418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#336611 E-100-al be lehet egy olyat mákolni, nekem 9k fölött van a max dmg és túl is éltem :) Sajnos már régi így a replay nem sokat ér, de egyszer letöltök pár régi verziót és felveszem az ilyen epic köröket :) -
#336610 Milyen vicces az élet. Azért mennyire benne van az emberekben a versenyszellem. A játékosok 90%-a azért lépett be a HOAX-ba mert semmi kötelezettsége sincs. Se Stronghold, se CW, semmi.
Tegnap be lett téve 15 chip hogy ne legyen a VTEPS-nek egy időben több csatája. Nézem, HOAX, technikai győzelem. Gondoltam be ment valaki véletlenül. Következő kör, és már 14-en bent csücsülnek CW-re várva. Érthetetlenül álltam a helyzet előtt, de poénra vettük és bementünk T69-el, Centurionnal, RHM-el, ISU-val, AMX-ekkel az ellenfél full CW setup-ja ellen. Mi támadtunk és lenyomtuk őket 15-4 -re Airfielden úgy hogy soha nem vezettem CW-t, se maptactik, sem optimális tank setup. Le a kalappal srácok! :) -
#336609 Mióta nerfelték a Hellcatet, neked sem megy valami jól a stathúzás. :)
Az igazán égő az, hogy ha jól emlékszem Pares nickjére, akkor az utóbbi 60 napban jobban játszik, mint te.
Ciki, de te csak egy balfasz vagy, aki egy jó tankkal jól tudott menni. Mióta a jó tankból rossz tank lesz, te is rossz lettél vele együtt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.04. 10:08:33 -
besti #336608 Ez a csata is a szokásos 2 perc alatt meghal a fél csapatnak indult, aztán majdnem meglett. Ezzel egyébként, ha nem kell hozzá túléni/nyerni, meg lett volna az Obj. 260 heavy könnyített (14k damage) része. Ezek szerint E-100-zal is lehet próbálkozni. Mondjuk ehhez akkora mák kell, hogy egyszerre kettőnél többen ne támadjanak, azok is kevés HP-val, illetve ne is foglaljon senki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Epic lett volna, ha lehozom a végén a két arti ellen, de sajnos 300 HP-val két X-es ellen akik ellentétes oldalról jöttek, nem sikerült. Pedig akkor lett volna Pool, Kolobanov (9:14 állás) és még RNG videóba jelentkezni is lehetett volna vele. Ez van. -
#336607 Ezzel tudják garantálni a sikerélményt a növényeknek. -
VanDaal #336606 Igen, akkor az ember érezte, hogy hatással van a csata végkimenetelére.
Pl.: "Ha akkor azt a lövést nem kapom be fölöslegesen, maradt volna elég hp-m a végére, és lehet le tudtam volna hozni 1v2-be..." stb.
Most meg vagy úgy legyaluljuk az ellenfelet, hogy ha lövést se adtam volna le, akkor is megnyerjük, vagy ők vernek el minket, de olyan szinten, hogy ha mondjuk 3k helyett 8k-t sebzek, azzal is elbukjuk.
Kiábrándító... -
Gyuszopapa #336605 Persze adok replayt.Sokmindentől függ és nekem se megy mindig de azért próbálkozom. -
#336604 Kb 5 bukóval kezdtem tegnap este, majd mást kellett csinálnom ami után már nem volt kedvem játszani (már túl késő is volt). -
#336603 Még Én is kipróbáltam. Első két lövés két kill 2400+ sebzéssel gaywagon Tiger P-ben. Gusztustalan egy mod. Eddig sem kellett semmi az artyzáshoz, de ez mégjoban megkönnyíti. Bármi mással pedig annál szarabb az egész. -
#336602 Emlékszem 1-2 éve még amikor ilyen elsöprő fölénnyel nyert az egyik csapat, arról felkerültek ide is a képek, mára viszont már teljesen mindennapos. Sőt nosztalgikus élmény amikor egy csata eltart majdnem 15 percig és a végén 2v2 - 3v3 dönti el, hogy mi lesz. Jobb volt akkor. -
#336601 A klánunkban is kipróbálták akinek van arty a garázsában és szerintük is nagyon op ez a mod. Egyszerűen csalás az az igazság. -
sempike #336600 Tegnap letöltöttem az új arty modot és elővettem az egyetlen artymat, ami egyben a valaha volt legmagasabb tierű artym is egyben (T5) 10k csata után.
