World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nekem döglött ki mindkét szerver elérhetõsége?
GabeE3e
Próbálok toronyból harcolni vele mindig😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Sehol, nagyon nem is érdemes továbbmenni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

505thZajcev[PT]
Nem, a Type mar eleg jo. STA-1 a folyamatos Tier10 szopas miatt volt szenvedos. A chi-ri-t 10k xp utan atleptem akkora egy tragya volt 😊
A lejjebb levokrol meg szot se emlitenek... <#banplz>

popey8
Az szép, grat. Hogy a fenébe tudtál összehozni annyit vele?😊 Nekem biztos nem fog sikerülni ennyit csinálni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Két betûvel : OP

100+ csatával 3400+ átlag sebzés vele <#szeret>

Rég játszottam már vele nagyon kb mikor még csak 4 nemzet volt a játékba, akkor szerettem és tök jó volt, most gyorsan belegondolva mik vannak már T9ben és milyen lövegek elérhetõek rájuk, jelenleg szerintem full átlagos semmilyen. Se nem jó se nem rossz.

WoT: Nishizumi77

Hamarosan az M46 lesz kifejlesztve. De nem igazán látom értelmét ennak a gépnek. A Pershing egész jó volt. De ez az M46 nem nagyon tûnik alternatívának a többi 9-es közepeshez képest. Szerintetek hol helyezkedik el a többi 9-es közepes közt?
Ez TD függõ hogy melyikre melyik a jobb. Például a német, brit TD-kre felesleges a célzásgyorsító, az ilyen 2,1-2,3-as célzás teljesen jó. A célzásgyorsító olyan gépre kell, ami tényleg sokáig céloz: FV 215b (183), SU/ISU 152 mm-essel stb, jellemzõen olyanok amelyeknek 2,9 feletti a célzási idõ. Esetleg még az olyan TD-kre van értelme amelyiknek jó a célzási ideje de gyorsak is, mint például AMX 50 Foch, Object 263. Meg ezek amúgy is jók rohamra, frontharcra, felesleges rájuk az optika.

Ez meg: "legtöbb TD lövegnek magas a célzásideje" úgy baromság ahogy van. A TD lövegek szinte mindig gyorsabban céloznak mint a harckocsiverzióik. Ja persze van egy két tucat olyan ami nem céloz gyorsan, de azoknak nincs is harckocsi verziója. Szép is lenne 152 mm BL-10 3,9-es célzási idõvel. 😄
napi 15k xp kell az nem vészes, meg nem 0ról indulok.

Na, majd szét káromkodjuk a streamed 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Idióta csapattársak
buzi az összes artista
az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

az sg fórum annyira 2014

Roger6
Már a T1 Heavy is brutál volt, napi szinten Tank Ászt mentem vele (bár nem sok idõm volt játszani). Most a M6-ost húzom, ezzel ma már asszem a harmadik Tank Ászom. Nem azért mert én jó vagyok, hanem a tank az 1.000+ csatás legénységgel egyszerûen kaszabol. Hatalmas. <#violent>

Replay

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
Nagyobb kredit hozam?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

popey8
Majd holnap kiderül😊 Még nem vettem meg, mert meg akartam várni a mai napot, h kiírják mi lesz az akciós. Sejtettem, h az STB lesz. 2 millió ide vagy oda, nem mindegy😄

Neked a Type 61 szenvedés?😊 Akkor mi volt a STA alattiakkal? Nekem már T8-tól nem volt kínlódás. Csak az 1,2,3,5,6 volt igazán az. A Ke-Ho-t nagyon élveztem és a Chi-Ri sem volt olyan szörnyû. A STA meg a Type pedig már fun volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem a +40m látótáv hasznosabb, mint 0.2 mp szûkülés.
Írtó jó dolog ez az ajándék 1 nap prém. A szinte ingyért szerzett Csörcsi III-al kombinállva kész kincsesbánya 😄 Ha kb 1,8-2 millát nem szedtem össze akkor semmit se. És még az MM sem volt b*zi
buzi az összes artista

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
Arra gondolsz, amelyik mûködik mozgás közben is, igaz? Az is hasznos, nem mondom, h nem, de a célzásgyorsítót TD-n én hasznosabbnak vélem. Az optika szerinted miért jobb?

Oké egy kicsivel messzebbre látsz, ha mész támadni. Alapvetõen TD-vel nem ez a leggyakoribb és ha mozogsz, sokkal hasznosabb sztem, ha hamarabb tudsz pontos lövést leadni megállás után. Fõleg mert a legtöbb TD lövegnek magas a célzásideje. Sztem ez fontosabb, mint hogy pár méterrel hamarabb látod meg az ellent.

505thZajcev[PT]
Es milyen az STB-1? Megeri az eddigi szenvedest?

505thZajcev[PT]
Dejo, epp a Type61et tolom 😊

JeffDunham
6-7-8-9-10 a garázsban... Fasza, semmit nem ér megint az akció. A Su-122-54-et kellene visszavennem. :/

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hát ha mozgatom akkor nyilvan nem mukodik , hisz akkor nem celzok 😊
popey8
Én is így csináltam. A WZ-120-al is nagyon fun volt a játék nekem, szal hamar ki lett fejlesztve a 121 (225k xp összesen 04.13-tól 06.02-ig). Viszont neked most lett fullos a Type és ha csak nem kockulsz 15 napig folyamatosan evés, sz@rás nélkül nem lesz meg sztem az STB😊 255k xp-t összeszedni nehéz ennyi idõ alatt, még akkor is ha minden szempontból jól megy a játék.

