World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irónia ide vagy oda, szerintem akkor is az volt a WoT aranykora, mikor még csak heavykbõl volt T10😊
Szerintem sokkal jobb lenne ha csak heavyk lennének.
Nem is értem miért kellett ez túl komplikálni.<#nemtudom>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A WoT-ban meg így volt ez a T10 TD-k/medek megjelenéséig😊 Egyébként meg én személy szerint boldogan beáldoznám a saját artyk által kapott segítséget, ha cserébe eltûnnének a búsba az egész játékból.
hekker
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szeressük és kész! <#nevetes1>
Ne indíts flémet.
Különben is, mennyivel másabb a helyzet a túloldalról.
Te kilõttél valakit és kész. Ez csúnya rossz dolog.
A játékot a nehéz tankoknak kell eldönteni nem az artyknak, meg a TD-knek.
Mivel isten azért teremtette a nehéz tankot, hogy uralja a harcmezõket, és így van ez még a mai napig is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hát ez az egész játék egy dögrovás.De komolyan! Két éve mikor kezdtem ezt a játékot de ezt sose gondoltam volna hogy idáig jut. Most csak a csapatokra gondolok az egész játékban lévõ játékosok egy szánalom halmaz a köbön. Még ma eset egy épkézláb, élvezetes csata nem volt. Hihetetlen mélységig jutott ez a Wot. Mentem 17 K csatát eddig de sosem gondoltam hogy van még lejjebb. Van.
Hétvége arty time.
Ma esti szösszenet.

Na akkor most hogy is van ez a közutálatról? 😄
Csak ellenfélnél nem szeretjük de mikor csapatba van jó ha fedezi az ember seggét mi? <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthetõ)
22% winrate, feladtam😞
Nem a dudorra gondolok, köszi a magyarázatot, mert ezt nem ismertem.

Hanem a dudor elõtt és mögött a csõ be van bandázsolva valami szigetelés félével, ami rá van szíjazva. A Chieftain tank képeit nézegettem, és ott is feltûnt több képen is.

Közben már látom, hogy van rá válasz, hogy hõkiegyenlítõ. :-)

Amúgy hol olvasható a tudományosabb kommented?

joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Van akinek semmi sem jó,nemhogy örült volna az RNG-nek,maradt 400egynéhány hp-ja<#eplus2>

http://kepkezelo.com/images/25awcdqrans2k2nc1w8.gif

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Zegi Norbi HUN
Igen, ezekre gondoltam😊 Köszönöm az ismertetõt😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Antimat
Marha érdekes, 3 napja volt ez:

Ma meg ez:

Replay

Régebben nem megadta volna az elsõre is a tankászt? Az elsõ képen linkelt csata után kérdeztem is itt, hogy nem ad rendes xp-t rendes csatára?

cyka blyat

😄DDD

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Én most a teszt szerveren a E5-öt próbálgattam. Talán ezzel élek legtovább, azt tapasztalom második vonalbeli tankként használva. Lenne kreditem megvenném.
Parancsnoki kupolát nem lövik el 200-300 méterrõl. Goldot a toronynak oszt jó.
Ez a spaced armoros Conqueror mindenesetre érdekesnek tûnik. Csak az oldalával is kezdjenek valamit, mert hülyét kap tõle az ember, hogy 20 fokos szögbõl már minden átlövi.
Hõkiegyenlítõ köpenynek hívják. A felsorolt lövegeken csak a 120 mm L11-esen volt olyan, ezért azt hittem a a füstgázelszívóra gondolt, az midengyiken volt. Talán az L11 volt az elsõ löveg ami fel volt szerelve hõkiegyenlítõ köpennyel. Na még egy ok ami miatt ne kerüljön be a WoT-ba. 😄
Hát szerintem a csihi-puhi közepén nem mindegy, hogy 200, vagy 250 penes lõszerrel lõ rád az ellenfél.