Szégyen nem szégyen, piszkosul élveztem vele a játékot.
Csatánkánt 2-5 kill, jellemzően legtöbb sebzés és a szerzett XP is az első háromban, mindenféle arty skill nélkül. Winrate 73%...
Azt hiszem mostantól én is csatlakozom az artystákhoz, legalábbis addig míg a tankot vezetők el nem fogynak.
Egyszerűen nincs értelme annak, hogy kacsa legyek a kacsavadászaton mikor a vadász is lehetek.
-
lexlutor #336599 kb igy vagyok en is. kb 6 meccsbol meglett tegnap a gold, utana meg mentem ket buktat persze:) aztan mar leptem is ki. egyszeruen nem volt kanalam a tovabbi bosszankodashoz. -
viper07 #336598 Szeretnék tanulni Tőled, hogy kell 5 tankot egy ST-I-el feltartani, esetleg lenne replay ? Nekem ez nekem nem szokott sikerülni taktikázással, gondolkodással, a helyzet lekezelésével, csak pár esetben akkor, ha az ellenfél 5 tankja sík hülye volt, ez viszont nem az én elsősorban az én érdemem. Nagyon kíváncsian várom ...
Köszi. -
#336597 Elég vicces olvasni a mostani összeesküvő elméleteket olyanok irkálják akik 1-1.5 éve még ekézték azokat akik ilyeneket posztoltak:))))))))))) -
#336596 Naszép.
Az a sok önbizalomtúltengéses artysta rögtön átváltana nyivákolásba, ha betennének egy csekkboxot a játékmodokhoz: "arty mentes csata",
vagy kijönne egy mod ami megmutatja/felvillanna honnan lőtt rám. (állítom sokan fizetnénk is ezért) -
Gyuszopapa #336595 Érdekes dolog hogy a 25 arany indulása óta elfelejtettem játszani.Péntek szombat még majd 3000-es WN8-as volt.De hétfőtől kezdve minden nap 600-800-ig van.Semmit nem találok el,a csapattársak agyhalottak stb.
Ja és ugyanazokkal a tankokkal megyek.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.04. 09:00:10 -
Gyuszopapa #336594 A játéktudás ott kezdődik amikor odateszi az ember magát és képes egy 9-es ST-I-vel az egyik oldalon feltartani 5 tankot(2 10-est 3 9-est) szemtől szembe,Míg a többiek a másik oldalt berántják túlerőben.Erre nem leszel te soha képes.Mert ehhez oda kellene menni a tűzvonalba és gondolkodni,taktikázni,lekezelni a helyzetet és nem beszarva hátul vagánykodni gyáván.Mindenki jelleme meglátszik a játékán is. -
Nazarov77 #336593 Én hadat üzentem a játéknak, már a nagyon sokadik szopatóhetem után elegem lett. Úgyse húzok jelenleg semmi ágat, csak pénz kell majd úgyhogy új angol ágig csak a KV-220al, Panzer B2vel és a béta Shermannel fogok játszani, hátha addig tudom javítani amit az RNG elrontott hónapok alatt. Ezeknek megvan az a képessége de főleg a B2nek és a KV-220nak, hogy általában mindig döntő szerepet tud játszani a csatába és lehozni azt, értsd: letaposni az összes szembejövő ellenséget :D
Kb ősz óta tart ez a "balszerencse" hullám, a szokásos: csapatunk fele elhull az első 5 percben, mindegy mit csinálok mennyit sebzek, mennyire jól teljesítettem úgyse nyerünk, általában a rosszabb játékosokkal rendelkező csapatba kerülök stb. Úgy kell elképzelni ha pár napig kb 2-3 vagy nagy ritkán napig jó köreim vannak akkor utána bekövetkezik a szenvedés időszaka ami legalább egy hétig tart. Ez egy átlagos menetrend nálam, vetésforgóként cserélődnek.
