418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #336651 "Megyek a 10es leoval és 1 lövéssel 800 HP-t hagy bennem. Vicc ez a tank, jó utána kirofoltuk a mocskot egyből, de akkor is."
Megnyugodtam, azt hittem elfogyott a gyűlölet a td-k iránt, de szerencsére olyan mélyen gyökerezik benned, h az kiirthatatlan :D
Vmekkora nerf volt azért, ha más nem placebo, 1 ideig mennyire jól elvoltunk artyk nélkül :D -
Nazarov77 #336650 Teljesen életképes, meglepően jól lehet vele pattintgatni a tornyáról és frontjáról a nem túl nagy lövedékeket. Goldot a nagyok ellen igényli viszont: T1 szemből, churchillek, KVk... -
R3nton #336649 Nem sok különbség van a 2 között számomra. Most ez az új mod kivágta a biztosítékot, de azért a Jgdpze100-akat is gyűlölöm. Megyek a 10es leoval és 1 lövéssel 800 HP-t hagy bennem. Vicc ez a tank, jó utána kirofoltuk a mocskot egyből, de akkor is. -
FosTalicskaa #336648 Újra? Na ettől mászok a falra. A +1 sec célzásidő, +1 sec reload time és +1 sec lövedék repülés idő nem nerf. Főleg, hogy már réges régen szép csendben disznó mód feltekerték az összes hidden konfig értéküket.... Múltbéli arti nerf. Jó vicc.
Egyébként a wg meg bekaphatja. Bármit is kommunikálnak a userek felé, ezzel az ál-arti szarakodással fényesen bebizonyították, hogy annyira lehet bennük bízni mint egy féllábú tolvaj etióp kurvában. A legtisztább a checkbox lenne, amit biztos meg is lépnének, ha az emberekben lenne annyi tartás, hogy nem fizetnek/lépnek be egy hónapig így üzenve ezeknek a komcsiknak, hogy ha szart árultok akkor szart sem kaptok a felhasználóktól...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.04. 15:10:04 -
stork13 #336647 Mennyire életképes még a béta Shörmi?
Mennyire igényli a goldot? -
bornofakone #336646 Melyik class-t utálod jobban, artykat vagy td-ket? :D (most már fel merem tenni ezt a kérdést is, látván h eljutottál az arty utálat új lvl-jére)
Btw remélem most a próféta szólt belőled, és tényleg nerfelni fogják őket újra :D -
#336645 Kijött androidra is a wot blitz akit erdekel es eddig arra vart. -
Gyuszopapa #336644 Dehogy élvezném csak hátha túl sok arty lenne és tennének már valamit.Útálom őket mint piromániás a vizes szalmát. -
R3nton #336643 Dehogy, ezer éve kemény 1db artym van a kb 50 tankomból egy bc155, utálom őket én is amúgy. -
FosTalicskaa #336642 Most komolyan, te képes lennél azzal az ingerszegény valamivel játszani? :P Én régebben próbáltam barátnőm S-51-ével meg a felette lévő másik orosszal játszani, de annyira, de annyira unalmas volt... Nem találtam el semmit velük az tény, de a távoli mellékkel is 800-900-at kapott egy-egy tank. Pláne ha 3 közé esett a lövedék... Dragon Ridge-n főleg a medek szenvedték el a legnagyobb csapásokat. Aztán látva hogy mennyire easy a cucc és mennyire gyűlölöm azokat akik ezzel játszanak, elkezdtem counterezni, ami mégunalmasabb volt. De legalább 3-asával hullottak el a férgek.
A vége az lett, hogy beraktam a wot-ot steam alá, akkor megkapta a steam overlay-t és úgy neteztem, hogy valójában le se kellett tálcára tenni a játékot sőt fél szemmel még láttam is mindent... Szóval lehet bármilyen op attól számomra még semmilyen játékélményt nem közvetít. De, hogy valaki még ezt az unalmat még élvezze is. Na az már no comment. -
Gyuszopapa #336641 Jobb ötletem van kezdjen el mindenki azzal játszani,hátha észreveszik ott fönt hogy valami nincs itt rendben. -
Nazarov77 #336640 Na pont az ilyen szopató körökre céloztam mikor az mondtam "tök mindegy mit csinálok, mennyire van jó köröm úgyis kikapunk"
T6 csatába majdnem 2k sebzés T5ös M4A2E4 Shermannel (92mm ap, 127mm pen apcr)
Defeat
Map: Arctic Region
Vehicle: M4A2E4 Sherman
Exp: 1 332 Credits: 50 155
Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class" WN8: 9 371 (100)
Amúgy a hellcatek frontját jól esik HEvel lőni 180-200 sebzés 3 másodpercenként és még ki is gyulladhatnak jó eséllyel. :)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.04. 13:33:46 -
FosTalicskaa #336639 Van egy ötletem, kezdjünk el sírni a hivatalos fórumokon, hogy buffolják az artikat mert nehéz velük a játék. -
R3nton #336638 Dehogy, ezer éve kemény 1db artym van a kb 50 tankomból egy bc155, utálom őket én is amúgy. -
#336637 Csak nem vettél egyet? :) -
#336636 Oké,hogy nem egy top klán volt, de már maga az a tény hogy meglettünk 15-en, sőt túljelentkezés is volt már az poén volt, na meg a szedett-vedett tankfelhozatal:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.04. 13:01:46 -
R3nton #336635 Nyomorult artyk, most mondom hogy le lesznek nerfelve! -
Pares #336634 Csak azért nem vagy még a tiltólistámon, mert a hozzászólásaid mindig megnevettetnek... 5k csata OP Hellcattel meg majdnem 9k csata artyval és még ő mondja hogy l2p...
