World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
..ahogy ez megtörtént velem már minden más osztályba sorolható 'baráti' tank által is.
A butaság nincs egy jármûtípushoz kötve 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A másik ami miatt én személy szerint utálom az artysokat amikor megy az adok-kapok és a low hp-s heavy tankot annyira ki akarja szedni hogy kilõ mindkettõnket,gondolom ez is megtörtént már veletek is.....
A rengeteg TD valóban nagy probléma de mivel azzal a legkönnyebb a statot húzni szinte mindenki azzal tolja,én is imádom az FV-met megérte a grind minden percét,ugyanakkor van E100-am is és valóban vicces amikor menekülnöm kell a WT elõl mert simán bevállal egy 600-ast cserébe hogy kitárazhasson rajtam,és ilyenkor én is elgondolkozom hogy minek játszom heavyvel....
Szóval mindenkinek igaza van és ugyanakkor senkinek sincs teljsen igaza szvsz
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ezeket a mutáns alieneket ne említsük 1 lapon a TD-kel, sõt semmilyen kaszttal se a játékban 😊
FV "TD", F155, WT....na pont ezek a tápolt mutáns szarok nem kellenek a játékba, ezek miatt borul fel a játék balance. Nagyon elszállt velük a fejlesztõk fantáziája, és ezekkel tényleg nagyobb baj van mint az artykkal.
De szerintem a borsigon kívül, a többi TD meg szépen beleillik abba a képletbe amit még anno Szakesz írt le talán (melyik kaszt mit üt).
Artys témához: nem kell atomfizikusnak lenni h lássuk a "2 tábort".
Vannak a lassú (heavy, TD) és a gyors (light, med) típussal játszó emberek. (elég szûk és egyszerû megfogalmazás, de nem bontogatnám ki jobban, meg nem jelezném a kivételeket stb.)
Nem nehéz kitalálni kiket fog jobban zavarni az arty, azt aki 30-nál kevesebbel döcög, vagy azt aki 40-60-al robog? 😊
Medben/light-ban ülve én is örülök h van aki a távolságokat átívelve, dombok mögött is tud nekem segíteni, ezáltal spot dmg-hez is juttatva engem. Tud segíteni a beásott acélszörnyek ellen és egyéb dolgokban. A sebességem miatt, (1-2 szerencsétlen helyzetet kivéve), csak akkor talál el arty, ha én hibázok, és béna vagyok, sokáig álltam 1 helyben.
TD/heavy-ben ülve már változik a helyzet. Kevesebb alkalommal van szükségem az arty támogatására, mivel a pen/hp/páncélzat kombóval arra lettem kitalálva igazából h szemtõl szemben toljam le az ellenséget a fenébe. Na az ilyen játékba bezavar az arty. Mert megy az adok kapok 2 heavy közt, és durr deus ex machina...😊 Ennél a kategóriánál már nehezebb/nem lehet elfutni az arty elõl, vagy arty safe-ben vagy (ami eléggé relatív, mert 1 jó arty játékos ellen szinte nincs is ilyen hely), és limitálva van a játéktered, nem tudsz annyit sebezni, tényleg várod az enemyt h jöjjön oda eléd a te arty safe zónádba. Vagy mész és vállalod h rommá kapnak, kockáztatsz a dmg-ért és a játékélményért. Ha minden TD/heavy 50-el robogna, biztos kevesebb arty rinya lenne errõl az oldalról is. De mivel az arty fõleg ennek a 2 kasztnak az ellensége (v az õ gyengeségükbõl profitál a legjobban), ezért természetes h ezen tábor képviselõibõl fogja a legnagyobb utálatot kiváltani.
Én bármennyire is utálom (már látható is h heavy/TD párti vagyok legbelül, hiába játszok minden típussal), azt alá kell írnom, h így lett a game kitalálva, nélküle nem lenne olyan amilyen, talán 1 limit sokat segítene a "feszültségek" oldásában.
Hogy TD limitrõl is essen szó (mert kell), ez amúgy a legegyszerûbben úgy lehetne megoldható, ha nem lenne semmilyen csábító 10-s mutáns, mert az emberek akk nem húznák annyira ezeket a vonalakat, inkább mennének t57 és társai irányába, mivel nem ezek lennének az ügyeletes op tankok.
Azt meg valljuk be, nincs is jobb érzés annál mikor feldugod a csöved végét 1 arty valagába 😊 (talán R3nton jobban szereti ezt TD-kel megtenni, de na 😄)
Grille
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IS-7 stronk skaut, segített az elmormolt fohász (és a hulldown):

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Saor Alba
pont ezért vagyok ki bukva mikor olyan szikla mögé adta be neki a lövést ahova nem szabadna
Mivel csak T57-el játszok, nem nagyon észlelem a sok modul és legénység sérülést arty miatt - igaz nem gyakran lõnek meg - de mivel nem tudok mit kezdeni a kredittel, hiszen annyi event van, így nagy javító és elsõsegély csomaggal tolom, annál meg nem számít.
és mennyire tudok ugatni mikor baromira meg cáfolnak és belõtt oda is ahova 0% esélye volt 😄
WTF meg az FV igaz. FV-t ha AP-vel használja nem olyan nagy cucc, ott az a gold ammo amit erõsnek érzek.
Wt-t nerfelném de kegyetlenül.....amúgy is op szinte minden revolver de az áh.
artyba engem ez zavar:
-néha úgy belõnek hogy kb SerB se tudja meg mondani hogy történt
-mellélövéssel +500dmg akár, 800 (pont ma néztem replayt, 800 körüli splashet nyomott MELLÉLÖVÉSSEL)
-ha eltalál bukhatod kb. fél modulodat/legénységed. Na ne már.
Tipikus TD-s és játszani nem tudó hsz, az. Ennyi baromságot 1 hszban én még nem láttam. Tudod mi még a tipikus? Az, hogy a paradicsomok - mint amilyen te is vagy - szoktak az ilyen hülyeségekkel jönni, mert azt hiszik, h náluk nem lehet jobb játékos. Látom Bee is hiába fáradt, acc nevet még mindig nem láttunk tõled. Bár a hozzászólásodból kiindulva tuti vki másét adnád meg, csak ki ne derüljön, h Piroska vagy.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mennyi hülyeséget hordtam össze. Jó éjt mindenkinek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"- according to Overlord, WG has several ideas on gold ammo rebalancing, including their “limitation” apparently. It is not sure if any of these ideas will be introduced."
angelus1991ster.blogspot.hu

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Megvettem és tényleg jó, de ennél a tanknál nagyobb retard mágnes nincs.
Van egy rakat screenshot-om egymást követõ csatákról. A csapattársak fele (ez minden csatára igaz) 0HP sebzést produkál. Olyan mintha direkt a botokat pakolná össze az MM a t-20-al. Másik tanban ennyire dúrván még nem láttam ezt. OK, elég sok mostanában a 0 sebzésû bot, csatánként 2-3 de hogy állandóan a csapatom fele csak a cerkát hegyezi a kezdõ pozihoz legközelebb esõ bokorban az egy kicsit dúrva...
Hopp, mar megint elloptam pssblymyb szabadalmazott otletet. Majd kapok en a "gondolatrendorsegtol".... <#taps>#taps>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.