World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor ezek szerint a goldhekk még mindig mûködik 😄

az sg fórum annyira 2014

WTF?!

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

[url=]Ez is fasza kis csapat volt

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

[url=]Ez is fasza kis csapat volt 😊

popey8
Õszintén: én már meg sem lepõdöm ezen, amilyen full agyhalottakat kapok a napokban T8-T10-ben. Azért persze grat nektek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ma elég szarul megy a játék, szopat a random kegyetlenül, meg én is elég fáradt vagyok. Azért csak besikerült egy ilyen. Type 61 Ace Tanker újratöltve (14.518 WN8)😊

Na vajon ki akadályozott meg abban, h az utolsó arty férget is én lõjem ki és meg legyen a top gunom? A mi buzeráns artynk, h rohadna meg. A vége körül meg ketten vettek körbe és próbáltak levadászni (egyik egy T54E1), de szerencsére túl jártam az eszén mindkettõnek. A csapatból kb. 5-en nézték végig az erdõ sarkáról, h megpróbálnak szétszedni és egyik sem jött volna segíteni. Azután indultak meg, h kicsináltam õket.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

505thZajcev[PT]
Ezt meg kell mutatnom, mert ilyen ritkan van:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

T9 csataban, egyeduli T7-kent top dmg-ek vagyunk...

Count Adyn
Nincs jobb dolgom😄 Egész nap felpolcolva kell tartanom a lábam így lábujjmûtét után, akkor meg már gép elõtt teszem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham
83 csata egy nap. És még engem kockáznak le b+ ...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Count Adyn
Miután beírtam sokkal jobban ment😄
Felhoztam majdnem 50ig a mai WR-t 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Mi a jelzés arra, h adott napon nem kell túl sok csatát játszani? Alig találsz el vmit még full beszûkülve is és pattansz egy artyról.

Akit érdekel délutáni xvm ügyben (most lett csak idõm vele foglalkozni): a teff nem mûködik sajnos, helyette az average damage efficiency for tank dolgot raktam be. Nem egy WN8, de nagyjából meg tudja mutatni mit tud az ember alkotni egy tankkal általánosan. Pár playernél összehasonlítottam a fenti értéket és a WN8-at színnel együtt. Hasonlóságok mutatkoznak a 2 értékben és színben, bár az elõbbi tizedestört alakban íródik. Mindegyik érték színezve van, ez is valamelyest jó mutató.

Mijki neked majd küldöm priviben a fájlt, aztán majd eldöntöd neked jó lesz-e😊

GabeE3e
Szlovák srác...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nagyon núb voltam?

Csávókám megkérdezte: gumo2 ebay account? :-)

Ahogy látom szétcsesztem a hevik harcát.
Bax, ha egy TD-vel csinálom ezt akkor semmi gond ugye? Õk a bokorból lõhetnek front vonalra... Én nem kempelhetek a papír hasú medemmel?
Amúgy TOP 4 sebzõ voltam azt hiszem.

Kinek van itt igaza?

Igaz és pl a Tróger esetében sem tudom mikor nyom egy töltést. De jó ez ha van a nagy dulakodás hevében nem érzékelem mennyi idõ telt el azóta, hogy meglõtt valaki. Vagy épp nincs idõ az infó panelre rá nézni.

Azt ugye az infó panel is írja nekem kinek milyen idõkkel tölt, mind vackot beleszámolva. Tehát ha látom a tankot aki meglõtt (és nem arty) ez is adhat valós értéket. Atrynál ez nem egyértelmû, mert nem látok rá a gyíkra. De az egyperces töltésnél, nagyjából látom mikor mehetek ki.

patchaou
Gondolom ez is csak olyan mint a többi, szóval csak azt tudja, hogy alapjáraton 100-as legényekkel mennyi a töltés, de a valós töltésidõt amit még pár dolog befolyásol ez sem tudja. Ha mégis akkor biztos fasza cucc, ha nem akkor meg fölösleges.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Még tesztelem, de sztem csak találatkor.

Itt azt írja ki, az arty elkészült töltéssel.
Az nekem kevés, ha gold detektor ki írja töltési idõt.
nem kell csomag, a gold detektor is tudja 😊
mccrit
Ha nem talál el az arty akkor is számol?

Az elsõ olyan mod csomaggal találkoztam, ami egy nagyon fontos infót ad. Aki rád lõtt, annak számolja vissza a töltési idejét nálam is.
Artyk ellen elég jól lehet így védekezni.

