World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról nem az arty player tehet hogy inkompetens vagy és hagyod magad telibedurrantani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"hogy kilõ mindkettõnket,gondolom ez is megtörtént már veletek is"
..ahogy ez megtörtént velem már minden más osztályba sorolható 'baráti' tank által is.
A butaság nincs egy jármûtípushoz kötve 😄
Roger6
Én mutassak? Amikor utálom õket? Rosszul vagy te összerakva. <#banplz> 2,5 k dmg? Ha 10 dmg lenne, az is sok nekik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az artykat a legtöbben azért utálják mert a pálya másik végébõl potyogtatja a fejedre az áldást,ráadásul nem számít az sem hogy nem talál telibe elég ha a splashbõl kapsz az is viszi a legényeket meg pár modult....stb
A másik ami miatt én személy szerint utálom az artysokat amikor megy az adok-kapok és a low hp-s heavy tankot annyira ki akarja szedni hogy kilõ mindkettõnket,gondolom ez is megtörtént már veletek is.....
A rengeteg TD valóban nagy probléma de mivel azzal a legkönnyebb a statot húzni szinte mindenki azzal tolja,én is imádom az FV-met megérte a grind minden percét,ugyanakkor van E100-am is és valóban vicces amikor menekülnöm kell a WT elõl mert simán bevállal egy 600-ast cserébe hogy kitárazhasson rajtam,és ilyenkor én is elgondolkozom hogy minek játszom heavyvel....
Szóval mindenkinek igaza van és ugyanakkor senkinek sincs teljsen igaza szvsz

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

1 dolgot szeretnék csak megjegyezni:
Ezeket a mutáns alieneket ne említsük 1 lapon a TD-kel, sõt semmilyen kaszttal se a játékban 😊
FV "TD", F155, WT....na pont ezek a tápolt mutáns szarok nem kellenek a játékba, ezek miatt borul fel a játék balance. Nagyon elszállt velük a fejlesztõk fantáziája, és ezekkel tényleg nagyobb baj van mint az artykkal.
De szerintem a borsigon kívül, a többi TD meg szépen beleillik abba a képletbe amit még anno Szakesz írt le talán (melyik kaszt mit üt).

Artys témához: nem kell atomfizikusnak lenni h lássuk a "2 tábort".
Vannak a lassú (heavy, TD) és a gyors (light, med) típussal játszó emberek. (elég szûk és egyszerû megfogalmazás, de nem bontogatnám ki jobban, meg nem jelezném a kivételeket stb.)
Nem nehéz kitalálni kiket fog jobban zavarni az arty, azt aki 30-nál kevesebbel döcög, vagy azt aki 40-60-al robog? 😊
Medben/light-ban ülve én is örülök h van aki a távolságokat átívelve, dombok mögött is tud nekem segíteni, ezáltal spot dmg-hez is juttatva engem. Tud segíteni a beásott acélszörnyek ellen és egyéb dolgokban. A sebességem miatt, (1-2 szerencsétlen helyzetet kivéve), csak akkor talál el arty, ha én hibázok, és béna vagyok, sokáig álltam 1 helyben.
TD/heavy-ben ülve már változik a helyzet. Kevesebb alkalommal van szükségem az arty támogatására, mivel a pen/hp/páncélzat kombóval arra lettem kitalálva igazából h szemtõl szemben toljam le az ellenséget a fenébe. Na az ilyen játékba bezavar az arty. Mert megy az adok kapok 2 heavy közt, és durr deus ex machina...😊 Ennél a kategóriánál már nehezebb/nem lehet elfutni az arty elõl, vagy arty safe-ben vagy (ami eléggé relatív, mert 1 jó arty játékos ellen szinte nincs is ilyen hely), és limitálva van a játéktered, nem tudsz annyit sebezni, tényleg várod az enemyt h jöjjön oda eléd a te arty safe zónádba. Vagy mész és vállalod h rommá kapnak, kockáztatsz a dmg-ért és a játékélményért. Ha minden TD/heavy 50-el robogna, biztos kevesebb arty rinya lenne errõl az oldalról is. De mivel az arty fõleg ennek a 2 kasztnak az ellensége (v az õ gyengeségükbõl profitál a legjobban), ezért természetes h ezen tábor képviselõibõl fogja a legnagyobb utálatot kiváltani.

