418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Ez érdekes:
    T-43 sebez 839-at, kilő egy AMX 12t-t, ő kap 635xp-t.
    Én a T-44-ben sebzek 1224-et, kilőttem egy Lorr. 40t-t meg egy Type62-t, és én kapok 620xp-t.
    Mindkettőnknek 0 spot damage.
    Persze, hogy ezzel a 15xp-vel maradok le a 10. helyről...
  • voivod32
    Agyhalott KV -85-ünk végig ellenünk kapacitált, , de még a meccs elején, gyakorlatilag lenullázta a Hellcatünket. A teljesítménye pedig...
  • voivod32
    Két mai poén. (Nekem legalábbis az volt.)
    Itt a KV-220 nem díjazta, hogy ammo rackot kapott a T67-től,

Itt pedig az AT8 megjegyzésén derültem, az M6-al kapcsolatban.

Ám a végén:
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.07. 13:45:46
  • Nazarov77
    A németek által elfoglalt és módosított KV-1be 75mm L/48 volt telepítve nem 88mm.
    Amúgy nem fog jönni mostanában, egy régi korból maradt mikor még tervbe voltak véve a captured tankok:

Yes, there was a captured KV-1 in the 9.5 ASAP video (visible at one point in the garage). No, it doesn’t mean it’s going to be implemented soon, or – ever. The captured vehicle models are very old – for years now they existed. AFAIK captured vehicles are not planned anytime soon.
  • Pares
    Első csatám az AMX M4 45-el (a top motoron kívül minden ki van fejlesztve rajta):

Honnan jön ez a sok retardált idióta? Ruinbergen volt a csata, épp hogy beértem a városba és találkoztam az első ellenféllel, már 0-6 volt, kb. 2-3 perc alatt a fél csapat elhullott. Összelövöldöztem, amit tudtam aztán annyi...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.07. 13:32:21
  • Desmodromic
    Azon agyalok, hogy előbb láncot tegyek és akkor mehet rá a venti vagy előbb a jó hosszú motor grind.
  • arcso83
    Sziasztok.
    Vasarolok megunt accontot !!!
    Ha meguntad vagy nincs idod jatszani nyugodtan irj privatban es megbeszeljuk a tovabbiakot :)
  • Sherman0070
    Ezzel a tankkal még tier 9-ben is lehet aratni (St. Emil)
  • Sherman0070
    A fullos motor feldobja szerintem nagyon. A löveg is jó de szeret mellémenni a lövedék nagyon ha nem célzol :D
  • patchaou
    Passzolom, attól függ mikor változtattad utoljára. Egy próbát megér.
  • Zegi Norbi HUN
    Ha a régit megváltoztatom, azért mar nem jár? :)
  • Phara
    Nekem nem adott goldot érdekes,pedig sikeres volt a telefon regisztrálás.Kérdés,hogy akkor a jelszócserére sem kapok semmit?
  • TiborTamas
    Köszi, tényleg nem gondoltam volna 5-10-es állásnál, hogy van még esély nyerni. (főleg hogy 2 paradicsom a bázison kempelt, de szerencsére lőtték a spottom és nem tudtak lerohanni) A gun depression az viszont tényleg borzalmas, éreztem meccs közben is, de aztán visszanéztem a replay-t és csak röhögtem magamon, hogy szenvedtem vele a Bulldog-nál + a T54 LT-nél... :D
  • patchaou
    Akik esetleg új accot kezdenének a prémtank miatt azoknak megsúgom, hogy a jelszóváltásért most is járr a 300 arany, valamint a telefon hozzárendelésért még 100.
  • Desmodromic
    Hogy mozog a kicsike? Nekem még hiànyzik a nagy cső is, de már nagyon várom, hogy milyen lesz fullosan.
  • Nickel77
    Az Aslain's Modpack-ban van olyan mod ami mondja az időt.
  • WR104
    Igy adta tegnap, de ma sem volt rossz.
  • WR104
    Ez Tibor Tamasnak ment volna a replayre.
  • popey8
    Na hogy megy a T37-el? Szereted? Én azt is imádtam. Ha a T37-et szereted, a Bulldogot még jobban fogod, azt garantálom:) Ha én, aki lightokkal a leggyengébb (de már am sokat fejlődtem így hogy játszok velük) ezt tudtam művelni, te a full enemy csapatot ledarálod vele:D Ez is csak azért lett döntetlen, mert figyelmetlen voltam. Teljesen meglepődtem a csata végén, h leáll a tankom. Aztán eszméltem rá, h LEJÁRT AZ IDŐ Persze chatben senki nem szólt volna. Kár, h nincs olyan mod, ami mondjuk 1 percnél figyelmeztet... Am 12.102 WN8-at kaptam a csatára és ráadásul stock még a torony:) Omg, ha a végén azt a 2 HEAT-et nem nyeli be a Tiger, hanem sebzi, akkor win Jobb lett volna APCR-en maradni, de biztosra akartam menni, hátha lehozom ezt az epic kört. Ha win sztem Ace Tanker...

