World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az érdekes, hogy manapság annyira divatos lett ez a "sírás" kifejezés, hogy senki nem tud különbséget tenni a "sírás" és az építõ kritika között.
Könnyeknek. Mérhetelen könny tengernek.
De akár folytathatunk érdemi kommunikációt is arról hogy hova tûntek a M6A2E1 tankok és mi volt a kihalás oka.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Talán még az hogy dögöljön meg SerB. <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De szerintem így is teljes a lista.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azért kíváncsi lennék szerintetek minek kéne lennie ezen a fórumon😊
És még ráadásul az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait. <#eplus2>

JeffDunham
Még kimaradt a "buzi aki újrakezdi" és az "én nem kezdtem újra, de az új accomon 3000+-os a wn8-am, a te 2300-oddal szemben".

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tono34
zs. prém tanknak letekerték a szorzóját, alig hoz valamit

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

s. szarok az eventek, bezzeg más régióban...
t. szarok a prémtankok
u. prémfiókkal legyõzhetetlen leszel vagy prémfiók nélkül leszel legyõzhetetlen (szabadon választott)
v. csal a játék
w. win rate is luck
x. eltûnõ lövedékek
y. spotrendszer szar
z. a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT elõtt kockul)

Kimaradt valami? <#idiota>
s., csít kv1-Sport :-))

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

l., szar az EU1
m., szar az EU2
n., szar a CW
o., szar a HUNS
p., idióta assault és encounter játékmódok
q., miért nincs még garázs csata?
r., szar historical csata

JeffDunham
Jaja. A k. lag (vagyis a k(urva) (mikro)laggal) nekem is gondjaim vannak. <#levele>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Vége is lenne a "támadás" csata típusnak. Minden védõt a rendszer automatikusan felspotolna ingyen fraget adva a támadóknak.
Viccnek is rossz. <#conf>

Kihagytál néhány idegesítõ momentumot, pl.:
i. túl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfelet
j. gold ammo T10 TD-be, mert biztosan kevés az átütés AP-val
k. lag
JeffDunham
"Háborúban és szerelemben mindent szabad."

A szerelemre sem nagyon igaz. Úgy kivág a csajod hogy csak úgy puffansz. <#nyes> <#nevetes1>

Vállasszon a következõ témalehetõségek közül:
a., Idióta csapattársak
b., OP TD-k
c., Túl nagy RNG
d., Kempelõs mapok
e., OP ruszkik
f., OP táras tankok
g., A német tankom mindig kigyullad.
h., madarak

patchaou
Vagyis annak tartják õket aminek akarják, hogy megnyugodjon a lelkük, csak ne akarják lenyomni a torkunkon.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
Nem tudom látod-e, hogy szarok az artysokra. Nem rinyálok miattuk. Tudom, nehéz lehet az összefüggéseket megtalálnod, de azért olvasd el még egyszer, hogy mit írtam.

Szarni rá, és rinyálni két külön dolog. Segítek majd értelmezni, ha nem megy.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Nem lehetne ezt most már tényleg abbahagyni? Az artysták örüljenejk szépen a gusztustalan artyknak és ne próbálják szentnek és a játék megmentõinek tartani õket és akkor végre megszakad a kör.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

😄 öngól! "mintha azt mondanád, hogy a rohadék scout úgy spotol, hogy te nem látod. Az a dolga, ezért találták ki."

mintha azt mondanád, hogy a rohadék arty úgy damol, hogy te nem látod. Az a dolga, ezért találták ki.... Így már egybõl istenkáromlás, ugye?<#banplz>

WoT Artyst

Master91
It was confirmed by the Russian WG forum folks that the 9.1 patch is scheduled for release next Tuesday (10.6.2014) on RU server. EU release is not yet confirmed, but is apparently to follow a day later.

http://ftr.wot-news.com/2014/06/05/9-1-release-date/
Az artynak meg az a dolga,hogy hátulról potyogtasson.Csak az nem mindegy,hogy 3 arty vagy 8 td van egy oldalon.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

"Háborúban és szerelemben mindent szabad."

Ez a mondás a második vh óta nem igaz. Ld. Nürnbergi per. 😛

Úúú töltöm is lefele. Ez nagyon jó lesz.
<#zavart1>

THIS MOD IS FORBIDDEN. USING IT WILL GET YOU BANNED.

<#fejvakaras>

Szerintem te csak trollkodsz...

Az arty akkor is sebez, ha melléd lõ. A TD csak ha eltalál.

A TD ellen van fedezék. Ha 3 nyomorék arty van platoonban, lehetsz te bármilyen fedezékben, ha rádszállnak csak a splashek agyonvágnak. Pláne ha goldot is spammel a rohadék.

Az artysoknak az a játékélmény, hogy fentõl nézegetik a picuri tankokat intentív recskázás közben, a JÁTÉKOSOK pedig harcolnak... ennyi.

Ha meg 5 ilyen gyépés van oldalanként azonnal kilépek. Bármilyen csatából.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha tudnának. 😄
De a legtöbb arty palyer le sem szarja hogy lövés után megmozduljon, arról nem is beszélve hogy türelmük nincs hozzá. Meglátja az elsõ piros pontot már fordul is.

