World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem túl sok páncéladatot nem kell tudniuk a magasabb tireûeknek mert brutális ap-juk van.
Megnéztem, szép stat. Ilyen játékintelligenciával biztos vagyok benne, hogy a legtöbb esetben el tudod kerülni az artytüzet. A T10 brit arty elképesztõ helyekre ejti be a malacot, de spot utáni mozgással ez ellen is van esély elkerülni a sebzõdést.
t9 csata, m103 scoutba bemegy és mezõ közepén rush....(azért jó fej módon még figyelmeztetett a csata elején bennünket)
800 dmg-el meghal (2 tankot spottolt).

Mivel amúgy is 30%-s csata volt, megkérdeztem tõle h ugyan ez mire volt jó. Majd nyomatékosítva dühömet, megkértem, tanulja meg a játék alapjait és azokat kamatoztassa t5-ben inkább.

Rövid válasz: 800 dmg is 'nuff 4 me....

Azóta is ülök és tépkedem a maradék hajszálaimat...h nekem ilyenekkel kell 1 csapatban lennem. (t5-ben még szép is lenne a 800 dmg...de nem t9-ben...)
Az ilyen miért nem talál magának más játékot?! Mi a jó neki ebben?!

Komolyan ki kellett ezt írni magamból, bocs a sírásért, de ez WTF?!
Antimat
Egyik kép lemaradt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat

patchaou
Na mi a tosz van már? egész nap figyelgetem már Én is +/- arányt és nem kapok semmit 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Antimat
Type 61 is simám OP a nagyágyúval, 1258 base xp csak 2. osztályt ér:

cyka blyat

patchaou
Nem is azt mondjuk hogy OP, hanem gusztustalan 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem kell fáradnia, a régi topiclakók ismerik, sokan szakaszoztak is vele. Nagyobb összeget tennék rá, hogy minimum dupláját tudja felmutatni statisztikai eredményben, mint te. Lássuk, hogy igazam van-e. Megadod az accod nevét?
Maala
Artyval lehet a legkevesebb energiaráfordítással a legnagyobb sikereket elérni. Mert ilyen egyszerû vele a játék. Nem kell hozzá más, csak egy minimális pályaismeret, no meg szerencse, és máris az átlagban, vagy a felsõházban vagy. Csupán a szerencséd mértékétõl, és nem a játéktudásodtól függ, hogy melyikben.

Nem tudsz semmit sem tenni hogy továbbfejlõdj mert nagyrészt egyszerûen nem rajtad múlik. Ellenben más osztályú tankokkal.

Ez a szerencsefaktor az, ami bosszantó az artyknál, semmi más.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

pointer4
<#banplz><#beka3><#beka2><#bee1>
Maala
De hát mindenki tudja, hogy te vagy a béna. :-o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

pointer4
Ha most tárgyilagosan össze szeretném hasonlítani, az arty illetve a többi fegyvernemet. Akkor valami olyasmit lehetne kihozni, hogy:
- aki nagyon nagyon béna, de tényleg extra béna, az kempelve egy heavy tankkal több eredményt fog tudni elérni, mint egy artyval, a kicsit összetettebb, és komplexebb célzás, meg pályaismeret igénye miatt.
- ha kicsit is több ész, és kombinációs képesség szorult valakibe, az már tud artyval 'értékelhetõen' játszani. Ráadásul nem kell megtanulnia rengeteg lexikális adatot, páncélvastagságokról, gyenge pontokról. HE-vel lõ, azt sebez amennyit sebez.
- ha már jó, vagy nagyon jó játékos, akkor kezd megmutatkozni, hogy nem lehet annyira befolyásolni a játék menetet egy artyból, mint egy bármilyen más típusú tankból, fõleg mert a másokra van utalva. Tehát OP-nak semmikép sem nevezném. Nem tudsz nagy százalékban a végjátékban eldönteni meccseket.