Vagyis 36, ahogy Malarki írta.
A történelmileg hiteles KWK 43 L/56. A WoT-ban lévõ azért hosszabb, mert az a hosszú L/71, ami IRL a Királytigrisen volt.
A rövid 88-as. KwK36 L/56

Idióta csapattársak

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lunki88
Ez az ágyú melyik pontosan? Mert a wot-ban lévõ 88-as az sokkal hosszabb ennél.
Ehheeh, pedig a felhasználói kép azt sejtette.

angelus1991ster.blogspot.hu

Antimat
Hát, itt R3nton a lány csak, õ is csak tiszteletbeli, ahogy hallom 😛

cyka blyat

Ph3lan is fasza gyerek. de a legtöbb elõtte egy önvizsgálatot végezzen kérem szépen, mielött mikrofon elé ül/áll. Tudom nem egy megagégesztár verseny ez.

Nagytokájú népség. De az összes angol beszédû gameplay videókban ilyenek beszélnek. vagy teliszájjal ülnek mikrofon elé. megjelenõ játékoknál, wot replayvideóknál muszáj lejjebb vennem a hangot, annyira irritálók. de a fogszabályzósok is ilyenek. de alegrosszabb a vékonyhangú rinyák. mi magyarok se vagyunk lemaradva e térn. de legalább van FreddyD és még egy pár. Bár Cleverland kicsit hippis, én legalábbis egy békeimádó hippit hallok. remélem nem sértés nekijje.

mijki
Hátha valakinek tetszik 😊 A camo látszik a futógörgõkön is.

Forrás

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Serbnek is így kéne reklámoznia az új patcheket, vagy a premium store akciókat 😄

WoT: Nishizumi77

Lányok és a makett. Hejj mik vannak😄

Antimat
Nekem is volt olyan festékem, csak én repcsiket csináltam egy 10+ évvel ezelõtt.
Amúgy meg, nem bántásból, mert nekem mindegy, de az ilyen képeket szerintem spoilerbe rakd, mert van, aki mobilról netezik, (amúgy persze Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster. <#circling>)

cyka blyat

Artman
Köszi 😊 Polírozható GunMetal festék 😊

Artman
ez kifejezetten egy nagyméretû sivatagi diorámára készült 😊

Szép rajta a Gatling.

A kibaszott mini pach ota nekem is ez van. Nagyon sokszor a koron kivulre lo total beszukult celzaskor is. Tankokon atmeno lovedekek meg megint kicsit ugy mosognak mintha mocsarban maszkalnek.
Valamit kurvara elbasztak megint. A ping 35-40 kozott van az fps 70-80 es nem villog a zold lampa sem.
Ma mentem vagy 20 csatat es valami 2200 wn8 lett a vege. Szanalom milyen koroket mentem. Persze biztos en felejtettem el megint jatszani....

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Artman
Nem bizony 😊 Kuvaitban pl rendre gyalogságot támogattak velük 😊

Ja hogy ez légvédelem. De gondolom nem szégyellik bevetni földi célpontok ellen sem, adott esetben.
Artman
Jaja, s iszonyú tûzereje van, youtubon vannak videók róla 😊

#M163

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Antimat
Tök jó, t110e4-gyel egy meccsen két különbözõ Wt.AufPz IV oldalába lõttem critical 0 sebzésest... ugyanebben a csatában egy T69-be sikerült ugyanez, de ott a torony valamelyik részét találtam el elölrõl, szóval azt simán megértettem, de ez? Nyertünk, de nem kerültem az elsõ 10-be xp-ben 2280 sebzéssel (ez a sebzés mondjuk a két crit helyett sebzõvel lett volna olyan 3600-3700).

cyka blyat

Ilyen minigunos APC-ket tényleg használnak? Mi ez, 30mm Vulcan?
Artman

Artman
Régebben rendes makettekkel nyomtam, de elég költséges.

De ez a papír (ha nem is olyan szép) fillérekbõl meg van 😊

Artman
KV-2 meg van 2 változatban is 1:25-ös méretben, valami nagyon durva lesz 😄 Csak még várok velük, elõször begyakorolom a papírmakettezést 1:50-en 😊

- apparently, the issue with players not seeing friends in the garage as online even though they are persists after the micropatch
- same goes, according to player feedback, for the “moving corpses” bug, it seems the issue was NOT fixed

Tudtommal ezt a két dolgot kellett volna orvosolnia a micropatchnek. Akkor mit is töltöttünk le? WG at its best.
Artman
Teknokollal az a baj, hogy száradás után fényes, meglátszik. Jobb a sárga UHU vagy amit most használok, Pritt papírragasztó 😊

Count Adyn
Mai napom: 😄

Idióta csapattársak
madarak
eltûnõ lövedékek
hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthetõ): nyáriszünet

Redshire mapon beszaladtam középre a dombra és sebeztem amennyit csak bírtam de sajnos kilõttek a vége elõtt. Gondoltam megosztom azt a fontos infót a csapatommal, hogy az ellenfél Jpanthere low hp-n van. Ehhez aktiválni kellett a chatet.
- stfu noob -válaszolta egy agresszív kismalac, akinek semmi nem jó és csak a hibákat keresi a csatákban.

😊
Fõleg ha A0-ás papírra nyomtatsz. MS-1 A0-ás papíron vár az összerakásra.