418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Ha nekem van egy olyan haverom aki 60 napja nem tolt csatát, de online volt az is jó? Mert van kettő is ilyen.

Mire beírtam a kérdést megkaptam a választ is... "Recruits are players who have accepted invitations from Recruiters. These may consist of the new potential players who currently have no Wargaming.net accounts, or those who have been inactive in the game and haven’t logged in for at least 60 days prior to 29 November 2014 23:59 UTC."
  • Solten
    5 invet kuldhetsz max. Ha a meghivottjaid/meghivottad eleri(k) a (tehat lehet akar egy ember is):

- 100.000 XP-t: 1 millio kreditet kapsz
    - 300.000 XP: tolto az ajcsi tankhoz
    - 500.000 XP: sofor
    - 700.000 XP: lovesz
    - 1.000.000 XP: parancsnok+ ajcsi tank

Ha a meghivott megveszi az elso T10 tankjat, mielott elerne az 1 misi XP-t, megkapod az ajcsi tankot szemelyzet nelkul. Ha eleri az 1 misi XP-t is, kapsz melle egy parancsnokot.

Szakaszozas nem feltetel a a tankhoz, kulonfele XP bonuszokat ad. Ennyi a lenyeg.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.01. 21:06:28
  • Maala
    Redditen érdemes keresni EU invite kódokat, kevés idő alatt én is találtam egyet. (7nap, valentine ll, 1000 gold) Első és 3. tuti nem jó már.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.01. 21:02:36
  • lexlutor
    egyet fogsz kapni csak gyorsabban osszegyulik az 1m xp.
  • Pales27
    akkor nem játszok 60 napig és vkivel meghívatom magam, akkor működik?
  • Armisael
    Akkor melyik T10-s érdemes kihúzni :D melyikhez kell T1-től a legkevesebb EXP ?
  • xotyi
    Na most ez is érdekes, a bővebben rész alatt "A Recruiter can have no more than 50 Recruits in total." Persze badarság is kérdezni, de mi van ha mind az 50 meghívottad eléri az egy misi XP-t? Kapsz 50 prém tankot? Vagy erre mi a megoldás, mert csak egy gyakorlati példát írtak le.:)
  • R3nton
    Platoon szerintem csak a bónusz xp-khez kell, magához tankhoz nem!
  • Maala
    A legalján van a csak new playerekre érvényes rész.
  • lexlutor
    igen, irjak is.
  • xotyi
    Ha jól értettem a dolgot, nem kell semmiféle tizes tankot elérni, csak szimplán 1millió xp-t gyűjtsön össze a meghívott játékos aki lehet új acc, vagy inaktív azaz legalább 60 napja nem lépett be, játszatok platoonban az illetővel, legyetek a top 10-ben base xp alapján (akkor egyedi szorzókat kaptok) és ahogy a meghívott acc halad az XP-gyűjtésben úgy kaptok legénységet a T95E2-höz, ha elérte az 1 misit, akkor mindketten megkapjátok az ajándék tankot. (másod acc-ról nem látok semmit, de gondolom a platoon-ozással zárják ki ezt a lehetőséget ) Ha valamit rosszul fordítottam kéretik kijavítani,büdös életben nem tanultam angolt:D
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.01. 20:38:28
  • Maala
    Plusz olcsó a lőszer is beléjük, úgyhogy még prém sem kell.
  • R3nton
    Med tank ez, már korábban volt FTR-en, egész jónak tűnik. Az ágyú a gyenge pontja, de a páncél szemből nagyon jónak tűnik, és hullownban nagyon jó lesz, pershing szerű lesz és lehet valamivel jobb is annál (DPM-től függ).

Nekem megér ennyit :D Veszek egy vagy 2 hónap premet és kihúzom rajta a britt 10es medet, amit lehet később prémesítenek. Ráadásul cromwelltől felfelé mind király tankokkal kell játszani. Lehet már el is kéne kezdeni 5x sokat dobna rajta meg az akicók karácsonykor.
  • DasIsFuck
    reward tank lesz nem?
    Ergó prémium kredit bónuszt nem kap csak a legénységit.
  • zozoalma
    Hát a specifikációk alapján ez nem nehéz tank , akkorát lő mint egy med ,még az átütése is nagyobb egy T7es tanknak .
    Új accountnál gondolj arra is hogy a pénzt is ki kell farmolni a tankokra nem csak az xpt !
    Szerintem egy 8 as premium tank nem ér ennyi szenvedést .
  • R3nton
    Engem csak a tank érdekel, a legénység nem, van M26-om, T69-em és M48-om is mind patent legénységgel
  • DasIsFuck
    Ha nem követelmény az, hogy platoonba érd el az 1mil xp-t akkor működnie kell.

