World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a virusírtók azért "nem találják", mert nem virus. hanem mint irtam bitcoint bányász, ha nem tudod mi az nézd meg google-n, ha nem nézed meg, akkor elég annyit tudni hogy nem virus, nem fog tovább terjedni, csak a gépedet terheli.

Sunsetjoy
Memória téma: ez nem állandó tényezõ, függ grafikai beállításoktól is, hogy elfogy-e alóla a memória... nekem 3 év alatt több mint 15 ezer csatával egyszer sem írt ki olyat, hogy elfogyott- pedig csak 4gb volt a max. memória.

davidbog: én is hasonlóan érzem, a Crusader-Cromwell-Comet csapattal kivételesen élveztem a játékot, ha kifejlesztem a Conquerort, mennek át a fiúk a medvonalra Centurion 7-be.

patchaou: Én az év elején raktam újra 2 év után a win7-et. Nem összeszarta magát (Nem lassult láthatóan le, nem kapott vírust, stb.), csak a pöccre belakott, rendezett rendszer kicsit kaotikussá vált az utóbbi pár hónap alatt 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ilyen nincs.. 5 csata 5 vereség, mind az ötbõl idõ elõtt távoztam 12 2 nél...

HÁNYINGER

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Teszten járt valaki? MT25 és a Dagileo milyen lett így a buffal?
Kb ennyire jók a brit heavyk tier 8 és afelett. Oké, nyilván a valamiknek a legrosszabbnak is kell lenni. Nehezek közt szerintem ezek a brit gépek. (Na jó nehéz harckocsiként a franciák AMX-50 vonala se jobb, de ilyen OP táras mocskokat eleve nem veszek számításba.) Nem is ez a fájdalmas, hanem az, hogy a kegyelemdöfést a brit közepesek adják meg nekik.
A Centurion Mk 1 és Caernarvon párosból a egyedül a célzásidõ és a homlokpáncél szól a nehéz mellett. Végsebességre, mozgékonyságra és gondolom álcázásban is jobb a Centurion. A homlokpáncélt kivéve a páncélzata se rosszabb. És kisebb is a Centurion.
Centurion Mk7 és Conquerornál még durvább a helyzet. Annál már csak a tûzgyorsaság, célzási idõben jobb számottevõen a Conqueror. Végsebesség, mozgékonyság, álca tulajdonságokban jobb az Mk7. De igazából páncélzatban is, a homlokpáncél 1°-al jobban döntött (nem rég kapott egy jó kis homlokpáncél buffot az Mk7, így jóval erõsebb lett mint a valós harckocsié) és csak 10 mm-el vékonyabb. A torony pedig erõsebb a közepesen, eleve a Centurion lövegpajzsa nagyobb és erõsebb és a torony se 127 mm vastag hanem legalább 150 mm. Marad a tûzerõ mint elõny a Conquerornak. De gyengébben páncélozott ellenfelek ellen a Centurion abban is jobb, mert van hozzá 480 sebzésû HESH jó kis 210 mm-es átütéssel, sokkal hamarabb le lehet vele bontani mondjuk egy Type 61-et mint a Conquerorral.
A tier 10-eseket nem próbáltam, de már kijön a különbség. Az Fv215b-t lehet heavyként alkalmazni, annak nem olyan gyenge a tornya.
Tier 8 megint csak nem igazán lehet összahasonlítani a brit közepest a nehézzel, túlságosan eltérõek. De a Crusader, Cromwell, Comet trióhoz képest sehol sincsenek a Churchillek és a BP.
Master91
Nem 😄
Akkor neked az operációs rendszered is Linux, ugye? 😊

Master91
Microsoft van a nevébe, jó nem sülhet ki belõle
Microsoft Security Essentials megteszi, vagy az is gagyinak számít? 😊

patchaou
2-3 havonta c formázás és új windóz 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
Ha csak a free avast van az nem túl teljes védelem. Az mellé nem árt pár naponta egybet is lefuttatni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szia !

A dgen.exe, 100%-on pörgeti a processzort. Van, néhány vírusírtó, ami nem látja.
"Uninstal an application named PCDApp located in C😛rogram FilesPCDApp.
Kill Dgen.exe process from task manager before uninstalling.
It would be better by using Your Uninstaller to get rid unwanted files off.
I'm not sure what bring PCDApp in to my PC but most probably when I'm installing Android SDK Manager (adt-bundle-windows-x86-20140321). Restart your computer once done."

