World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hogy ne csak "sírásról" szóljon a fórum: Engem speciel jelenleg az érdekel a leginkább, hogy mikor lesz leváltva a brit heavy ág csúcsán az FV215B (120), és feltehetõleg mire. Elõbbit csak a jóisten tudja, utóbbiról szívesen meghallgatnék valami szakvéleményt, egy hozzáértõbb embertõl. Amennyire tudom, a legvalószínûbb jelentkezõ a Chieftain valamelyik korai prototípusa, de szeretném hinni, hogy van más is. Egyrészt, mert a Chieftain totál hidegen hagy, másrészt meg mert ha minden igaz az ingame karakterisztikái is elég harmatosak lennének (már ha a történelmileg hû értékeit kapja). Arról már nem is beszélve, hogy az a gigantikus LFP csemege lesz minden szembejövõnek.
Egy másikat tudok ajánlani, nem tudom volt e már az I push the booton. Elég szórakoztató ez is.

59:30 körülre állítsd a videót.

QB-nek volt már olyan meccse is, ahol az ellenfél arty nézte a streamét és az alapján lõtte végig a meccs alatt. No comment.

Na mindegy, de áh. Most az IS-t húzom, a tank maga nem rossz de ...ennyire szerencsétlen rég voltam. T8-as csata, vereség. Köv t8-as csata vereség. Ezekben kétszer kaptam meg csapattársnak ugyanazt a vöröskét. Jó semmi gond, t7-es csata ki csap az arty, egybõl. Jó hát semmi gond, elõfordul, én is bénáztam, nem volt szerencsém. Köv t7-es csata: sikerül döntetlenre elbénázni, a pálya másik oldala elesett. Jó semmi gond, a következõ egy tier 9-es csata, a lista legaljáról sokat érek. Tízszer egymás után egyest dobni a dobókockával. Ez körülbelül ilyen.

Hát mást nem tudsz csinálni mint jelenteni õket ingame. De azért elküldheted supportnak a replayt hátha foglalkoznak vele.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem olyan kicsi,sokszor volt nálam is,sõt még egy klántárssal is megesett :D
<#mf1><#law>
Ja, azt én értem de erre mennyi az esély? Szerintem elég kicsi.

Én tegnap kétszer ugyanazt a R1SE-os embert kaptam meg ellenfélként. (persze nem 1:1 volt :D)
Tök jó, hogy büntetlenül szórakozhatnak a kis nyikhajok mások kárán. Két szakaszozó nyomoronc azzal segítette a csapatát, hogy a swamp déli hídját blokkolták, és nem engedtek senkit át... na akkor gurult el a gyógyszerem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Vége vlt a csatátoknak és utána ugyanannyi idõbe telt megnyomni újra a csata gombot. Kb mintha összeszámoltatok volna :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

0.1%? Láttam én már hihetetlenebb dolgot is ebben a játékban úgyhogy ebben nincs semmi meglepõ. De azért tölts ki egy 5 öst hátha :D
Nyílván csata végeztével ugynakkor kattintottatok a battle gombra és azonos tierben. Olyankor egyáltalán nem lehetetlen ismét összekerülni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát ezt nem hiszem el. Ezt figyeljétek. Erre mennyi az esély? Két egymást követõ csatában megkaptam ugyanazt az embert csapattársként? Jó játékos, 300 körüli wn8-as értékkel, tehát örültem neki. Kétszer egymás után? Ennyire ki ürült volna a szerver, hogy mindig ezt a alakot kapom? Ilyet eddig még nem láttam, vagy nem vettem észre.

Maala
Összekevered a "védekezést" a passzív játékkal. Az nem játék, ha elbújsz a föld mélyére, hogy ne tudjon kilõni téged az ellen. Az egy értékelhetetlen fos.

Vagy te azért játszol, hogy 15 percen át a leghátsó bokor mélyén ülj a hátsódon?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha...:)
Ne fáradj, nem foglalkoznak már ilyennel. Ingame report rendszer van, oszt csókolom.
Csak hogy én is értsem, az arty-t használókat ha valaki buzinak, féregnek hívja, az rendben van és nem jelent inzultálást, ugye?
Hogyan lehet valakit reportolni a wg-nek replay-el együtt? Ticketet kell benyújtani? És milyen kategóriát?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mindkettõnek igaza van, szerintem felesleges bármelyiküket kitiltani. Éppen a magyar elithez tartozó játékosok vitáját olvassuk, ebbõl adódóan az ego nem tûr kompromisszumot egyik oldalon sem. Szerintem.
Mar az elobb is irtam, hogy ezen a navan megtalalod. De ha kell leirom megegyszer. GREENSCAPE

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

artista
Kis tapasztalattal már könnyen meg fogod oldani, hogy ne rontsanak rád tárazás közben, letolt gatyával. A lényeg: sehova ne menj egyedül.
És tényleg mûködik a kiválasztós rendszer...
buzi az összes artista
popey8
Ezt a marhát. Lát vki ebben arty sírást? #313295

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Oké köszi.