Én bármennyire is utálom (már látható is h heavy/TD párti vagyok legbelül, hiába játszok minden típussal), azt alá kell írnom, h így lett a game kitalálva, nélküle nem lenne olyan amilyen, talán 1 limit sokat segítene a "feszültségek" oldásában.
Hogy TD limitrõl is essen szó (mert kell), ez amúgy a legegyszerûbben úgy lehetne megoldható, ha nem lenne semmilyen csábító 10-s mutáns, mert az emberek akk nem húznák annyira ezeket a vonalakat, inkább mennének t57 és társai irányába, mivel nem ezek lennének az ügyeletes op tankok.

Azt meg valljuk be, nincs is jobb érzés annál mikor feldugod a csöved végét 1 arty valagába 😊 (talán R3nton jobban szereti ezt TD-kel megtenni, de na 😄)
Minap mentem egy elég szerencséset a Grillével :-)
Grille

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

igen én azzal voltam, de mikor egyedül megyek nincs ilyen probléma, csakis szakaszban.

Ha light harckocsival megy egyikõtök akkor szokott ez elõfordulni,mivel annak más a besorolása és nem +-/2tier....

Hali, Az miért lehet, hogy szerencsétlen 4-es német harckocsit ha szakaszban megyek egy másik 4-es harckocsival akkor mindig 8-asok közé tesz be? Ha külön megyünk akkor max 6-ig tesz be minket... Nagyon idegesítõ hogy 10 meccsbõl 9-nél így van.

Az A-44 sukár fõleg amikor kiköhint egy 300-ast pedig az ojjektum se rossz de a 44-nek pattogósabb a páncél meg a MM-je is jobb sokat voltam vele saját tierben.

Hihi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy artysta õszinte vallomása:

Nem, a TD-kel nincs gond, csak az artyval...

IS-7 stronk skaut, segített az elmormolt fohász (és a hulldown):
NoparaWot
Jövõben azért próbáld majd ki - fullosan atom jó tank 😊 stockon kicsit nehéz, de nekem már így is tetszik 😄

Tono34
A44 után még nem vitt rá a lélek, hogy megvegyem. Inkább a T71-et vettem 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

NoparaWot
Büszkeségem <#vigyor2><#pias>

popey8
Bosszantóak voltak és nem viccesek, ez így igaz😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
Igen, de inkabb bosszanto volt ez a ket emberszabasu mint vicces. Kevesebb mint egy percet tokoltel azzal hogy az artijukat semlegesitsd, lenyeges elonyhoz jutattva a csapatodat. Bokorban lapitottak a TD-jukkel, unatkoztak. Annyira unatkoztak hogy nem csinaltak sz@rt se. 😄

Saor Alba

Master91
jólvan
Mondom, nem ismered a játékot eléggé, ráadásul azt hiszed, hogy ismered, pedig nem. Ez a legnagyobb hiba, amit el lehet követni.
Master91
lol nem nagyon tudsz újat mutatni a játékba oO mellesleg artyztam és artizok is bár nem sokáig....

pont ezért vagyok ki bukva mikor olyan szikla mögé adta be neki a lövést ahova nem szabadna
Ha oda lõ be az arty, ahová szerinted nem tud, akkor nem ismered a játékot, ismerd meg jobban és tényleg tudni fogod hová lõhet be, sõt azt is tudni fogod hol van. Én mindig nézem a társaim hp-ját is és, ha valakit meglõ az arty körülöttem, akkor máris nézem hol áll, honnan van védve, innen már tudom hol az arty és hol vagyok fedezékben. Ez ilyen egyszerû dolog. Persze engem is talál el arty, hiszen nyílt pályán nem lehet rendesen elbújni, de a TD sokkal gyorsabban tölt, pontosabb, páncélozott, sokszor több a hp-ja...

Mivel csak T57-el játszok, nem nagyon észlelem a sok modul és legénység sérülést arty miatt - igaz nem gyakran lõnek meg - de mivel nem tudok mit kezdeni a kredittel, hiszen annyi event van, így nagy javító és elsõsegély csomaggal tolom, annál meg nem számít.
Master91
" Arra tudsz számítani, tudod hová lõnek be "
és mennyire tudok ugatni mikor baromira meg cáfolnak és belõtt oda is ahova 0% esélye volt 😄

WTF meg az FV igaz. FV-t ha AP-vel használja nem olyan nagy cucc, ott az a gold ammo amit erõsnek érzek.

Wt-t nerfelném de kegyetlenül.....amúgy is op szinte minden revolver de az áh.

artyba engem ez zavar:

-néha úgy belõnek hogy kb SerB se tudja meg mondani hogy történt
-mellélövéssel +500dmg akár, 800 (pont ma néztem replayt, 800 körüli splashet nyomott MELLÉLÖVÉSSEL)
-ha eltalál bukhatod kb. fél modulodat/legénységed. Na ne már.
Pedig 100%-ig igaz amit ír. A TD-k nagyon erõsek a játékban, sokkal erõsebbek, mint az artyk. Arty teljesen random, van, hogy mindent eltalál, van, hogy 30 méterrel mellé vág az álló Maus-nak, ráadásul nagyon lassan céloz és randomban nem nagyon fognak úgy spotolni neked, hogy fixen oda, ahová célzol, tehát fogoni kell - lassú célzás - eltûnik a spot - forgás megint stb. A TD-k pedig vagy brutál tûzerõvel, vagy beteg páncélzattal vannak, vagy mindkettõbõl kapnak. Engem nem zavar az arty. Arra tudsz számítani, tudod hová lõnek be, tudod hová állnak, tudsz vele számolni, de amikor megjelenik a halálcsillag és -2000hp, vagy a F155 és lepattansz róla õ meg visszaküld egy 2250-es átlagot, vagy a WTF befordul a sarkon és leosztja a 600hp-s tankot 1 lövésbõl, majd kiszedi az E100-at maxról 10 sec alatt és visszamegy szépen tárazni. Ezzel mit tudsz csinálni? Semmit! Az artyval viszont tudsz. Tudod mennyi idõ alatt tölt, tudod hol van, tudod hová tud belõni, simán tudsz úgy mozogni, hogy elkerülöd a lövéseit.
popey8
OMG te komolyan beteg vagy. Neked kéne inkább vmi agynövesztõ gyógyszer. Nyugodtan nézd meg a statomat. Ugyanaz a nickem, mint itt. Kérdezd Soltent vagy Greenscape-t, õk megmondják, h az az én accom. Velük rendszeresen szakaszozom.

Tipikus TD-s és játszani nem tudó hsz, az. Ennyi baromságot 1 hszban én még nem láttam. Tudod mi még a tipikus? Az, hogy a paradicsomok - mint amilyen te is vagy - szoktak az ilyen hülyeségekkel jönni, mert azt hiszik, h náluk nem lehet jobb játékos. Látom Bee is hiába fáradt, acc nevet még mindig nem láttunk tõled. Bár a hozzászólásodból kiindulva tuti vki másét adnád meg, csak ki ne derüljön, h Piroska vagy.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha viszont a másik oldalról nézed, egy +2-est lezúzni elég jó érzés és meg is kapod érte a jutalmad. Meddel meg még könnyebb is, mint mondjuk egy heavyvel, szóval nem igazán értem a medes rinya okát.

Am nem lenne hülyeség ha minden tanknak az lenne. Nem a könnyebb játékmenet miatt, hanem azért mert több HP ergó több dmg lenne egy csatában.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valamilyen szinten igaza is van, persze lehet mondani, hogy menni kell spotolni, csak akkor van baj, amikor nincs kinek spotolni, mert az artyk alszanak meg a nehéztankok is hátul alszanak, mert féltik a szaros statjukat, vagy totál más irányba indulnak vonatozni, stb, stb.... Ez utóbbiak már nem a wg hibája.

