World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okosszöszi26
bocs, hogy idesírok, de azért undorító, hogy mennyi lepattanót tud produkálni ez a játék, ha akar

|Származási hely: Degec|

Nagy egér vagy... Nem mondtam hogy rossz helyre alltal csak azt hogy ha valaki artyzik vagy full hatul kempelos td stilust jatszik akkor ne sirjon mar a csapat miatt. A 80-as frontpancelrol meg annyit hogy a kv1-en kivul masnak sem volt tobb illetve mint itt a forumon megtudtuk a pancelzat mar semmit nem er...
Ha mindenki hatul kempelt volna vagy te is hasnlo fostalicskakban ulsz mint a csapattarsaid akkor lehet te is csak 500-at sebzel. Ezert igazan ne haragudj meg...
Nem az MM, az univerzum egyensúlya billent téged helyre, ellenkezõ esetben megsemmisülne a világegyetem 😊

Master91
nem versenyzek, ahhoz öreg vagyok már, csak hobby+levezetés+erõsödés ilyesmi
Tono34
Majd szólj ha vmilyen eseményen szurkolni kellene neked 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
ja 😄D

este 7-9ig vagyok el

lol, már 2 éve járok .. 😄
okosszöszi26
de ilyenkor tényleg képes lenne lerontani az ágyúk pontosságát a játék? 😊

most T-54-el is képes voltam összhozni egy 56%-os találati arányt!

egyébként átlag 74,45% a találati arányom, ehhez képest ez elég siralmas

A szétválasztás elõtt én is megveszem! Hátha nyerek vele valamit...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Roger6
Nekem a kv-1s volt az elsõ heavy-m. Szerettem. Még a legénységet is bent hagytam. Viszont azóta bármilyen T6 heavy-vel megyek, mindegyik jobb nála számomra. <#beka2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
KV-1S-t ott áll a garázsban, nagyon ritkán használom, csak a helyet foglalja. Várja a szétválasztást 😊 Már egy jó ideje és szerintem nem ebben az évben fogják szétszedni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Roger6
Na végre, nem csak a gép elõtt ülsz. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Igen és még sorolhatnám! A legnagyobb "kedvenceim" azért még mindig a KV-1S ultrared vérpistikék. Only oneshot! Nagyon várom már azt a napot amikor úgy szétkapják mint anno a KV-t! Kíváncsi leszek,hogy akkor hány KV-1S tulaj válik meg majd hûn szeretett tankjától!<#eplus2> Sajnos ez valószínûleg az artyk számát fogja exponenciálisan megdobni a csatákban.<#mf1>
Sajnos még Serb lobbija túl erõs,hogy ez záros idõn belül megtörténjen,tehát marad a nobmágnes T6 csatában oldalanként 2-5...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
így szokott ez menni 😊 Nekem is volt ár 70%-os hétvégém, aztán 5 napig nem bírtam 40 fölé menni. Hiába, erõsen törekedik mm az 50%-ra

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
Este 10-kor edzés? 😊

okosszöszi26
ma nem számítok semmi jóra

tegnap 64% volt a win rate-m, amgy 52%, tehát mondhatjuk, hogy túl jó voltam 😊

ma az elsõ csatában IS-2, tierVII csata, mindenrõl pattog, 10-bõl 7 rikosé, meg didntívönszkrecsdem
második csata, BT-2, gyõzelmi esély 87%, természetesen veszítünk, az ellenfél 8 tankja életben marad, nálunk mindenki pusztul

a mai nap már csak ilyen lesz úgy látom

Master91
köszönöm, de amíg stock nem nagyon akarok vele platoonozni + box edzésre megyek 😊
A közelében sem jársz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szabii98
amikor egy t28 protora írják hogy "report t28, reload hack"...... 😄

I met God. She's black

Hova kuldted? Cirkuszba? <#eplus2>
Tono34
Bishop kedvenc 1 lövéses célpontjai 😊

patchaou
Ez nem mentség az anyázásra. Hordjon le akármilyen szarnak bárki, vagy szidjon a játékon belül engem vagy a WG-t ahogy jól esik, de anyázásért irl kijár a pofánbaszkodás. Én is beugatok néha, de anyázni soha nem szoktam.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyszer egy magyar artistát elküldtem ahova való, mentségemre szolgáljon, hogy platoonban voltak, minden találata után ugatott...

Igen! Ha esetleg van más ötleted is egy 80/30/30 "agyonpáncélozott", 350HP-val bíró,310méter látótávolságú TD-vel harcmodor tekintetében szívesen meghallgatlak<#idiota>.Véleményem szerint elõbb meg kellene tanulnod azt,hogy melyik jármûvel milyen harcmodort célszerû választani és csak utána ironizálni!<#banplz> Másrészt: remélem nem gondolod komolyan,hogy 28 lövés leadása közben legalább 50%-ban nem spotolódtam!<#taps>

jah... Az enemyt sosem szidom, ha kilõ, az a dolga.

A saját csapat az más... <#gonosz2>

Roger6
A hirtelen felindulásra gondoltam, nem az artyra. <#awink>

Jó lenne, de azért elég jó így is 😄 Retard 183asok
Tono34
Próbáld ki és írd le a tapasztalataidat.

Tono34
Gurulhatunk este, ha majd a család elaludt.. hátha 2 sta-1 többre megy 😊

Valakinek újratelepítés után gyorsabb lett a játék? mert ezzel próbálkozom. lehet hogy fájlok töredezése okozza az akadást?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és most nem sírok!<#nezze>

angelus1991ster.blogspot.hu

Master91
Csodás hírek, köszi, így már megnyugodtam!
Nincs artym.

Egy másik accon kipróbáltam -nem vagyok rá büszke- T3 ig jutottam talán..

Roger6
Én ilyenkor kilépek a csatából, és megyek másikkal. Pedig nem vagyok nyugodt ember. Várj, azért írod, mert te is ilyen vagy?! <#guluszem1>

Valószínûleg sorozatban a tizedik csatában kúrja fejbe egy ilyen nyomorék pöcshuzogató tehetségtelen lúzer...

És ez kiválthat ilyen reakciót.

És mivel mostanában oldalanként 4-5 <#kocsog> is akad egyre gyakoribb lesz.

Mondjuk ahol ennyi arti van én fájó szívvel otthagyom...

Tono34
Bár ezt az élményt a "csapattársak" nagyon le tudják húzni.

Tono34
Az E75 nagyon jó, már a legelején is élveztem.

Roger6
Azért az ilyen embereket felkeresném személyesen egy ki elbeszélgetésre, hogy mi készteti arra a szegény sorsú honpolgárt, hogy ilyen okosan beszéljen.

Ellenpélda:

http://kepkezelo.com/images/0zd67k7651x0htm1zcwu.jpg

A viccben azonos állásponton vagyunk.
Nyugi én az E 75-el szopok..
Antimat
Még jó, hogy nerfelik ezt a szar FV td-t, tegnap úgy is 6 lövésbõl 5 csapódott a földbe, full beszûkült (na jó, egynél tuti nem full) célkeresztnél. Akkor hagytam abba, utóbbi napokban nekem is 1000 körüli a WN8 értékem, a WR meg kb. 30% érzésre...

cyka blyat

Tono34
Tegnapi sta-1, crusader köreim finoman fogalmazva se érték el a vérpistikék szintjét. Részint a "jó" csapatok, kevésbé az én balfaszságom miatt, legtöbbször az elején elhullottam ...
Lehet le kellene szoknom arról, ha zseni a csapat akkor próbáljak nekik lõhetõ ellent találni, de volt, hogy engem lõttek ...
Ma megpróbálom majd a 2. 3. vonalból, hátha.

JeffDunham
Napi elsõ csata. Vicc.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kitalalom mi tortent. Csata elejen letaboroztal egy bokor mogott uugy hogy lasd a hidat de teged senki ne lasson meg akkor sem ha losz. Az "idiota" csapattarsak tamadtak felfogtak a loveseket es feltartottak az ellent mikozben neked annyi volt a dolgod hogy 3-4 masodpercenkent loj egyet lathatatlanul. Aztan miutan elfogytak a csapattarsak akkorr jottel te. Meg lehetett vagy 3-4 lovesed. Eltalaltam ?
RAGE!

Egyszerûen játszhatatlan ez a szar!

WN8 (last 7 days): 2465
WN8 (most recent): 983

Hirtelen elkezdtem egy agyhalott szintján játszani. Persze, nyilván.
Meg hozzá a 15-20% gyõzelmi arány az utóbbi 3 napban...
Csak a mellét, meg a 0-s kritet, meg a lepattanót lövöm mindenre. De ha valami csoda folytán sikerül is sebezni néha, akkor is már 2:9 az állás a 3. percben.

Rohadna meg ez a szemét manipulált fos!

popey8
T5-ben én még ennyit sem vártam volna a helyedben😊 Szerencsés vagy, h annyit is sebeztek az agyhalottak😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A mai nap csúcsretard csapata nem váratott sokat magára!

2521HP sebzés és 5 kill kevés a gyõzelemhez T5 csatában!!! Az oké,hogy több TP-t és kreditet kapok mint az ellenfél topja,de azért gyõzni sem lenne rossz...

popey8
Elsõ köröm STB-vel. Nem annyira nagy szám, de a tank azt hozta, amit vártam. Nagyon-nagyon jó cucc, érdemes volt kihúzni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ah tényleg. Hülye, megbízhatatlan wiki. Megnéztem Tank Inspectorral és igazad van. Alap toronnyal 7, fejlesztettel 10.

STA-n kell a fejlesztett torony a 10 fokos gun depressionhez

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Vannak olyanok, akik megelégszenek az 1 tárazásnyi sebzéssel, de engem is szokott idegesíteni 😊
Miért én találkozok az összes öngyilkos Loader gyökérrel???? Bejöna tûzvonalunkba a trollgunos WT e 100 és cak engem lõ, marad 1% hp, most mega csapattársam végignézte hogy elmegy mellettem az 50 100 és belémtáraz (így se voltam maxos). Bezzeg az enemynek mindig van egy olyan tagja aki csak azért kiblokkolja a lövésemet hogy a társa meg ne haljon....