World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akár folytathatunk érdemi kommunikációt is arról hogy hova tûntek a M6A2E1 tankok és mi volt a kihalás oka.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De szerintem így is teljes a lista.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
t. szarok a prémtankok
u. prémfiókkal legyõzhetetlen leszel vagy prémfiók nélkül leszel legyõzhetetlen (szabadon választott)
v. csal a játék
w. win rate is luck
x. eltûnõ lövedékek
y. spotrendszer szar
z. a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT elõtt kockul)
Kimaradt valami? <#idiota>#idiota>
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
m., szar az EU2
n., szar a CW
o., szar a HUNS
p., idióta assault és encounter játékmódok
q., miért nincs még garázs csata?
r., szar historical csata
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Viccnek is rossz. <#conf>#conf>
i. túl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfelet
j. gold ammo T10 TD-be, mert biztosan kevés az átütés AP-val
k. lag
A szerelemre sem nagyon igaz. Úgy kivág a csajod hogy csak úgy puffansz. <#nyes>#nyes> <#nevetes1>#nevetes1>
a., Idióta csapattársak
b., OP TD-k
c., Túl nagy RNG
d., Kempelõs mapok
e., OP ruszkik
f., OP táras tankok
g., A német tankom mindig kigyullad.
h., madarak
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szarni rá, és rinyálni két külön dolog. Segítek majd értelmezni, ha nem megy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mintha azt mondanád, hogy a rohadék arty úgy damol, hogy te nem látod. Az a dolga, ezért találták ki.... Így már egybõl istenkáromlás, ugye?<#banplz>#banplz>
WoT Artyst
http://ftr.wot-news.com/2014/06/05/9-1-release-date/
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ez a mondás a második vh óta nem igaz. Ld. Nürnbergi per. 😛
<#zavart1>#zavart1>
THIS MOD IS FORBIDDEN. USING IT WILL GET YOU BANNED.
Szerintem te csak trollkodsz...
Az arty akkor is sebez, ha melléd lõ. A TD csak ha eltalál.
A TD ellen van fedezék. Ha 3 nyomorék arty van platoonban, lehetsz te bármilyen fedezékben, ha rádszállnak csak a splashek agyonvágnak. Pláne ha goldot is spammel a rohadék.
Az artysoknak az a játékélmény, hogy fentõl nézegetik a picuri tankokat intentív recskázás közben, a JÁTÉKOSOK pedig harcolnak... ennyi.
Ha meg 5 ilyen gyépés van oldalanként azonnal kilépek. Bármilyen csatából.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De a legtöbb arty palyer le sem szarja hogy lövés után megmozduljon, arról nem is beszélve hogy türelmük nincs hozzá. Meglátja az elsõ piros pontot már fordul is.
#313198 a legnagyobb segítséget nekem a hang adja, sokkal jobban be tudom határolni honnan lõttek fõleg akkor ha nem pont azt a szektort nézem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
colored tracers
Persze kempelhettem volna, de én kicsiként is imádok menni és részt venni a csatában.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Háborúban és szerelemben mindent szabad.
Meg ha olyan hülye valaki hogy beáll egy FV TD meg az enemy közé akkor ne csodálkozzon ha go garage van,csakhogy ezekre tudsz számítani,de az artysták nagy része még arra is lusta hogy bejelölje kit akar lõni!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aki campingezik sokat egy helyen azt a szerver automatikusan felspottolja,ezzel ösztönzi arra hogy harcoljon ne várja a sültgalambot hátha arra megy valaki.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
genyó? Sztem teljesen normális, hogy mindenki az által elérhetõ legjobbal megy. Ha szétkúr vmit a WG, miért meglepõ hogy az emberek csak akkor mennek vele ha muszáj, funból nem?
Volt itt ma egy Batchates visszajátszás, abban talán ha kettõ lövése nem talál az artynak mozgó célpontokra. És ha tegyük fel még nem is talál, meg okosan mozgott az ellen, akkor is elég a mellélövés és máris elszáll pár modul.
Én egy szóval se mondom, hogy az arty OP, és hogy az FV TD, WTE100 ne lenne az, mert azok tényleg azok, de akkor is az én játékomat sokkal jobban el tudja rontani egy tüzértalálat, mint egy TD.