World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

hétvége van*, nem lehet nyerni (33% wr.... 3000+ effi, top killek, top sebzések..)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Johnnyika hipszter??
popey8
Egyetlen lövést, ami levett -503 hpt. Lehet akkor emiatt kaptam olyan kevés xpt, bár kétlem. Tegnap nagyon szopóágon voltam. v) csal a játék😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gratulalok, ez tenyleg kellett. :S A szarkazmushoz valo erzekedet fejleszteni kell meg egy kicsit. *Nagyon rossz helyre ment a cimzes es nagyon rossz modon*
Tökéletes, köszönöm.
Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.

Ezzel pedáloztam amikor leOP-ták az FVTD-t ez még táras is volt kár hogy nem kerül be pl1700*3 :-)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

GabeE3e
FV4005 Stage 1, 183mm gun, limited traverse
With automatic loading

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Pales27
Mégse, a görgõk miatt Centurion 😄

Pales27
Conqueror alapnak tûnik.

Tévedtem, de amellyeket cw-n vagy máshol nem osztoggattak azok csak a helyet foglalják. BT-SV, A32 egyebek. csináljanak missiont ezekért. "porosodnak" csak.

angelus1991ster.blogspot.hu

Vagy valami generals kártyajáték része vagy a hiperszuperfejlesztés kiszivárgott képe. illene ezeknek bekerülni a wot-ba.

plusz az elsõ világháborús tankoknak, amelyek külön játékmódban lennének.

Mint ez a helyetfoglaló 2-3 napig aktiválható wot-os focimód.

Mi a baj a VK-val? Tökéletesen megfelel a célnak, ha fagyasztani megyünk.
JeffDunham
???

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Most mi van ezekkel?

T-21? gondolom fél évig huzogatják. Grosstraktor is csak feleslegesen növeli a helyet a gépen. Tudom 20 mb nagyjából. és még egypár tank van ami fölöslegesen van . VK7201, T95E1 vgay micsoda, object 907 és egyéb nem megszerezhetõ tankok.

Ott olvastam, a lentebb linkelt oldalon, kicsit lejjebb kellet görgetni. Ja, hát ez ilyen ország. Aki tankkal embereket veszélyeztet, az hõs forradalmár és a kedves jóságos Gyuri bácsi. Egy volt munkatárs anno gyárban ahol melóztam, leesett a létráról, de õt senki nem nevezte hõsnek, és nem gyûjtöttek neki. Hülyének nevezték, mert balesetveszélyes módón vacakolt a létrán, ráadásul õ csak önmagát veszélyeztette. Hát fura egy országban élünk na.

Józsi bá'nak akár még lehettek is technikai ismeretei és tapasztalata a típusról. Abban viszont kételkedem, hogy valaha is vezetett volna tankot több ezer forradalmi hangulatban levõ ember közvetlen közelében. Lehet, hogy elragadta a hév, de nagy szerencse, hogy senkit sem nyomorított/ölt meg. Rohadt nagy felelõtlenség volt, és még szépen fogalmaztam.
@TomDantes: gyûjteni neki, amiért ordas nagy baromságot csinált??? Na ne. Az sem volt normális, aki ezt kitalálta.
csal a játék, dögöljön meg SerB

+1: az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait
Eladhattuk volna úgy a turistáknak hogy revolution reneactment.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jah, hogy egy 65 éves ember vezette, aki 30 évvel korábban talán már ült ilyenben? Így már tényleg minden rendem van...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szegény Gyuri bácsi. Látom még pénzt is lehetett neki gyûjteni. Jaj de szép történet ez. Meg is hatódtam. Felajánlásokat lehet neki adni aj de klassz. Én hülye meg árvízkárosultaknak, meg éhezõ gyerekeknek adakoztam.

"Megállapítást nyert azonban, hogy a terület, ahol a T/34-es mozgott közútnak számít, s a KRESZ szabályai ugyanúgy érvényesek voltak."
Magyarország...........
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

okosszöszi26
hogy ezt hogyan tudják elérni?
hogy ez mindenkinek szar legyen!
szerintem a játékfejlesztési idõ java része ennek a megoldására megy el 😊

|Származási hely: Degec|

Nem jellemzõ 😊)
Hogy az a... 4 vereség sorozatban, aztán persze olyan csatára adja be a 3x-zót amin 2-t tudtam lõni, mielõtt egy batchat kifilézett... Hihetetlen, hogy ez mennyire jellemzõ, mindig a legeslegszarabb csatákat sikerül leszorzózni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Te sose mászkálsz akkumulátorral és kábelekkel az utcán hátha akad valami beindítani való?