(a két sírógépnek meg ha további problémája van ott a PM funkció)

Igazából szinte még nincs tapasztalatom táras tankokkal.
De lehet, hogy az a plusz 15 másodperc segít majd jobban megfontolni, hogy kibe -vagy kik között- kell elhasználni a következõ tárat.
Nem kell a rizsád. A linket az eredeti accountodról várom szeretettel. Nem kell hinnem azt hogy minden lila smurf ha nem te magad mondtad volna 2 oldallal ezelõtt. Nagyon szép hogy játszod a fejedet és már arra sem emlékszel mint kommenteltél de ezzel csak magadat teszed szánalmasabbá popey haveroddal együtt aki megint csak sírni tud az artik miatt de túl ignoráns tenni ellene.
Én ezzel befejeztem, sírjatok csak továbbra is. Még 10k csata és talán elértek arra a szintre hogy nem kell sírnotok miatta többé.

j0nNyKa
játszuk a szokásosat, hogy akkor innentõl kezdve ha inzultál, büntizem, aki meg válaszol neki, azt is?
vagy.. bírjátok még

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Semmit. A kérdésem tématerelés lett volna egy kis múltba révedéssel (Ütõképes vs. Foxbat), de írhattam volna azt is, hogy hagyjátok a pics@ba a kérdéskört, úgysem gyõzitek meg egymást.
Meloban nem megy a twitch. QuickyBaby twitch-en a kedd esti videot keresd. Sajna eleg hosszu es ketlem hogy kulon kirakta volna. Valahol az elso ora korul volt. Ha hazaerek megprobalom megkeresni es elkuldeni a linket idoponttal egyutt.
Ez már fájdalmas.
Ezen a neven kezdtem egy laptopon 10-15 fps-el. Aztan mikor vettem egy rendes gepet ujrakezdtem.
Aruld mar el miert hiszi a legtobb oldszkul jatekos ha valaki ujrakezd egy accot akkor az csak lila lehet?
Az M60-nal te is uj 10-es tankot kezdtel legalabb annyi rutinnal a hatad mogott mint mikor en az ujat kezdtem. Akkor miert van az, hogy 51 csata utan a winrated 35%, a damaged 2164 es 1.22 kill/battle? Miert nem tudod ugy hasznalni mint egy "smurfaccos" noob?
A valasz: azert mert te ennyit tudsz es ha az okoskodas helyett replayeket neznel talan fel tudnad tornazni 45%-ra is azt a csunya 35%-ot az M60-nal.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Linket tudsz adni arról a meccsrõl? Hazaérek ránézek :)

popey8
Hagyd rá, agyhalottakkal nem lehet szót érteni. Ne is válaszolj vissza neki, aztán majd megunja vagy még elõtte Johnny kirakja innen a szûrét:)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

És azzal most mi lenne bizonyítva? Utána is sírna az artik miatt mert attól nem tanulja meg hogy védekezzen ellene.

Nem kulonosebben akarok beleszolni az arty-s csetepadeba, de eszembe jutott QB keddi Maus-os meccse. Erdemes megnezni. Nem duhong csak targyilagos. Akkor valt veglegesse a meggyozodesem, hogy az arty-k nem azt a celt szolgaljak amire elvileg kitalaltak oket.
Ettol fuggetlenul folytassatok csak ejfelig, este hattol mar seritalom es pattogatott kukoricam is lesz hozza :)
Mit szólnátok ma este egy hangulatos 1v1-hez? <#banplz>
a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT elõtt kockul)

Ha nem érzed élhetetlennek a fájdalmasan hosszú töltést, akkor mindenképp a százas.
Idióta csapattársak,buzi az összes artista

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Azt írtad hogy milyen nyomorult hogy a távolból ki tud lõni másokat. Ezt igen egyszerûen kis odafigyeléssel elkerülheted és nem kell sírnod sem miatta hogy milyen szemétség hogy ki tud lõni a távolból.
Játékbeli tudásról nekem meg ne papoljon egy smurfaccountos. Linkeld csak ide be az eredeti accodat had nevessünk kicsit. Mert a játékbeli tudásunk valóban közel nincs azonos szinten.

További témalehetõségek:
- az új "pecs" óta "jáchatatlan"
- mindenki nyomorult (rajtam kívül)
Csak azt nem ertem akkor te minek osztod itt az eszt ha mas, kõratyi artisok segitseget tudod csak felajanlani?
Mutass mar egy olyan kommentet ahol sirtam, hogy kilott az arty. Nem fogsz talalni egyet sem. Egyszeruen csak leirtam, hogy milyen nyomorult egy jatekmod es kesz.
Egy ilyen kommentre jott eloszor a gondolatlopassal vadolo nyomorult agymenese. Ezutan jott a masik nyomorult (te) es elkezd oltani, hogy nem tudok jatszani ha kilo az arty. Szerintem ti egy iskolaba jarhattatok.
A kritikad meg el is fogadtam volna ha a jatekbeli tudasod ezt indokolna, de a statod nezve csak egy atlagos bohoc vagy aki nem tud mit kezdeni magaval ebedszunetben.

Persze, klikk, görget, klikk, megnyugszik, vigyorog, nem flame-el. :)
AMX 50 100 ágyúválasztó segítséget, kérek szépen!
http://tank-compare.com/en/data/france/heavy-tanks/amx-50-100/38#guns
Látom a számokat, hogy miben különböznek, de nem tudom eldönteni, hogy gyakorlatban melyik válna be jobban.
buzi az összes artista, eltûnõ lövedékek, spotrendszer szar
NoparaWot
LoL ez a combobox :D

Ja tényleg az az opció még kimaradt. :D

Naná.
Arty Ballad <#idiota>

A fenti select jó valamire?

Egyébként ha nem, akkor: o,x,y