418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #336691 9.5 teszt elindult -
Lucifer001 #336690 Ha mindenki azzal kezdene el játszani igen igen sok probléma megszűnne a WG szemszögéből . Csakhogy pár példát mondjak
* Havok , FPS , PING , modok , HD modellek , pályák , pálya textúrák , spot rendszer , skill / perk , átütés stb stb .
Miért is ? Mert az egész azt eredményezné , hogy 16 bit en is faszán el lehetne játszani . És csak 1 pálya kellene . El is készült .
Íme a kép , ill. a jövőkép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #336689 Ment válasz. -
lexlutor #336688 majd visszajon, ne felj. amilyen jol tudnak fejleszteni :) -
#336687 A legutóbbi mikropatch nálam mondjuk megszüntette a sniper nézetbe lépéskor előforduló mikrolagot vagy mit. -
lexlutor #336686 ezt gyakorlatilag minden patchbe igerik. -
stork13 #336685 Köszönöm, jó kör volt.
Előkapom én is aztán meglátjuk milyen lesz. Az M4-et imádtam. :D -
#336684 Ok, csak tapasztalatból mondtam. Nálam akkor csinált ilyet a wot mielőtt ezek a dolgok tönkrementek külön-külön. És egy nullkilométeres alkatrész is lehet hibás... ( a winyóm pl. két hónap után adta meg magát) - de persze ne így legyen :) -
Zoli105 #336683 értem :O hát én figyelmeztetést nem kaptam , megmondta hova írjak és azonnal bannolt ! :( de akkor mind1 !
lol de csak " ígérik" XD hogy lesz ilyen -
yossarianHUN #336682 Nem pöcs, csak moderátor. Ki van nekik adva, hogy aki angoltól különböző nyelven karattyol global chatbe, azt penderítsék ki. De egyébként először még figyelmeztetnek is.
A 9.5-re ígérnek néhány microfreeze/FPS drop javítást. Meglátjuk, lesz-e belőle valami. -
Zoli105 #336681 még azt hozzá tenném csak akkor fagy ki random mod (egyik héten okés semmi fagyás, köv héten meg csatánként kifagy ) mikor épp fontos helyzet van ! érdekes :( -
Zoli105 #336680 A gép vadi új ! A War Thunder BF3 Far Cry 3 nem csinál ilyet csak a wot ! :(
hát ez a cDa gyerek ritka egy p...cs !-.- -
kisbesi #336679 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
9700 wn8-at ért. -
técsé2 #336678 Mai élményem a fosrakás e 50-el.:
Swamp térképen 5 vs 5 maradtunk, tier10 csata. Bal oldalt spottoltam, mivel az összes heavy jobb oldalt volt. Jön felém a Maus a mocsáron keresztül, de nem én vettem észre a kurva jó kamóval rendelkező Maust, hanem ő engem 400m -ről !!!!!!!!, miközben bokor mögött mozdulatlan voltam. A spoting range az e50-nek 450+m. Arty kilőtte, maradt kb 250hpm, ellennél már csak 2 arty a bázisuknál, egy t57 az oldalamon, de köztünk takarásban egy hegy, nem láthatott. Kb 30 másoderccel később kilő az ellen e4 td-je, aki felspotolt engem pontosan 400méterről, bokor mögött. A t57 továbbra is a hegy túloldalán, takarásban. Ez mégis hogy a faxba?
-
#336677 Haldokló memóriára vagy wincsire tippelek. -
Angelus1991ster #336676 cDa egy wotadmin. általános chatben csak angolul írj. -
Toweliee #336675 Ment a válasz. -
#336674 Toweliee - ment privi.
Többiek - bocsi, de nem mindig jelzi ki a privátot.
Lexlutor - közben összejött. Köszönöm :) -
lexlutor #336673 jobb alul ki is van irva, hogy kell.
mondjuk nekem ctrl-el is ugyanugy kiirja mint az alt-al. -
#336672 Kéne csinálni egy arty killer accot.
Orosz arty ág warpack mod vagy amiben benne van a red dot.
Kilőni csata elején az ellenséges artykat, majd beírni a társaknak hogy jó játékot és kilőni saját magunkat HE sebzéssel valamihez közel. -
#336671 Sehogy nem megy nekem, össze vissza ugrál az egész kijelölés.
Talán összejött.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.04. 19:09:37 -
Zoli105 #336670 Üdv Mindenkinek :)
Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy ki ez a cDa nevű emberke a wotban ??????
Általános Chatba magyarul kiírtam hogy miért fagy ki folyton a játék (olyan szitukról van szó mikor éles helyzet van , vagy tartani kell bizonyos pozíciókat , mert az ellen épp arra rohamozik ) ,erre ez a cDa gyerök írja hogy van a WOT Hungary chat ott beszéljek magyarul .Gondolom oké hátha ott több szerencsével járok , erre mikor írnék abba a chat szobába kiírja hogy nem tudok írni , mert Chatban-elve vagyok ! :O INDOK : refusing to speak english by cDa !
