World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Micsoda pontos becslések... seems legit

Mnemomic
most futottam bele egy iszonyú nagy marhába. éppen flankeltem t54-el egy 110-et és õ a t34-esében úgy gondolta jóval arrébb, hogy valamiért vissza kellene vonulnom-gondolom õ akart kilõni. A csata hevében nem is nagyon volt idõm figyelni hogy irogat. Erre belém lõ egyet, mert hogy nem csináltam azt amit õ elképzelt. Igazi gyökér volt.

Tier 2-es japán Type 97-es Te-Ke tank:
160 hp, 37mm-es Type 98-as ágyú:

Tûzgyorsaság (lövés/perc) 24
Átlag páncélátütés (mm) 40/59/18
Átlagos Sebzés (Életerõ) 45/45/60

Ha-Go-nak is ilyen ágyúja van.

Tier 3-as 260 hp-s ( 37mm Type 100-as ágyú) Type 98-as Ke-Ni Otsu van még a játékfájlok közt, kérdés mi a francnak van bennt? LTP-hez hasonló gift tank lesz?

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Köszönöm még egyszer annak a 15 embernek, aki szavazott múltkor rám, összejött a második hely a segítségükkel!
kép

Most minden helyen megköszönöm 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

artyknak nem kell csak a TD-knek, sok van belõlük, a játékos állomány 90%-a TD kb
Te megvagy húzatva,nerfet artynak nerfet td-nek,mindenkinek kéne nerf aki veled szembe jön nem?

okosszöszi26
thx
az télleg mûxik

|Származási hely: Degec|

Most nem azért, de az RHM-mel aztán nagyon nehéz 😄 10-es szintûnél nagyobb sebzéseket simán lehet vele hozni. Az is elvan tévedve 1-2 tiert. Kapna 300 HP-t feltolnák 10-be és simán helyt állna.
Zegi Norbi HUN
Ha már megválaszolták, akkor nem írom le😊 Kapsz még egy spéci kitüntetést is, ha legalább egyet megnyersz😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Tobruk történelmi csata. Minek vannak ezek ha még a leggyengébb tankkal se enged be? bukott ez is.

angelus1991ster.blogspot.hu

Egyébként ebbe a focis módba be lehet menni szakaszban is?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mit meg nem teszünk az eltévelyedett lelkek megtérítéséért 😉

Szerintem jól megcsinálták, tetszik a focis mód, jobban mint a Karl.

Lesz egy bika orosz med parancsnokod 😄 Kár hogy csak egyfõs a legénysége.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Köszi. Meg hallottam extra XP jutalomról is. Ezt a T62-sport kapja gondolom.
Konvertáláson kívül van valami plusz elõnye? Esetleg free XP?
Mert gondolom a VB után az egészet kiveszik úgy ahogy van mindenestöl.

Köszi. Meg hallottam extra XP jutalomról is. Ezt a T62-sport kapja gondolom.
Konvertáláson kívül van valami plusz elõnye? Esetleg free XP?
Mert gondolom a VB után az egészet kiveszik úgy ahogy van mindenestöl.

Nekem nem lett több fps, viszont jóval stabilabb lett, a hangok szerintem is jók. Nekem am jobban tetszik ez játékmechanikailag, mint a WT. Ez van. Viszont ennek a repülõse egy hulladék, míg a WT-é jó. Csak repülgetni, hosszútávon nagyon unalmas.
a wotinfo ról szedett xvm mûködik. Próbáld meg.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lehet lõni az ellenfelet és a labdát is. A tankoknak csak a lánca sebzõdik, más nem. Az leesik ütközéstõl is. Egyébként a tankok sérthetetlenek, csak a gól számít.

Master91
Egye-fene, mostanában nagyon jó köröket megyek Jpz-vel, majd linkelek én is 😄D
Csak a te kedvedért, két egymás utáni kör:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Remélem, ezután belátod, milyen nehéz lett a TD-k élete 😊

Sajnos csak este tudom kipróbálni. Ezért pár hülye kérdés:

A meccs közben lõhetik a tankok egymást? És sebzõdnek? Vagy csak a labdát lehet a lövésekkel irányítani?
Csak gólra megy, vagy ugyanúgy az ellenfelek eliminálása is gyõzelem?