"hogy szemtanúk állítása szerint a T-34-es tankot egy idõs ember vezette, aki koránál fogva korábban talán maga is vezethetett ilyen típusú harcjármûvet. Erre azért lehetett módja, mert a Magyar Néphadseregben egészen a 70-es évekig rendszeresítve volt ez a típus - emlékeztetett."
Legalább olvassátok el a cikket.
Vajon honnan is tudhatta józsibá hogyan kell beindítani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ja, biztos több száz órát töltött el T-34 vezetésével, így teljesen biztonságosan tudta kelezni. Pláne úgy, hogy több száz felspannolt, adrenalintól félõrült szaladgál körülötte.

Azóta már sok víz lefolyt a dunán...

Iván kitalálta, hogy kurva szibériai hideget nem szeretik az akkumulátorok, ezért egy sûrített levegõs tartalék rendszert építettek a tankokba, amit a járó motor tölt fel.

Hidegben ezzel a sûrített levegõvel hajtották meg a motort, ha döglött volt a gombelem..

A fater meg kapott kiképzést erre a típusra, és kellõképpen retardált volt ahhoz, hogy elinduljon vele várost nézni...

Valószínû készültek rá, csak az a nem tiszta nekem, hogy kik. Nem szoktam látni tömegrendezvényen embereket aksival, fûrésszel, zsinegekkel. Egyáltalán, honnan lehetett tudni, hogy lesz ott egy hk, és, hogy milyen alkatrészek kellenek az üzemeltetéséhez.
+1 Azért lila, mert statot húz alacsony szinten, játszani nem tud.

Amúgy tényleg szép kis lista.
Nem sok maradt ki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Áh, dehogy készültek fel elõre, te nem tudod elképzelni ,hogy megy akárki bácsi az utcán, és úgy indul el otthonról reggel, hátha akad egy tank útközben amibe beülhetek, viszek hozzá mindenféle cuccot. Sétál, sétál az õszi napsütésben, és jé? hát véletlenül itt egy tank. na már ha erre jártam és van nálam hozzá ami kell, hát már csak beleülök. Ez most õszintén, ez olyan hihetetlen?

csal a játék

v opció, best feature evar <#idiota>

Ebben a percben még nem linkelték.
De már elõre látom hogy fogják egymást lökdösni és T62 szendvicseket csinálni ahelyett hogy a labdával foglalkoznának.

j0nNyKa
Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

okosszöszi26
azt vajon milyen algoritmus figyeli, hogy melyik az ember legszarabb csatája, azokon a napokon, mikor 3X-ozni lehet az elsõ csatával?

hihetetlen, hogy ki tudja választani, mikor sebzek semennyit vagy nagyon keveset.
ha csak néha történne így a dolog, nem lenne idegesítõ, na de az esetek 90%-ban?

tuti, hogy egy konteo van a dolog mögött!!! 😊

|Származási hely: Degec|

Roger6
Ez érdekes lesz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

http://hvg.hu/itthon/20061024t34
Mintha olyan egyszerû lenne elkötni valamit. Ebben az esetben is pontosan tudták hogy indítsák el és hogy vezessék. Gondolom az ukránoknál is ugyanez a helyzet. Élnek még olyanok ott akiket kiképeztek arra hogyan is mûködtessék.

Count Adyn
Ez a topik úgyis ilyen kb manapság😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vezette sajnos, azért tudta hogy kell beindítani akksik nélkül..

nehéz elfelejteni a vén buzeránst.. És nem kapott 30 évet amit minimum kellett volna..

De hát "forradalom" vót, még a tévébe' is bemondták...

Mi magyarok meg lámpa mellet se.

A kárpátaljai túráim során annak idején nekem az tûnt fel, hogy évtizedek óta nem mûködõ közlekedési lámpák mellett is tudnak az ukránok balesetmentesen vezetni.

Ja. Amikor dolgoztam, ott volt mindenféle balesetvédelmi elõírás és például a targoncásnak sokkal szigorúbb elõírásai voltak, mert hát mégse üssön el senkit a gyárban, vagy ejtsen rá valamit. Pedig egy targonca meg egy harckocsi között van némi különbség. Na mindegy, csak ezt hogy mennyire balesetveszélyes volt a dolog, szinte sehol nem hangsúlyozták ki, se a tüntetõk, se az ott bámészkodók, se a hatóság, se híradók.

Hát ezzel én is teljesen egyet értek. Egyrészt azért is amit leírtál, másrészt azért is, mert ez egy kiállított tank volt, egy 56-os melegkezelésre. Erre ez a barom beleül és elviszi, mert az milyen vicces. Ennyi erõvel bemegyek a Közlekedési Múzeumba és elviszek valami vonatot mert az milyen vicces.

otep: azért van egy kis különbség. Itt egy idióta egy több ezres tömeg közebén rodeózott egy majd 70 éves tankkal, amilyet valszeg még életében nem vezetett.

Az én telefonomnak tuti. 10 éves samsung. 😊

Roger6
Na, ez kemény. <#violent><#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever