418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Haha, kiírja, hogy kik nem léptek be 60 napja, és meghívja őket. :D Sorry.
  • Maala
    Az acc kell, nem az ember. :D
  • DantesHUN
    Lassan egy hónapja el se indítottam a WoT-ot. Nem is hiányzik. Majd ha akad valami fontos változás. Különben is, hajózhatok is, nem fogok tán ócska tankokkal szarakodni.
  • Eagle16
    Látom hogy engem is hívsz, hát, köszi hogy emlékeztél rám, de már nem játszottam egy jó pár hónapja...átálltam War Thunder-re.
    A WoT-hoz nem tudom mikor térek vissza, de egyelőre nem érzem hogy hiányozna.

Erre a fórumra azért rápillantok ritkán, meg wot-news-on megnézem az új tankokat, szóval valamennyire követem a történéseket. És ahogy látom itt is vannak még régebbi játékosok.
  • Lichtmaschin
    nah...eddig bírtam a hülyeséget.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bannoltak 1 órára... Előttem egy kv85 kv1 és egy su85. én type 34-ben, csapattárs t34 menekül, másik M3 Lee meg lő mindenkire aki mozog. Szerencsével kv85 és kv1 lenyomtuk mennék a su85 -re mert nekem oldalt áll. Erre M3 lőtt rám egy ammo rack-et...su meghalt én meg ráfordultam és kilőttem az m3-at... hozzáteszem az előtte lévő meccsek is bukók voltak mert t1 h campel a sarokban, kv 85 falnak fordulva áll stb... hiába jelentem fel őket nem történik semmi...ha meg kilövöm őket legalább én megnyugszok, mert csinálok mást...Borzalmas, hogy 10 ből 8x a csapat fele fogalmatlan....
  • yossarianHUN
    Szinte látom, ahogy öcséd izzadva ül a gép előtt, mikor bejössz a szobába.
    - "Most már megcsinálhatom a leckémet?"
    - "IS-3 megvan már?"
    - "Igen, most lett meg."
    - "Na jó, de csak a matekot, aztán irány vissza grindelni."
  • Maala
    Nyem, visszahívtam öcsémét, de lehet, új acc lesz belőle, ha csak a T10-eset lehet egyedül megcsinálni. :D
  • yossarianHUN
    Legalább második accountot regisztráltatok?:D
  • Nickel77
    Hívd meg egy barátodat toborzó program
    Gratulálok! Toborzó lettél a "Hívd meg egy barátodat toborzó program"-ban.

Erre én is.
  • Master91
    ezért van az hogy ha nézel 15 killes videót, goldoznak.
  • Maala
    Refer a Friend: the Recruitment Program
    Congratulations! You have become a recruiter in our Refer a Friend: the Recruitment Program.

Erre kíváncsi leszek. :D
  • DasIsFuck
    Az a baj, hogy borzalmas gépágyú van rajta...
    lehet op páncél, de egy olyan ágyúval nem jó játszani t3-ba..
  • Sunsetjoy
    Ennyiért bazz olyannak kellene lennie, hogy belép egy csatába, kattint egyet, az ellen csapatát dezintegrálja, a saját csapatát pedig 0 xp-vel visszaküldi a garázsba :D
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.12.01. 17:33:39
  • Malarki
    World Of Tanks # [Pz II J + 10K Golds + 90 Premium Days] Loyalty Card # (EU/NA)

EUR 1,199.99

1200 euró, vagyis cirka 360.000 forint. 10k goldot lehet venni 11.000 forintért. 90 nap prem, ha 3 30 naposat veszel akkor 7.500 gold, ami 8.400 froint. Vagyis tisztán a tankért fizetsz 340.000 forintot. Enyiért azért lehet is OP :D
  • Nazarov77
    Olvass figyelmesebben:

"amúgy e-bayen horribilis árért megtalálható."
  • Solten
    Allitolag a Pz.II.auf a jatek "legOP-abb" tankja, amig nem talalkozik 3-as TD-vel :D

Na es a brit Matilda? Ha valami paradicsom bekerul vele T4-es meccsbe, legyilkolja a 3/4 mezonyt.
  • MuldR
    Kar hogy invite kod. Ftren ingyen vannak.
  • Solten
    Igen, best báj: link

