World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, de a közösség (többség) érdekében lett kivéve? vagy a házigazdamoderátor önkényesen állítja be saját szájíze szerint a topikot?
Axon
Ezzel az új T62-vel kb. mennyi idõ után enged be egy csatába?
Már 6 perce várok, hogy elinduljon végre egy csata, de még semmi.

patchaou
Akkor félreértettem, biztos sok volt a sör a meleg miatt 😊 Nekem most az rémlik, hogy az egyik páciens azt fájlalta, hogy egy másik topkban az a szavahihetõség egyik mércéje, hogy milyen a +/- arány. Ez amúgy annak a topiknak a lakóit is minõsíti valamelyest, mivel bárhol máshol is bekaphatja az ember a mínuszokat... szóval ez alapján megítélni valakit finoman szólva is butaság...
Én pont az vagyok aki nehezen tartja vissza a véleményét, (fõleg ha artykokról van szó😊 )
De hogy lezárjam, mert már Én is unom és nagyon off, a síró pityogóktól elnést kérek amiért belerúgtam pici lelkülkbe<#szomoru1> de a többitõl nem 😛

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

OFF, hoppá, egy nem várt folytatás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem rád gondoltam. X lemínuszolja Y teljesen ártatlan hsz-ét. Y ezért felszólal, hogy aki sunyiban keménykedik, az vállalja az arcát. Erre te meg jól lemínuszolod Y-t, mert minek sír. Nem a mínuszokról meg a pontszámokról van szó, hanem a mögöttük álló, gusztustalan mentalitásról, és nem is a zöld-piros csík miatt szokás "sírni", hanem emiatt. Nem hiszem, hogy olyan nehéz megérteni.
Aha, szóval te voltál az...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Sõt akkor itt és most felvállalom hogy Én voltam itt a fõ mínuszolgató. Na most jobb? jöhetnek a mínuszok XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Bárkinek megmondom szívesen kapott e mínuszt, bár nem biztos hogy mindegyikre emlékszem. Ha pedig valakinek tényleg annyira fáj, hogy "névtelenül, a sötétbõl lefikáztam" , akkor akár a szemébe is mondom, hogy "nyomtam egy mínuszt az #xyakárhanyadik hsz-edere..." XD

patchaou
Ahogy mondod 😊 Viszont szerintem az a kicsinyes ha valakinek ekkora világfájdalmat okoz... Én pont leszarom ki mennyi mínuszkát tol rám 😊

Szerintem pedig az sokkal szánalmasabb dolog, amikor valaki névtelenül, a sötétbõl fikázza le mások megszólalásait, mint az, amikor valaki ez ellen szót emel.
Elég kicsinyes dolog szerintem. Állításod szerint leszarod a mínuszokat/pluszokat, nem foglalkozol vele, de a nagy fensõbbségesség közben azért jól lemínuszolod azokat, akiket érdekel.
patchaou
Parancsolj!
Ezen kívül semmiben nem bízz meg.

patchaou
Lehet hogy igazad van, bár az általam kiosztott mínuszok 90%-a azokra a hsz-ekre ment amik a mínuszok miatt sírtak, csak hogy érezzék a törõdést 😊 Valahogy nehezen tolerálom azt ha valakinek az a legfontosabb mások mit gondolnak ról (vagy a megnyilvánulásairól) és ha nem tetszik a vélemény amit kap (legyen az akár egy egyszerû mínusz) akkor nekiáll sírni... Az ilyen. Egy szó mint száz, ne nekem köszönd hogy kivették ezt a funkciót, hanem azoknak akik a +/- arányuk miatt sírnak, egy ilyen rinya hsz mindenképpen megérdemel egy mínuszt, mint ahogy ez a pár sor amit most bepötyögtem, mivel nem ide való 😛

NagyiBMX
Tudtok valami megbízható oldalt, ahol lehetne venni aranyat viszonylag olcsón? Megköszönném! <#email>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ToCsEk
nekem ez ugrott be 😄
mennyit toltuk pubon rip 1.6 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Így van....
Mnemomic
buzi az összes artista

Pont miattad meg a hozzád hasonlók miatt kellett kivenni... <#action>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Nem gáz, rendszerint van azért ennél jobb dolgom is )

Roger6
Nem tudod visszamenõleg, csak 1 napig asszem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Eszemben sincs mindenkit lemíuszozni. Sõt az sem kapott tõlem mínuszt minden hozzászólására akit egyébként irl szívesen pofán basznék.. de így most nem lehet pluszt sem adni a hasznos hozzászólásokra. Lehet hogy ha nagyon nem lesz jobb dolgom a síroknak visszamenõleg lemínuszozom az összes hsz-ét XD

Látod-látod milyen jó, hogy ki lett véve...