Ez a menete. Nekem azóta jó. Simán uninstallálni kell a pcdapp fileben található "uninstall mappával".
Remélem sikerülni fog neked is😊
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2064568/remove-file.html
Dolgoztam olyan gépen, ami az utolsókat rúgta, mindenki formázni akarta, avast leszed, lent említett programok lefuttat, gép megjavul..

8 vírus, 54 malware, 400+ kéretlen alkalmazás.. Avast volt fent..

JeffDunham
Nem tank, de...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ki vagyok én, hogy torrenten hozzáférhetõ tört programokat ajánljak nyílt fórumon...?

Az 50 b-t szinten csak teszten probaltam de annak a frontja olya loveseket sepert le magarol hogy mar csak azert erdemes megvenni 😊 A tornya puha de a test elol atombunker. Megy mint a szel es a loveg is vidaman nez lefele.
ja + az a löveg kitéríthetõség vagyis inkább a hiánya...
Ezek szerint rosszul, támogató tank elvileg vagy nem tudom, ha hátul maradsz nem találsz el senkit gyenge pontot meg pláne nem, vagy éppen nincs kit támogatni mert a sok paradicsom baszik menni a fontos pontokra ezért Én mentem, tudtam, hogy nem kellene de akkor meg mit csináljak... bárki belövi, mindenki látja és ha látja inkább ezt lövik mint a keményebb célpontokat. Akikkel régen szakaszoztam már nem játszanak, klánban nem vagyok egyedül nagyon frusztráló ez a tank, pedig az 50-100-al nincs bajom sõt szeretem marad is a garázsban örökké + az 50B is kb ugyan ez a kategória lehet, akkor meg minek...
Mikor nagyon felkurja az agyam akkor televerem goldal es kitombolom magam. Akkor nem kell azon idegeskedni hogy ott az e100 es nem latom a hasat pedig olyan helyen allok ahol egy labda sem gurulna le en megis csak a madarakat tudom loni hanem fogom es lyukasztom a tornyat. Igy jo persze de ki birja ezt anyagilag meg egyebkent is....
46%-os vagyok vele.
Sajnos 2 hétig szervízben volt a gépem... mikor, ha nem az SP event kellõs közepén 😄
Így kicsit meg vagyok csúszva a dolgokkal. Még 7k xp kell a Chi-tóhoz, azt már összeszedem valahogy 200-asával is, de ez a csinu egy istencsapása 😊

Ja hát igen teljesen más stílus a 2. Nekem ezért is jobban feküdt az amerikai, mert én általában ott vagyok a sûrûben. 120al pedig ez halál. mondjuk Conqerorral is, azért utálom sztem 😄
A vicces az hogy ha sebzek vele 1600-at akkor maris 2000 korul van a w8 tehat erre en nem adok.
már nem, egy hete meglett az SP. Japán ágat Chi-To-val vittem végig. CHi-To megtartva a garázsba, jó tank, jó tier, használható szépen.
nem rossz az fullosan, 2 baja van nagyon papír és nem tudod hátrafordítani a löveget. Jókat lehet vele sebezgetni szerintem. A 10-es meg amúgy is mindent megér.
Az 50 120 nálam az ötödik legjobb WN8-as eredményt hozta mire végeztem vele. Bármilyen rossz minden értéke nekem jól ment vele és szerettem. A T54-el nem találok el semmit, nagyon érezhetõ a 0.35 és a 0.4-es pontosságkülönbség a két ágyú között. Valószínûleg a T54-el muszáj belemenni a sûrûjébe, míg az 50 120 jó volt hátulról is. Hiába jó a camo, ha messzirõl semmit nem talál el a T54, de ha még el is talál 210-el semmit nem viszek át vele sajnos, mert nehéz messzirõl gyengepontokat lõni.

