World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki rakja be a témalehetõségekbe:
xxxx: kiszoptam 1vé1-ben, nem tudom bizonyítani az igazam, de sebaj mert lejáratom a másikat.

az sg fórum annyira 2014

Azért neked sincs mire nagy mellénnyel lenni, elvégre tisztességtelen módon nyertél. Az más kérdés, hogy ezzel együtt, ha Foxi leállt volna akkor, mikor ez mindenki számára nyilvánvalóvá vált, most a közvélemény is mellette állna, és a méltóságát is megõrizte volna.
1 honap utan is ekkora seggfajdalma van :'D

A végén a kecskés poén ütött, JA MÉGSE! 😄DD
Komolyan ez legalább 69%-al szánalmasabb mint az elõzõ próbálkozás.

Egyébként sejtettem hogy amekkora retardált ez a foxbat magára veszi az egész HUNS Disband eseményt.

az sg fórum annyira 2014

popey8
Úristen ember, te még mindig ezen lovagolsz? Akadj már le a témáról. Ennyire irigy legyen vki. Ez már azért szánalmas Foxi, még tõled is. Szedni kéne a dilibogyókat...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tényleg ekkora lelki törést okozott az a három vereség? Igen, nem volt korrekt gyõzelem, ezt mindenki megvitatta, elismerte, kész, történet vége. Csak te vagy az, aki még hónapok múlva is ezen kattog, és ez sokat elárul.
tudsz te jobbat is foxkokk.

az sg fórum annyira 2014

Ez már tényleg szánalmas, Foxi.
A HUNS megszûnésének valódi okai:
www.youtube.com/watch?v=E4QoPMlFUeE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>
ot darab tier4 es egy tier3as es egy tier5os platoonbool, egyszer! egyetlen egyszer a tier3asokkal voltunk tier3as csataban. tier5ossel oldalankent 5 db tier7es, a tiernegyessel ketszer tier6ban aztan osszes tobbi tier5. igazan elvezetes mostanaban a platoonozas.
Count Adyn
A vége lol volt tényleg😄 E100 meg epilepszias rohamot kapott mikozbe lõtted látszólag😊 Tanulságos meccs volt számomra😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91

goldnúb
OP táras tankok
dögöljön meg SerB
Na hoztam is egy friss meccset a tegnapi-mai arty vs. TD témára. Ha nincs arty, akkor lehet tõlem az egész ellenfél TD-vel meg lehet oldani a dolgot. (Természetesen nem állítom, hogy mindig, de azért még egy ilyen pályán is van esély rá.) Tessék megnézni a replayt, a vége hihetetlen poénos három dolog miatt is. Az egyik, hogy nem sokon múlott, hogy a búvárkodásnak rossz vége legyen, a másik hogy esélytelen volt megúsznom az E4 ellen, mégis túléltem, a harmadik a legvége. Ha van összeesküvés elmélet szeretõ, annak rettentõ tetszeni fog. A WG úgy gondolta nem érdemlek Top Gun plecsnit. <#idiota>

Leo 1 Komarinon alkot

Ú-ú-ú!

Téma indul.
Lunki88
OP TD-kIdióta csapattársaktúl nagy RNGkempelõs mapokOP ruszkikOP táras tankokA német tankom mindig kigyullad.madaraktúl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfeletgold ammo T10 TD-be, mert biztosan kevés az átütés AP-val

Nagyon tetszik ez az új feature! 😄
Sunsetjoy
Jó cikk, érdekes drabálok vannak benne😊
Errõl jut eszembe, hogy írnom kéne már az oda szánt posztot, ha már megígértem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

NoparaWot
"a" opció, nagyon sokszor választva, egész nap <#boxer><#szomoru1>

toocha
Elõször valami felhívás jött be, a reklám adóztatás ellen. Másodjára már jó volt. Ment a +.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

popey8
Én pár napja regeltem, utána beléptem és akkor tudtam lapozni, de ez nem biztos, h segít, mert állítólag az oldallal van vmi probléma.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

?