davidbog: Szerintem a hûtõpólyára gondolt (nem tudom mi a szakkifejezés rá), amit a csõre tekertek a tüzelés közben fellépõ nagy hõmérséklet miatti anyagtágulás csökkentése, ezáltal a pontosság folyamatos tüzelés közbeni fenntartása érdekében. Ha jól tudom, legalábbis.
reménytelen 😊
ja nem, csak 8350
anyukadat vigasztal evvel a szar dumaval.
Ha a lövegcsövön lévõ dudorra gondolsz az a füstgázelszívó. Az '50-es években jelent meg elõször. Amíg ez nem jelent a lõporgáz egy része a závárzat nyitásakor vissza áramlott a küzdõtérbe. Ez nem jó, mert irritálja a nyálkahártyát. Sõt ájulást is elõidézhet. (Úgy rémlik volt olyan Tigris amiben a heves tüzelés alatt emiatt dölt ki a legénység.) A 2.vh-ban egy kompresszorral megfújatták hátulról a löveget. Ezt még a háború utáni lövegeknél is alkalmazták (például IS-7 130 mm S-70 lövege). Ezzel a dudorral elhagyható ez a kifújató berendezés.

Így mûködik a füstgázelszívó (más fórumról származó komment néhol az én kiegészítésemmel):
A csövön látható "dudor" egy gáztartály. A lövegcsõ a "tartály" mentén meg apró furatokkal (fúvókákkal) meg van fúrva, amin keresztül a lõporgázok nagy nyomással beáramlanak azután hogy a lövedék a furatot elhagyva még a csõben gyorsul. A lövedék ahogy a csõbõl kilép, a lõporgázok nyomása drasztikusan lecsökken a csõben (kifúj a csõbõl), de a "tartályból" a kis furatok miatt csak késleltetve áramlik ki a nagy nyomású lõporgáz.
Mivel a lövegzár ekkor még nem nyit, a "tartályból kiáramló lõporgáz a csövön keresztül elõre áramlik ki. A lövegzár ekkor nyit ki, és a tartályból folyamatosan kiáramló gáz miatt kialakult "stacionárius" kiáramlás mintegy kémény huzata úgy szellõzteti ki a lövegfar hátsó részét, így elméletileg nem kerül gáz a küzdõtérbe. (Csak a hüvelyben maradt gáz "lehel ki".)

Ha esetleg érdekelne a T-55 füstgázelszívójáról is van egy kicsit pontosabb és tudományosabb kommentem.
Kemény a felhozatal fv td-nél. 8750 sebzés csak a 2 osztályra volt elég vereségnél.
© lexlutor: Akkor nem ugyanazzal a játékkal játszunk. 😊 Próbállak vígasztalani: szóval mi lett, visszafordíthatatlanul tönkrement a statod a négy meccstõl?

© yossarianHUN: Akkor velem van a gond. A csihi-puhi közepén a legkevésbbé se szokott érdekelni, hogy mivel talált el az ellenfél. Plusz: nem szeretem ha sok infó van a képernyõn.

-Van gameplay a focis módról?-
Kevered az okot az okozattal. Arany detektor azért lett bevezetve, mert brutálisan elharapódzott a goldspam.

Egyébként tényleg szánalmas a helyzet, ez a háromszoros szorzó nem elég ahhoz, hogy becsábítson a hétvégi fõemlõsök mókás világába😊 Fél óra alatt 5 tankomat próbáltam leháromszorozni, egyik se sikerült. Itt az ideje kiszállni.
nem az a baj h egyszer elofordul, hanem egymasutan 4x!!!!
M26 Ace Tanker. A KV-4 ellen nem kicsi szerencsém volt. A Comet ellen pedig nem sok. 😊
Nézegetem ezeket a tankokat, és némelyik képen a löveg csövére valamiféle szigetelés, vagy pólya van szíjazva.

Ez mi célt szolgál?