-
#336633 Persze minden tank op, ha jól használod, de itt most nem erről van szó. Pl artykkal szinte senki se tud lila statot csinálni, az általad írt tankok sztem átlagosak. De itt van egy link ami aalpján meg lehet nézni mennyit kell sebezni a jó stathoz. -
Phara #336632 A feljelentésnek van értelme?Minimum mennyit kell kapnia az illetőnek,vagy hogyan működik egyáltalán? -
FosTalicskaa #336631 Miért kellene veszíteni ilyenkor? 8-an bemennek a körbe és néhány másodperc után meg is van a win. Egyébként meg kész tragédia, hogy tier 6-ban megfosztottak valakit 100 dmg-től... bár szerintem oda simán be lehet lőni, mert a franciska teteje mintha kilógna a tog fedezékből... -
#336630 Nagyon jó kis csata volt, életem első CW csatája, zsírul levezényelted, köszi. Persze az utána következőt elbuktuk, de le lehetett volna hozni. Csata közben már arról folyt a diskurzus, hogy kellene gyakorlózni, taktikát tanulni:) -
Lichtmaschin #336629 TigerP, sherman Jumbo, Dicker max oda tartozik? mert szerintem, ha jól használnak egy tankot akkor az már lehet op más számára.... -
#336628 Perpill leginkább a lightok. Pl. a T7-es lightoknak 1050-1150 a target dmg unikum stathoz, a legfrissebb WN8 táblázat alapján. Mész velük jó sok csatát jó dmg-el, és máris unikum leszel. És még élvezetes is a csata.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.04. 12:16:42 -
#336627 Cent 1-el nekem is ilyen volt egész héten.
Ha nem is mindig full t10, de az a 6-7 td alap volt oldalanként.. -
#336626 Ezen mondjuk röhögnék ha emiatt vesztünk akkor is:D -
#336625 Minden, ami OP. Jelenleg a Bulldog a legOP-bb -
Lichtmaschin #336624 Amatőr játékosként kérdem, mik is a "statpadder" tankok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotlabs.net/eu/player/lichtmaschin
-
Rivanka #336623 Másnak is ilyen minden 3. csatája?
-
A stronkhold-edzesek komoly rutint adtak ugy tunik :D
"A játékosok 90%-a azért lépett be a HOAX-ba mert semmi kötelezettsége sincs. Se Stronghold, se CW, semmi."
Pont ezert, a tarsasag laza, felszabadult, a hangulat remek, kelloen erett, jo arcok roffenek ossze csoportharcra, nem hisztizo statpadder primadonnak.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.04. 11:08:20 -
#336621 Vereség-vereség, a körítés lényegtelen.
De tényleg úgy néz ki, mint egy koca a szopósmalacokkal. :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.04. 10:49:43 -
Nazarov77 #336620 Remélem nem volt arty :D -
VanDaal #336619 Most nem azért, de ez rohadt vicces :D -
Gyuszopapa #336618 3 perces csata volt az előbb,nem hittem a szememnek konkrétan szarrá vertek minket egy nem jobb csapat. A 81% pontosságommal 0 találatot lőttem álló célpontokba,á kicsit sincs belenyúlva. -
#336617 G.ciség level 99. Azért az ilyen mocskoknak küldenék a gépére egy cuki kis vírust...
-
#336616 Hát, nekem legtöbbször a tornyát lövik, leszámítva tegnap azt a bizonyos csatát, PZ 4 HE-vel lőtte a testét, én meg ledaráltam (a legvégén ez lett az 5. kill asszem). Be is írtam neki, hogy legközelebb a tornyot lője, annyira megsajnáltam. :(
Vagy csak egyszerűen goldot töltenek rá.
Amúgy azt vettem észre, hogy pl. churchill 3-nak is mindig a tornyát lövik a löveg felett, csont középen. Tök furcsa, nem a löveg mellett, hanem a tetejénél. -
#336615 A másodlagos mission-höz kell túlélni/nyerni a csatát, szóval meglett volna, grat. :) -
#336614 Este mehet a KV220 szakasz :) -
Nazarov77 #336613 Tier 5ös csatában egy félisten, mivel az oldala is 100mm ezért extrémül be lehet forgatni, a sok tomato meg úgyse a tornyát lövi, úgyhogy csak pattognak össze vissza míg én szétlövöm őket, ennyi :D -
#336612 Tyű, hogy tudsz KV-220al döntő szerepet játszani? :D Én dmg-et is alig tudok vele kiosztani, szinte minden belő könnyedén.
Jó, tegnap a 2x-ezőm jól sikerült vele, de általában... Nevetségesen nem működik nálam.
De legalább az IS-4em legénysége szépen fejlődik a Churchill 3, KV-220, IS-6 trióban.