#313198 a legnagyobb segítséget nekem a hang adja, sokkal jobban be tudom határolni honnan lõttek fõleg akkor ha nem pont azt a szektort nézem.

patchaou
Nálam a múltkor volt egy olyan, hogy másodiknak haltam a csatáan T-34-2-vel de ez alatt 4800 körüli spot sebzést hoztam össze 😊 A t92 meg valami szörny TD pont oda nézett. Persze engem egy is egy arty húzott ki...

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Gugli gyorsan dobott is egy ilyet, nem tudom mennyire hasznos.
colored tracers

Mai harmadik csatám. Lehet, hogy el vagyok átkozva, de hogy engem minden tüzér megtalál bármilyen kis pont is vagyok egy csatában az hétszentség. Direkt rakom be a teljes képet, hogy látszódjon mennyi húsos falat volt rajtam kívül, de nem, egész csatában a 8-as medet kell vadászni...
Persze kempelhettem volna, de én kicsiként is imádok menni és részt venni a csatában.

Egyébként meg igen tegnap azon vihogtam, hogy 1390el úgy spotoltam majdnem 8000-ret, hogy azt se tudták mi van 😄
patchaou
Téli mapokon szar, meg sivatagban is egy kicsit, de a nyári pályákon amikbõl a legtöbb van rendesen látszódnak a csíkok.

jó oké 😄 Csak ezért szidják az artyt 😄 De hát a TD ugyanazt csinálja 😄
Tono34
Bejönnek az arti medálok, sokan fognak couter artit játszani 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én bejelölöm. Az estek 99%-ban tovább mászik a csapattárs az ellen arcába a lövedék meg úton. Az 1% meg egy lila payer volt akinek volt esze hogy hátratolasson.

Azt oldhatnák meg igazán hogy az arti lövés jobban látszódjon hogy könnyebb legyen counterelni.

Roger6
De gyerekek! Most komolyan! Az a dolga a TD-nek, hogy sunyin kempeljen, aztán tüzeljen. Én nem így használom egyik TD-met sem, de akkor is! Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy a rohadék scout úgy spotol, hogy te nem látod. Az a dolga, ezért találták ki.

Háborúban és szerelemben mindent szabad.

Gondolom kilõtt a nagyon veszélyes scout tank lol.......
Meg ha olyan hülye valaki hogy beáll egy FV TD meg az enemy közé akkor ne csodálkozzon ha go garage van,csakhogy ezekre tudsz számítani,de az artysták nagy része még arra is lusta hogy bejelölje kit akar lõni!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Count Adyn
Nekem meg mind a 4 tanktípusból van 10 esem és szeretek mindegyikkel játszani, szégyellem is magam😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Legalább egymást gyorsan kilõnnék utánna már velük nem lenne gond.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Annak nagyon örülnének az artik. 😄

Itt is az kellene mint néhány COD szerveren.Fair-play mod.
Aki campingezik sokat egy helyen azt a szerver automatikusan felspottolja,ezzel ösztönzi arra hogy harcoljon ne várja a sültgalambot hátha arra megy valaki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#eljen>

Akkor oda, ahol a legnagyobb fix fedezékek vannak
De amúgy a medekkel is lehet jókat menni, csak ahhoz hülyék, inkább verik magukat: nagy pen nagy alfa. Retardok 😄
És ha nincs város? 😊

"De mekkora genyók a playerek"

genyó? Sztem teljesen normális, hogy mindenki az által elérhetõ legjobbal megy. Ha szétkúr vmit a WG, miért meglepõ hogy az emberek csak akkor mennek vele ha muszáj, funból nem?

Utolsó sorban WT-e100??? 😄 Én mindig bemegyek vele a városba az IS-7ek mögé 😉 Megvárom míg ellövi magát az enemy utána kimegyek és rátárazok.
Olyan szintû játékos vagy, aki pontosan tudja az összes TD helyet is. Ne mondd nekem, hogy azt pontosan tudod, hogy az artyk hol vannak, de a TD-ket meg nem tudod. Dehogynem tudod. Én is tudom és ezért nem tartok tõlük. (Igen, vannak kivételek, de artyk esetében is vannak) Tudom hol várható az FV TD és tudom hol kempel az utolsó sorban a WTE100. Úgy megyek, hogy megpróbáljam elkerülni õket vagy én spotoljam hamarabb õket, mint õk engem.
Volt itt ma egy Batchates visszajátszás, abban talán ha kettõ lövése nem talál az artynak mozgó célpontokra. És ha tegyük fel még nem is talál, meg okosan mozgott az ellen, akkor is elég a mellélövés és máris elszáll pár modul.

Én egy szóval se mondom, hogy az arty OP, és hogy az FV TD, WTE100 ne lenne az, mert azok tényleg azok, de akkor is az én játékomat sokkal jobban el tudja rontani egy tüzértalálat, mint egy TD.

De mekkora genyók a playerek. Lenerfelték a fos TD-ket (Foch, obj, usa), erre mi van. Mindenki csak WTE-100, FV, és Jagd100. Jó oké, nekem is van WT és fun, de basszus ez már azért túlzás...