Figyelj! Ilyen csata mindenkinél elõfordul, neked is, nekem is, többieknek is. <#law>
Ha az XVM-ed nem a winrate-et mutatná, hanem a játékos életkorát vagy nemét vagy lábméretét akkor azon pattognál? <#awink>
Amíg nem volt arany detektor mod addig sokkal kevesebb játékost irritált az aranylövedék.

madarak
<#nevetes1>
tier8as csata, tele tier8asokkal veletlenul, rajtam kivul egy embernek erte el a winarteje az 50%ot eppen, az osszes tobbi alatta volt! tier8ban.. szanalom..
Bár ahogy elnézem, ez az oldalpáncélzattal nem csinálna semmit, ami pedig fájdalmasan vékony.
Ez még tetszene is. Ingame a Conquerort a ramaty páncélzata vágja agyon, ha kicsit felspéciznék, elég jó tank lehetne belõle.
Volt ilyen.

Van egy dokumentum ami ballisztikai teszteket tartalmaz, a szolgálatból kivont Conqueror egyik tesztpéldánya az alany elõtétpáncéllal, és a hollow-charge warhead-ek (ez a HEAT lövedék) ellen tesztelték. Nem olvastam végig mert elég érthetetlen volt számomra. De vannak képek az eredményrõl: úgy átküldte az egészet mint a papírt. Átvitte az elõtétpáncélt és a tornyot is. A dokumentum elején van egy dátum: 1971. Ha a teszt is ekkor készült, akkor nem csoda hogy átvitte a tornyot. Az akkori HEAT lövedékek már nem voltak olyan ócskák mint az '50-'60-as évekbeli Piezo-elektoromos gyújtásúak. (A robbanó fejekrõl is vannak metszetek, asszem talán rakéták.)
Mármint az ilyen 170-180 mm-esek? Nem igazán. Iszonyatosan nagy torony kellett volna és mindenképpen töltõberendezés. Egy ilyen kaliberû lövedék minimum 70 kg + még jó 50 kg a kivetõ töltet, ezt ember már nem mozgatja, maximum csigával, de ahhoz meg elég körülményes lenne.
Ilyen lövegek rombolóerejével kapcsolatban nem sokat lehet mondani, mert nem volt hozzájuk más csak HE, HESH esetleg HEAT. A HESH és a HEAT lövedék is megvalósítható úgy hogy fele ekkora kalibernél is elegendõ átütõ erõt biztosítson.
Egyedül a német 17 cm-esnek van meg az átütése AP-vel az mondjuk elég erõs.

Ekkora löveggel csak az FV4004 Conway jutott el addig, hogy materializálódjon is. Elég nagy kocka tornya lett és ugyan adat a védettségérõl nincs, de úgy gondolom nem lehetett túl jó.

Az amerikaiaknak volt még terve egy 175 mm-es löveggel szerelt harckocsira. Ez volt az H3.
Egy hivatalos vázlat a H3-ról.

Ez egy 175 mm T145 löveggel és automata töltõvel szerelt körülbelül 62 tonna tömegû gép. Ennél is a probléma a torony, pontosabban a torongyûrû volt, legalább 2743,2 mm (108") átmérõjû toronygyûrû kellett volna, ami iszonyatosan nagy. Kevés gép volt ami ehhez közeli toronygyûrûvel rendelkezett. A torony formáját tesztelték és jobbnak bizonyult mint a standard T43 torony.

Harckocsiba a 150+ mm-esek még kivitelezhetõek. Ezekbõl volt jópár terv, elég felemásak.
Igen, ezt olvastam is, hogy a valós statisztikáival semmivel nem lenne erõsebb a jelenlegi FV-nél, sõt. Hivatalos fórumon egyesek valami spaced armorral szerelt Conquerort akartak T10-be tenni.
Zegi Norbi HUN
A valóságban egyébként az ilyen nagy mordályok mennyire lettek volna használhatók?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Nem nagyon van más. Legalábbis én nem tudok róla. De az se igazán lenne megoldás. A lövege ugyan jobb mint a 120 mm L1A1, de az L11-hez már nem volt teljes kaliberû páncéltörõ lövedék, csak APDS, tehát olyan lenne mint az L1A1 premium lõszrrel. De ez ugyanúgy nem a WoT-ba való mint a simacsövû lövegek, ha bekerül akkor ennyi erõvel jöhetnek az amcsi (90 mm T208, 105 mm T210, 120 mm Delta) , ruszki (115 mm U-5TS, 130 mm Taran-2, 140 mm-esek) simacsövûek/huzagolták is. Valószínûbb hogy kap egy butított AP lõszeres 120 mm L11-et vagy a 120 mm L1A1 neki is. A három verzióból egyik se tetszik.
Páncélzat terén az FV215b (120) még jobb is mint a Chieftain. Igazából csak végsebességben lenne elõre lépes és abban hogy nem hátsó tornyos. A Chieftain szerintem egyáltalán nem a WoT-ba való.

