World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Ugyanezzel az erõvel beeshet egy teherautó alá is amikor megy a boltba.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

legtöbb dízel motor így viselkedik a évekig nem használják, ha megfelelõen be van kenve stb, akkor pár óráig füstöl így míg ki nem tisztul és utána jó lesz.

WoT: Nishizumi77

JeffDunham
Ilyet én is toltam.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

motorikusan értettem, hogy mire jutottak vele 😊
megsütötték a motort? vagy bezabáltatták vele az összes olajat?
kíváncsi lennék mit tud egy ilyen motor 50 év állás után, bár a diesel amúgy is szívós, az orosz diesel meg maga a dieselek királya 😊

Szerintem nem képes lõni (csak van annyi eszük azoknak akik kiállították, hogy valahogy hatástalanítják), de utcai barikádok áttörésére alkalmas lenne, mondjuk az is igaz amit mondasz 😊 nem sokáig menne ha találkozna az ukrán hadsereggel 😊
Emlékszem erre, és nekem az a rettentõ furcsa, és nem neked mondom csak általánosságban, mennyien tartották ezt akkor is, és mai napig is egy jó pofa dolognak. Én valahogy akkor se tartottam annak, az jutott eszembe, mi van ha valaki véletlenül a tank elé esik? Elég durva halál lett volna, még ilyen kis sebességnél is, ha átmegy valakin a lánctalp, annak annyi. Na mindegy, ezt csak zárójelben jegyeztem meg, mert nem értem ,hogy egy ilyen veszélyes dolgot olyan jópofa jó dolognak vélnek az emberek, de lehet én látom rosszul.

Kajak ez az eset jutott eszembe mikor megláttam az ukrán videót. No igen, a szlávok nem kicsiben gondolkodnak minek nekik T-34 ha van IS3 is. <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Roger6
Túl nagy a 100 kbyte-os méret esetleg?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ööö, lol? 😄

u.i.: szarok az eventek, bezzeg más régióban...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

lõszer híján semmire, annyira nem lehetnek hülyék a kiállítók hogy egy emlékmûben lõszert tárolnak és biztos nem tudnak szerezni hozzá a sarki szupermarketbõl, amúgy is elavult löveg, nem hiszem hogy sok kompatibilis lõszer lenne már hozzá.

Ha meg sikerül megmozdítani a BMP úgy megrépázza a város másik felébõl ATGM rakétával hogy csak nézhet.

Ez megvan még?

kb ennek az IS-3nak is ez lett a sorsa. Kicsit pöfögött, max. ment 20 métert aztán leállt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait

Hát ez hatalmas ötlet! Szakadok!<#taps>

madarak
a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT elõtt kockul)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egy kellene még a listába:

Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.

Egy ideig igen 😄
Mindenesetre egy diesel motornál ha nem múlik el ez a füst akkor gáz van...
De lehet csak az évek során belekerült olajat/nedvességet dolgozza ki magából, de azért kíváncsi lennék mire jutnak ezzel a tankkal 😄
Orosz stronk másíín. A stalinium alapanyagú tankoknál a rozsda is adhatja a kenést.<#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Van a WG-nek még egy motorhang <#bohoc>

Roger6
Áhhh... csak 1.577-et vágtam egy Object 704-be <#dumcsi> Pedig az egy pálcás szokott lenni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azt én én is várom már. 😊 Holnaptól egy hétig nem leszek net közelben,de majd utána.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

nem sokáig fog ez menni olaj nélkül....
http://youtu.be/PahmxWQO7BM
ukrán szeparatisták beindítottak egy emlékmûként funkcionáló IS3-at 😄

Roger6
Hehe, megyek még pár kört vele, hogy bõvüljön a képtár. Remélem összefutunk. <#law><#beka3>

patchaou
Off: Most nyertem egy páros belépõt a 09.13.-i Budapesti Tankcsapda koncertre. Ha Valaki esetleg menne borsodból akkor beviszem fuvarért cserébe 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És még az artyk a férgek a játékban!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Roger6
FV pár csatában (118 kbyte, azért merem kirakni - remélem ma még kerül bele jópár kép <#violent>):

lag
A kepet nagyon jol lotted, latszik a duhonges oka <#eplus2>
Napi rage és valószínûleg chatbannos:

Hány lövést kaptál be? Mert a Wot sokkal több Xp-vel jutalmazza azokat akik bekaptak 3-4 lövést és leadtak 1-et mint azokat akik csináltak 4k dmg-t, de a jó helyezkedés miatt nem kaptak be lövést csak max 1-et. És nem td-rõl beszélek.
Általános kérdés következik. Replay van? <#vigyor>
Megnéznénk. <#vigyor3>

dögöljön meg SerB
Eladtam a Grillémet tegnap annyira felidegesített... 10 bõl 8x célzókör leszûkülése után is mellé lõtt bárminek. Pedig eddig nagyon jól elvoltam vele, de a héten csak rossz meneteim voltak vele.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

nalatok ez mar valami fobia. egesz heten ez volt a musor.
buzi az összes artista
Ma megint szinte minden csatában az arty lõtt rám elõször.Tudom én vagyok a hibás mert véletlen rányomtam a Wot parancsikonra.
Tudom hogy az IS-emmel egy T-54-el ellen való sidescrape közben illõ lenne kikerülnöm a közben felém küldött arty lövedékeket mert hát úgy is hülyék vagyunk mi nehéztankosok.De nem gond mert felbasztam magam és a pozíciómat feladva nekirontva kikamikázésztam.
A másik csatában egy artytalálat miatt oda lett a fél legénységem.De nincs baj szûkülés nulla,töltésidõ a duplája.Közben egy klingontróger kezdte rám fenni a fogát,de nem gond mert szûkülés nélkül leadott 2 lövés után kiszenvedett.Közben egy pokolcicus hátúlról elkezdett birizgálni.Elindultam feléje a lövedékeket pattintva,egy lövés rá,talált.
Közben rájön hogy gázban van átvált aranyra,a töltésidõm szerint holnap reggelre tudok lõnni újra.Tehát nincs más hátra mint elõre,kétszer nekimenve kinyiffan.
Tehát az artyimádók szerint micsoda nagy nehéz dolog artyzni és mi nehéztankosok csak azért vagyunk hogy legyen kit lõnniük az artyknak.Nekünk nem kell skill ott az elsõ vonalban minek is.

Csak egyet nem értek,hogy az álltalam megnézett artyjátékosok 95-98%-nak miért piros a statja az artykon kívül minden más jármûvel.
De közben erre is rájöttem,az artyhoz kell skill.De akinek jó a statja például nehéztankkal az nem skilles,csak akkor volna az ha nem jó.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A jelen ügy szempontjából szerintem lényegtelen.
Ha megint az a primitív fogatlan visító spanyol, akkor nem érdekel. Meg amúgy sem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Fõleg amiket utólag hallottam róla, bizony megmosolyogtam.

az sg fórum annyira 2014

Master91
+1

+1
Az más kérdés, nem az õ szavahihetõsége került veszélybe. Ettõl függetlenül persze felesleges és szánalmas volt, de ez van, nem kell odafigyelni rá.
JeffDunham
"ha engem egyszer elfognak majd egy közel-keleti titkos katonai bevetésen a jövõben"

Miért? Melyik oldalon tervezel harcolni a Gázai-övezetben? <#violent> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pedig ehhez hatalmas lelkierõ kell ám! Én ezeket a videókat fél percig sem bírom nézni, mert hányingerem van a látványtól és borsódzik a hátam a hangoktól, de gondoljatok bele, hogy neki figyelni kell a reakciókra, a hangokra, a tagolásra és még sok minden egyébre a feliratok elkészítésekor, hogy a videó poénosnak hasson. Ha engem egyszer elfognak majd egy közel-keleti titkos katonai bevetésen a jövõben, akkor két-három percnyi foxi-féle videó után megtörnék, s mindent bevallanék. Avatottabb kezekben a foxi-féle videók ugyanis tökéletes kínzóeszközök, úgy hiszem.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

popey8
<#mf1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ez azért durva. Ezért spotoljon az ember? Azt hittem ebben a csatában meglesz az ace, de ez közelében se volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Én is sokallom ilyen gyenge teljesítményért 😄DDD

nesze semmi fogd meg jól effekt, 9es medekben gyakori (nálam a 8as lorryban volt az sajnos)

az sg fórum annyira 2014

Misuka963
Ronda izraeli 😄 <#bdead>

popey8
986 base xp erre? Az hogy?<#merges2> És én kaptam a legtöbbet a 30 emberbõl.

ez a ne dobálja a szart akkor lenne helytálló, hogyha nem készültek volna el azok a videók 😊

az sg fórum annyira 2014

Jajj hagyjuk már. Ha az emberrõl bebizonyosodott hogy nem állja a szavát, legalább ne dobálja a szart a másikra.
<#taps>

Hát ezen is könnyesre röhögtem magam....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

és az õ legénységérõl esetleg van bizonyítékod, hogy 75%-os crew-al tolta??

ja hogy nincs, hát ez nagyon szörnyû 😞

az sg fórum annyira 2014

Ehhh...

SeriousThreat: Az igaza akkor került bizonyításra, mikor nálad elõször felvillant a sixth sense.
muszáj volt megcsinálni a videót.....
nem miattam és nem a HUNS miatt, hanem mert naponta 5 levelet kaptam gmailben (youtuberól), hogy csináljak még videót!
Ha nem tetszik ne nézd meg, ennyi, amúgy sem wotozok már nagyon
lemegyek 2-3 csatát naponta aztán csáááá, most sok a meló, ha nem tûnt volna fel itt sem voltam már jó ideje, de annak örülök hogy megszûnt a HUNS <#zavart1> na én alszok... ne írjatok mert úgysem válaszolok