáltam,de semmivel nem lett jobb. Azért köszi, hogy próbáltatok segíteni.
  • Toweliee
    Segítsetek légyszives ebben, valamiért el van csúszva a baloldali panel, eddig nem volt gond.

• ximix #333640
    Lehetséges , mert a WoT egy magot használ a fene nagy szerénységében és ha az XVM ami mára már komoly dizájn elem lett és lassan pizzát is rendel 10 vesztes csata után szintén azon az egy magon akar futni (jaj de sportosak ezek a programok mindegyik fut :) akkor a videokártya meg malmozik unalmában, mert nem kap elég adatot a procitól.
    Ki próbálhattad volna, hogy másik magra teszed (már ha van) feladatkezelőben akkor is esik-e az fps.
  • yossarianHUN
    De, ha a játékosok jelentős hányada játszana magonként 4-5 GHz-es órajelen dolgozó procival, félmillás videókártyával, és 16 giga RAM-mal, már biztos meg lenne csinálva.
  • toocha
    Hát én nem értek hozzá, de mikor leszedtem 1-15 fps-ről 25-40 lett. De Serb is megmondta: B*sszam meg az anyámat ha nem telik új gépre...Ő meg ugye szavahihető ember hírében áll, ezért hiszek neki.
  • JeffDunham
    Hát telefonon nem is megy... de kétlem hogy az fogná a géped.
  • toocha
    Az xvm-et le kellett szedjem mert megfogta a gépet.
  • pingex
    Most már elindult,sikerült is belépni,de amikor belépek a csatába a betöltőképernyő betölt,csatába már nem dob be.
  • JeffDunham
    Az XWM-be bele lett építve a többsoros garázs, csak kapcsold be a config file-ban.
  • toocha
    Sziasztok! Többsoros garázs mod van működő? A mirtankov.net-ről amit leszedtem eltüntette a garázsból az embereket, a tank leírását, meg a tankokat, felszereléseket, az egész HUD-ot.
  • técsé2
    Ez valami új feature hogy sniper módban lövés után akkorát rúg az ágyú, hogy hirtelen azt sem tudom hol vagyok?
  • Angelus1991ster
    Ugyanez lesz a Grosstraktorral, A-32-vel, BT-SV-vel ( bár azt most előszedik),Ke-Ni Otsu-val, Pz II J-vel ( na ezt múltkor majdnem kilőttem T-15-el), MTLS-1G14 harckocsikkal, jó sok évig csak a helyet foglalja.
    Pz 38H-val de játszanék.
    A régi KV és T-50-2 is bennt van a játékban, TankViewer-rel most is megnézhető.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.05. 18:10:58
  • Lorder
    Valaki tudja a megoldást, arra hogy a telepítős aslain féle xvm modnál, miért nem működik egy napistat számláló sem?
  • Angelus1991ster
    WoT-nak nem lehet ENB seria módot csinálni? Mint ami a GTA SA-nak és IV-nek van? Skyrim stb.
    Példa:

• mijki
    Nézzenek ide mit talál az ember. :D
    Egy cikk a SU-76i-ről és a SU-85i-ről az FTR-en, 2013 decemberéből. :D
    8.10 teszt óta a játékban volt :)
  • EmR3
    Még nem, talán ha kétszer beléptem megnézni ezt-azt.
    Éjszakás vagyok, és ahhoz képest napközben is sok dolgom volt...de nem is gond, mióta 1-2 napja lejárt a prémium fiókom nem érzem a késztetés, hogy játsszak a pénzemért.
    Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 17:46:08
  • patchaou
    Nálam célzó modok akadása miatt csinált ilyet. A 0.9.4 mappa törlése után elindult gond nélkül.
  • Toweliee
    Köszi, kipróbáltad a 9.4-el?
  • DasIsFuck
    minden más annyiba kerül, miért lenne sok érte..
    Ráadásul t3-ba ez elég kegyetlen lesz.
  • Blacus27
    mennyire laggol? mert nagyon döcösen jön le
  • bekescsaba
    valóban, de nagyon erősen páncélozott. Kiváncsi lennék rá......

