World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is értem miért kellett ez túl komplikálni.<#nemtudom>#nemtudom>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne indíts flémet.
Különben is, mennyivel másabb a helyzet a túloldalról.
Te kilõttél valakit és kész. Ez csúnya rossz dolog.
A játékot a nehéz tankoknak kell eldönteni nem az artyknak, meg a TD-knek.
Mivel isten azért teremtette a nehéz tankot, hogy uralja a harcmezõket, és így van ez még a mai napig is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ma esti szösszenet.
Na akkor most hogy is van ez a közutálatról? 😄
Csak ellenfélnél nem szeretjük de mikor csapatba van jó ha fedezi az ember seggét mi? <#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
22% winrate, feladtam😞
Hanem a dudor elõtt és mögött a csõ be van bandázsolva valami szigetelés félével, ami rá van szíjazva. A Chieftain tank képeit nézegettem, és ott is feltûnt több képen is.
Közben már látom, hogy van rá válasz, hogy hõkiegyenlítõ. :-)
Amúgy hol olvasható a tudományosabb kommented?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ma meg ez:

Replay
Régebben nem megadta volna az elsõre is a tankászt? Az elsõ képen linkelt csata után kérdeztem is itt, hogy nem ad rendes xp-t rendes csatára?
cyka blyat
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Parancsnoki kupolát nem lövik el 200-300 méterrõl. Goldot a toronynak oszt jó.
davidbog: Szerintem a hûtõpólyára gondolt (nem tudom mi a szakkifejezés rá), amit a csõre tekertek a tüzelés közben fellépõ nagy hõmérséklet miatti anyagtágulás csökkentése, ezáltal a pontosság folyamatos tüzelés közbeni fenntartása érdekében. Ha jól tudom, legalábbis.
Így mûködik a füstgázelszívó (más fórumról származó komment néhol az én kiegészítésemmel):
A csövön látható "dudor" egy gáztartály. A lövegcsõ a "tartály" mentén meg apró furatokkal (fúvókákkal) meg van fúrva, amin keresztül a lõporgázok nagy nyomással beáramlanak azután hogy a lövedék a furatot elhagyva még a csõben gyorsul. A lövedék ahogy a csõbõl kilép, a lõporgázok nyomása drasztikusan lecsökken a csõben (kifúj a csõbõl), de a "tartályból" a kis furatok miatt csak késleltetve áramlik ki a nagy nyomású lõporgáz.
Mivel a lövegzár ekkor még nem nyit, a "tartályból kiáramló lõporgáz a csövön keresztül elõre áramlik ki. A lövegzár ekkor nyit ki, és a tartályból folyamatosan kiáramló gáz miatt kialakult "stacionárius" kiáramlás mintegy kémény huzata úgy szellõzteti ki a lövegfar hátsó részét, így elméletileg nem kerül gáz a küzdõtérbe. (Csak a hüvelyben maradt gáz "lehel ki".)
Ha esetleg érdekelne a T-55 füstgázelszívójáról is van egy kicsit pontosabb és tudományosabb kommentem.
© yossarianHUN: Akkor velem van a gond. A csihi-puhi közepén a legkevésbbé se szokott érdekelni, hogy mivel talált el az ellenfél. Plusz: nem szeretem ha sok infó van a képernyõn.
-Van gameplay a focis módról?-
Egyébként tényleg szánalmas a helyzet, ez a háromszoros szorzó nem elég ahhoz, hogy becsábítson a hétvégi fõemlõsök mókás világába😊 Fél óra alatt 5 tankomat próbáltam leháromszorozni, egyik se sikerült. Itt az ideje kiszállni.
Ez mi célt szolgál?
Ha az XVM-ed nem a winrate-et mutatná, hanem a játékos életkorát vagy nemét vagy lábméretét akkor azon pattognál? <#awink>#awink>
Amíg nem volt arany detektor mod addig sokkal kevesebb játékost irritált az aranylövedék.
madarak
<#nevetes1>#nevetes1>
Van egy dokumentum ami ballisztikai teszteket tartalmaz, a szolgálatból kivont Conqueror egyik tesztpéldánya az alany elõtétpáncéllal, és a hollow-charge warhead-ek (ez a HEAT lövedék) ellen tesztelték. Nem olvastam végig mert elég érthetetlen volt számomra. De vannak képek az eredményrõl: úgy átküldte az egészet mint a papírt. Átvitte az elõtétpáncélt és a tornyot is. A dokumentum elején van egy dátum: 1971. Ha a teszt is ekkor készült, akkor nem csoda hogy átvitte a tornyot. Az akkori HEAT lövedékek már nem voltak olyan ócskák mint az '50-'60-as évekbeli Piezo-elektoromos gyújtásúak. (A robbanó fejekrõl is vannak metszetek, asszem talán rakéták.)
Ilyen lövegek rombolóerejével kapcsolatban nem sokat lehet mondani, mert nem volt hozzájuk más csak HE, HESH esetleg HEAT. A HESH és a HEAT lövedék is megvalósítható úgy hogy fele ekkora kalibernél is elegendõ átütõ erõt biztosítson.
Egyedül a német 17 cm-esnek van meg az átütése AP-vel az mondjuk elég erõs.
Ekkora löveggel csak az FV4004 Conway jutott el addig, hogy materializálódjon is. Elég nagy kocka tornya lett és ugyan adat a védettségérõl nincs, de úgy gondolom nem lehetett túl jó.
Az amerikaiaknak volt még terve egy 175 mm-es löveggel szerelt harckocsira. Ez volt az H3.
Ez egy 175 mm T145 löveggel és automata töltõvel szerelt körülbelül 62 tonna tömegû gép. Ennél is a probléma a torony, pontosabban a torongyûrû volt, legalább 2743,2 mm (108") átmérõjû toronygyûrû kellett volna, ami iszonyatosan nagy. Kevés gép volt ami ehhez közeli toronygyûrûvel rendelkezett. A torony formáját tesztelték és jobbnak bizonyult mint a standard T43 torony.
Harckocsiba a 150+ mm-esek még kivitelezhetõek. Ezekbõl volt jópár terv, elég felemásak.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Páncélzat terén az FV215b (120) még jobb is mint a Chieftain. Igazából csak végsebességben lenne elõre lépes és abban hogy nem hátsó tornyos. A Chieftain szerintem egyáltalán nem a WoT-ba való.
Én az FV215b (183)-at raktam volna be tier 10 heavynek (függetlenül attól, hogy minek szánták) max 1450 sebzésû ~260 mm átütésû HESH lõszerrel. Tier 10 TD-nek pedig az FV4004 Conway-t.
win rate is luck
csal a játék
Idióta csapattársak
túl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfelet
hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthetõ)
Nincs új a nap alatt... <#idiota>#idiota>
Emlékszem T54-el voltál,én meg Tigrissel.Sokan nevetnek 1 jót rajta de a homályosabbjai csak gyalázni tudnak<#idiota>#idiota>
Nagyon kíváncsi lettem volna a tömegbe lövöldözõ, símaszkos, azonosító nélküli szadista rendõrök pofájára, amikor közéjük hajt.
hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthetõ)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mellesleg a 183 mm L4 löveghez nem volt AP lõszer, csak HESH és HE. Jó lenne ha elvennék az FV215b (183)-tól is, a HESH lõszer sebzését meg visszanerfelni a többi 170-180 mm-es lövegek sebzésére (~1400), mert most a 203 mm-esek szintjén van.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy huzamban a 4-5. vereség után az érzés:

WoT: Nishizumi77
<#banplz>#banplz>