Nem nagyon hittem az összeesküvés elméletekben meg manipulálásba, de egyszerűen amiket látok elhiteti velem lassan. Pl volt a TOG event, 15 napig tartott megszerezni aszem, szóval nem egy rövid idő úgyhogy nem lehetett a véletlen műve: Én folyamatosan szívtam és rossz körök voltak mire meglett a TOG, és itt jön az érdekesség haverom nem ért rá és nála is betoltam a napi 5 győzelmet érdekes nála meg szinte végig csak jó köreim voltak az event alatt, volt hogy 5ből 5 győzelem volt egy nap stb. érdekes saját accountomon "elfelejtettem" játszani de a haveromén ahol ugyanazzal a tankkal mentem meg emlékeztem? piszok RNG.
Ja igen tegnap rákaptam a zárt béta Shermanre, 1k sebzésért már 3000 körül adja a WN8at azt meg nem nehéz összeszedni. Kb zsinórban 4 győzelem után jött egy eleve elrendeltetés kör: csata után megszámoltam 11 piros játékos volt, 3 narancs és én, ellenségnél összesen 3 piros volt az összes többi narancs, és citrom meg esetleg zöld, most vagy én vagyok ennyire balszerencsés vagy nem tudom már.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.04. 08:49:47 -
Lichtmaschin #336592 Jól tetted...átérzem. :-) -
VanDaal #336591 Be is fejeztem én is, és inkább nem írom le, mit csináljanak a 25 aranyukkal :)
Utolsó körben mielőtt pozícióba értem volna, már 0:5 volt megint. Úgyhogy inkább visszafordultam, és könnyítettem kicsit a lelkemen. A 14k csata után 120 effel rendelkező, hátul campelő KV-1S "kedves csapattársat" olyan gyönyörűen oneshotoltam KV-2-vel, hogy öröm volt nézni.
És még jól is esett :D -
Lucifer001 #336590 Végre az orrod is törölgetheted közben
Végre érvényesülhetek !! A többi meg tanuljon már meg végre játszani , és ne siránkozzon . Eljött az idő , hogy " trollkodjak" én is a fórumon , és végre észre veszitek , hogy vagyok valaki . Elegem van a szidalmakból , mivel én is ott vagyok a csatában . Mivel A0 ból én hozom le a csatát ...... a tüzérek mindig is a harcmező császárai voltak !!!! Azok , akik igazán kockáztatnak ,akik odateszik magukat ha kell , és számíthatsz rájuk . " Bocs nem téged akartalak " , " Bocs véletlen volt " , " Go scout " ( addig iszok egy kortyot ) . Miért utálják ennyire ezt a fajt ? Mert ha kilő egy Heavy , TD , Light , Med . az ügye egy , vagy több közvetlen találat miatt volt .Ügyes volt a srác , nem figyeltem , bekerítettek , vagy akármi , tudod szemtől szemben . Egyenes " férfias küzdelem " Na de ha egy olyan eset történik , hogy kilő , lesebez elég alaposan egy tüzér anyuka szoknyája mögül ... opsz bocs . a pálya másik végéből a bokorból (Anya mit csinál az a bácsi ott a bokorban hátul ? ) az miért nem tetszik az embereknek ? Azért mert " közvetett lövést " kapott ? Mert ez így nem " fer" , Mert nem " face to face" jellem vagyok ? Igen pont ezért . És pont ezért neveznek " GAY" nak . És ezt mindenki így látja . De ha ismét a dolgok jó oldalát nézzük ne a szám jártassam . Előttem is pont annyira ott a lehetőség , mint akárki más előtt , hogy fogom szépen egyik kezemmel az egeret , a másikkal meg mást ..... , és elkezdek én is artyzni :-) Mégis miért nem kezditek ti is el ? Félre értés ne essék . Van egy G.W. Tiger a garázsomban . Meg 42 db ami nem tüzér ! Veled TARAGAY meg befejeztem a társalgást . Úgy firkálsz ahogy akarsz , mert lesza**ak
-
lexlutor #336589 nekem tegnapelott volt ez, 7 csata zsinorban buko. abbahagytam. ennyit nem er.
legkozelebb nem varok 7 bukoig, 3 utan kilep, ez is biztos.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.04. 07:55:17 -
lexlutor #336588 mondja ez azt, aki csak azert ment 5k meccset hellcattal, mert mert op es veletlenul avval lehet a jol huzni a statot :) -
VanDaal #336587 Azóta sikerült mennem még 3 bukót. Az eltelt időből látszik, hogy módfelett kiegyenlített küzdelmek voltak ezek is...
