418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#336370 Volt 2 de lejártak. :/ -
#336369 Nincs valakinek fölös invite kódja? -
Nazarov77 #336368 undorító -
R3nton #336367 féregmod
Jó ez mi már, kapják be, azért találnak el ezek mindenkit közvetlen közelről is... -
#336366 Ennyire?:))) -
Lichtmaschin #336365 hozzátenném minap mentem t34-85 -el su85i arany lőszerrel úgy ölt meg, hogy még csak fel sem villant...nem voltam ideges...pedig nem lehetett közöttünk 250 méternél több.... -
Lichtmaschin #336364 volt kv1 ben frankó legénységem csak őket átültettem másba, ami meg kv 1 be maradt azokat újra képeztem. szóval mindegy volt mit teszek be, majd szép lassan fejlődnek. :-) -
FosTalicskaa #336363 aki nagyon ráér -
R3nton #336362 mondjuk én spec nem húzom már más tankot, majd csak az új angol TD-ket és a IM küldis tankokat fogom hajtani, szóval nekem akár bele is fér majd az időmbe, sőt szerintem prémszámlát is fogok rá áldozni. Nem tűnik rossznak ez a tank. -
#336361 valószínűleg szerződésük van egy vagy több gyógyszergyártóval
kapnak tőlük egy rakat lóvét, cserébe a WG vállalta, hogy növeli az idegnyugtató gyógyszerek fogyasztását szerte a világon ahol WOT-al játszanak
namármost, nyilván nem volt eddig elég hatékony a gépezet, de ha az rng-t megpiszkálják, hogy még többet lődözz mellé, akkor beindul a biznisz
a szent emil ezután 10-ből 1-szer fog találni, de az is lepattanó lesz, 50-ből 1-szer leláncol majd valamit, 100-ból 1-szer pedig páncélátütés
-
lammaer #336360 Skacok, a WOT adventi kalendárium végig csak a webshopjukról fog szólni várhatóan? -
#336359 ezt a szent emilt nerfelték vagy mi van?
egyszerűen semmit nem lehet vele eltalálni!
5 lövésből 4 simán mellé, persze a célzási idő, plusz még egy pár másodperc kivárása után!
a röhej, hogy mintha pont a könnyen eltalálható, szép, nagy célpontoknak lődözne inkább mellé, mintha direkt szívatna, hogy: hehehe van ám szép nagy atomtöltetű ágyúd, amivel bármit keresztülpisálsz, de nehogy már hatékonyan tudj vele lődözni! szopogassá inkább lóóóóóóóóf.szt!!
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.02. 12:06:44 -
#336358 A ChurchIII idegbeteg tűzgyorsasággal rendelkezik heavyhez képest (fullosan 2mp körüli talán), ha már 75 a dmg. Kell a mák ahhoz, hogy a kicsikkel fuss össze, de azokat kibelezed. A nagyok elől visszahúzódni érdemes, magad után vonni (szeretnek legázolni néha), ha tűzvonalba húzhatod őket. Vagy esetleg láncolgatni őket.
A SU-85i-ről több helyen írták emlékeim szerint, hogy gáz... -
Toweliee #336357 Nincs orosz heavy meg td legénységed? -
madmanic #336356 6 ból 6 szor rühes cigányszar artista féreg lő ki.. -
Lichtmaschin #336355 saját vélemény következik su85i és churchil 3 ról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval megvettem ezt a két tankot most az akció keretében. Mivel sok jót olvastam róluk ezért is...
Churchil III: még nem fullos a legénység, tud pattintani magáról, ha jól állsz be. Torony a kritikus pontja, aki tudja hogy azt kell lőni az ellen már nagyban csökkennek az esélyek, ha nem lősz goldot...de akkor meg minek prémium tank, mert nem hoz többet.
Többnyire nekem eddig a kv1 és bdr okozta a legtöbb gondot.
Su85i papíron jó....papíron. Írom ezt úgy hogy az első mecsem 75% legénységgel tank ász lett 6 killel és top dmg. 1900-al.
Löveg lehajlás borzasztó, lövedék lassú és ha nagyobb tierbe tesz kell a gold.
Ez csak az én véleményem, ettől még élvezhető mind a 2 :-) -
Pares #336354 Olvasgatom az FTR-t, erre:
- Storm states that RNG factor in the game will not be reduced, rather actually increased, but only by a little
-
#336353 Ki az aki ennyit grindel egy szaros prem tankért? :DDD -
Lichtmaschin #336352 Köszi a részletes választ...azt hiszem akkor ebből kimaradok :-)
-
R3nton #336351 Te eleve nem kapod meg, mert ezt a t8 ajándék tankot csak az kapja meg aki téged meghívott. Másrészt 60 napig inaktívnak kéne lenned, hogy egyáltalán valaki meg tudjon téged hívni. Harmad részt, a nem új, tehát inaktív accoc esetében csak abban az esetben kapja meg a meghívó a tankot, ha együtt platoonba játszva elérsz 1 millió xp-t -
Angelus1991ster #336350 Jaj ne mond. Te is panaszkodsz ilyen olyan vereségek, szopóágak után.
Lassan csak 23.00 után játszható, de azután kinek van energiája fenn maradni.
Akkörül a t7-es medekkel (VK 3002 DB és Chi-Ri) top köröket is lehet menni t8-9-es horda ellen. -
#336349 Tudok egy jó megoldást: ne játssz!