hát ha ilyen lesz ez az STA utálni fogom. Úgy érzem olyan mint volt az Indian Panzer. Paraméterei jók papíron, átütés jó,de mikor megvettem és használtam akkora ócska vacak volt. A nehezen beszükülõ irányzó, még gyorsítót is vettem rá akkor se volt jobb. A mozgása lomha tehén. Az STA 189 penes ágyúja szerintem nincs annyi amennyit rá írtak. pld. az SP 170 penes ágyúja jobban átüt bármit mint ez. T-44-em az STA hoz képest mérföldekkel jobb. Tegnap sivatagi pályán megnéztem azt a híres lövegletéríthetõséget mert olvastam milyen szupi az Sta-n. Hát meg sem közelití a T30,T29 és e féle löveg képességeit. Ki kelett bujjak hogy löni tudjak. Igazából még nincs meg a nagy motor de 50 lóerõ többlettõl csodát nem lehet várni. Lassú ez a tank, lassú...
így-így, szerintem is!
Szenved még rajtam kívül valaki a japánokkal SP-ért? 😊
Mert ha igen, t5-6 xp grindre várom az önként jelentkezõket délelõttönként 😊

Teszt szerveren probaltam csak. Sokkal jobb rejtozese van es ez oriasi elony! Plussz jobb a loveg kiterithetosege igy nem kell helyezkedni hogy tudj loni mig teged tudnak. Plusz ket loves kozott gyorsabban tolt. Nem is ertem ezt a 3,33-as toltes idot. Minden kilences megkapja a tizes agyut de egyik sincs igy megszivatva mint az 50-120. Hosszabb toltes az rendben van. De a ket loves kozotti ido miert ilyen sok ? Talalkozok valakivel belem lo. Mire kitarazok megint belem lo. Ertem hogy tamogato tank de camo hianyaban folyamat vilagit a majrelampa. Termeszetes hogy engem lonek akkor is ha elottuk all ket masik tank hisz ez full papir. Tiszta szopas...
JeffDunham
Jézusom. Az AMX 120-at eladtad? Nagy kedvenc, meg is tartottam. Mi a problémád vele? Nem tudom felfogni. Hogy használtad?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Érdekes módon az AMX50-120-t én is eladtam, és gyûlöltem. Viszont a T54E1 meg szerintem az egyik legjobb 9es tank 😄 Én pontosan azért adtam el a franciát, mert rögtön az amcsi tárasok után húztam és borzalamasan szarnak éreztem az amcsi után.

Amibe sokkal jobb az amerikai: mozgékonyabb, kisebb, jobb camo, jobb páncélzat, gyorsabb burst és gyorsabb töltésidõ is. Gyakorlatilag csak az átütésben rosszabb, de flankeléshez bõven elég a 210 körüli pen, illetve goldspammel már-már OP sztem...

50-120 ezzel szemben, nagy és papír, nagyon messzirõl kiszúrják, sokkal modulérzékenyebb, az ágyút semilyen irányban nem lehet kitéríteni, max körbeforgatni, lassan gyorsul, otromba torony, amit csak a hülye nem talál el. Szóval szenvedés volt nekem az egész. Egyetlen jó tulajdonsága volt a jó pen.
Dejó, éppen 2 napja adtam el p***ába az amx50-120-at, komolyan nincs olyan rendes tankom amivel 50% alatti lenne a wr-em, ezzel a fossal 43% szégyen... gondoltam elkezdem a T57-fele vezetõ ágat T21-nél járok... remek kilátások.
Az AMX 50 120-at itt is és a másik fórumon is sokan a legrosszabb tankok közé sorolták, a top3-as kérdésemkor. Nem tudom õk játszottak-e a T54E1-el, de az ugyanezen a szinten ezerszer gyengébb. Talán lövegkitéríthetõségben jobb, de hogy minden másban rosszabb érzésre az is biztos.

Engem csak mines idegesit. Szinte biztos hogy befoglaljak ket perc alatt. Ha meg oodamegyek az elejen akkor tuti hogy a szigetre senki nem megy es hatba tamadnak.
Én most visszakapcsoltam, de csak két napig bírtam. Hiába lenne ez a mód nagyon jó, plusz ha támadni kell azt imádom, de hogy még mindig az ilyen csaták felében, ha támadni kell 4-5 tank áll a kezdõponton és onnan lövöldöz végig a csatában még T10-ben is az már nekem sok. Újra kikapcsoltam.

