World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
9.1-rõl volt szó az ftr-en vmelyik nap, mint ismert hibák az orosz szerveren.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mi a hiba a képen?

Elég sikeresek is a CW mapon, ha jól nézem.
Szóval ma 30x-es már van, de 16-nál nagyobb csak összezavar.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Vettem már fel magyart hat tankkal.

"R1SE toborzótiszt. Belépési feltételek: 8 db CW-képes tier10 és 3 db tier8, utolsó 1000 csatára 2500+ WN8. Próbajáték van, statpadderek, másodaccok kíméljenek"

Elég magasra tettétek a lécet... Volt már aki megugrotta...?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

4x sniper zoomot talált már valaki?

Szerintem az effektek mesterlövész módbant kapcsold ki.
toocha
Okés, megvan. Köszi.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
ÖÖÖÖÖ... hol állítom át valami civilizált nyelvre (angol)?
Vagy csak rányomok a "Скачать c Mediafire" gombra?

toocha
Dankesõn, ahogy a francia mondaná!<#worship>

Kimaradt a válasz gomb. Toochának ment.
JeffDunham
Srácok hol tudom kikapcsolni azt hogy ne villogjon lövés közben a torkolattûz? Csak arra emlékszem hogy valami configot kell átírni false-ra.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

toocha
9.1-es server cross van már?

<#szeret><#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én annyiban tudok segíteni, hogy együtt érzek veled. Én is szenvedtem vele, és a nagy ágyú után sem szerettem meg igazán.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Course there are other schools of thought"

Sunsetjoy
Hmm. elõször kipróbáltam a menetet mindenféle mod nélkül, hogy meglássam, tényleg javult-e a helyzet. Erlenberg B2-C2 környékén bezoomolva elérte a 110 fps-t, külsõbõl 70-90 között.

Felraktam jimbo célzót meg xvm-et- 60-70 lett a max., de korábban még mod nélkül sem volt 80 felett soha. Hogy ez a kvázi kevés playernek, vagy a javításoknak köszönhetõ, nem tudni, de jobb a helyzet.
Patch elõtt még olyan is volt, hogy a HD tankokra átlépéskor a garázsban nem fél másodperc, hanem 1-1,5 másodpercig töltötte be a tankot.

De a modok tekintetében érdekes a visszafogó tényezõ.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Ja külsõ nézetben picit hangosabb

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nálad is baromi halk?
patchaou
Öööö minimapon meg nincs kör 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez ütõs klán. A legerõsebb játékosnak van 1300 wn8-a. A leírás alapján ráadásul még al-klánt is akarnak nyitni. Oda mi lesz a felvételi követelmény? 1 db tier 5 tank és legalább 40% WR?
patchaou
A motorhangot nem lehet valahogy feljebb húzni?

popey8
Meg volt az elsõ csatám Kharkov mapon. Nekem eddig bejön, bár a map csak egy részét tudtam bejárni. Talán még CW-n is betehetnék néhány területre (1-2 másikkal együtt), úgy sem volt mapok terén jó ideje vérfrissítés.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Egy olyan mod-hoz tudna valaki linket adni,ami a garázsban csatákra lebontva mutatja a wn8-at, mármint,hogy az adott csatában milyen volt a teljesítmény,meg WR.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Agyhalottak terveznek agyhalottaknak😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na látom Arctic Region az átalakítással nyert egy remek helyet a bázis mellett, ahová a retardált állat paradicsom top heavyk felmászhatnak végigkempelni a meccset. Megtanulhatná már a WG, hogy számoljon a játékosok szellemi színvonalával a pályatervezéskor.
Kérdezd meg marchizort. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Savaran

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

patchaou
Köszi. Most már elmentem valahova 😊

De még azt is ugy mintha iskolások csinálnák.

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Na senki nem ad egy linket vagy egy torrent file-t a teljes klienshez?