Replay

• popey8
    Ha már arty téma volt: Végre ez az acsi is meglett, bár nem ez volt a cél. Csak egy kis revansot akartam venni az orrtúrókon, őt ki is kaptam már csata elején, nem sokáig kényeztethette önmagát

• Pares
    Aha, persze.
  • Pares
    Napi küldetések teljesítésén kívül csak strongholdozom, ha összejön a csapat... szóval újat nem mondtál. Amúgy az a mondatod, hogy: "Azt mondanám az sir csak az arty miatt akinek nincs agya fedezékbe vonulni" gyakorlatilag azt jelenti hogy l2p, de nem számít.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.07. 01:53:09
  • only tanks
    Sziasztok. Elég rég abbahagytam a játékot de mostanában újra játszom néha. Kinéztem pár top tankot amit szeretnék és hogy ne nézzem be hogy mit fejlesztek ki akarom őket próbálni. Teszt szerverről nem találtam infót FAQban. Hogyan kell elérni?
    Service recordban található 5593as Personal Rating mennyire rossz ill. jó?
    köszönöm ha valaki válaszol
  • WR104
    Az a csapat teee!!! Neked meg nagy gratula. Szep kor volt. Jol jegyezd meg mert nem sokat leszen ilyen nyilt map-en vele.
    Az LTTB nem lenne rossz cucc ha 2 fokkal jobb lenne a gun depression mert neha nagyon zavaro, hogy ott a celpont elotted, de pont nem tudsz raloni.
  • patchaou
    Semmi trükk nincs. Megcsinálod átlátszó háttérrel a png-t és ennyi.
  • Mnemomic
    op tank. én most vissza is vettem. Majdnem olyan jó mint a Bulldog.
  • TiborTamas
    Már teszten is tetszett. Feltápolt T-50-2 :)
  • Lorder
    a tankokon a klán logó, mindig undorító négyzetként fog megjelenni? csináltam egy png-t köralakban, mögötte a háttér átlátszó, erre beleb*szta egy fehér négyzetbe....ez ilyen vagy van valami trükk?
  • Sherman0070
    Na Centurion 7/1-re meglett a legjobb motor is. 1. köröm így 6000dmg...vereség... 400hp-s 9-es német papír Borsig-ba 300-at ütök 400 átlagsebzésű gunnal. Csak kicsit szeretné a játék hogy veszítsek.
  • R3nton
    nagyon jó cucc!
  • lexlutor
    evek kerdese, mar ha valaha is..

Yes, there was a captured KV-1 in the 9.5 ASAP video (visible at one point in the garage). No, it doesn’t mean it’s going to be implemented soon, or – ever. The captured vehicle models are very old – for years now they existed. AFAIK captured vehicles are not planned anytime soon.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.06. 22:02:27
  • TiborTamas
    Megvettem az LTTB-t, ha már le van akciózva. Elsőre egész durva kört sikerült menni vele Malinovkán úgy, hogy még nincs rajta a legjobb löveg és a talp, így töltésgyorsító már ment rá. Legénység sem fullos, ja és goldot sem lőttem. :)

Replay.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.12.06. 21:53:38
  • Pales27
    ez sztem mindenkinél így van
  • Phara
    Az mitől lehet,hogy külső nézetnél mikor már majdnem teljesen rászűkült a célkereszt,majd nyomok egy Shiftet,hogy zoomoljon oda akkor hirtelen megint szétugrik a célkereszt?(szerver oldali célkereszt)És ez minden tankomnál így van ami sok időveszteség célzáskor.
  • toocha
    1. világháborús német felségjelzés, de hasonló volt az Osztrák-Magyar Monarchiának is.
  • zozoalma
    stronghold , 7vs7 csapat csatába 99% ba nincs arty lehet akkor azt tolni , ha ennyire zavar a randomba az arty !
    Nagyon sokszor randomba sincs arty .
    Olyat meg senki nem irt hogy l2p azt csak ilyen statlámák szokták irni , meg akik chatbe állandoan anyáznak !
  • Angelus1991ster
    Kiváncsi leszek a német KV-1 8,8cm-re. Ingame shopban lesz, misszióra adják, cw nyeremény lesz?
  • foxbat88fx
    a gold ammo sokkal l2p-jebb, de ne zavarjon -.-"
    artyzni sokkal nehezebb mint betölteni a gold ammot és goldspammolni :D szóval nem kell sírni az arty miatt, nagyon helyes hogy van arty a gameben....
  • Pares
    Újabb "l2p" arty nyomorék, az ész megáll, hogy még van pofájuk ilyet mondani...
  • Pares
    Lehet, de szoktam szakaszozni, és nem vettem észre, hogy javult volna a wr-em. Egyszerűen vannak csaták, amiket el KELL veszíteni.