Sajnos csak este tudom kipróbálni. Ezért pár hülye kérdés:

A meccs közben lõhetik a tankok egymást? És sebzõdnek? Vagy csak a labdát lehet a lövésekkel irányítani?
Csak gólra megy, vagy ugyanúgy az ellenfelek eliminálása is gyõzelem?

okosszöszi26
az mé van, hogy ha felrakom a kegeslegújabb 0.9.1-hez való xvm-et, akkor nem tudok belépni a játékba?
folyamatosan csak annyit ír, hogy kapcsolódás 😞

|Származási hely: Degec|

Fáj hogy nem tudsz ész nélkül mínuszolgatni, mi? <#banplz>

Zegi Norbi HUN
Ez a focis mod állati jó!!!! 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Valószínûleg nem követted egy ideig a fórum menetét, különben értenéd a történések mozgató rugóit.
Az a beállítás amúgy is értelmetlen, mert egy igazi TROLL kiszûrésére alkalmatlan. Helga asszony, és baráti körére emlékszel-e még? <#vigyor0>

Így jó, ahogy van. De komolyan! :-)

Nekem nagyon tetszik ez az új fajta hangzásvilág. Az, hogy belsõ nézetes módban a belsõ zajok hallatszanak, pl.: a hüvely kivetõdés hangja, a tompított külsõ hangok. Külsõ nézetben meg a brutális ágyú dörejek, robbanások.
Kifejezetten jól sikerült.
Az fps is javult. Megtanultak optimalizálni végre? <#worship>

ja lol csak én nem egy helyben álltam
Nahát, a med többet sebzett, mint a TD! Nerfet a medeknek <#idiota>

Aha TD nerf köszi 8 killes Jagd2es meg 3000 felett sebzõ su-100 tier8ban. Szerencse, hogy a nyomija 2x pattant rólam a végén...Ez a nerf annyit ért nekik, mint halottnak a csók. Véleményem szerint sokkal jobban tönkre kellett volna tenni õket. Anno, mint az artykat.

j0nNyKa
nem, de moziba elvinnélek, komolyan.
f*sz belétek hogy semmise jó <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Roger6
Nem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Várható-e, hogy a közeljövõben újra aktiválva legyen a hozzászólás minõsítõ, szavazó plusz-mínusz gombok?
Mert így értelmét veszti a beálíltásokban található X pontszám alatti felhasználó elrejtése. És talán mindenki kétszer meggondolná, hogy ideírja pl. azt, hogy "két csatát mentem, két vereség lett <#rinya>". Na?
A focis játékmódba lehet belépni vele.
Kaptam egy t62A sport-ot . Ezt mire fel ?
Ha sikerül találni, jöhetne a link majd ide is 😉

Allitolag a td-k loves utani camojat nerfeltek, de en nem vettem eszre, hogy a WT Pz IV-es hamarabb spottolodna. Csak a szokasos random ez is mert volt ma olyan csatam, hogy a felem jovo IS7-et a bokor mogul ugy szedtem ki 1500hp-rol, hogy mikor kilottem csak akkor spottolodtam fel. A masik csataban meg vilagitott mint a rendor biciklije.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Durva dolog történt az elõbb. Ilyet még nem is láttam. Valószínûleg vmelyik mod miatt a csata felénél "beakadt" a tank tornya egy pozícióba (pedig el se lõtték) és utána már a végéig nem tudtam mozgatni. Az a vicc, h még a kamera látószögét sem tudtam állítani. Fél csatában egyfelé nézett a kamera és a torony is😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Van arról infó, hogy mely tankokat nerfelték és melyeket buffolták?
vagy rejtetten hozzányúltak akármelyikhez?
Grat! Nekem is be van nyomva a stream lenémítva, de még nem jött üzenet, hogy nyertem volna. Meg 45 percenként bepróbálkozok a Type-ért, de az tényleg esélytelen.
Ez egyébként túl hosszú kód a próbálgatáshoz. Esetleg, ha lenne belõle 8-10 fix karakter. Azért az a 3000 kredit tényleg jó vicc. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

GabeE3e
A 3.000 kredit azért kicsit erõs😄

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Az imént nyertem egy Gold/Credits/Prem Code-ot az E3 stream-en. 3000 kredit, 300 gold és 3 nap premi (a semminél több). Ha valaki próbálkozni akarna azzal a kód generálásos dologgal a kód felépítése a következõ volt:
XX0XX-X0XXX-0X0X0 (X-betû, 0-szám)
Persze garancia nincs rá és hogy merre volt ez a generáló cucc, már nem emlékszem. GL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tono34
Akkor szépen berakott titeket ... 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem voltunk szakaszban...
Tono34
Látom a játékosokat, ismert hiba a 9.1-ben a szakasz nem megfelelõ megjelenése.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A játékosokat nézd... (Tõled dupla fail, gyere TS-re 😄 )
Vannak jobb meg rosszabb idõszakok, mint mindenhol, de a napi 7-10k arany bevétel meg szokott lenni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!