Én az FV215b (183)-at raktam volna be tier 10 heavynek (függetlenül attól, hogy minek szánták) max 1450 sebzésû ~260 mm átütésû HESH lõszerrel. Tier 10 TD-nek pedig az FV4004 Conway-t.
Lássuk csak:
win rate is luck
csal a játék
Idióta csapattársak
túl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfelet
Nincs új a nap alatt... <#idiota>
joe662
Szevasz!
Emlékszem T54-el voltál,én meg Tigrissel.Sokan nevetnek 1 jót rajta de a homályosabbjai csak gyalázni tudnak<#idiota>

Én csak azon csodálkozom, hogy ha ennyire készültek, miért nem vittek akkor már egy marmonkanna gázolajat is.

Nagyon kíváncsi lettem volna a tömegbe lövöldözõ, símaszkos, azonosító nélküli szadista rendõrök pofájára, amikor közéjük hajt.

Neked mint szakinak mi a véleményed a lehetséges FV215b (120) utódokról? Csak a Chieftain protkó jön szóba? Sajnálnám.
lol, te vagy KolompárDzsémszbond? Tegnap vagy tegnap elõtt akkor találkoztunk csatában, meg is jegyeztem hogy vicces neved van <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Centurion Mk12 alvázas. Ugyanaz a löveg mint a játékban lévõ FV215b (183)-nál: 183 mm L4. Négy lövedéket befogadó dobtárral szerelték fel és automata töltõberendezéssel. Ez a Stage 1 nem is igazi harcjármû, csak tesztplatform. Az automata töltõt és a testre ható erõket vizsgálták.

Mellesleg a 183 mm L4 löveghez nem volt AP lõszer, csak HESH és HE. Jó lenne ha elvennék az FV215b (183)-tól is, a HESH lõszer sebzését meg visszanerfelni a többi 170-180 mm-es lövegek sebzésére (~1400), mert most a 203 mm-esek szintjén van.
Nálam 1 hete kezdõdött ez, addig stagnált a winrate. Képtelenség azóta 30-35% fölé menni, már a global rating-emen is látszik sajnos 22K csatával. Biztosan történt valami, nálam elképesztõ csaták vannak, ma T5-ben megyek t25-el, csak botokkal játszok, a másik oldalon van 1 szem sárga t25 aki vszeg játékos szintén. Többi 80-10-150 eff, bot. T8-ban pedig 8-8, 10-10 bot csatánként mind2 oldalon, épp amennyit bedob. Aztán miután buktam 3-at, xvm szerint is bukta mind, berak 1 normális csapatba, és az ellennél 10 bot továbbra is, 1-2 lövés max, 15-0, 15-2 gyõzelem. Teljesen játszhatatlan. És ezt nem 10 csata alapján mondom, hanem 2-300. Arról nem beszélve, hogy csapatomban 90%-ban top3, 50%-ban top1-ben vagyok, és mégis 32% winratem van ma is, alig érdekes...
Én 17 csatát mentem, 30 valamennyi wr. Be is fejeztem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nálam is hasonló jó eredmények vannak
Egy huzamban a 4-5. vereség után az érzés:

WoT: Nishizumi77

joe662

<#banplz>

Te meg mirõl beszélsz? <#smile>