Nekem tetszett a cikk..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

toocha
<#banplz>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nálam is ez van.
Srácok csak nálam van az, hogy ezen a wotinfo.hu-n a hozzászólásokat nem tudom lapozni? Mindig csak a legfrissebbek látszanak.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Wow megy a nyali fali. Azt sem tudom hol ér véget az egyik és hol kezdõdik a másik. Ez már tiszta human centipede.
Egyébként meg, hogy hozzászóljak 2 homár magasröpû beszélgetéséhez, az én véleményem: ooooooooooooooo

Football Battles Mode Shit just got real!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

WT-vel nem foglalkozom. Elhiszem neked amit irsz arrol a jatekrol.
WOT szempontbol viszont ugy tunik mi egyetertunk, sot sok itt kommentelovel egyetertesz. Elvileg az lenne az artyk dolga (arra lettek kitalalva a jatekban), hogy ne legyen kempfeszt. Ez a leggyakrabban felhozott erv az artykat tamogatoktol. Ezzel szemben pont ellenkezo hatast ernek el. Az I push the button videoban se latok sok jo megoldast az aldozatoktol -> elmennek fedezekbe, ott maradnak vagy a latott elhullas (ne menjunk bele mennyire voltak benak, bar szivesen olvasnek par jotanacsot). Az uberbrutal agyus TD temaban is egyetertunk. Sot, abban is egyet fogunk hogy oldalankent 3-nal tobb TD egy csataban (tokmindegy milyen erosek) ugyanehez az eredmenyhez vezet. Mivel vitaznunk nincs min, en kiszallok ebbol a tarsalgasbol😊
Hát egyáltalán nem arra szolgálnak hogy ne legyen kempfest de ezen a rohadt nagy alfa sebzésû TD-k sem nagyon segítenek. A WT-ben viszont ez nagyszerûen meg van oldva és ott valóban kemp ellen kiválóak. Mert ott vagy elmész onnan a következõ 20 másodpercben vagy vállalod a következményt ami nem lesz kellemes.
Az artikat kissebb alfa dmg-el és nagyobb roffal kéne kompenzálni kevesebb modul sebzés eséllyel karöltve. A nagy TD-k némelyikét szintúgy.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gyáááá, a 313344 mausbattle-nek ment volna...
Jobbtól tanulni sohasem szégyen! Minek tanuljak pl. Tõled, ha 1.800-as átlagsebzést tudsz csak kihozni a leghasználhatatlanabb T7-es medbõl, amikor itt van calalevado, aki azon kevés játékos közé tartozik, aki szerint használhatatlan az STA-1? Az ilyen véleménybõl nagyon kevés van. Unikum játékosból is nagyon kevés van. Ergo calalevado unikum játékos kell, hogy legyen. Logikus a gondolatmenet? <#zavart1>
Maala
4 a rekord itt, igaz, ebbõl 1x ellenfél volt az illetõ. És éjjel történt. De ha egyszerre végeztek, nem meglepõ a dolog.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Latom mar Simulacrum megelozott a videoval. Koszi, igy nem kell keresgelnem😊
A Malinovka csata tobbe-kevesbe igy nezne ki heavy szempontbol akkor is, ha nem doglenek a medek az elejen, de nem is arra gondoltam. Sokkal inkabb a utanna kovetkezo arctic region palyas csatara, annak is a vegjatekara es az abban elhangzott kommentarokra. Ezert meggyozodesem, hogy nem azt a celt szolgaljak az arty-k amire a WG szanta oket (ne legyen kemping fesztival).
Látom, hallottam, tudom, több helyen kommenteltem.
A törölt post-odban HUNSZ-t írtál, õket viszont nem találom. Pedig feltúrtam a netet értük.
313346: ebben lehet valami, a csapatomban volt múltkor egyikük, beírtam, hogy "Üdv", erre gyökér módon beszólt, hogy minek írogatok neki, amikor TS-en is mondhatnám, ha már szakaszban megyünk... Micsoda arrogancia. <#idiota>
http://wotinfo.hu/index.php/item/1014-in-memoriam-huns?limitstart=0

Sok teamkillet csináltatok srácok, de azért mi szerettünk titeket, mert képviseltétek hazánkat, mégha egoista arrogáns módon toltátok randomban is és sosem köszöntetek vissza másnak.

