World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
QB-nek volt már olyan meccse is, ahol az ellenfél arty nézte a streamét és az alapján lõtte végig a meccs alatt. No comment.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nyílván csata végeztével ugynakkor kattintottatok a battle gombra és azonos tierben. Olyankor egyáltalán nem lehetetlen ismét összekerülni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vagy te azért játszol, hogy 15 percen át a leghátsó bokor mélyén ülj a hátsódon?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
(a két sírógépnek meg ha további problémája van ott a PM funkció)
De lehet, hogy az a plusz 15 másodperc segít majd jobban megfontolni, hogy kibe -vagy kik között- kell elhasználni a következõ tárat.
Én ezzel befejeztem, sírjatok csak továbbra is. Még 10k csata és talán elértek arra a szintre hogy nem kell sírnotok miatta többé.
vagy.. bírjátok még
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Aruld mar el miert hiszi a legtobb oldszkul jatekos ha valaki ujrakezd egy accot akkor az csak lila lehet?
Az M60-nal te is uj 10-es tankot kezdtel legalabb annyi rutinnal a hatad mogott mint mikor en az ujat kezdtem. Akkor miert van az, hogy 51 csata utan a winrated 35%, a damaged 2164 es 1.22 kill/battle? Miert nem tudod ugy hasznalni mint egy "smurfaccos" noob?
A valasz: azert mert te ennyit tudsz es ha az okoskodas helyett replayeket neznel talan fel tudnad tornazni 45%-ra is azt a csunya 35%-ot az M60-nal.
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ettol fuggetlenul folytassatok csak ejfelig, este hattol mar seritalom es pattogatott kukoricam is lesz hozza :)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Játékbeli tudásról nekem meg ne papoljon egy smurfaccountos. Linkeld csak ide be az eredeti accodat had nevessünk kicsit. Mert a játékbeli tudásunk valóban közel nincs azonos szinten.
- az új "pecs" óta "jáchatatlan"
- mindenki nyomorult (rajtam kívül)
Mutass mar egy olyan kommentet ahol sirtam, hogy kilott az arty. Nem fogsz talalni egyet sem. Egyszeruen csak leirtam, hogy milyen nyomorult egy jatekmod es kesz.
Egy ilyen kommentre jott eloszor a gondolatlopassal vadolo nyomorult agymenese. Ezutan jott a masik nyomorult (te) es elkezd oltani, hogy nem tudok jatszani ha kilo az arty. Szerintem ti egy iskolaba jarhattatok.
A kritikad meg el is fogadtam volna ha a jatekbeli tudasod ezt indokolna, de a statod nezve csak egy atlagos bohoc vagy aki nem tud mit kezdeni magaval ebedszunetben.
http://tank-compare.com/en/data/france/heavy-tanks/amx-50-100/38#guns
Látom a számokat, hogy miben különböznek, de nem tudom eldönteni, hogy gyakorlatban melyik válna be jobban.
Egyébként ha nem, akkor: o,x,y