418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    sőt nekem az e50men irányított ütközés és repeszpáncél is van ;)
  • R3nton
    obj430 a legjobb, mármint oroszok közül
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.05. 17:15:21
  • yossarianHUN
    Hát, ez az FV4005... Nem mondom, hogy hasra vagyok esve tőle. A mozgékonyságát elfogadhatónak nevezném, de ahhoz semmiképp nem elég fürge, hogy kárpótoljon azért, hogy HE-vel szétszedi bármi. Egy mozgékonyabb heavy mobilitása van. Az ágyúja jó, bár ez a HESH az én ízlésemhez egy kicsit túl rapszodikus. A tornyát meg még kisebb szögben lehet forgatni, mint az FV215b-ét.

Viszont kíváncsiságból megvettem a T-62-t. Az első körben kiderült, hogy egész kellemes egy jószág:)
  • técsé2
    Gondoltam, hogy E75-nél nem 100-700 lesz a sebzési arány a rammolással, akkor még csak kóstolgattam ezt a rammolás dolgot, de úgy gondoltam, hogy az irányított ütközés perk kicsit többet számít, közben nem . Bocs, hogy nem válaszolok mindenkinek külön-külön.
  • yossarianHUN
    Látom elvették a Conwaytől a 105 milis ágyút. Most a 120-as az egyetlen opció. Vajon ez az élesben is így marad?
  • popey8
    Kösz.
  • Maala
    Majdnem 20k. De amúgy FTR-en is van fenn kép az egész ágról.

#336762: Tévedsz, nem érek rá egész nap. Te talán azért kérdezel olyan kaliberrel, hogy "mennyi 1x1", mert ennyire ráérsz?

Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 16:28:56
  • popey8
    Meg tudnád nekem mondani, h mennyi xp a Valentine-ból az Archer?

Sajnos nem tudom megnézni, mert itt az asszonyéknál nagyon fos, lassú mikros net van és jó pár nap mire lejönne a 8+ gigás teszt szerver több személy aktív net használata mellett, szal el se kezdem letölteni
  • yossarianHUN
    Akkor valamit rosszul csinálsz. Lejtőn megindulva brutálisakat lehet vele törni-zúzni. Löktem már így Centurion oldalába 700-at, házon átgázolva T54E1-be 400-at (csak mert nem volt rajta több HP), de Tigrisbe is 600-at (az mondjuk nekem is fájt, de már végjátékban volt). Irányított ütközést rá, oszt jóvan.
  • Angelus1991ster
    Inkább ne válaszolj legközelebb. Gondolom egésznap ráérsz azért vagy ilyen seggfej.
  • DantesHUN
    Ha ramm-olni akarsz menj neki egy KV-5-el, majdnem bárminek. Ha fel tud gyorsulni, úgy a Maus-on meg pár tankon kívül, mindnek rohadtul fog fájni.
  • Maala
    Jó vicc. Egy küldetésben egyszer megcsinálhatod az elsődleges, egyszer meg a másodlagos részt. Ha sikerül egyben megcsinálni a kettőt (a másodlagos küldetést nyilván csak akkor tudod teljesíteni, ha az elsődlegest is teljesíted újra), akkor többször nem csinálhatod meg, csak a következőt. Ha teljesítesz egy küldetéssorozatot, akkor nekikezdhetsz egy másiknak.

Mit nem lehet ezen érteni? Egyszerű, mint bemászni egy Tas rohamlövegbe.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 15:44:39
  • Malarki
    Normális ember egy E-75-öt a maga 85 tonnájával meg sem próbál lerammolni. A T30 is 60 tonna felett van. Az E-50 fullosan is 56-57 tonna lehet. Heayket amúgy se éri meg rammolni, mert csúnya vége lesz.
  • Userx2
    Egy jó infopanelt felraksz, kiírja a célpontod tömegét és színnel is jelzi, hogy érdemes-e neki menni. A zöld értelemszerűen a rammolható, pirossal csak pórul jársz. Havyk közül talán csak az amcsik rammolhatók, a többi már veled egy súlyú vagy nehezebb.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.05. 15:29:53
  • Pares
    E50M ág jobban tetszett (bár Panther nem nagyon jött be, a többi ok), VK31 nagyon bejött, a VK32 már kevésbé, az Indien sem leányálom (de most buffolták), a Leo Proto meg valami szörnyű szenvedés volt nekem. Amúgy mind a két tízes nagyon jó, csak kicsit máshogy. E50M páncélozottabb, nehezebb, lehet vele rammolni, Leo meg egy kicsit mozgékonyabb és gyorsabb, papír, és lézerágyú.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.05. 15:21:17
  • Angelus1991ster
    Egyéni missziókban 4-szer is meglehet csinálni a közepes tank részt a Stug 4-ért?
  • WR104
    De en a normal gunnal hasznalom. A Chi_Ri is taras megis lehet ra rammelt rakni. Na mindegy eleg jo a tank igy is.
  • Mardel
    Nem mert van 1 db táras lövege is aminek rosszabb célzás ideje és pontossága van.
  • R3nton
    valamit rosszul csinálsz. E50-ekkel mind a 2vel nagyon jól lehet rammolni full speedel, főként medeket és lightokat, vagy könnyebb heavyket. E-75nek ami 90 tonna hülyeség nekimenni.
  • FosTalicskaa
    olvasd el még1x " ki tudja az ellen milyen legális cheateket használ?"
  • técsé2
    Az e50 rammolási képességeiről annyit, hogy tegnap lejtőn lefele nekimentem egy t30 oldalának, csináltam kemény130 sebzést, míg én kaptam 450-et. Ugyanez a szitu, lejtőn lefele egy álló t54-nek, 166 sebzés. Ha többet viszek le 400-500 körül ,megnyerjük a csatát. E75 oldalába rammolva én osztok 350-et,kapok 450-et. Mindezt úgy, hogy ki van feljesztve az irányított ütközés is. Nagyon megutáltam ezt a tankot, de nem csak emiatt.
    Szerk:Tudom nem az e50, hanem az e50m-ről volt sző, de a súlyuk, ergo a rammolási képességek elvileg ugyanazok
    Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.12.05. 13:48:50
  • R3nton
    semmilyen modot nem használok
  • WR104
    A T37-re nem lehet toltesgyorsitot rakni?
  • Userx2
    E-50M elemzés. Egy friss cikk. Talán segít.
  • FosTalicskaa
    Na és most ezt miből gondolod, hogy a saját véleményemet egyedi esetek alakították ki? na mindegy.. nem akarok senkit sem meggyőzni, régebben sem akartam sohasem, erről majd a játék fog. Nézd meg olyan emberek is elkezdtek már konteózni akik fél-egy éve még kiröhögtek ezért, most meg?
    Előbb vagy utóbb biztos te is kikerülsz a háttérben jól meghatározott rétegből akiknél fontos a rendes működés és a jó játékélmény, majd akkor te is meg fogod tapasztani milyen az ha 10 átütő találatból meccsenként 7-8 nem sebez...
  • Count Adyn
    Szóval ha az egyedi esetek cáfolják az összeesküvéselméletedet akkor azok nem mérvadóak, ha megerősítik akkor igen, értelek igy már minden világos:DD
  • FosTalicskaa
    Igen, megdőlt. Nem lehet vitába szállni azzal az egy esettel... Még youtubon is 150 millió ember rage-lt a videódra, mert nem tudták elhinni, hogy az a nashorn hogy tudott téged szétlőni. Barack Obama is sajtótájékoztatón szólította fel a WG-t hogy azonnal határolódjon el az esettől és adjanak ki hivatalos közleményt amiben elítélnek mindenfajta ilyen TD-Renton attrocitást amiből a híres próféta, a közleány jött ki rosszul.

Viccet félretéve én soha sem állítottam, hogy a prémiumosoknál nincs szopóág vagy furcsa esetek (ez utóbbi legtöbbször a kliens oldali modoknak tudható be, ki tudja az ellen milyen legális cheateket használ?), csak azt, hogy a szívatás mennyisége töredéke ahhoz képest amit akkor kapnátok, ha egyáltalán semmi goldot nem tolnátok az accountra (és persze jól is játszotok)...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.05. 13:21:18
  • Phara
    És a két fejlesztési ág közti különbségek is hasonlóak?
  • R3nton
    Nekem meg fordítva volt. Ruinbergen 1 utcával arrébb volt a Nashorn, először még kiszúrtam utána már nem lehetett egyszerűen. Úgy lövöldözött, hogy nem lehetett felspotolni a formát. Pedig goldtankkal voltam FCM, és prémium is van rendszeresen. Szóval megdőlni látszik az elmélet ;)
  • Gyuszopapa
    Ilyen volt valamelyik nap.Nashorn-al csücsülök a bokorban és a KV-2 oneshotol fullról úgy hogy én nem is láttam meg.De ő igen.
    Álcaháló,periszkóp volt fent.Megnéztem hogy más kapott-e utánnam spotdamagét és nem senki nem spottolt 600 közelébe sem.
    Tehát a KV-2 hamarabb látott mint én őt,persze mese habbal.

A fő hogy replay van.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.05. 12:31:42
  • WR104
    Ez azert elo szokott fordulni velem is pedig nekem folyamatosan premium accom van es a crew-t is goldert teszem at. Igaz free exp-t mar tobb mint egy eve nem valtottam goldert. Szoval nem csak a normal accosok kivaltsaga amiket leirtal, de a jelenseg letezik.
  • R3nton
    Mind a kettő nagyon jó. Nekem személyes kedvencem a Leo1 mert baromi gyors, lézerágyúja van, és nagyon jó a depression, viszont nagyon papír.

E50-m meg vaddisznó tank, nekimenni, lerammolni, izegni-mozogni. Az ágyú szintén jó, csak lassabban tölt. Torony azért beverhető viszonylag könnyen a lövegpajzs mellett, szerencsére viszonylag kicsi az egész torony.
  • R3nton
    nem túl sok ez a 15 küldi osztályonként. Kicsit olyan érzés, mint régen a suliban, ha kapsz 15 piros pontot kapsz egy kis ötöst, ha kapsz 5 kis ötöst, kapsz egy nagy ötöst :D
  • Malachit
    Leo1 nincs páncélzat, fürge tank, jó látótávval és megfelelő camo-val. E50M megy egy igazi Heavy med. Nekimész az ellennek és összetörik mint a porcelán és frontpáncél is kielégítő rajta.
  • Phara
    Valaki tudna írni nagyjából az E-50M és a Leopard 1 ág közti különbségekről?Melyik ág miben jobb vagy roszabb a másiknál?

Köszi!
  • BooMiller
    Jaj, irónia?:) én 2 évvel ezelőtt is hívő voltam:)))
  • Nazarov77
    Igen valami ilyesmi, de lesz majd erről egy részletes post ami elmagarázza a mechanikáját elvileg.
  • FosTalicskaa
    Majd, ha te is átkerülsz a lófasz rossz végére akkor te is elkezdesz rajta gondolkodni, hogy valami nagyon nincs rendben. Ha hirtelen megszűnik a páncélod, ha jó álcával rendelkező tankban 380-430+ méterről is elkezdenek megvilágítani, ha megszűnik az átütésed, ha nem lesz sebzésed akkor rá fogsz jönni, hogy valami tényleg nincs rendben. pay to win. Csak azért leszel a pályán, hogy a goldhasználó (nem ammo) játékosaiknak legyen mire lőni, míg a "random" szépen megakadályoz téged abban, hogy kárt tegyél a kiválasztottakban.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.05. 11:42:11
  • R3nton
    De most hogy lesz ez a dolog? 1 tank megszerzésért tank osztályonként 15-15 küldetést kell megcsinálni, és úgy kapsz tokeneket? És akkor a 5 osztályból 4 tokent kell összegyűjteni?
  • Nazarov77
    Engem is az érdekel a legjobban a stug IV mellett. T28 concept jöhet, de annyira nem izgat, az object meg szintén nem hoz lázba, de persze meg fogom próbálni megszerezni.