418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Engem az NDK-s T-55 érdekelne!
  • BooMiller
    Tegnap találkoztam egy mókussal aki 65k csatával rendelkezett és valami 50-as ratingal:DD
  • Nazarov77
    óóó de szerencsés leosztás :D
  • Solten

• Zegi Norbi HUN
    Hányas szintű tankok kellenek minimum? Vagy ilyen követelmény nincs?
  • Mardel
    Mondjuk 1-2 pozitívuma van a Blitznek, nincs arty és ha jól láttam a magas tieres op lightok sincsenek.
  • BooMiller
    Csak simán hívő lettél:)))) Innen már nincs vissza út:D
  • Mardel
    Tabletem nincs.
    Telefonra felraktam, vagy 3-4 GB helyet foglal.

Az irányítása nem tetszik, a sniper nézet is körülményes, az auto aim meg valamiért a tank mögé céloz középre, ez akkor rossz mikor a tank oldalát látjuk.

Vannak prem tankok is lol, dmax, löwe, stb, tier tizig lehet itt is grindelni, angol, német, amerikai és talán ruszki nemzet van csak és ott se minden ág.

Félóra patchelés training és elso vesztes csata után töröltem, ment vissza a Godus.
  • Nazarov77
    A józan ész azt diktálja nincs összeesküvés elmélet csak balszerencse az RNGvel, de komolyan a játék folyton rácáfol erre.
    Összehasonlításként itt van egy kép tegnapról és máról, csak ezzel a Shermannel mentem tegnap is és ma is, mind a két képen 10 lejátszott csata van:

Nem tudom már miben higgyek. Érdekes, tegnap szinte csak győzelmek voltak, erre ma meg csak vereség, úgy látszik most van a kompenzálás a tegnapiért. Mert ha nincs semmi összeesküvés elmélet, és tényleg csak RNG az egész akkor se így kéne kinéznie, hogy egyik nap csak győzelem másik csak vereség hanem kicsit közelebb kéne állnia a kettőnek egymáshoz nem ennyire extrémen eltérve.
    u.i: Ez nem hiszti poszt csak elfilózgatok a dolgokon :)
  • Nazarov77
    Az individual mission mindenkire vonatkozik.
  • Nazarov77
    Nem néztem végig az összes küldetést de a stug megszerzése könnyű lesz.

Más:
    Nem bírtam megjelenésig várni a Sherman Fireflyal, kíváncsi voltam úgyhogy a Girls und Panzeres skint már már meg is csináltam rá, állat lett :D

Csak azt sajnálom, hogy a ritkább M4 sherman Cast hull verziót modellezték le, nem a heggesztett M4A4 hullt ami a legelterjedtebb volt, tipikus WG. Igazán megcsinálhatták volna a gyakoribbat, most lehet várni ki tudja hány évet mire bejön az alternative hull rendszer.
  • kisbesi
    Ez a Stugos küldetés mindenkire vonatkozik, vagy megint csak az újoncos küldetéshez van köze?
    Be tudná linkelni valaki, nem találom meg.
  • Angelus1991ster
    Mennyire vészes a Stug IV küldetés?
  • Nazarov77
    És azt mi alapján dönti el, hogy melyik országhoz kapod a crewnémbert? Vagy mi választhatjuk ki?
  • Toweliee
    Nem úgy volt, hogy berakják az új Panther-t?
  • Maala
    És igen, ha nem csinálod meg a másodlagos küldetést, akkor később megcsinálhatod, akár úgy is, hogy továbbmész az ágban. (Csak "Complete" lesz a státusza "Complete with honors" helyett) Ez szimpatikus húzás. (Igen, 45 percig tartott összehozni egy olyan missiont, ahol nem tudtam megcsinálni a másodlagost. :D)

Csak leadod a küldit, aztán újra rákattintasz, és Improve result. Tökéletes.

Hasznos volt a CT. (Pföjj ezek az FV-k csordákban járnak, mint, mintha bivalyok lennének az oroszlánok előtt.)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 02:23:02
  • Maala
    Minimapot be kell kapcsolni a settingsben. -.-

IM küldiket meg el kell startoltatni, különben nem számolja. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 01:40:39
  • Maala
    Mindegyik ágban lesz 2-2 (jellemzően 11-14 közt) olyan küldetés, amit csak szakaszban lehet teljesíteni.

Szerk:

És az új minimap nem működik. :D Zsírúj install.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 01:24:56
  • Maala
    Lol baszki, a stug kihúzásával kapsz áganként 4 prémnapot is... Meg másodlagos küldikért 5x50k, 6x35k, és 4x 25k kreditet, valamint az elsődlegesből 4x 50k, és 6x 30k kredit, ha eladod a missionökért kapott 1-1 nagy fogyócikket. Ez az egész szintén áganként.