LoL 4 perc alatt lejott

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Mit vársz olyanoktól akik a bevételük 90%-t marektingre szórják, 9%-ot lenyúlnak a részvényesek jutalék gyanánt, majd 1%-ot visszacsepegtetnek fejlesztésekre is... Üzemeltetés az meg minek. Amíg be tudnak login-olni legalább 150k-n és az elfogadható 800-as pinget is tudják bizonyítani addig ez a része nem fontos a játéknak....

De ez tökjó poén. Még több ilyen klánt.

Nem is céljuk. Ezt már régóta hangoztatom. Nem érdekük, hogy a játék és egyéb részei ( weboldalak stb. ) normálisan mûködjenek.

Szerintem röhögnek az egészen. bizonyos játékelemei nemjobbak mint a
!tizenkét! évvel ezelõtti Battlefield 1942. Igaz az másfajta játék. Grafikai szinten hasonló mint egy ENB-zett Battlefiel 1942.
Ammennyi pénz ezekhez beömlik, azért a legoptimalizáltabb játékot kéne kapnunk. A többmagos proci ügye még mindig közröhej.

Már megyek is jelentkezni!<#hehe><#eljen>
Jeeeeee! Bejött a weboldal! <#eljen> 27 perc után! Már töltöm is!
Master91
nem is jön be már vagy 1 órája nem kell sírni
Master91
szintén zenész...
patchaou
F5, ctrl+F5 is teljesen hidegen hagyja... egyik böngészõvel sem jön be az oöldal. Minden más egy pillanat alatt. Tényleg biztos nálam van a hiba.

JeffDunham
Nem gondoltam hogy van a sok idióta klánnál lejjebb is...

"Kedves WOT játékosok !
A CSCSV ( Csüngõ Csöcsû Vaddisznó - HUN WAR CLU😎 embereket toboroz (lehet hogy pont téged) ! A nevünk ne tévesszen meg , minden helyzethez a megfelelõ módon alkalmazkodunk !😊
Az elvárásaink egyszerûek, nem kell atomfizikusnak lenni :
-Minimum tank szint 6-os
-Kötelezõ gyakorlóban / tankszázadban egy héten minimum egyszer megjelenni

A ts-ünk állandó de mivel friss még a használatát állandósítani kell
Ha szeretnél egy jó társasághoz tartozni keress fel minket akár itt Facebookon vagy WOT-on !

Ha nem gyõzött meg a bemutatkozás vagy akár a nevünk miatt a klán ,érdemes belekukkantani a fotógalériánkba a hivatalos weboldalunkon aminek itt a linkje :
cscsv-hun-wotclan.webnode.hu/
A WOT-on a klánközösségrõl , bõvebb leírás: http://worldoftanks.eu/community/clans/500027270-CSCSV/ "

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Frissíts rá az oldalra F5-el és mûködni fog. Nekem is így dobja be ha könyvjelzõbõl akarok rámenni. Nem mindig velük van a gond... 😉

Az zsír! Én még ott járok hogy nem jött be a weboldal sem hogy le tudnám húzni a telepítõt!<#zavart1> Minden verziónál totál uninstall és friss verzió felrak!
patchaou
Hali! Megtörtént a frissítés de meg sem moccan a játék, feladatkezelõben is csak egy pillanatra villan fel, worldoftanks.eu pedig nem jön be valamiért... tudna valaki egy linket vagy egy torrentet a teljes klienshez?

Axon
Én a melóhelyen húztam le a patch-et és 15 perc alatt lejött. A weboldalukon levõ linket használtam és nem a játék frissítõjét. Pendriveon viszem is haza 😊

igen ez így van! Pont ezért köpködöm õket hogy 2014-ben a legnagyobb bevételû virágzó online játék fejlesztõi ahol több millió dolláros napi forgalmat bonyolítanak le nem tudnak összerakni egy normális letöltõ szervert??? Ez most egy nagy vicc amúgy?<#nevetes1> ...ja és a weboldal sem töltõdik be már vagy egy 20 perce! <#buck><#hehe><#idiota><#nyes><#nevetes1>