Az meg megint egy más kérdés, hogy az akit szpottolnak, és a láthatatlan ellenség kezdi szórni, az a kiszolgáltatottságtól nem ezt érzi amit leírtam. És mivel a dühét nem tudja levezetni úgy, hogy visszalõ, ezért jön ide a fórumra ezt bepótolni 😊
Tõõõõ... Ezt mind egyedül?
Még van kicsit több, mint 1 órád, hogy a fejfájásra iras fel gyógyszert a házidokinál. De nézve a képedet ez inkább más lehet. Sajnos a Lipóti pszichiátriát már bezárták... így inkább vegyél föl valami ruházatot.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Soha nem mondtam, hogy az artyk op-k, de ezt mar leirtam par kommenttel lejjebb is.
Az elso nickem Greenscape, de azt mar masfel eve nem hasznalom csak a modokat tesztelni. Azon van vagy 10 csata su-26-tal mert a lengyel haverom aki mutatta a wot-ot azt mondta, hogy az arty a tuti 😊
A jelenlegi accom WR104.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Te jó ég, ezek már a fényre jönnek...

Na látod én sem hiszem el neked tipikus TD játékos hozzászólás volt az enyémmel ellentétben! Az amire írtam az tipikus reakció azoktól akik nem tudnak játszani és a gonosz op arty a hibás. Pedig nem, és nem az arty a legkönyebben játszható kategória, és nem is az op közzé tartozik.
Ne is fáradj a profilod mutogatásával, mert bárki berakhatja bárki profilját, hogy az õvé. 😄

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

pointer4
Azért az attól is függ, hogy milyen lesz 😊
......nem könnyû. Amikor kigyün a játékos létszámban a 2.lesz. Wowp-nál többen játszák majd.

angelus1991ster.blogspot.hu

Shogun 2 Total War Fall of the Samurai kiegészítõjében lehet irányítani a gõzcsatahajókat, ironclad-eket. Ha olyasmi lesz az irányítás az is jó. Szent István csatahajó vagy legalább a Tegethoff-osztály benne lesz.

Master91
Ha már arty

Bocsi hogy megint negatív vagyok de ezek a cgi trailer nem gyõzõtt meg és szernintem mást sem. kiváncsi vagyok már egy alpha gameplay videóra.
Ezt késõbbre is kiadhattákvolna. Gameplayt nyommassák vagy ennyire félnek?

toocha
Én várom nagyon, de jobban örültem volna egy vitorláshajós csatázós játéknak.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Egyetértek. Valóban nem tehetsz róla, hogy a játékélmény fontos számomra és nem a hibák keresése. A fülemülehangok pedig tényleg jók. 😄
Szurkolok, hogy te is találj legalább egy picike kis örömöt ebben a játékban. Befejeztem 😊

pointer4: Vedd úgy hogy adtam egy pluszt.
Az általad említett játékos statja (átlag WR):
Heavy: 63,84%
Med: 64,39%
TD: 64,29%
Arty: 53,27%
A srác nagyon ügyes játékos, mégsem tudja artyval befolyásolni a csaták eredményét. Szóval akkor OP az arty a többihez képest?
Másik oldalról megközelítve, a példa ugyanez; FV TD átlagsebzése 3.813, JPZE: 3.264, E4: 4.185, Foch: 3.490, WTE100: 4.161.
Az artyjai: 2.165 - 2.492-ig terjedõ intervallumban sebez átlagban. Ennél még a Borissal is többet sebez csatánként...
Szar dolog, ha az artykkal is számolni kell a csatában, de a TD sokkal nagyobb veszély. Ha sok arty van, de nincs TD, akkor meddel öröm rohangálni. Ha sok a TD, de nincs arty, akkor semmivel sem jó menni.
toocha
+ - helyett inkább egy karaj/paraj gomb kellene. 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Tisztában vagyok vele, hogy van benne egy extra csavar, de ezzel együtt fárasztó. Bár lehet hogy csak én vagyok túlzottan allergiás az ilyen poénokra az általánosban ért osztályfõnöki sokkhatás eredményeképp <#nevetes1>
pointer4
De nekem is megvan ez, és mégsem noobozom le õket 😛
Ha kilõ, tudom hogy én voltam a béna. Ha titeket kilõ, szar a játék....
Maala
Ja, és mivel a(z utoljára megszerzett) T92-n kívül minden artyval van minimum 2k avg dmg-em, jogosan noobozhatom az artykat, ellentétben a többiekkel. Muhaha.

