World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xxxx: kiszoptam 1vé1-ben, nem tudom bizonyítani az igazam, de sebaj mert lejáratom a másikat.
az sg fórum annyira 2014
A végén a kecskés poén ütött, JA MÉGSE! 😄DD
Komolyan ez legalább 69%-al szánalmasabb mint az elõzõ próbálkozás.
Egyébként sejtettem hogy amekkora retardált ez a foxbat magára veszi az egész HUNS Disband eseményt.
az sg fórum annyira 2014
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
az sg fórum annyira 2014
www.youtube.com/watch?v=E4QoPMlFUeE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>#banplz>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Leo 1 Komarinon alkot
Téma indul.
Nagyon tetszik ez az új feature! 😄
Errõl jut eszembe, hogy írnom kéne már az oda szánt posztot, ha már megígértem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem tetszett a cikk..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyébként meg, hogy hozzászóljak 2 homár magasröpû beszélgetéséhez, az én véleményem: ooooooooooooooo
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WOT szempontbol viszont ugy tunik mi egyetertunk, sot sok itt kommentelovel egyetertesz. Elvileg az lenne az artyk dolga (arra lettek kitalalva a jatekban), hogy ne legyen kempfeszt. Ez a leggyakrabban felhozott erv az artykat tamogatoktol. Ezzel szemben pont ellenkezo hatast ernek el. Az I push the button videoban se latok sok jo megoldast az aldozatoktol -> elmennek fedezekbe, ott maradnak vagy a latott elhullas (ne menjunk bele mennyire voltak benak, bar szivesen olvasnek par jotanacsot). Az uberbrutal agyus TD temaban is egyetertunk. Sot, abban is egyet fogunk hogy oldalankent 3-nal tobb TD egy csataban (tokmindegy milyen erosek) ugyanehez az eredmenyhez vezet. Mivel vitaznunk nincs min, en kiszallok ebbol a tarsalgasbol😊
Az artikat kissebb alfa dmg-el és nagyobb roffal kéne kompenzálni kevesebb modul sebzés eséllyel karöltve. A nagy TD-k némelyikét szintúgy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jobbtól tanulni sohasem szégyen! Minek tanuljak pl. Tõled, ha 1.800-as átlagsebzést tudsz csak kihozni a leghasználhatatlanabb T7-es medbõl, amikor itt van calalevado, aki azon kevés játékos közé tartozik, aki szerint használhatatlan az STA-1? Az ilyen véleménybõl nagyon kevés van. Unikum játékosból is nagyon kevés van. Ergo calalevado unikum játékos kell, hogy legyen. Logikus a gondolatmenet? <#zavart1>#zavart1>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A Malinovka csata tobbe-kevesbe igy nezne ki heavy szempontbol akkor is, ha nem doglenek a medek az elejen, de nem is arra gondoltam. Sokkal inkabb a utanna kovetkezo arctic region palyas csatara, annak is a vegjatekara es az abban elhangzott kommentarokra. Ezert meggyozodesem, hogy nem azt a celt szolgaljak az arty-k amire a WG szanta oket (ne legyen kemping fesztival).
A törölt post-odban HUNSZ-t írtál, õket viszont nem találom. Pedig feltúrtam a netet értük.
313346: ebben lehet valami, a csapatomban volt múltkor egyikük, beírtam, hogy "Üdv", erre gyökér módon beszólt, hogy minek írogatok neki, amikor TS-en is mondhatnám, ha már szakaszban megyünk... Micsoda arrogancia. <#idiota>#idiota>
"artillery dumb" de azért WT E100-al folytatja <#idiota>#idiota>
TigerP: egyhelybe szöszmötöl jóhogy kilövi
IS3: bekap 700-at de a retardált visszaáll ugyanoda
Másik IS3: tudja hogy van egy enemy arty 2 killel valószínûleg lent a sarokba ahol himmelsdorfon általában vannak, ugyan már legyünk nyílt terepen had adjuk meg az esély neki hogy telibedurrantson minket ha már fel vagyunk folyamatosan spottolva. Aztán meg felspottolás után kiszámíthatóan ment olyan helyen ami nem arty safe.
Ez mind user error.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Rákerestem a HUNSZ-ra, de nem találtam ilyen klánt. Annyira elkockultak, hogy még a klánt sem sikerült megalapítaniuk?
Biztosan sajnálod, hogy a nemlét miatt nem tudod betenni a klángyûjteményedbe. Mennyinél is tartasz? 40? 50?
Remélem a való életben éltek ezentúl és nem ilyen kíborg, mûanyag életben.
ezt miért kell törõlni ?
Sokan az STA-1-et tartják az egyik legjobb T8-as mednek. Ezért kíváncsi lettem, hogy - a korábbi szakértõi véleményeidet is figyelembe véve - milyen játékos vagy. Megadod az accod nevét? Tanulni szeretnék.
Alsóház teljesítménye: Szégyen hogy ekkora erõsségû tankok semmit nem tudtak sebezni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
5. perc 3-9 ez mondjuk várható volt. Innen már teljesen mindegy mi lõ rá fent a hegyen körülvéve elõrõl hátulról ellenféllel. Innen már kacsavadászat. Van ez így.
Néha vannak vicces esetek.