Ez nagyonnagy 😄 The buutooon.
"artillery dumb" de azért WT E100-al folytatja <#idiota>
TigerP: egyhelybe szöszmötöl jóhogy kilövi
IS3: bekap 700-at de a retardált visszaáll ugyanoda
Másik IS3: tudja hogy van egy enemy arty 2 killel valószínûleg lent a sarokba ahol himmelsdorfon általában vannak, ugyan már legyünk nyílt terepen had adjuk meg az esély neki hogy telibedurrantson minket ha már fel vagyunk folyamatosan spottolva. Aztán meg felspottolás után kiszámíthatóan ment olyan helyen ami nem arty safe.
Ez mind user error.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szia Rush!
Rákerestem a HUNSZ-ra, de nem találtam ilyen klánt. Annyira elkockultak, hogy még a klánt sem sikerült megalapítaniuk?
Biztosan sajnálod, hogy a nemlét miatt nem tudod betenni a klángyûjteményedbe. Mennyinél is tartasz? 40? 50?
Részvétem az elpusztúlt agysejteknek <#worship>http://wotinfo.hu/index.php/item/1014-in-memoriam-huns?limitstart=0

Remélem a való életben éltek ezentúl és nem ilyen kíborg, mûanyag életben.

ezt miért kell törõlni ?

Mindig olyan diplomatikus válaszokat tudsz adni 😄D
A szakaszban levõ TD-k botok, városi pályán artyval nem meglepõ a 0 sebzés, a Pershinget sem egy atomfizikus vezette. Forrás: www.noobmeter.com
Sokan az STA-1-et tartják az egyik legjobb T8-as mednek. Ezért kíváncsi lettem, hogy - a korábbi szakértõi véleményeidet is figyelembe véve - milyen játékos vagy. Megadod az accod nevét? Tanulni szeretnék.
Bárkivel(!) elõfordulhat, hogy akarata ellenére nulla sebzéssel fejezi be a csatát.
Rögtön két ostobaságot sikerült mondani. Elõször is, az STA kiváló tank, arról, hogy a burgonyák jó szokása szerint egy(!) csata után vonsz le róla messzemenõ következtetéseket, már nem tehetünk. Másodszor meg, arról, hogy T10-be, és városi pályára kerültél, nem a tank tehet. Imádom ezt, mikor Vérpisti megveszi a tankot, elsõ csatája T10, hasznavehetetlen csapattal, erre gyorsan felmegy fórumra, és közli hogy ez a tank egy fos. Leülhetsz, egyes.
na és ezzel a pocsék jármûvel 5-ik lettem pedig 2 lövésem ha volt.
Alsóház teljesítménye: Szégyen hogy ekkora erõsségû tankok semmit nem tudtak sebezni.
Gratulálok...
mentem már egy kört az Sta-1-el, hát ez még egy undorító féreg egy tank megint. Berakja Maus és egyébb társai közzé városi pályán semmit nem ér ez a tank. Dettó ugyanaz min a CHi-Ri volt, az is egy undormány, na ez meg eggyel magasabb tierben szerencsétlen-kedik.
Azt még hozzátenném hogy ebben a katasztrófalhalmazban nagyobb szerepe volt a saját csapattársaknak mintsem a ellen artijainak. Lehalni meddel arti által malinovkán másfél perc alatt..... skilll.

Magyarázzuk a bizonyítványt?
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lol ez jól kezdõdik malinovka maus 2 arty és az elsõ két percben meghal a csapat 26%-a. Ráadásul streamer is így elsõrendû célpont mindenkinek. <#idiota>
5. perc 3-9 ez mondjuk várható volt. Innen már teljesen mindegy mi lõ rá fent a hegyen körülvéve elõrõl hátulról ellenféllel. Innen már kacsavadászat. Van ez így.

Errõl eszembe jut az az eset is volt mikor teljesen függetlenül az egy TS szobával lejjebb szakaszozó klántársakkal rakott össze egy csatában csak különbözõ oldalra. 😊
Néha vannak vicces esetek.

Na ez már tényleg hányinger kategória.