World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínû😄 Azt tudom elképzelni, hogy ha volt rajta DShK, ahhoz tudtak szerezni rakaszt. Mindenesetre három katonát eltettek vele láb alól, további hármat megsebesítettek, és gondolom nem kivasalták õket.
Azért érdemes elolvasni az SG WT ground forces fórumát. Kíváncsiságból megnéztem már, rég olvasgattam. Csak egy oldalt olvastam el, de az egy oldal sírás, hogy mekkora szar a Gajin. :d
Mégsem minden fenékig tejföl náluk sem.

Benne hagyták 45-ben, hátha kell még

Beszarás... Hogy hogy a vérbe "tették harcképessé", és honnan szereztek hozzá lõszert, az továbbra is rejtély.
az szerintetek mennyire legalja, hogy a saját support rendszerükbõl törlik azokat az üzeneteket, amiket nekik írok válaszként?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JeffDunham
Én azoktól megkérdem: no benzin? 😄

Vagy írom neki: reported for bot... erre 10-bõl 8 barom elindul nagy nehezen.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A hatul campeloknek szoktam irni, hogy: R u shagging sheep or what?
Ha erti amit irtam legtobbszor meglodul egybol <#nevetes1>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Parancsolj:
JeffDunham
Az nem jó, mert lehet hogy élvezné...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
A cocksucker is nyugodtan mehet 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a FAME-be volt olyan, hogy a csávó a General chatet spammelte CW várakozás elõtt csinos kis kívánságokkal a zsidókhoz és semmi nem történt vele, pedig volt fent moderátor is.

az sg fórum annyira 2014

JeffDunham
Elmondom a tutit. Ha a következõ szavakkal, és ezek permutációjával dolgozol, akkor sosem tiltanak. Noob, retard, idiot, fucking, bastard, gay. Ennyi. És ennyi pont elég ahhoz hogy ki add magadból a dühöd. Csak az amatõrök zsidóznak. 😄

spekuláció de szvsz úgy fog járni mint a VK2801 annak idején.

az sg fórum annyira 2014

az mekkora kretén omg, még azt mondta h a Pershing szar tank sõt ha jól tudom azért húzta ki 2 hét alatt az FVHVY-t mert azthitte h kicserélik Chieftainre... Ekkora blumato-t még nem láttam <#banplz>

az sg fórum annyira 2014

Egy régi UNICA-s magyar FC káromkodásai vannak lementve valahol, valami Sütõképes vagy mi volt a neve, biztos nem ismered.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Pontosan 😉, amúgy az említett Chaffee nerfrõl nem találtam sehol forrást..
JeffDunham
Ja. Az egész HHR brancs hogy meg akarta dugni, csak úgy jártak mint R3nton. Töke volt a menyasszonynak. 😄

Na majd otthonról. Van lementve.

Márksokszámot meg Epicset direkt nem említettem meg mint feltörekvõ korosztályt. Bár ha jól tudom ott is zsidózásért kapta az ívet a Hold felé a régi klánjától. 😄

...a wild ZWACK deputy commander appears... 😊

az sg fórum annyira 2014

Én Verrucht-tal találkoztam onnan 😛, de ha jól nézem már nem abban a klánban van.
Abban a csatában a huszár nem anyázott, csak annyit írt Zsófi rage-e után, hogy ne bántsuk. Ismersz, egyébként sem ugrottam volna, a skalpja megfelelõ elégtétel volt 😊
Nem, zsófika egy 50 éves kopasz pedofil 😄

1-2 screenshotot megnéznék, ha már nekünk is van egy márk+epicskill kombónk 😄

az sg fórum annyira 2014

JeffDunham
Hát a HHR-A vezetõsége sem mentes a zsidózó botrányoktól. Mennyi de mennyi PrSc kering errõl. Lehet ezek így szaporodnak.

Az lenne a legszebb ha kiderülne hogy Zsófika egy 12 éves kislány. A sok hülye még mindig nem fogja fel hogy anyázásért sosem tiltanak, de ohne fitymázásra ugranak.

Master91
szarok az eventek, bezzeg más régióban...

http://ftr.wot-news.com/2014/07/01/july-missions-comparison-us-vs-eu/
USA:
Total maximum value: 28 x 6 = 168 gold consumables (3360k credits worth), 12 days of premium, tier 3 light premium tank

EU:
Total maximum value: 18 gold consumables (360k), 1 equipment (worth 600k)
JeffDunham
Így van. Helyette fikázni kell. ZsóFIKÁzni. 😄

Jéé, Te is ráakadtál? 😄
T54E1-gyel szedtem ki két tárból, utána végig csuklottak a szüleim. Egy HHR-A-s csávóval volt szakaszban.
A HAC-S klánnak van valami Zsófi nevû tagja? Valaki szóljon már neki hogy kilövés után végigzsidózni az egész hátralévõ játékot nem is menõ, másrészt az EULA-t is sérti.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Próbáld ki a WT-t, azt mondják, hogy sokkal jobb a WoT-nál!! Sõt, ha törlöd a WoT-ot a gépedrõl, akkor a WT még jobban fut, nagyobb fps-t kapsz! Vagy próbáld ki a prohardver WoT fórumát, ott megértõ fülekre találsz, együtt fognak érezni veled, még zsepit is adnak! Tégy bármit, csak kérlek, hagyd abba a nyígást ezen a fórumon! Köszönöm.
Helyi cég, de ugye gondolom Pestrõl kapják õk is, úgyhogy mondhatni igen.
Off: Igen hallottam hogy high tierben nagy a russian BIA (ami már low tierben is enyhén érezhetõ), de a Maust betenni azt bezzeg fosnak mert akkor "unbalanced" lenne. Nem értem miért erõltetik hogy pre-war tankokat tegyenek be 44-45-ös németek ellen.
Digi netet használsz? Nálam is volt ilyen. Le is dobot a szerverrõl. De már jó.
Pesten volt valami komoly probléma, jó pár napja. Ott teljes kimaradás is volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