Mennyi hülyeséget hordtam össze. Jó éjt mindenkinek.

pointer4
Hagyjad, õ 'speciális'. Anyukája is megmondta 😄
Szerintem nem kell ilyen rendszer,max ha lowtier vagy,óvatosabban játszol, de ugyanúgy lehet sikerélményed ott is.
patchaou
Ez a vesszõparipája.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
+-1MM a medeknek mivan ???????????
szinte hihetetlen, hennyi ido utan sikerult legalabb eddig eljutni..

"- according to Overlord, WG has several ideas on gold ammo rebalancing, including their “limitation” apparently. It is not sure if any of these ideas will be introduced."
Ez igaz medeknél bevezethetnék a -/+ 1 tieres MM-et. Igaz tudni kell játszani, meg egyebek. De ezredjére kiborító. és nem csak az én kedvem megy el, mások és is pl. a nagyvezíré. !Fégelájn!

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem tudom, de az usa medeket állandóan (M4 Sherman-ek). Korábban szerettem ezeket a gépeket, most útálom.

Ezt a közepes tankot is állandóan szivatja az MM? 9 és 8-asok közé teszi be? mert az elsõ csatában normális MM -m volt.

Meg mert jóval könnyebb, és nem lassítja le az amúgy se villámgyors gépezetet.
mijki
Én a fullos torony + 88mm-s kombóval toltam 😊 Imádtam azt a tankot 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Azért szeretik a stock tornyot,mert sokkal gyorsabban forog,és így jobban fekszik a közelharcos játékstílushoz.
Top torony és 75mm-is kombó mûködik?

Sokan a stock torony+stock gun kombóra esküsznek, de nekem inkább fullosan jött be.(1800+ avg dmg)
Francba elírtam. Tier 7-es germán medium VK 3002 D-re melyik ágyú a legjobb?

VK 30.00 D-re melyik ágyú a legjobb?

Vagy csak feléri ésszel azt, amit te láthatóan nem: Hogy attól még, hogy szeretsz valamit, illetheted építõ kritikával. Imádom a beszûkült végletembereket, akik láthatóan hisznek benne, hogy ami jó, az tökéletes, rossz szó nem eshet róla.
Dehogyis. Te is olyan vagy mint sokan mások akik csak a rosszat keresik a játékban.
Írtátok, hogy milyen jó Med a t-20.
Megvettem és tényleg jó, de ennél a tanknál nagyobb retard mágnes nincs.
Van egy rakat screenshot-om egymást követõ csatákról. A csapattársak fele (ez minden csatára igaz) 0HP sebzést produkál. Olyan mintha direkt a botokat pakolná össze az MM a t-20-al. Másik tanban ennyire dúrván még nem láttam ezt. OK, elég sok mostanában a 0 sebzésû bot, csatánként 2-3 de hogy állandóan a csapatom fele csak a cerkát hegyezi a kezdõ pozihoz legközelebb esõ bokorban az egy kicsit dúrva...
Koszi, de jatekintelligencia ide vagy oda az artyk legtobbje hasznal xvm-et es na vajon ki kapja a fokuszt? Hat persze, hogy a lila hulyegyerek a tankjaban. Sokszor az egy nyomorult arty is engem lo vegig hiaba lenne sokkal konnyebb celpont. Szoval en nagyon boldog lennek ha lenne lehetoseg az artymentes csata kivalasztasara.

Hopp, mar megint elloptam pssblymyb szabadalmazott otletet. Majd kapok en a "gondolatrendorsegtol".... <#taps>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Pólóra:

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Minden, amit ma az artik "védelmében" felhoztál teljesen logikus és megállja a helyét. Egy a gond, hogy nekem azzal van alapvetõ bajom, arra is kell figyeljek, hogy artik miatt bujkáljak, hogy õk is befolyásolják merre mehetek, mit csinálhatok. Nem akarom. Én tankok ellen szeretnék csatázni, legyen az még akár TD is (mondjuk FV és WT tényleg nem hiányzik). Nem illenek ebbe a játékba. Nekem nagyon tetszett a nagy arti "nerf" utáni pár hét és nem emlékszem kempfesztre abból az idõbõl.

JeffDunham
Az elsõ online játékom volt ennek az elsõ része. Ezt a második részt már megvettem mikor kijött. 😉

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