World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RHM-Borsig tróger is megvan 1/50-es wotos papírmakett sémában.

angelus1991ster.blogspot.hu

Fasza lett! én technokolt ajánlom. tévhit ha szipuzol akkor beszívsz.
1/50 jó wot tankok modellezésére, de az 1/25 az haladó.

angelus1991ster.blogspot.hu

Artman
WOT oldalról lehet õket letölteni 😊 Van vagy 30, köztük jópár dioráma is 😊

GabeE3e
<#eljen> jól néznek ki

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Artman
Camo? akkor azt ajánlod, váltsam át?

Artman
Makettezésben nem vagyok kezdõ, de a papírmakett még nekem új 😊 De tök jó 😊))
Ez az elsõ, ez még elég tré lett, szokni kell h a papír nem mûanyag 😄

Ez már picit jobban sikerült 😊

Ez már elég tûrhetõ 😊))

Most egy Su-26-ot kezdtem el, jövõ héten tán kész lesz 😊
Amúgy 1:50-es méretûek (bocs a képek minõségéért, mobillal készültek).

Hát öööööö.... Hogy is mondjam.... A linkelt képen szereplõ sebzésnek az átlagnak kellene lennie ezzel a TD-vel, nem egy jó körnek. A legénységi skillnek a Borsig papír mivolta és rejtõzködési képessége miatt a camot adnám, fõleg, hogy az a képesség már a kezdetektõl mûködik, a BIA-val ellentétben. Ez a TD hátulról való snipe-olásra való, tehát a BIA-t nem fogod tudni teljesen kihasználni. Szerintem nézz meg visszajátszásokat, hogy miként kellene használnod.
Artman
Alakul a Borsig 😊 Még nem fullos, de egyre jobb 😊

pointer4
Én is!
Elõször a WT miatt, most meg a diablo 😄
Majd visszatérek ha meguntam a többit 😄
nem csak te érzed ezt..

Idióta csapattársak

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Elfelejtettem játszani!
A frag sem volt sok, 1,57-es az avg. kill. Az Obj. 140-nel és a Leoval is talán 1,4-1,5k dam után lõttek ki (mindkettõ bukó csata), az AMX artyval 126-ot sebeztem, IS-3-mal talán 1,7k lehetett az átlag. A többi kör sem volt kiemelkedõ, talán egy 6k sebzéses T54E1 bukó csata kivételével. Ezért nem értem, hogy miért ilyen magas az értékelés a hulladék teljesítmény ellenére.
ezek közül a ruszki T-54nek van viszonylag magasan a követelmény, ha sokat frageltél akkor az erõteljesen befolyásolja a napi értéket.

az sg fórum annyira 2014

popey8
Igen én se. Kipróbáltam, de nem jó. A teff (ez elvileg más eff mint amit mi ismerünk) talán úgy ahogy jó lesz, ha már nincs wn. Megnéztem a linket és ez a teff a dmg-et és a fraget veszi figyelembe, mást nem, ha jól értettem. Ez is több mint a semmi😊 A szintek meg kb megfelelnek a WN6/7 szintjeinek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sunsetjoy
Azt írják, hogy M4A2(76)W HVSS és a Tiger 131 (a bovingtoni) lesz a Fury filmben.
Ha jól olvasom, az E8, wet ammo rack kombó😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tankonkenti WN8-at (de meg 6-ot/7-et) sem talaltam egyelore. Bar erdemes lenne kiprobalni egy {{twn}}-t, hatha.
Ha effi megfelel (en nem szeretem), elvileg ennek mukodnie kellene:
{{teff}}, {{e}} - player per-vehicle efficiency.
Néhány századot toltam az IS-3-mal, egy-két csatát T54E1-gyel és T-54-gyel, egy-egy kör G.W.Panther és AMX 13 F3 (stronk 126 sebzés), egy kör Obj. 140, talán egy kör Leo, egy kör Löwe, a többi T34.
popey8
Köszi. Úgy néz ki a tdb mûködik. WN akárhány ebben sincs, de talán ez a tdv sem lesz rossz. Bár ez csak a dmg-re vonatkozik, a WN értékek, pedig mindent figyelembe vesznek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Milyen tankkal mentél??

az sg fórum annyira 2014

XVM leggyakoribb makrok listaja
Ezeket probald ki ha nincs kedved a linkhez:
{{tdb}}, {{tdb:4}} - average damage for current tank - damage/battles
{{tdv}} - average damage efficiency for tank - damage/(battles*maxHP)
{{tfb}} - average frags per battle for current tank
Szinezes:
{{c:tdb}}, {{c:tdv}}, {{c:tfb}}, {{c:tsb}} - dynamic colors for this macros
popey8
Persze, de ez szerintem sajnos nem fog összejönni. Se az adott tankkal elért átlag sebzésre, se a WN8-ra nem találtam makrót. Van egy csomó haszontalan, amit szerintem senki ember fia nem használ, de ezek (kb. a legfontosabbak) nincsenek benne. Egyelõre beállítottam a színezett csata számot és WR-t adott tankkal, de ezekbõl az adatokból szinte nem is lehet jó következtetést levonni. Pont az a kettõ kéne - ami nincs meg - h lehessen látni mit tud az adott tankkal az illetõ.

mijki
Ha sikerül valahogy megcsinálni az xvm configodat elküldöd akár csak PM-ben? 😊 Elõre is köszi. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

popey8
XVM-ben van olyan makró, ami a player adott tankkal való átlagsebzését mutatja?