MONDOM MI A F.....!? Miért ?! akkor hogy kérjek segítséget !? Ilyenkor mit lehet tenni ? -
lexlutor #336669 online techtree a bannerban. ctrl-el kijelolod az indulast es a veget, azt mutatja a minimal es max xp-t is. -
Myke28 #336668 Panther T9-be
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
aru #336667 A WG politikájában csak a free modolhatóság az undorító. Gyakorlatilag bárki bármilyen cheat modot létrehozhat magának. Volt is rá pár példa ami véletlenül kikerült köztudatba, de ki tudja mik vannak még... Láttam már lőszer nyomot pirossal kihúzva, vagy ebből adódóan a lövés helyét pirossal megjelölő modot.
Ettől a fél vagy inkább egy éves arty modtól nem lesznek pontosabbak és jobban használhatóak az arty-k. :D -
#336666 Valahol meg lehet nézni hogy egy-egy ág kihúzása mennyi xp? -
#336665 Már eladtam azt a tabletem amin futott volna, a mostanin meg a hill climb racing is beakad XD -
bekescsaba #336664 megtaláltam.... -
bekescsaba #336663 Sziasztok!
Hol tudom megnézni a fő accomon, hogy , hogy hol tart a meghívott "kis tesó" acc? -
#336662 Nekem egyik nap sem jött össze :D Nem is görcsölök rajta......ma eddig 3 értékelhető meccsem volt, ami beszámít :D -
madmanic #336661 a szaros 25 gold megszerzése 16(!!!) vereségbe került...
-
Nazarov77 #336660 Ó ha tudtam volna hogy ez ennyire durva, 2183 sebzésre imént kaptam 15k wn8at :D
Eddig csak pár körre vettem elő és nem is nagyon néztem milyen statokat hoz de most jóval több figyelmet fog kapni, a 9.5ig tudom már mivel fogom jól érezni magam.
Murrica!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Victory!
Map: Prokhorovka
Vehicle: M4A2E4 Sherman
Exp: 2 954 Credits: 78 489
Battle achievements: High Caliber, Defender, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Repairs: -1 832
Ammunition: -54 040
Consumables: -6 000
Total: 16 617 WN8: 15 065
Igen, tudom a lőszer ár :D
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.04. 17:22:30 -
Nazarov77 #336659 Mondjuk T14 ágyújának nagyon határeset a churchill III 88mmes tornya 92mmes pennel, ugyanaz az ágyú van a béta Shermanbe. -
#336658 Jajj, szegény T14 ma a Churchill 3-mamnak golddal lőtte az alját, végül rátalált a görgőmre, és azzal volt el... Én meg a bal első részén lévő géppuskánál fogva szépen lecsipegettem. Aztán mondtam neki, hogy legközelebb a tornyát lője a T5-ös csörcsileknek, ahhoz még gold sem kell... -
Nazarov77 #336657 Raktam fel egy replayt, ezt a kört épp most fejeztem be, durva a kicsike, T-25 nem bír átütni szemből. (így jár aki a legalját lövi ami erősebb) -
madmanic #336656 33% wr 3100 wn8.... És ezek köztünk járnak.. -
#336655 Ezt magyaráztam én is tegnap, de persze lehurrogtak. Ma is ami megy az vicc. 11-ből 4 win. JagdE100 AP-jával nullást lövök egy Conq oldalába, aztán meg 2200 HP-ról kiszed az arty. Kurvára hihető. Ezt az agyon páncélzott szart még sosem láttam full hpról meghalni, arty max 700-800-akat sebez belé, de engem kiszed full hpról. Aha. Ennyit az 5 winről. Csinálja meg az akinek 2 anyja van. Én ma be nem lépek többet ebbe a csalással teletömött szarba. -
VanDaal #336654 Emlékszem én is, mekkorákat röhögtem rajtuk közvetlen a nerf után, hogy méterekkel lődöztek mellé az álló tankoknak. El is tűntek rövid időn belül, mert akkor egy ideig tényleg nem sok vizet zavartak. Aztán egyszercsak megint telibevertek mindenkit menet közben is, és újra el is szaporodtak. Minimum gyanús, hogy a 2 esemény között van összefüggés, és sunyi módon visszabuffolták a pontosságukat... -
messerharcos #336653 jobb a kv1s a kv1 nél? Kv1-el van 1100 csatám szeretek vele pedózni, nézegettem a kv1s adatait, jól gyorsul, jól tartja fordulókban a sebességét? Az oldala nem riaszt hogy 60 mili, sidescreapben az is elég tier 5 ben a lánc miatt. A tornya viszont aggaszt. Mennyire tud pattintani az? -
stork13 #336652 Lehet előveszem kipróbálni.
Ha bejön akkor napi duplázással legénységhúzásra jó lesz az SP-vel együtt.
Köszi!