Régen is voltak vereség sorozatok, de ez, hogy tucatjával jönnek olyan csaták, hogy az embernek sebezni is alig van lehetősége, mert annyira gyorsan eldől minden, ez egy viszonylag újabb és roppant frusztráló jelenség.
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2014.12.04. 07:52:56 -
#336586 Nekem a minap hamarabb lett meg a 20k xp prém nélkül mint az 5 nyertes csata... -
VanDaal #336585 Á, nem csal a játék, dehogyis! Meg nincsen ám belenyúlva kicsit se...
Teljesen normális dolog 1:15-re kikapni T10-ben. Még csak piros se volt a csapatban, de merő véletlenségből senki nem talál el semmit... 1600 volt a legmagasabb sebzés, mert az egész csapatból pont arra a körre felejtett el mindenki játszani. Meg kb a 7. vereségem zsinórban, hogy még azt a tetves 5 wines küldetést se lehessen megcsinálni.
WG -
Lucifer001 #336584 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" Volt már arty nerf, utána is ugyanúgy sírtatok mint a fürdőskurvák. Meg kéne tanulni játszani inkább... "
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"de igazán megtanulhatnál játszani"
"de igazán megtanulhatnál játszani"
"de igazán megtanulhatnál játszani"
" van magyar ? "
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.12.04. 07:33:05 -
#336583 "de igazán megtanulhatnál játszani"
Ezt azok védelmében mondod, akik bemennek A0-ba és a meccs végéig ott verik a répát. Ők biztos tudnak játszani...az artysták 95%-a egy retardált f***, elég megnézni a WN-jüket. Mással nem tudnak érvényesülni, mert túl hülyék hozzá. Csoda hogy a többségük magától levegőt tud venni. -
Tarathiel2 #336582 Tudom hogy kellemetlen ha valaki jobb nálad, de igazán megtanulhatnál játszani, ha már az ostoba összeesküvés-elméleteid bizonyítása nem megy. -
Tarathiel2 #336581 Te meg ki a bánat vagy, és miért fáj ennyire a segged? -
#336580 Amikor le volt korlátozva olyan szinten a netem, hogy még böngészni sem tudtam, mert mindenhol időtúllépés volt, akkor is tudtam lag nélkül wotozni, igaz a ts3-at már nem bírta el mellette. -
Pares #336579 Valamit félreértesz. Az idézett hozzászólások szarkasztikusak. -
yossarianHUN #336578 És nemsokára az Archer:D -
#336577 LooooL :D
-
#336576 hitlog.xc, az óra mellé így rakod:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!// X position (negative values - bind to right side of screen).
// Позиция X (отрицательные значения - привязать к правой стороне экрана).
"x": 250,
// Y position (negative values - bind to bottom side of screen).
// Позиция Y (отрицательные значения - привязать к нижней стороне экрана).
"y": 0,
-
Kronos79 #336575 Ha az egy fájlos verziót használod, akkor abban keress a hitlog részt. Ha a sok fájlost, akkor a hitlog.xc fájlban. -
Malarki #336574 Oké, csak nekem pont a legénységhúzásra kellett volna. Így hogy egy random tankot adnak nem biztos hogy nekifekszem. Annyit meg nem játszok hogy csak abból összejöjjön. -
Musztafakebab #336573 Sziasztok!
Szereztem be egy új xvm-et. 1 bajom van vele hogy a kiosztott sebzésemet rossz helyen írja ki. Ezt hol tudnám beállítani, hogy visszarakja a régi xvm pozíciójára? Melyik fájlban turkáljak és milyen részt keressek?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
lexlutor #336572 tier9es valoszinuleg elegge jok rohognenek rajtatok. mert meg e8 talan ok.