buzi az összes artista, - ha még ma nem volt...
Pedig az optimalizálása nagyon jó a játéknak sokkal jobban fut mint a wot.
Én se utálom mert régen szerettem a WTt de azóta folyamatosan negatív irányba ment a játék(repülõs részét most is szeretem de azt is kezdik elrontani ) Nagy reményeket fûztem a tankokhoz de a fejlesztõket nagyon nem bírom és látszik, hogy a saját fejük után mennek a tankos rész nagyon unbalanced és nekem csalódás jelenleg, lehet késõbb majd jobb lesz de most nem az. Jöhetnek a fanboyok védeni hogy nincs russian bias stb, azoknak ajánlom a hivatalos fórumot pl rank 4ben kevesen játszanak németekkel rank5be meg 30 perces várósor van mivel csak a mazochisták mennének németekkel t-54 is-4 ellen akiknek 80%os win ratejük van.
A fizetett prémium sherman rommá nerfelésénél telt be a pohár nálam.
Játékosszámon ez meg is látszik, májusban itt verték magukat hogy elértük a 100k online játékost, most meg van 49k jobb esetben.

Írhatnék kisregényt is kifejteni mélyebben a problémákat de nem akarom szétoffolni a fórumot,
dióhéjban: amíg nem látok javulást addig jegelve lesz.

WoT: Nishizumi77

Nem utálom a WT-t, de:

Ha farok a netem néha elõfordul hogy pár másodperce nincs pingem. Na tegnap pont ilyen napon volt.

Wot reakció: a játékan megáll az élet. Ha sokáig nincs net kidob, de újra tudok csatlakozni. Ha csak rövid ideig, kis vonakodás után tudom folytatni. Vagy ha szar a ping (nézem a bix-et) a játékban is csak addig szar mint ahogy konzol mutatja.

WT: Akkor is szarnak mutatja a pinged mikor már bix oké. Ha úgy gondolja akkor meg kivág a játék a fenébe.

Wotot: minimumon tolom teljes képernyõn, az állítólag jól optimalizállt WT-t ugyancsak, de kis ablakba. Ja és a WT-ben szarabb az FPS-em, kinézetre hát majdnem same.

Tudom fejleszteni kell az abakuszom.
nehezen érthetõ a mondat, de a wotnak megvan az az elõnye wtvel szemben hogy jól játszható nem egy unbalanced szar.

Purchased:
'WZ-120' sucessfully purchased. Spent credits: 3 520 000.

na már csak pénz kell hogy feltegyem rá a cuccokat és átképezzem a type 59 legénységét 😄

JeffDunham
1. kit érdekel
2. kit érdekel
3. kit érdekel
4. ne rinyálj, töröld a játékot

Master91
ma veszem meg a tankot kíváncsi leszek rá
JeffDunham
Az STA-1 fullosan über brutál. Imádom. Jó ágyú, gyors szûkülés, jó negatív kitéríthetõség. Olyan köröket mentem vele hogy magam sem hiszem el. Toljátok vele! A 9-es szintén jó.

STAnál várd ki a végét, fullosan nagyon brutál, neki van a legjobb ágyúja T8 medek közül.

basszus, nem emlékszek rá, de asszem kell hozzá, mert a nagy töltésgyorsító is 400kg anélkül meg elég macerás a 18 sec feletti töltéssel

wot nick: PsychoTrooper

Tono34
STA-m szinte stock ... T28 proto keresett nálam most nagyon sokat.

Itt is megkérdezlek: T30-ra a nagy löveghez kell a fejlesztett lánctalp?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fogd fel egyszerû farmolásnak.

Én is most állok neki az STA-nak, de a T30-al is elég szépen lehetett keresni.

wot nick: PsychoTrooper

Elftársak! nem akarok bõgni szokás szeint csak. rákérdeznék a particle_effectek száma több itt mint a WT-ben. több a különféle effektek számely okot adhat a patch utráni drasztikus fps esésekre?

angelus1991ster.blogspot.hu

Tono34
Azt hiszem mától muszáj lesz az STA-1 játszani, de a csiribiri után annyira nem jön be nekem .... többet vártam volna, igaz még nem fullos, így az esélyt még megkapja (bár nem szokásom valamit feladni amit elkezdek).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lengyel játékos.
Melyik a leghasznalhatobb ingyenes bot program a wothoz ?
Akkor az vagy gold volt, vagy extrém high rollja volt, a felsõ lemez ha jól rémlik 300 mm felett véd effektíven. KT-t én is szerettem, de mikor legutóbb visszavettem, már valami szupermazo MM-je volt, alig volt T10-en kívül, úgyhogy rövid úton el is lett adva.
Ja csak mindig meglep a játék. Noobject 704 alacsonyabb pozícióbol távolról meglõtt és nem a lower hullt célozta hanem a felsõt, és átvitte.

De jó lesz, fekszeni fog a stílusomhoz. Elõdjét nagyon bírtam de annak is kicsit megkeseredett az élménye mint anno tiger P-nél. Eltekintve attól hogy a KT kicsit "törékeny" sokszor a csapaton is múlik. Mert ha sokszor vesztünk úgy hogy Top 1-3 vagyok akkor az nem csak a tank és az én hibám.
Azt a tankot nem lehet nem szeretni. Még a jelenlegi, gold ammós, ratyi arty-TD-s viszonyok között sem.