De SerB bacsi autogramja itt a lenyeg, abszolute megeri a csomag, igazi kincs :D
  • Maala
    És nem is olyan drágák, 2k goldért. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.01. 16:49:14
  • MuldR
    Ezt konkretan leteszteltek klantagok, hogy bizonyos pen alatt erdemesebb kitolatni, mert nem birjak beloni. Szoval lehet nem noob volt, hanem csak tisztaban volt vele, hogy akivel szemben all annak alacsonyabb a penje.
  • Malarki
    Ezen a giffen mindig jót röhögök :D
  • Zegi Norbi HUN
    Állati ez a gif :D Meg persze igaz is :D
  • DasIsFuck
    Benne van a repertoáljában mivel akkora a páncélja, de ha vki így mozog végig az csak szimplán hülye..
  • Pares
    Type 59, 45km/h.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1 másodperccel és -612hp-val később:

Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.01. 16:39:35
  • lexlutor
    biztos csak gyakorol elore ha megjon az archer, ne legyen problemaja az iranyitassal :D
  • DasIsFuck
    +1
    Néha én is elgondolkodom, hogy melyik a szánalmasabb akik benne szerepelnek vagy akiknek ez készül.
  • András77
    Én olyant láttam, hogy majdnem kiestem a székből. Kv5 tolatva mozgott himmelsdorfon végig, mert gondolom mindig meglőtték neki az R2D2-t, de akkor is könyörgöm
  • lexlutor
    ha az eu ag nemezetenkent lesz, akkor az isten TAS rohamloveg ugy 2072 kornyekere varhato..

- Storm cannot say (is not allowed to) which nations will get their own branches in 2015, but it will be two EU branches (SS: Czech and Italian or Swedish IIRC) and one non-EU branch
  • lexlutor
    HAHAHAHHAA

- it’s decided that Panther 88 will not have limited MM
    - Storm states that the statement that Panther 88 will see tier 10′s in 2/3 of its battles is false

- apparently, the Panther 88 MM spread was not a balancing department decision (SS: I wonder whose then) - ?????????????

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.01. 16:17:17
  • Maala
    Anyázni? Nem.

Szidni a másikat? Igen. Kieresztem a gőzt pár sorral, és továbblépek.

A te fajtád meg magában tartja, és még hetekkel később is azon csámcsog, amit én már a következő csatám után is alig bírok felidézni.
  • foxbat88fx
    ebay-en jártál már? :D
    tele van bónusz kódokkal....
  • lexlutor
    azt irjak a kommentekben ftr-en h ez forditasi hiba. nem az rngre valaszolt storm.
  • bornofakone
    Hála az Istennek hogy húzzák a Havok-t, bár nem tudom mikor jönnek rá hogy nem csilivili játék kellene ide, hanem működő játék....de talán amíg csúszik a Havok, talán :D

Az RNG növelése meg....pff, így is rettentően idegesítő, Serb okosan még jobban felnyomja....dat logic.
  • FosTalicskaa
    Jaja, én is így vagyok ezzel... +spotolás meg egyéb ilyen mechanizmusokat hogy oldottak meg.

Egyébként a fejlesztőkről az az általánosan kialakult kép, hogy jó játékokat csinálnak csak sok bennük a bug.
  • lexlutor
    a lepényhal meg utoljara :)
  • ximix #336214

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.01. 15:34:52
  • yossarianHUN
    Azért én még kivárom, hogy ott milyen lesz az arty. Ha olyan mint itt, akkor csókolom.
  • lexlutor
    ha van benne arty, marpedig van, akkor semmiben nem fog kulonozni a jatekment a wot-tol.
  • yossarianHUN
    Persze, hülyebarátosítás folyik, nagy erőkkel, évek óta. De amikor azt hiszed, hogy már nem tudják tovább butítani...:D Valszleg végre ők is szembesültek a játékosaik 95%-ának szellemi képességeivel.
  • FosTalicskaa
    Dehogynem 2015-ben jön az armored warfare... az egyetlen rizikós rész benne az, hogy egy wot koppintás (ezt kár is szépíteni), szóval ott is úgy néz ki, hogy artik fogják kinyírni a wot-ból kiábrándult emberek maradék lelkesedését is. De remélem nem lesz igazam és az tényleg tankcsatáról fog szólni...