Éppen az editorral kínlódok. Be akarom állítani, hogy ha megnyomom az altot, akkor kiírja a játékos adott tankkal lévõ csataszámát és átlagsebzését. Csataszám már megvan, de átlagsebzést nem találok, bár van pár olyan makró, ami nem igazán értem, h mire van. Ha nincs átlagsebzés (ez jobb lenne), akkor jó lesz az adott tankkal elért WN8 is. Azonban ilyet sem nagyon találtam, de itt mintha azt olvastam volna, h vkinek ezt írja ki az xvm.

JeffDunham
Szerintem is r.hadjon meg Márksokszám ilyen statisztikával. Igaza van a hülyének! Feljelentem én is a g.cibe! <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mondjuk hevit nem tudom minek tart a garázsban, mert fogalma nincs arról, melyiket hogyan kell életben tartani, ha lõnek is rá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mccrit
Valaminek nõtt az elvárt sebzés, valaminek csökkent. Ha jól értelmeztem, akkor félévente frissülnek az értékek.

Tényleg, figyelmetlen vagyok. 😊

Változott a WN8 számítása? 2.436-os recent értékelést kaptam az tegnapelõtti csatáimra, pedig érzésre szarul ment, inkább lovaskocsit kellett volna vezetnem, nem tankot; mégis unikum szintnek sorolta... Ezmiez?
mccrit
23.-án variáltak az expected dmg-el. Itt van a legfrissebb, a változásokkal (delta)

@Bee: amúgy ott az idõpont a képen 😄
@Mester: az az oldal arra jó, hogy megnézheted hogy mennyi dmg kell a lilasághoz.

az sg fórum annyira 2014

Master91
aha, asszem rájöttem, csak képekben tudom nézni a tankokat
Master91
nem vágom miért, ez most mi? 😄

valami mod ami csata végén mutatja hogy elértem e a jó szintet dmg-be?

vagy wat?

mert tetszik
az Oldskools Promod modpackban van.

@Bee:
nem tudom mikori a kép reggel (11 óra környékén) kaptam. valszeg éjjeli.

az sg fórum annyira 2014

Tono34
Vége a nyaralásnak 😞 Volt valami lényeges az elmúlt pár napban?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez melyik napi statisztika mod?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Válasszunk csak a fenti listából valami ideillõt:
búza aki újrakezdi
goldnúb
<#idiota>
Amúgy késõi (vagy korai) idõpontban készült a screenshot, vagy a vb miatt vagytok ilyen kevesen online?
márk védelmében (hekkelt akkunt, feljelentelek a wgné'):

az sg fórum annyira 2014

IOS-re megjött a WoT Blitz. Még szokni kell, de a T1 Cunci már fullos 😊

Ez az, köszönöm szépen!

Sziasztok!

Megtudnátok mondani, hogy mi annak az oldalnak a címe, ahol meg tudom nézni melyik tankkal mennyit kell sebezni?
Elõre is köszi

Mázlista....ha nem rongyolok bele a jpe100-ba a végén akkor lehet nekem is összejött volna az ász. De azért egy 9-es géppel ez sem rossz. Mondjuk az E4-ig még lesz lehetõségem gyakorolni mert vagy 50k xp még kell hozzá.

wot nick: PsychoTrooper

Roger6
Amúgy a lehetõségek között miért nincs az, hogy "engem mindig átlõnek, én meg a seggérõl is pattanok"? <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mccrit
A Marks of Excellence rendszerét el tudná valaki magyarázni? Mi számít bele? Statikus, vagy dinamikus? ( A legjobb kört nézi, vagy csak az eddigi legjobbat?) Csökkenni még nem igazán láttam.

Megnéztem. Olyan jó volt, hogy kedvet kaptam tõle az assault visszakapcsolásához, ami elég nagy szó 😄

TOMSILENT
Ha még lehetséges...egyszer legyek moderátor a WoT-ban...csak egyszer...<#banplz>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Jo volt az 120 meternek is, de ha erdekel megnezem a replayt. Raadasul a bokorban allt nem mogotte.
Mentem meg 2 csatat aztan kileptem mert ilyen faszaul adta a nullas loveseket.
Ez 302 damage/hit az 560 helyett es csak 1 killem volt. Igy kurva nehez nyerni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Az semmi. Nemrég egy IS-3 bokor mögött csak lövés után spotolódott fel egy T-54-nek kb. 200 méterrõl.

buzi az összes artista (typeból megint 1k felett szedett ki a nyomorult)

Jajj igen kifelejtettema spotrendszert, mert a következö sarkon kijövõ Batmobilt nem látom meg csak mikor visszamegy, de én bokor mögül látszódok...
popey8
Idióta csapattársak
túl nagy RNG
csal a játék
spotrendszer szar
Jeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob) 😉

Idióta csapattársak
túl nagy RNG