Inkább kérjük meg Jonnykát, hogy írjon rá egy scriptet: amint valaki rányom a saját nevére, hogy ellenõrizze a +/- arányt, toljon rá automatikusan -10 pontot. Szerintem azonnal leszoknának a nézegetésérõl... <#idiota>
Szerintem a legjobb T8 heavy (bár sok ágat nem próbáltam még); de csakúgy, mint minden tanknál, a sofõrön múlik, hogy mit hoz ki belõle.
Count Adyn
Írj scriptet ami leminuszol mindent😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

patchaou
Ülj, le egyes... EZ MIATT most menne a mínusz, de nincs kedvem f5-el vadászni a kis karikát 😊

Úgyse fogja lemodellezni ez a játék a valóságot. Inkább legyen a játéknak egy örök poén része. nem ilyen párnapig párhétig tartó rövid "móka".

angelus1991ster.blogspot.hu

.....emiatt....

DarkHorSe
iszharom jo tank?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ezért voltak a tesztelések. ott nem derült ki? Karl mód, foci mód ezek jó dolgok. Ezek miatt belép még az is aki "eldobta" ezt a játékot.

patchaou
Sõt vannak olyan balfaszok akik három percenként nézik mennyi mínuszuk van. Az ilyeneknek instant nyomtam a mínuszt amikor megláttam hogy ez miatt sírnak <#zavart1> ...

Bukás az egész. Az azelõttieknél Stug III-assal be se engedett, pedig csak ezért vettem, tigrissel meg se próbáltam már.

Fasznak kell ez a semmitérõ történelmi csata mód. Összecsapás/ Confrontation mód pont ezt hivatott megcsinálni.

Csak bizonyos tankoknál lett volna beprogramozva. Ott legalább kiegyenlített volt az MM is. Rájöttek , hogy hoppá jó random mód ez. Azt nem lehet, nem hagyhatják hogy valami újítás jó legyen.

csapat csata is egy nagy kramanc, abba is csak az eventek miat lép be az ember néhanéha.

Solten
Gondoltam hogy fail lesz a tortenelmi csata, csak azt nem hogy ennyire.

Saor Alba

Solten
How terrible...

Saor Alba

Rinyáimért jogosan kivótam csezve egy hónapra, megsem fordult hogy a fejemben hogy még egy sg-s accot csináljak.

Roger6
Talált! <#action>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Úgy képzellek el, mint aki kocsonyával zselézi a haját, kocsidban kolbászos illatosító van és háromszor tankol a távolsági busz míg Pestre érsz. 😞
Ez jutott eszembe a focis wot miatt:

De busszal lehet hogy jobb: <#circling>

Én már elmagyaráztam neki pm-ben, nem értette...
Sajnos igen. TROLL-ként vannak regisztrálva az emlõsök határozójában.

Van hegyi troll, barlangi troll, SG troll, facebook troll, és még sok sok alfaja ismert. <#vigyor0>

Roger6
Vannak bizony, és több alreggel csak ezért logolnak be. Engem is szerettek nagyon az ilyenek.

Vannak ilyen balfaszok akik nap mint nap ezt csinálják?

Nos, hogy képben legyél.: Helga asszony egy igen kedves trollunknak egyik account neve a sok százból, amit hirtelen felindulásból regisztrált. És ezekkel az accountokkal ocsmánykodott mindenkivel aki itt megszólalt.

A +/- kivétele meg azért történt, mert valaki, vagy valakik tréfás userek szakmányban mínuszolgattak minden hozzászólást a tartalomtól függetlenül.
Így legyen az a legjobb szándékú, vagy semleges hozzászólás, az írójának a negatív értékelése egyel nõtt a beírást követõen.
Na az tényleg értelmetlenné tette ennek a funkciónak a létét.

Igen, már gondolkodtam is rajta hogy felvágom az ereimet emiatt...

Roger6
A "nem" szó melyik része értelmetlen számodra úgy mégis?

505thZajcev[PT]
Ez a focis allati jo, siman esport kategoriat teremthetne 😄

Mediummal pedig a játékosok 0.00001%-a tolja mert ahhoz akkora, de akkora skill kell, hogy azt már szavakkal sem lehet leírni.

#314060 - © suba53: Te vagy az elsõ értelmes válaszadó, a többiek csak érv nélkül idehánytak egy NEM-et. 😊 Plusz a "fasz belétek" is sokat elárul a ... ezt nincs értelme folytatnom. A TROLL kiszûrésére nem a moderátorok vannak? Nem tudom ki az a Helga. Hát jó, többség dönt.

#314062 - © FosTalicskaa: Nem szoktam, csak azt aki valóban megérdemli. De meg is fordíthatnánk: zavar, hogy mínuszban vagy? 😊

okosszöszi26
ezt a nagy balanszolósdit sem értem
ha mindent ki kell balanszolni, akkor legyen úgy, mint a DTM-ben
mindenki azonos tudású tankot kap, és akkor tényleg csak a képességeid döntik el, hogy szerepelsz a csatákban
igenis legyenek OP tankok, TD-k a játékban!
az azok elleni harcot is meg kell tanulni és kész
ha nem tudsz ellene mit tenni, kerüld el, vagy kerüld meg

ha pedig nem tetszik, hogy tehtetlen vagy ellne, akkor szerezz te is magadnak egyet, és akkor te lehetsz vele az OP király

ha tudsz <#hehe>

|Származási hely: Degec|

Sõt, 99% nem?
Az gondolom nem tûnt fel, hogy többnyire ugyan annyi van belõlük, mint heavy tankból. De akkor a heavyk meg biztos a másik 90% <#banplz>