Csak annyiban,hogy a játék késõbb zabálja le a ramodat.Nekem 8 gb van,és úgy 30-40 meccs után kiírja,hogy indítsam újra a játékot,mert kevés a memória.Amúgy ugyanez van a repülõs játékuknál is.Hozzáteszem,minden más hasonló kategóriájú játék simán megy 4 gb-vel is a gépemen.Sajnos ezek még csak itt tartanak.
A super perzsanal is bejott az amirol mar irtam itt. Ha bekapcsolom a tamadas utkozet modot akkor 90%-ban top tank vagyok. Igaz hogy szinte pont ilyen aranyban full piroskak kozott. Gondolom ok azok akik nem kapcsoljak ki. Ha nem ebben a ket modban van a csata akkor vagyok legalul. Probaljatok ki.
A Type 61-nek volt a legrosszabb az mm-je az eddigi 9-eseim kozott. A vegefele egy nap direkt irtam hanyszor rak 10-be vele. 16 csatabol 13-szor 10-es es csak 3 volt T9. Egyedul toltam, de harmas platoonban ugy 50-50% a 10-es csata.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Most voltam hosszú idõ után (a battle tier 12 megszüntetése óta) olyan csatában, ahol full tier X volt mind a két oldal. Érdekes. Az XVM szerint battle tier 11 volt.

GabeE3e
Én is megvettem, az elõbb, hát hú-ha elég szenvedés stock ként, most a tornyot rátettem, így viszont 4sec a reload, a kis gunnal ami elég jó.

lánctalpat meg motort nem fogok fejleszteni rá.

Holnap meg lesz rá a nagy gun,majd mondom milyen vele,de szerintem nagyon jó kis tank fullosan.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem volt ez rossz meccs, nem rajtad múlt. Én az ilyen csapattársak miatt kapcsoltam ki ezt a játékmódot, mint amilyeneket te kaptál.
A próbaverziós nod nem ugyanazt a vírusdefiníciós adatbázist használja,mint egy eredeti aktivált.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Antimat
Nna, ma vettem meg a Type 61-et. Az hagyján hogy full stock, a STA-1 top ágyújával azért el lehet lenni T10-ben is egy darabig, de olyan szinten szívok eddig vele, hogy az félelmetes: legtöbb csatám T10, abból is az olyan fajta, ahol a tankok több, mint fele T10, a másik meg, hogy persze, ahol sikerült 2-2.5k sebzést okoznom, az bukó volt, egy olyan csatával sikerült leduplázni, amin talán 7-800 dam volt. Ez volt asszem a 7. csata, mert az elsõ hat bukó. Már csak kb. 350k xp az STB <#wilting>

cyka blyat

Roger6
Mivel nem tudtam én sem, ezért feltöltöttem. Amúgy jó nagy fos meccs volt, bénáztam végig. Itt található az eredmény.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A két szakaszotokat elnézve nem is csoda, pedig megérdemelted volna. Mennyit hozott nettó?
popey8
Köszönjük szépen, de sztem nem sokról maradtál le. Még nem mentem vele, mert nem volt idõm, de ahogy nézem nem sok mindent lehet majd vele kezdeni. Azt gondoltam, h (tornyos) E-25 feeling lesz és funnak elmegy, de az a löveg... (a Jumbo és az Easy 8 76mm-es M1A2 lövege jobb célzási idõvel és pontossággal) Kevesebb a penje sima AP-val és golddal (128, 177), mint az E-25-nek (150, 194), igaz ez is tier korlátos. Adatok szerint mozgékonyságban sem lesz olyan jó (egyedül kemény talajon jobb a talaj ellenállási mutatója). Szal, inkább az eszmei érték számít itt sztem.

Viszont ez csak egy öcsi, de lehet többet ér, mint a tank (az event alatt a HUNS nyerte a legtöbb csatát és ezzel együtt 100k goldot a klánkasszába):

#312262 Persze. Megyek vele pár kört és leírom majd a tapasztalataimat. Hátha kellemes csalódás lesz😊
#312264 Ez nem teljesen az a tank, amit kivettek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Roger6
Ejj, de sajnálom, hogy ezt nem nyertük meg:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Na kész a házi feladat:begyûjtve az SP ára + a 30 nap prém + a két T6 prémium repülõ (Ki88 és XP50). Azt hiszem type 58-at csak a célkeresztemben szeretnék látni ezután.
már írtam egyszer, a bitcoin adatbányász programja, valószinü egy torrent-es watchdogs nevü játék rakta fel