• Maala
    Igen, és amikor az új accon eléred az 1m xp-t emellé platoonban az eredetivel, megkapod mellé a commandert is. (Úgy látom, az előzőben a sok átírástól ez teljesen más értelemmel jött át. :D)

Invite code pls. :D
  • R3nton
    Működik szerintetek az, hogy meghívom magamat egy új accountra, kihúzok egy 10est és megkapom az eredeti accon a tankot?
  • JeffDunham
    Maala akkor úgy fogalmazom: nem dióhéjban érdekelne hanem teljes egészében.
  • Maala
    Amikor az általad meghívott ÚJ account megveszi az első T10-ét, akkor kaptok mindketten egy T95E2-t. Amennyiben ez az első 1m xp előtt történik meg, akkor csak parancsnokot kapsz belé, más legénységi tagokat nem.

Dióhéjban ennyi a lényege.
  • DasIsFuck
    Tehát akkor 6 és azokon túli tier, nem?

Szinte az összes missziónál így van, hogy minimum 6-os tier kell.

Tetű dolog lenne ha minimum 7-es tank kellene.
    Meg amúgyis milyen idióta hivatkozna rá úgy hogy 6+?
  • JeffDunham
    http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/refer-friend-program-live-eu/

Van aki lefordítaná az apróbetűs részt is magyarra? Gondolok itt a másod acc. opcióra, amivel biztos sokan fognak élni.
  • Nazarov77
    Individual missionök ilyen szempontból jók lesznek, adnak majd célt a solo játékosoknak is ami nem függ klántól, a tier 9,10esért meg kell majd küzdeni az biztos.
  • lexlutor
    legutolso hirek szerint 6+
  • DasIsFuck
    A t34-85M-hez minimum t6-os tank fog majd kelleni?
  • lexlutor
    ahh.. tenyleg. ez az xp pool kavart meg.
    akkor angol med vonal.
  • Maala
    Egyedül csak a T10-es opció járható.

De nézzük a jó oldalát, végre van értelme az invite code-oknak.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.01. 19:30:44
  • lexlutor
    hmm.. veguls 3 accounton kett tier8ig kihuzni vagy inkabb egy accounton 3 tier8. az annyira nem veszes.
    majd talana t34-85 akcio utan, es latom h mennek az im-ek.
    bar nem igazan mozgat ez gift a tank.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.01. 19:31:02
  • Maala
    Kihívásnak megfelel. :)
  • lexlutor
    kb egy honap ha nekifekszel, de nem tudom megeri-e az a tank.
  • patchaou
    Erről a meghívós akcióról van valami magyar nyelvű leírás valahol?
  • Maala
    Szerintem az a nehezebb, mert egyrészt Platoon kell hozzá, másrészt Top10xp kell hozzá, harmadrészt mindkettőtöknek, és ha még ez sem lenne elég, akkor win is kell. :D

Ezzel szemben szólóban kényelmesen kihúzni egy T10 tankot prém nélkül... Laza séta.
  • lexlutor
    max 5 lehet.
  • Eagle16
    Üdv.! Na igen...jó pár hónap :) Kicsit szüneteltetem most, repülőzök ezerrel :) A tankos részt is nyomom hébe-hóba, de nem jutottam még messzire.

A WoT-ot sem felejtettem el örökre, meg van az acc-om is, arany is van rajta...valamikor majd újra felrakom. Nem azért töröltem, mert nem tetszett, csak ha jól emlékszem akkor új windowst raktam fel és utána nem raktam fel újra a játékot :D Ilyen egyszerűen. Meg azért hosszú ideig is játszottam...kicsit beleuntam, nem volt már cél, amit el szerettem volna érni.
  • lexlutor
    ossze fogsz kapalni egy masik acc-al 1millio xp-t a t95e2ert?
  • ToCsEk
    elmúlt pár nap termése
  • Tono34
    5 ember kell v elég 1 is?
  • Nazarov77
    Hali! Ezer éve nem láttalak :D
    Amúgy Januárban volt az utolsó csatád, lassan 1 éve nem voltál fent.
  • Ok5
    na emberek most mondom azt hogy igazán szomorú ez a december elsejém. amióta láttam hogy van, mindig is szerettem volna egy BT-SV-t. komolyan. azt hittem már sosem lehet és erre itt van. meglenne a lehetőség de ennyiért?? megértem hogy lényegében bónuszként van csak jelen de olyan rossz ez a tehetetlen helyzet és el fog úszni. kifizettem volna érte ha magában van is, 5, lehet még 10 ezret is. de 30, az már tényleg sok pénz. túl sok. sajnálom hogy ezen kell elúsznia egy ilyen lehetőségnek inkább meg sem láttam volna mert csak itt kesergek miatta