World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a hepehupákat nem lehet majd úgy abúzálni vele, mint Type 59 7 fokos gun depressionjével, miközben IRL volt neki kb. 3.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

De most lesz egy egész pofás.
Van már nekik tier 3-5-6-7. Ruszkiknak meg egy, azaz egy, az is egy vacak.

Wat??? Mert a németeknek nem lehet t8 prém medje?
popey8
Nem értem miért olyan nehéz elképzelni, h vannak nálad (és a többi ilyen gondolkodású nooobnál) sokkal jobb játékosok és ehhez nem kell "esõembernek" lenni. Egyszerûen csak magasabb a játék intelligenciája ezeknek a playereknek, mint neked/nektek<#szomoru2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nincs értelme, mert más tankokkal toljátok, más tierben. Szerintem kb. ugyanazon a szinten vagytok, talán Simon kicsit jobb (VTEPS powa!) :p
Kicsit bõvebben: emlékszem a nerf elõtti Type-59 invázióra. Rémálom.
Az.
De a prémiummá való változtatás hülye ötlet?

angelus1991ster.blogspot.hu

1950 wn8? ááá.

nekem 1493-1222 között ugrál. De ennyi , mondjuk 3000 fölötti acc mögött esõembert vélek felfedezni.

Nem baj, ha szóvá teszed egyszer-kétszer. De Te folyamatosan sírsz valami miatt. Nem az én tisztem bárkit kitiltani innen, de kérlek, hagyd abba a sírást, mert nagyon zavaró hosszú távon.
T-54 prém: legénységet képezni ideális. Nincs normális T8 prém med, ami jelenleg megvásárolható, pedig sok játékos medekkel érzi jól magát. Rohadtul örülök, hogy berakják a játékba, ha lesz rá aranyam, akkor tuti vétel.
Minden prém tank gyengébb, mint a fullos azonos tierbeli társai, és így van ez jól. Még elképzelni is rossz, hogy a T8-at IS-3 hordák lepjék el 4-5 skilles legényekkel...
GabeE3e
Sziasztok, a Wg által rendezett kupára rakunk össze egy csapatot, és néhány hely még kiadó.

a kupán 14v14- csaták lesznek T10 tankokkal.

Július 1-3.-ig 19:00-ás kezdéssel indul a kvalifikáció.

Követelmény 1950 wn8+ (overall)
10k+ csata
és legalább 4-5 használható 10-es tank.

Jelentkezni nálam lehet privátban, ma estig ,-

There is but one rule: Hunt or be hunted.

egyébként ha már itt tartunk a recent statisztikákat ilyenkor logikusabb összevetni nem (simon recentje vs. a rerollom overallja)??

Poén volt nekem tetszett, csak ilyenkor az a szituáció, hogy egymás elõl loptuk a dmg-et, pedig csak ketten voltunk. bántó, hogy közel sem jártam az egykori átlagomhoz. Fél év kihagyás Tier10ben elég sok.
Ma este egyébként nem valószínû hogy ráérek, mert ESL lesz.

az sg fórum annyira 2014

Olyan opcijóu nincs hogy csak ebbû a topikból títanak ki? a többibõl nem?😄

De most miért baj , hogy szóvá teszek olyat hogy a T-54 prémium tankhoz hasonló lenyúló tank jön ki. Ez benne van a játékban, alapból.

Az például tetszene, hogy egy tankot prémium tankká alakítsunk át.

Például: van a KV-1-esem és 1500 helyett 1000 aranyért prémium tanká teszem. A modulok nem fognak változni. csak +50%-al több lesz a kredit és a tapasztalat. Az E-100-at ppl. 15 ezer aranyért . Olyan egyharmadával olcsóbb lenne a prémiummá tétel mint , az azonos szinten lévõ prémium tankok ára.

Akkor jól tippeltem 😄
Este becsatlakoznék én is pár körre, ha elég a 2k+ recent WN8-as szint. <#zavart1>
Boconadi
En joszemüen bejelentkeztem a pc-s account-tal, hogy na majd én... Erre ja, tenyleg kezdheti az ember elölröl. De mar a kv-1s megvan 😄

...ja es nincs arty
Van egyáltalán valami ebben a játékban, ami kicsit is tetszik neked? Folyamatosan tolod a rage-et, szidod a játék összes tartalmát. A helyedben elgondolkodnék rajta, hogy abbahagyjam, ha már ennyire ótvarnak tartod az egészet. Hidd el, jobban jársz. Mi pedig akkor járnánk jól, ha befejeznéd a fórumozást legalább ebben a topicban. Vannak még néhányan, akik folyamatosan sírnak, de még tõlük is szokott lenni egy-két konstruktív post. Tõled ilyet még nem láttam. Fejezd be, kérlek!
Hát a 10/10 nem jött be, inkább 10/5 😛. Mentünk T8-ban is jó meccseket, meg elvileg lesz majd folytatás este.
Szerintem ilyenre én még lõttem, amikor még normál nyolcas volt azzal a csúzlival.