Azaz összesen 940k kredit (ebből 560k opcionális, 380k fix), és mellé fix 4 prémnap. Mindez csak egyetlen egy ágért, ezekből van 5... Laza 5milla kredit a stugért. Szóval ki is mondta, hogy gondok lesznek a kisaccon a kredittel? :D

Beszarás, ami itt menni fog goldspam szintjén.

Plusz ugye összesen áganként 1-1 barakkhely, és bele egy női crewmember. Azaz a 4 tankért összesen 20 crewnémbert kapsz. :D

Szerk: Sajnos csak a STUG küldijeit lehet megnézni, amíg meg nem szerezted, így a többi reward tankról nem lehet egyelőre véleményt nyilvánítani.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 01:13:05
  • Maala
    - removed the sound and music streaming from HDD when the sound volume is set to 0

Wow, ez tényleg fog nyerni pár FPS-t. :o

- a player will now recieve 10 percent extra XP for scouting damage for each level of difference between his tank and the target (but no more than 30 percent) (SS: as in, if a tier 8 LT lights up a tier 10 and recieves spotting damage, he’ll get 20 percent extra XP)

Mondom én, hogy Amcsi light vonalon lehet a leggyorsabban eljutni az új accon T10-hez. Plusz XP, plusz kredit (spotolás nem visz kreditet lőszerre)... Sima ügy.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 00:43:03
  • Maala
    Akkor az orosz 704 ág a tiéd. :D
  • patchaou
    IS-4 és 113 között vaciláltam. Van tizenpárezer a az IS-4 javára, de ekkora mennyiségnél az nem tétel. És ha másik ágon teszem azt 100k xp-vel kevesebb kell, de kifejezetten nem tetszik és/vagy szenvedős, akkor talán könnyebb összszedni 980k xp-t egy olyan ággal ami fekszik, (főleg a vége) mint 880k xp-t összekaparni olyan ágon amin végig azt érzem hogy szerencsétlenkedés az egész :)
  • ximix #336709
    Azt az ágat nézd ahol a T10-ig a legkevesebb Tp kell, majd ezek közül ami szimpi.(szerintem)
    vagy olyat amit eladhatsz utána CW-ni vagy csak simán kelendő.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.04. 23:45:27
  • patchaou
    Igazából nem tanácsot akartam kérni inkább csak kíváncsi vagyok :) A tuti frankót úgysem tudja megmondani senki, mert ugye nem vagyunk egyformák, ha lenne egy olyan ág is ami egyértelműen jobb, könnyebb és gyorsabb lenne mindenki számára az már régen rossz lenne :)
  • lexlutor
    izles kerdese, de nekem nagy vonzerot jelent h kivetelesen nem kerulgetett sirogorcs amig a 9est kihuztam fullra, mint elotte a tobbi mednel.
  • Malarki
    E5, E4, Is-7, ezekkel nem lehet mellélőni. elég könnyű ágak, nincs olyan tank amivel szenvedni kellene.
  • patchaou
    Most tartok a cometnél és amennyire vártam, a cromwell után annyira nem jön be :)
  • lexlutor
    akkor mar inkabb az angol med ag. nekem ott joval tobb elvezheto tank volt.
    mondjuk en mostanaban huztam ki a tizest ott, ami meg az olcsobb 180k xp kategoria is.
    kivetelesen a 9es med is nagyon jol jatszhato volt nem fullosan is.

vagy ha heavy ag, akkor nemet e100 vonal.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.04. 23:01:46
  • Mnemomic
    Nekem ma nagyon ment. AMX 12t-val mentem legtöbbet de tök jól adta a meccseket, simán kijött 65%-ra a mai nap. Volt olyan meccs ahol az artynk is ment együtt a sok idiótával mégis nyertünk. Már előre látom micsoda 3-4 nap szopás lesz majd ezután.
  • Angelus1991ster
    Szentjánosbogárra/Fireflyra kíváncsi leszek.
  • Kubukli
    Az EU2 a retardoknak van fenntartva? 3 csatából léptem ki 0:6-09-nél...
  • mijki
    Egy kis stresszlevezetés... :)
  • patchaou
    Ha csak annyi a cél, hogy kihúzzatok egy 10-est a prémtank miatt melyik ágat választanátok? Nekem a kínai heavy első blikkre a legszimpatikusabb.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.04. 22:30:41
  • FosTalicskaa
    Naa, azért nem egészen jó a hasonlat... Azon a játékon gondolkodni kell, mielőtt kattintasz valahova. ;)
  • Kubukli
    Most átmegyek a WT forumba és megkérdezem ott ez mennyire jellemző :)
  • Solten
    Ja, kellett a kapacitas a tesztszeronak...
  • DamienPicur
    Ja,.most dobott ki
  • Kubukli
    EU1 bexart megint EU-2-n 1200-as várólista.
    MÉG madárhangot!
  • Solten
    Nalatok is besz@rt az EU1?
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.04. 22:13:14
  • ToCsEk