Maala
Fúj noob artyk. Nem a TD-k miatt állnak a csaták, mert egy TD-ben ülve simán megindulok az ellen campelõ TD-i felé. De az artyk azok, amik ki tudnak szedni mögülük. Ezzel értelmetlenné téve a támadás részét a végjátéknak.

Azért vicces, hogy ennyire nem értitek Jacktor hsz-ét... Pont az a lényege, hogy öngól, és hogy (az eredetivel ellentétben õ már) tudatosan mondta. Facepalm.

No offense, de megadnád az accod nevét? Kíváncsi volnék, hogy vannak-e artykkal játszott csatáid.
Nono, a madárhangok a legfontosabbak, ezt már többször jeleztem az sg-n!

popey8
<#taps>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Küldj inkább hideg sört, már hangolunk az esti meccsre.
Értõ olvasás. Egyébként meg ha nem tudsz hiányosságokról, arról megint nem én tehetek. Ezek szerint személyedben újabb taggal gazdagodott a WoT játékosközönségének 98%-a, akit meg lehet venni kilóra az évi 5 darab új tank ággal, meg 6 darab új pacsirta- és fülemülehanggal.
j0nNyKa
kankalin: megkérhetlek, hogy fejezd abba a flame generálást? köszönöm

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nincs összefüggésben, hogy igazam van és mióta vagyok itt. <#awink>
Gondolokodom, de nem tudok a játékban lévõ egetrengetõ hiányosságról.
...
OFF:
Eltûntek a plusz/mínusz gombjaim ebben a topikban mi az oka? Pedig szerettem volna adni Toweliee-nek egy pluszt.
popey8
Hol vagy ilyenkor Johnny😄 Le kéne állítani ezt az arty témát és bannolni Kankalint egy idõre😉 Ha más be is fejezi, õ mindig újra kezdi a flémet a marhaságaival<#ejnye1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Fogalmam sincs, mi az a bash.hu, de legyen ahogy akarod <#puszi>
Igen, toled loptam az arty nelkuli csata otletet. Bennem ez meg sem tudott volna fogalmazodni annyira egyedi gondolat. Majd ird mar le mit mondtak a rendorsegen mert gondolom megteszed a megfelelo jogi lepeseket ezzel az uggyel kapcsolatban mr szurkeallomany.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

GabeE3e
Elõvettem az FCM50t-t, nagyon ott van ez a tank még mindig,
És mivel nem a legkönnyebb vele játszani stat húzásra is jó <#szeret>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Hiányosan idéztél, pedig pont az a lényeg amit lehagytál. bash.hu-s idézet, ergo nem oly régi, bár nem tudom te mikor voltál óvodás, ezek szerint nem túl régen hogy ott már hallottad.
De inkább nem folyok bele a beteges faszságaitokba, fröcsögjetek csak tovább...

https://wotinfo.hu

Ez még a hõskorban volt, mikor még csak minden második player volt totálisan analfabéta <#nevetes1>
Imádom, mikor artysták részesítik erkölcsi kioktatásban az embert. Olyan, mint mikor a kurva szidja le az utcán a lányokat a miniszoknyájuk miatt. <#hehe>
A diploma es kultura nem jar parban..
Nem vagyok SerB fogadatlan prókátora, de elnézve a játékosállományt, a helyébe rövid idõn belül én is ótvar nagy paraszt tahó módon válaszolgattam volna, pedig birkatürelmû vagyok.