Vén fasz vagyok, tudom.

Panther Ausf.F with 88mm L/71

Tier 8-as német prémium tank- mi a fasznak?
Most az ilyen Ausf. ABC változatok jönnek majd?

Amíg ilyen alacsony az átlagéletkorotok, és márksokszám/fasthandy félék a klánotokat erõsítik, addig nem nagyon aggódok. <#banplz><#banplz><#banplz>
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Ha már Kv2, hangulatos kis kör lett, M. medállal.
Elején az ellenfél t8 a az xvm áldozata lett😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lebuktam 😄

az sg fórum annyira 2014

Akkor nem jött be a 10/10-es tippje? 😄
Csak vigyázz, nehogy ez a jófejség (egyébként kétségtelenül az) egy ZWACK-os meghívóban materializálódjon...
Roger6
Mindenesetre a 10/10 semmiképpen nem állja meg a helyét.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Most kiegyenlített, de amúgy meg egy jófej játékos 😄

Eddig ST-nek kicsit.
Fr@ncba, késõ délutánt írtak. Akkor errõl lemaradok. Melyiküknek megy jobban?
Roger6
Most megy Simonnal.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Melóhelyen vagyok 😞
A délutáni körökre leszek kíváncsi, amikor Simonnal megy. Ha mindkettejüket elkapja a bizonyítási vágy, akkor nem lepne meg, ha egy 20-30 csatás nyerõ szériát tolnának együtt.
kisTekila
egyedüli tizes + azért volt támogatása (+ majd én is (s)írok a wg-nek hogy miért nem kapják be h célkereszt duplájával arrébb lõ, aztán majd véééletlen jó lesz a besorolásom)

nem azt mondjuk, hogy nem sül egy kör sem, nadehát...

xfire: kistekila

Roger6
Nézd a stream-et te is. <#eljen>

Ejnye, ejnye, miért nézel madárnak...
Ha már WN8, akkor vessünk össze téged Kingsimonnal:

Nem a frissen kreált eredményeidet nézem, mivel almát almával hasonlítok. Ezek alapján meglepõ a 10/10-es tipped.
Roger6
Most anyáztál angolul élõ adásban. <#awink>

jaaa, akkor mire is verjük a nyálunkat? :-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

T10-es meddel golddal szarabbul menne, mivel a HEAT-et nyeli a lánc és a spaced armor. Ezért nem fogsz látni goldot spammelõ top medet bizonyos szint felett, csak olyan esetekben használják, ahol tutira mennek.
Hol élsz te? Anélkül az lett volna hogy: B*zdm*g 2 centire ment el a lövedék az Is 3 felsõlemezétõl! 😄 (mondjuk ha nagyon közel kerüllnek megoldható ap-val is gondolom én)
Roger6
Na, sült krumpli rántott hús pont kész, mehet srácok!

kv5 annyira nem tier X med...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

GabeE3e
Igen, én is észrevettem, beálltam oda, és egy E4 3x megpróbált belõni, de mindig fennakadt, aztán kitalálhatod,hogy ki volt már megint a csíííter.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

az sg fórum annyira 2014

tier10 medekbe APCR a normál ammo 😛

az sg fórum annyira 2014

a töménytelen mennyiségû gold ammo nélkül is ennyire megy?

mintha a WN8at nem skillre adnák 😄
A Leo1et nem merném bevállalni, lehet h 3400as átlagom volt vele, de rég akadt a kezem ügyébe.
maradok majd a jó öreg T62A-nál, felõlem kezdhetjük.

az sg fórum annyira 2014

Simont ismerve fel kell kötnöd a gatyát, hogy 10/5-ös arányt kihozz, a 10/10-es akkor mûködhet, ha az elején kilövöd... <#idiota>
Ha nem tudsz accot szerezni, szólj, viheted az enyémet (Obj. 140 és Leo1), feltéve, ha streameled. Nagyon kíváncsi vagyok.
Én csak a sztendert bokrokat ismerem, de ezeken a pályákon amiket beírtam useless vagyok.
Roger6
Remélem live stream lesz, erre kíváncsi lennék.