World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis Off, a HBO GO-n online magyar felirattal megtekinthetõ ingyen a Hátrahagyottak c. sorozat elsõ epizódja, 15 perce nézem, de eddig zseniális, aki unatkozna nézzen bele, engem nagyon megfogott, remélem nem rontják el a maradék 50 percben.
Link a megtekintéshez
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Amúgy jó pajtik leszünk. Elsõ csata még stock toronnyal:

az sg fórum annyira 2014
De erre nagyon kis esélyt látok, fõleg mivel lenyilatkozták azt is,hogy anno a T34- ingyen odaadása is nagy hiba volt.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Van valamilyen alapja?
Gyorsulás alig. Terep ellenállás nagy. Szûkülés alatt kapok 3 lövést, kettõt az artyktól. Amúgy tényleg jó tank...
Ma lejár az akciója eladom a protot is.
Diegho: mindenkinek az a tank legjobb játékban, amire ráérez. Én a mozgékonyságot szeretem és a pontos ágyút. Ennek alapján lehet elõbb az E5-öt veszem meg.
#JustHeavyThings
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kapott egy csillagot is a csövére.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WoT: Nishizumi77
wot nick: PsychoTrooper
Segíthetnétek. <#awink>#awink> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
amiben jóvagyok? levágjuk a kezét! meg ,megcsodáljuk gazdám Godfroá szép jószág fattyú ükükükükjányát!
amugy meg a ki a l..... az a HelpX, tán egy vizigót?
angelus1991ster.blogspot.hu
Mintha egy detonátor nélküli bombát dobnánk az éppen felrobbanó halálcsillagra. 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
1. Paszsív spotra.
2. Mozgó üzemmódban 155 mm-es lövedékek elfogására. :-)
Ma lõttem 3-4 száguldó amx-et T30-al fogalmam sincs hogy. Persze ha megáll, biztos 2 m-rel felé lõ.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sose gondoltam volna, hogy az elsõ csíkot light-tal kapom meg <#szeret>#szeret>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Más géppel 3800 win-akat is megyek, ezzel 1100 már jó.
E4 is ilyen tetû lassú lesz?
végig ment a csík, azt lófasz given, kb. 7x lõttem újra, még mindig azt akarta vissza tölteni, mert maradt 2-2 arty +1 td....elmentem edzeni, ott rohadjon meg
eddig sose csinált ilyet ezaz
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25