Nekem így nézett ki a dolog: Május 2-án kezdtem a Type 61 grindet, amíg nem lett fullos, addig csak dupláztam. Aztán kb. jún elejétõl elkezdtem csinálni napi ~10k xp-t. A Type 61-el a legmagasabb az átlag xp-m (1063) (átlagsebzés 2639, WR 65%), nem számítva a 20 csatás E-25-t (1102). Érdekes, de a WZ-120-al a 3./2. legtöbb (1038)😊 Így 06.29-re lett kifejlesztve az STB (összesen 331k xp). A vége így is nyögvenyelõs volt, szarabb köröket adott és rá is untam már kicsit. Az utolsó pár napban már csak 5k xp volt a termés.

Nekem túl monoton 1 tankkal játszani egész nap és sorban millió kört menni csak azzal az eggyel. De erre rászántam magam, mert nagyon akartam az STB-t. Azonban nap, mint nap mikor végére értem a ~10k xp-nek, már az életkedvem is elment, fõleg mikor az utolsó pár csata vereség volt és alig gyûlt az xp😊

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Erre kíváncsi leszek.
Kinek mi jön be...
tier8 german premium med:

http://ftr.wot-news.com/2014/06/30/premium-german-tier-8-medium/

bennem csak az a kerdes merult fel, hol lesz ez az uj butitott tier8as t54el egy sulycsoportban?
De csak ha áll a torony/nem mozog a csõ, ha mozgatod, nem mûködik. 50-100-on nálam optika-venti,stab van fenn.

Szerintem meg francia tankoknal alap a celzasgyorsito ( is )
Lassan szukul es konnyen szetugrik a celkereszt.
Optika.

popey8
Én TD-kre azt rakok, mert ugye stabot nem lehet. Te mit raksz TD-re célzásgyorsító helyet?

WZ-120nál viszon jó kis elõnyöm van mivel teljesen végigtoltam a kínai heavy ágat és minden megvan hozzá, az 59k xpbe kerülõ top ágyúját megkaptam ingyen a 113 feloldásával mivel azon is az van 😄

Grammar ruined*
Na igen, kicsit megoszlik a vélemény.

Oddball29: mivel csak t8-tól jön be avertical ezért azalatt általában jobb tankokra felszoktam rakni, de pl IS 3-ason már vert stab van.

Hát majd akkor majd örököla KT-tól egy rammert meg egy szellõzést, majd késõbb meg kapja a harmadikat.

Kössz a tanácsokat!
popey8
Pedig nem olyan nagyon szörnyû az, fõleg autoloaderes gunnal. Az utána lévõk, pedig kárpótolnak minden szenvedésért😊

7-én am talán kiderül mi lesz nálunk a köv. Ugyanis ha folytatódik a trend, akkor az lesz, ami az NA szerveren.

Hete ki van fejlesztve a kínai 113, meg 10k xp kell a wz-120hoz is azt van 2 millióm... mindig elmegy valamire és van még T10 amit meg kéne venni ezen kívül.
Legalább ~2 milkát megspórolok az STBnél.

Tono34
Pedig jó kis tank, csak jó "ritmusban" kell indulni a csatába (megfelelõ tier legyen). Bár a nagyok között is lehet meglepetést kelteni 😊

Töltésgyorsító és szellõzés szerintem alap a nagy reloadtime miatt. Én célzásgyorsítót raktam rá harmadiknak.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Célzásgyorsító semmilyen tankra nem kell, az SPG-cucc. Én sztenderd konfigban mentem (stab-rammer-venti). Kifejezetten vakegér tankokra szoktam rakni tízes optikát a venti vagy a stab helyére, ha az utóbbi nem megy amúgy sem rá.

Ugyanaz mint a kv3 esete. No mindegy, más téma:
Felszerelés E 75-re? Alapból felkerül egy felfüggesztés mert Free xp-vel hamar megvan a torony, de a többi majd mi legyen?
Standard: Rammer, Szellõzés + vertikális stab*
Illetve hallottam olyat is hogy: Vert stab, célzás gyorsító és szellõzés.

Kis help?
Én is nagyon örülök neki pár napja lett fullos a Type 61 úgyhogy jöhet az STB grind. T110E4 helyére vártam ezt az akciót mert amcsiknak akkor volt, de ami késik nem múlik.
Ideje kigrindolni a legszebb tankot a játékba!

Jó neked, engem legfeljebb kivégzõosztaggal lehetne rákényszeríteni, hogy a Chi-Rivel egy napi duplánál többet menjek.

popey8
Az nekem is kellene (nem rég lett kifejlesztve az is)😊 A következõ körben az lesz😉 De jó a 121-is😄

Amiért a KV-S-nek a 122-es lób@szóval nyolcat. Életbe ezt így elsütik, kivitte volna a tank tetejét a závár, minden meg mindenki mást meg ripityára tör belül.

popey8
FUCK YEAH XD Csak egy csirkét áldoztam a hétvégén, de bejött😄 Pont ezt szerettem volna a leginkább. Éppen tegnap végeztem a Type 61-el és már nagyon vártam volna az STB-t. Type 61-el nagyon jó voltam és élveztem is vele a játékot. Az STB-tõl sem várok kevesebbet.

Na azt sose értettem annak miért adtak 7-et... ezért is mondom hogy az Op olyan kobakkal... (persze leginkább régen, de...)
GabeE3e
Neeee !!!

Miért nem a 263 <#violent><#lama>

Japánka lesz a top of the tree STB-1 powa.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer