418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #336851 nyugi... holnap már más lesz....
Pz B2 -
#336850 Adventi naptárnál ez most komoly, hogy újra a BT-SV + 27,5k goldot árulják megint? Van fantáziájuk bőven... -
foxbat88fx #336849 őőőőőőő mi ez a felségjelzés?
-
Oddball29 #336848 76mm T94 jobb. -
lexlutor #336847 nekem is ez jart a fejembe. -
R3nton #336846 majd akkor beviszed az accját arra a néhány csatára, amihez platoon kell :P -
zozoalma #336845 Én nem vagyok zöld játékos, de 1-2 arty nem a világ vége inkább az hogy sokszor van 3-4-5 arty ( ez mondjuk az achievmentek miatt van gondolom ), és városos pályákon csak hogy élvezzék :))
Meg azért sokszor akik nem csak arany löszerrel lönek szoktak pattogni tankokról , ilyenkor jó az ha az arty odalö és legalább sebez bele.
Én angol "heavy" FVB tankomat élvezettel ölik 2-3 lövésből még a T7 es artik is :)
Ennél sokkal sokkal szemetebb szerintem amikor egyik csapatba med másik csapatba heavy tankok vannak (ugye lödd át szemből) , vagy egyik csapatba epic másikba tomato .
-
lexlutor #336844 t37rol mi a velemeny? elsore mentem vele egy nagyon jo kort, de a fejlesztett torony miatt marhara hasonlit a chaffeera amit ruheltem nagyon, meg fenykoraban is. illetve, melyik top agyut erdemes hasznalni majd? -
Malarki #336843 Nem kell mindenkinek fedezékben ülni, mert valakinek spotolni is kel nekik. Az tökmindegy hogy egy kilőtt motoros vezető nélküli T95-ben ülsz, akkor is menjél spotolni, mert szegényke nem tud mire lőni. Erre 20 másodpercenként ismétlődő "spot noob" felszólítással emlékeztet is. Aztán mikor megdöglik, mert az orrtúrás közben lusta ránézni a minimapra és látni hogy átjött egy scout vagy mindenki a másik oldalra ment válogatott szitkokat szóra ez egész csapatra, mert hát köztudott hogy a játék alapcélja hogy az életünk árán is megvédjük őket. -
András77 #336842 Igen, az artyk hatása teljesen kontra produktív. Ha nincs arty, akkor a pálya sokkal nagyobb része játszható be. Ha ott vannak az égi rákos sejtek, akkor meg mindenki lapít és fedezékben sunnyog. Döntse el mindenki, mennyi értelmük és hasznuk van, még akkor is, ha tegyük fel minden századik csatában van olyan helyzet, ami arty nélkül valóban megoldhatatlan, legalábbis a random féle együtt nem működéssel és ha nincs egy értlemes szakasz vagy pár együttműködni képes játékos. Ezek a helyzetek nagyon ritkák, minden máskor meg csak nyűgnek vannak ott és azért, hogy a mások játékát elrontsák és tönkre tegyék.
Mintha ott lenne egy baromarcú a focipálya mellett, aki a játékosokat próbálná meg kilőni, mondjuk egy vízágyúval (csak hogy ne mondjak drasztikus példát). Neki az a játék, hogy a többieknek, a normálisaknak elrontja a szórakozását. -
TTSS #336841 Tök egyértelmű eset.
-Harmadik legtöbb csatája Object 212-vel van.
-11,5k csata alatt elérte a 990 wn8-at. (7,8k csatánál még 940-nél járt. fejlődik mint atom) -
yossarianHUN #336840 Egyébként meg szerintem az írásomból nyilvánvalóvá vált, hogy nem álló tankokra lőttem. De tudom, az is az ő hibájuk, hogy mozognak. Mert ugye az nem fedezék mögött történik. Az artisták arra hivatkoznak, hogy ők akadályozzák a kempelést, majd közlik, hogy csak azt a hülyét találja el az arty, aki nincs fedezék mögött. Fuck logic:D -
yossarianHUN #336839 Fúúú, de... Nem, nem, hagyjuk. Szeretném megnézni, te hogy harcolsz egy brawler TD-vel fedezékből. Vagy hogy hogy mész fedezékbe E-100-zal, mielőtt az arty lecsapná a fél HP-dat. Vagy hogy hogy akadályozod meg, hogy azon nyomban beléd nyessen egy ezrest, amint kidugod az orrod a fedezék mögül. Ja tudom, ott kell ülni végig. Az artisták szerint ez a világ rendje. A nem fedezékben lévő tankokból élnek, de aki nincs fedezékben, az hülye. Tessék mindenkinek fedezék mögött maradni, egyszer és mindenkorra. És közben lehozni a csatát is, mert jajj, hát arra szegény arty nem alkalmas. Hiperorbitális facepalm. -
lexlutor #336838 mondjuk ezt igy benyogni eleg eros, mert az arty miatt ide irok jelentos resze legalabb zold az xvmbe.
szoval ezt h is ertetted pontosan? -
lexlutor #336837 nem , persze.
de egy ingyen stugnak azert orulne. -
TiborTamas #336836 Valakinek nincs 1 (esetleg 2) fel nem használt invite kódja, amit megosztana velem? Már bepróbáltam egy csomót, de mind használt volt... -
zozoalma #336835 Hát erre csak annyit mondanék hogy a teszt szerveren annyi a tomato aki mozdulni se bir , nem hogy játszani !
Rengeteg olyan map és hely van ahol az arty haszontalan , de amikor meg van 6-8 td egy csapatba és csak áll a játék szerintem sokkal jobb ha van arty mint ha nincs!
Azt mondanám az sir csak az arty miatt akinek nincs agya fedezékbe vonulni :)
-
R3nton #336834 Gondolom akkor ő megelégszik csak a sima gurulgatással, nem hiszem, hogy arra vágyik, hogy HC küldetéseket csináljon az obj260ért... -
técsé2 #336833 Hát a mai 26 csatámból eddig 3-at sikerült megnyerni...
-
yossarianHUN #336832 Tegnap teszt szerveren direkt kipróbáltam pár T10 artyt (Obj. 261, BC 155 58, Conq GC). Hát mondanom sem kell, hogy az én éles szerveres százvalahány artycsatámmal a hátam mögött az első 5 körben játszva összelőttem velük 2500 átlagsebzést. Utána ez lecsúszott, de csak mert az éles szerveres T2 nudlik felözönlöttek tesztelni, hogy aztán a kezdőkörben álldogálva 3 perc alatt elveszítsék a meccset, szinte anélkül, hogy akár spottolnának ellenséget. Az Object 261-et emelném ki, na az valami vérlázítóan pofátlan jószág. Minden jóval felszerelve 25 másodpercnél alig több töltés, a szűkülése kb. olyan, mint egy IS-7-nek (jó, nagyobb célkörről, de gondolom érted a lényeget), és a brutális HE mellett tölthetsz 360 átütéses AP-t is, ami a meglepően jó pontossága miatt komoly fegyvertény. 3 csata alatt egyszer lőttem mellé vele, de akkor is csak azért, mert a lövés pillanatában megtorpant a tank, aminek elé céloztam. Max sebességgel, 45 fokos szögben robogó T-62-t úgy lőttem szét 400 méterről, hogy meg sem kellett erőltetnem magam. De azért a Betcset arty is megér egy misét, mikor úgy szeded szét vele a T110E3-at, hogy még a láncát sem tudja feltenni.
Összefoglalva megerősített abban, amit eddig is tudtam: az arty azért van, hogy az olyan burgonyáknak is lehessen sikerélményük, akiknek elegük van abból, hogy a szellemi szintjük miatt normális tankban csak ingyenfragnek jók. -
yossarianHUN #336831 Jó, hát ez a WoT-ban fél perc alatt elintézhető egy Max ZoomOut mod letöltésével. Szerintem eddig pont a megfelelő szinten volt az artymechanizmus a WT-ben. Ha most nerfelik, az sem bánt túlzottan, csak az az ironikus, hogy van egy játék normális artyval, és egy másik elmebeteg módon feltápolt artyval. Na melyikben nerfelik őket?:D -
András77 #336830 Legalább a modul meg legénységi sérülést elvennék az artyktól. Lehet, hogy nem tényszerű, de a műholdas nézet sem az, a váll fölötti kamera nézet sem.
Attól kapok agyfaszt, hogy nem elég a sebzés, még kiütnek fontos modult vagy legénységet meg ráadásként szinte minden arty lövés leszedi a lánctalpamat.
Ma is alig van csata amikor 3-nál kevesebb ilyen beteg agyú idióta lenne. Elképzelem, amikor ezek mesélnek a nagy játékról. Akkorát játszottam, klikkeltem hatot, a mutatóujjam is elzsibbadt bele.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.06. 18:08:41 -
#336829 Ott inkább az arti kamera volt a probléma szerintem, mert az volt a vicc, hogy azt még szimulátorba is lehetett használni.
-
campernoob #336828 Nem akarom megmondani a tutit, és újra feltalálni a spanyolviaszt, de lehet, hogy többet kellene szakaszoznod. Az eredmény szerintem elég egyértelmű lesz. Az elmúlt napokban a csatáim túlnyomó részét szakaszban játszottam, a napi Winratek 11 hó 28-tól 12.hó 05-ig: (csataszám:37-68) 57,14%, 56,14%, 57,38%,58,82%, 55,32%,47,83%,57,89%, 51,35%. Pontosan jól tudod, hogy milyen ""harcértéket" képviselek (stronkhódból), vagyis saját erőből képtelen lennék összehozni egy ilyen sorozatot. -
yossarianHUN #336827 Vicces, WT-ben épp az egy-két héten belül megjelenő patchben nerfelik az artyt:D Pedig ott eddig is fényévekre volt a hatékonysága a WoT-féle elmebetegségtől. Mostantól térképre kattintva lehet hívni egy zárótüzet. Jéé, valaki belátta:) -
Toweliee #336826 HOAX. -
lexlutor #336825 igen. bmilyen hihetetlen vannak emberek akinek az.
apam 60 eves, nem beszel idegen nyelveket, es minimalis infomarikai erzeke van, ami kimerul abban h el tudja inditani a jatekot.
szivesen meghallgatlak, h hol talalok neki redszeres platoontarsa. -
R3nton #336824 mondjuk az is vicc, hogy vannak emberek, akiknek ez jelent problémát, hogy platoonban kell játszani... -
lexlutor #336823 ez komolyan.. vicc...
- individual missions (I translated the name from Russian IBZ – individualnye boyevye zadachi) were official renamed to “personal missions” - wtf??
ahham!!
- Storm explains the presence of platoon requirements in personal missions: “The name is personal missions, not individual. There are generally only a few missions with platoon requirement. Platoons = socializing. A player who is socializing plays significantly longer.” -
lexlutor #336822 remelem meg 3-4x kirakjak majd :D -
Gyuszopapa #336821 Múlt héten még ilyenre is képes voltam,de az arany event óta 1000-nél többet nem tudtam sebezni az ST-I-vel.
-
#336820 Az Excelsior ennyire igényli a fullos legényeket (meg a random leosztást)? -
técsé2 #336819 Csak várj karácsonyig. Amit tavaly karácsonykor elveszítettem az agyhalott idóták miatt, egy év alatt nem tudtam visszahozni.
7 napja nekem is 10-40% között változik a napi winrate. Tök mindegy mit csinálok. -
Pares #336818 Mondom, akár mit csinálok, vereség:
6-an 0 sebzésre voltak képesek. Hétvége van, játszhatatlan ez a szar. Le merném fogadni, hogy a duplázós csata meg szar lesz. -
#336817 Itt egy gyönyörű csapatmunka, 2v5 szituban :D
Replay
-
Fecó0207 #336816 Az a küldetés amit régebben beharangoztak decemberre, hogy gyűjts össze minden nemzettel 50.000 xp-t valamilyen prémium tankért, azzal mi van? Lesz valamikor, vagy visszavonták? -
#336815 Spongyabob de köcsög :D -
#336814 -
Pares #336813 Micsoda meglepetés, hogy december eleje óta órákat kell játszani az 5 win + top 10 xp-ért.
Folyamatos vereségek a teljesítményemtől teljesen függetlenül... -
#336812 Jól van, elég is volt. Nem fogom ezzel a hulladék szarral idegesíteni magamat. Inkább végignyomom újra a Fahrenheitet, vagy a Dead Space-t , vagy bármit, ami nincs tele ennyi KIBASZOTT CSALÁSSAL! Mert azt már ne akarják bemagyarázni, hogy az véletlen, hogy minden meccs, vagy 15:5, vagy 5:15! Meg azt sem, hogy félpercnyi gondos célzás ellenére sem tudom eltalálni a 150 méterre lévő, álló ellenfelet, ha mégis, akkor lepattan, vagy lánctalp, de ő odakapva a löveget, simán telibebasz, amikor húzódom vissza a fedezékbe, és 2 pixel látszik a tornyomból.Na ebből elég volt.