De 1000 arany? Az nagyon sok.

Van egy su85 i-m. Papíron istentelenül jól mutatott, (rajta a Kv1 85 mm-esével)pláne, hogy tier limites. De a valóságban kicsit máshogy jött le. Non-stop tier 6, és nem talál el semmit.

Még egy csalódást elkerülendő, kérdeztem róla, tőletek.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.11.05. 17:25:06
  • EmR3
    Köszi, általában szoktam ellenőrizni, de már kissé fáradt vagyok....

Szóval a J1mB0 topik javított linkje:

[0.9.3] J1mB0's Crosshair Mod & XVM Config

Más:

Aslain pack-ból szinte percenkét jön frissebb verzió, tessék odafigyelni, mert elképzelhető hogy még van olyan eleme ami bugos.
    Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 17:25:32
  • robogo81 #333620
    A wotinfón irják,de azt is hogy 6.-tól lesz elérhető(http://worldoftanks.eu-n) a su76i.
  • Angelus1991ster
    Játék fájljaiban bennt van már ezer éve. Mot a T-55A-t, Párduc 88mm l/71-est, T28 Concept-et ( erős ), Obj. 260-at, Stug IV-et nézegetem.
    FTR-n fennt van , hogy holnaptól megvehető. 76 mm-s ágyús, hát adnék érte 150-200 aranyat:D
  • Toweliee
    Az sg fórum jön be a linken.
  • EmR3
    Hát ebben nem tudok segíteni, de hosszú éve tapasztalata alapján semmi olyan mod-ot nem használok amihez a res_mods mappán kívül is hozzá kell nyúlni a dolgokhoz.
  • Toweliee
    ?? Nem találok ilyet sehol.
  • pingex
    Rögtön bemodoltam,de elfelejtettem biztonsági mentést csinálni az alap audio;scipts;gui;text mappákról,így most nem tudom hogy vegyem ki belőle a modokat.Valahonnan le kéne töltenem ezeket a mappákat külön,nem akarom az egészet újra rakni.
    Azért kéne letörölni,mert amikor elindítom a játékot,az ablak rögtön be is záródik (akár a launcherből akár az exe fájlból).
  • bekescsaba
    Nem tudom honnan vettem, hogy lesz ilyen prém tank ebben a pecsben. Hülye vagyok, elnézést.
  • Angelus1991ster
    •XVM mod (játékos statok, WN8 és winrate a tankok fölött, minimap mod, sebzés panel, stb.) - Az XVM-et aktiválni kell! (lásd itt: link 4. lépés)
    •Zoom 2x-32x (sniper nézetben 2-4-12-16...x zoomra állítva)
    •J1mb0 célkereszt (löveg horizontális végállásjelzővel)
    Óra és dátum a garázsban
    •Csapat HP kiírása

számomra ezek hasznosak, majd valamit összeeszkábálok
  • bekescsaba
    amúgy tölthető az Aslain 9.4 mod pack
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Valaki próbálta a su76 i prém tankot?

Nézegettem a tankinspektoron a front páncélját, és 50 - 230 mm-ig terjedt. Ez azért elég jó tier 3-ban. Fürgének is tűnik.

Valaki próbálta?

• voivod32
    Nekem EZ ,tökéletesen működik.
  • EmR3
    Asszem az a legutolsó, de már az előző peccsel is azt használtam, de a topikjában is azt írták, hogy nem 9.4 ready.
  • PaganMaga
    Szerverek lagolnak vagy valamelyik modom bassza el az egészet? Lagol a célkereszt is, de a legidegesítőbb, hogy nem tudom kormányozni a tankokat, konkrétan 3ból tudok csak beállni egy bokor mögé... más is tapasztalt ilyesmit?