Vagy ha mégis szopatod magad akkor tartsd meg magadnak a rinyálást.
Csak halkan megjegyezném hogy este sokkal több a hülye. Vége az ovinak, kész a házi feladat... -
Lichtmaschin #336348 közben néztem, csak új vagy inaktív accnál működik.... -
Lichtmaschin #336347 Tehát, ha nekem még nincs 10-es tankom és kapok egy ilyen meghívót, majd azután valahogy lesz egy 10-es tankom, akkor megkapom a t8-ast? -
R3nton #336346 FTR-en hozzászólás :D Nagyon király, amúgy nekem is tegnap ez jutott eszembe :D
"Aren’t pyramid schemes illegal?"
MLM-ezik a WG :D Bilincsbe viszik el őket :D -
R3nton #336345 Itt egyetlen kérdés marad, hogy mennyire fogják nézni a duplikált accot, de leszarom, ha kibannolnak, akkor ennyi volt a játék :D Többet nem költök rá, pedig költöttem rá eleget :D Legalább több idő marad másra :D -
Angelus1991ster #336344 Nagyon jó, hogy délelőtt annyira szarravaló a játékosállomány. 15-ből jó ha ketten játszunk, de rendszerint az xvm jelzi hogy 2. is egy hasznavehetetlen. Ezzel csak este éri meg játszani? Bármennyiszer lehetek top1, akkor is a genetikai hulladék "csapattársak" gondoskodnak erről. -
R3nton #336343 Nézzétek meg a videót, ott világosan mondja, hogy az 1 millió xphez platoonozni kell és folyamatosan! Viszont a videó végén mondja, hogy nem kell feltétlen platoonozni, hogy megkapd a tankot. Mivel ha a meghívott acc megveszi az első tier10-es tankját, megkapod a t8 tankot. -
#336342 A francia prémium arti az már nem kapható? -
#336341 A mai advetni naptár akció is egy vicc. Gondolom ilyen lesz az összes... -
Nazarov77 #336340 na igen viszont a 9 napot meg a karácsonyi +1et egyből megkapod belépésnél. -
#336339 Az 1 milla xp az megy szólóban v mindenképpen kell szakasz? Ha kell szakasz az egyszeri alkalom vagy ....?
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2014.12.02. 10:13:02 -
#336338 Viszont nem láttam időkorlátot.... így azért előbb-utóbb meg lehet csinálni (ha nem sürgős). -
R3nton #336337 csak az új accnál van az, ha megveszi a 10est megkapja a tankot a másik. Inaktív accnál csak a 1 millió xp platoonnal él. Tehát nem fogja tudni 8asból 10esbe kihúzni. -
R3nton #336336 Aha csak a prém napokat majd t6+ra adja meg a t34-85 küldihez, azt meg kötve hiszem, hogy addig minden nemzetet 6-osra húzol. -
Armisael #336335 Semennyire :) Mert majd megint villoghatnak, hogy plusz "x" millió/ezer aktív accounttal többjük van. + szerinted, hányan fogják maradnak meg akik ki is grindellik becsülettel, most az elején még mindenkinek nagy a hév és a "csináljuk meg/húzzunk bele" mentalitás. De amikor elérkezünk a T7-8-ra akkor ez majd megcsappan. Amúgy meg aki mint pl én végig fogja szenvedni T1-től, én olyan jövő őszre kalkuláltam be hogy meglesz a napi duplákkal vagy csak a hétvégi 3x 5x-kel. Persze vannak akiknek van már 2. accjuk mondjuk T8-ig kihúzva nekik szerencséjük van :P Ezzel az cuccal arra hajtanak, hogy majd, ha az ember nem bírja akkor majd vegyen premet vagy goldot, hogy átváltsa free exp-re és így "húzzák le" az embert.
UI: én megmerném kockáztatni, hogy már vannak akik megszerezték mert megvették goldból ahogy néztem 38k kürüli goldot kell free-re váltani és megvan.
DasIsFuck: Ilyen ez popszakma, hétvégém nagyon jó volt 70+ win tegnap meg 33% At15-t 11. csatára tudtam leduplázni 2 csata kivételével T10-be rakott... no comment. Ami engem bosszant az nem a vereség, hanem, hogy nekem nincs időm 5 tank leduplázására 3+ órát elkurni mikor 20:00-ra érek haza melóból. Legyen meg akár 0 damagel is (de azért kerüljek be a legjobb 10 exp-be és léphesek ki a picsába.
Utoljára szerkesztette: Armisael, 2014.12.02. 09:45:47 -
#336334 Igen, ezzel én is kalkuláltam :D Csak nehogy Serb bácsiék részéről jöjjön a megtorlás :D (bár szerintem ők mindenképpen csak nyernek rajta) -
Nazarov77 #336333 Olyan szempontból jókor jött a küldetés, hogy decemberben 35 nap ingyen prémium napot lehet összeszedni ráadásul karácsonykor lesz egy csomó event, 5x napok, 3x napok sőt újév napján minden győztes csatára 3x xpt fog adni, szóval aki nagyon akarja a prémium tankot ott megtolhatja a grindot :D -
Nazarov77 #336332 Reggeli mészárlás Type 59el, kör végére elfogyott az összes sima AP, csak APCR maradt :D -
#336331 Én pont ugyanerre gondoltam :( Meghívtam a béta alatt használt acc-om, de nem tudom, vajon megér-e ennyit ez a tank :(