World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
1000%, hogy ez a pontatlanság, amit ma produkál nekem ez a játék, az nem véletlen
hiába várom ki, a szûkülést, meg még egy picit, szinte mindig félreviszi a lövedéket
na jó, nem szinte mindig, de sokkal nagyobb arányban, mint általában
bünti a tegnapi jó szereplésért
|Származási hely: Degec|
#316370 Az STB löveg szeret még nagyon ilyet csinálni. Type 61-el van "pár" köröm és mindig kiguvadt szemmel néztem mikor full beszûkülve az ellen elõtt a földet találtam el. Az STB is csinált ilyet, rögtön az elsõ körben.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
piros háttér benne texture not found vagy milyen szöveg, és ez virit a pályán.
egy lehetõség van : vissszamegyek az idõben , ott még nem akadt.
Most is van kint 10.000-körül pár darab dobozával, kiegészítõkkel.
Érdemes rendszeresen ránézni.
Az meg a másik, hogy inkább vennéd le a grafot és lenne több FPS-ed neeeeem, te maradsz fullon 15 fps-el.
Elég poén.
az sg fórum annyira 2014
Ugyanazt hozta WoT alatt, mint a GTX650. <#vigyor0>#vigyor0>
Egyetlen hátránya, hogy nem támogatja a DX11-et, de ez csak pár játéknál okoz gondot.
SSD háát , valaki mondta hogy avval se lett jobb.
Op frissités is a közelmultban volt. Win7 is xp-sedik? azt hittem a win7 strapabíró op rendszer.
A net az majdhogynem mindegy. Amikor elfelejtett csekk miatt úgy lekorlátoztak, hogy a böngészõ nem hozott be semmit idõtúllépés miatt, akkor is tudtam wotozni 60-70-es pinggel, bár akkor a TS már nagyon akadt.
Nekem Gtx650 kártyám van, ami ennél gyengébb, és 30-40 fps vígan megvan.
Telepítsd újra az oprendszert is, gondolom Win7-ed van.
Az E8200 proci nagyon jól bírja a tuningot. Az órajel növelésével felmehetsz egészen 2,8-3 GHz-ig is. Egy próbát megér.
Valamint a rendszer partíción legalább 15-20 GB szabad hely jó ha van.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Patchau akkor ehhez a játékhoz nem jó ez a konfig? de akkor mi lehet neki elég?
Máskor meg az AMX 13 75 híresen pontos ágyújával 21 lövésbõl 19 talál, 17 sebez, pedig 3-4 lövést menet közben engedtem el, nem is túl közelre.
Ilyenkor átfut az agyamon a gondolat, hogy vannak elõre lejátszott csaták. Túl sok az ilyentén anomália, amikor vagy minden bejön, vagy semmi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Konfingom: intel core 2 duo e8200 2*2,6ghz, Asus nvidia gtx 560 ti ( 2 ventillátoros ), 8 gb ddr3-as ram 1333hz-n asszem,
RNGrõl mindíg a távolság jut eszembe...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a bajom azzal van, hogy néha szinte minden lepattan mindenrõl dömpingszerûen
ha átlagban mondjuk lenne 25% lepattanó, egye fene
de hogy néha minden pattog az undorító
és nem azért, mert nem weakspotokat célzok
egyszerûen nem oda lõ, ahová célzok, de ez még talán elfogadhatóbb, mint amikor papírszarról hihetetlen helyrõl pattan
és a legjobb, mikor papírszarról 2X neadjisten 3X-is pattan az emberfia a 200+ pen-es ágyújával
na ilyenkor azért ökölbeszorul a pupillám is
|Származási hely: Degec|
(ezt már eretnek módon ki is fejtettem odaát).
A lényeg, választék van, mindenki megtalálhatja a neki tetszõt 😊