World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
angelus1991ster.blogspot.hu
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
nekem 1493-1222 között ugrál. De ennyi , mondjuk 3000 fölötti acc mögött esõembert vélek felfedezni.
T-54 prém: legénységet képezni ideális. Nincs normális T8 prém med, ami jelenleg megvásárolható, pedig sok játékos medekkel érzi jól magát. Rohadtul örülök, hogy berakják a játékba, ha lesz rá aranyam, akkor tuti vétel.
Minden prém tank gyengébb, mint a fullos azonos tierbeli társai, és így van ez jól. Még elképzelni is rossz, hogy a T8-at IS-3 hordák lepjék el 4-5 skilles legényekkel...
a kupán 14v14- csaták lesznek T10 tankokkal.
Július 1-3.-ig 19:00-ás kezdéssel indul a kvalifikáció.
Követelmény 1950 wn8+ (overall)
10k+ csata
és legalább 4-5 használható 10-es tank.
Jelentkezni nálam lehet privátban, ma estig ,-
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Poén volt nekem tetszett, csak ilyenkor az a szituáció, hogy egymás elõl loptuk a dmg-et, pedig csak ketten voltunk. bántó, hogy közel sem jártam az egykori átlagomhoz. Fél év kihagyás Tier10ben elég sok.
Ma este egyébként nem valószínû hogy ráérek, mert ESL lesz.
az sg fórum annyira 2014
De most miért baj , hogy szóvá teszek olyat hogy a T-54 prémium tankhoz hasonló lenyúló tank jön ki. Ez benne van a játékban, alapból.
Az például tetszene, hogy egy tankot prémium tankká alakítsunk át.
Például: van a KV-1-esem és 1500 helyett 1000 aranyért prémium tanká teszem. A modulok nem fognak változni. csak +50%-al több lesz a kredit és a tapasztalat. Az E-100-at ppl. 15 ezer aranyért . Olyan egyharmadával olcsóbb lenne a prémiummá tétel mint , az azonos szinten lévõ prémium tankok ára.
Este becsatlakoznék én is pár körre, ha elég a 2k+ recent WN8-as szint. <#zavart1>#zavart1>
...ja es nincs arty
Vén fasz vagyok, tudom.
Tier 8-as német prémium tank- mi a fasznak?
Most az ilyen Ausf. ABC változatok jönnek majd?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elején az ellenfél t8 a az xvm áldozata lett😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az sg fórum annyira 2014
Csak vigyázz, nehogy ez a jófejség (egyébként kétségtelenül az) egy ZWACK-os meghívóban materializálódjon...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A délutáni körökre leszek kíváncsi, amikor Simonnal megy. Ha mindkettejüket elkapja a bizonyítási vágy, akkor nem lepne meg, ha egy 20-30 csatás nyerõ szériát tolnának együtt.
nem azt mondjuk, hogy nem sül egy kör sem, nadehát...
xfire: kistekila
Ha már WN8, akkor vessünk össze téged Kingsimonnal:
Nem a frissen kreált eredményeidet nézem, mivel almát almával hasonlítok. Ezek alapján meglepõ a 10/10-es tipped.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
There is but one rule: Hunt or be hunted.
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
A Leo1et nem merném bevállalni, lehet h 3400as átlagom volt vele, de rég akadt a kezem ügyébe.
maradok majd a jó öreg T62A-nál, felõlem kezdhetjük.
az sg fórum annyira 2014
Ha nem tudsz accot szerezni, szólj, viheted az enyémet (Obj. 140 és Leo1), feltéve, ha streameled. Nagyon kíváncsi vagyok.