World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem te az alkalmatlan szarravaló serbet és a bandáját utálod. Ahogy én is és sokan. sarb olyan a wotnak , mint hitler a wermacht-nak. elõbb utóbb kicsinálja.

angelus1991ster.blogspot.hu

okosszöszi26
ez hihetetlen

1000%, hogy ez a pontatlanság, amit ma produkál nekem ez a játék, az nem véletlen

hiába várom ki, a szûkülést, meg még egy picit, szinte mindig félreviszi a lövedéket

na jó, nem szinte mindig, de sokkal nagyobb arányban, mint általában

bünti a tegnapi jó szereplésért

|Származási hely: Degec|

popey8
Ilyenkor az van, h már elõre oda voltak szûkülve. Én is így csináltam artyval, meg akinek van egy minimális esze az oda szûkül elõre, ahol számítani lehet a spotra. Egyébként igen az artyk is megkapták a szóráskép buffot, amellett, h nerfelték a pontosságukat. Tehát kb. adtak a szarnak egy jó nagy pofont.

#316370 Az STB löveg szeret még nagyon ilyet csinálni. Type 61-el van "pár" köröm és mindig kiguvadt szemmel néztem mikor full beszûkülve az ellen elõtt a földet találtam el. Az STB is csinált ilyet, rögtön az elsõ körben.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Priviben küldtem egy linket. 6980.- Ft egy Gainward 4850-es.

JeffDunham
T1 Cunci pedomaci.

REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Gyûlölöm ezt a játékot!
ha már win7. szerintem nem xp-sedik, nem szemetelõdik annyira. ha van két hdd-d akkor a swap fájlt érdemes átrakni másikra, maszatoljon ott. ha rengeteg a ramod(16 felett), és nem használsz iszonyat ram étvágyú programokat(grafika, adatbáziskezelés stb) akkor ki is lehet kapcsolni a swap-ot a csipába.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

patchaou
Ott akkor lehet hogy a vinyó lesz a ludas.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Most találtam egy komplett gépet 35-ért ha még ma érte megyek... kár hogy nem futja... 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én is csak néztem, hogy mivan. nem hazudok. bárcsak azért keljen ujraraknom a wotot, ha a textura megjelenités összeomlik.

piros háttér benne texture not found vagy milyen szöveg, és ez virit a pályán.

egy lehetõség van : vissszamegyek az idõben , ott még nem akadt.

patchaou
Lehet hogy azért nem tûnt fel mert egy bizonyos szint alatt már mindegy 😊

Prohardver, Hardverapro. Alkudtam egy csöppet, és minden flanc nélkül csak a kártya volt.

Most is van kint 10.000-körül pár darab dobozával, kiegészítõkkel.

Érdemes rendszeresen ránézni.

9.0-nal volt ilyen ha emlekeim nem csalnak. Rosszabb volt minimumon mint kozepes grafikan. 9.1-el ha jol emlekszem javitva lett.
patchaou
Énisénis, hol vettél 7k-ért 4850-et?

csoda, hogy 3GHz magórajel alatt vki megpróbálja a full grafikát...
Az meg a másik, hogy inkább vennéd le a grafot és lenne több FPS-ed neeeeem, te maradsz fullon 15 fps-el.

Elég poén.

az sg fórum annyira 2014

patchaou
Nálad valami komoly bajok lesznek. Ha nincs bokor 40-50-fps-em van, a cseresznyefáknál meg leesik 14-re, pedig jóval gyengébb a gépem.

Az 5 éves Radeon 4850 még mindig egy nagyon jó kis kártya. A minap üzemeltem be egyet a feleségem gépébe Sims3-hoz, és elõtte a sajátomban próbáltam ki. 7000 kemény forintot fizettem érte a használt piacon.

Ugyanazt hozta WoT alatt, mint a GTX650. <#vigyor0>

Egyetlen hátránya, hogy nem támogatja a DX11-et, de ez csak pár játéknál okoz gondot.

20-30 fps itt, az lenne nekem a menyo. a kóhnkuenciánál nem értem miért megy folyékonyan. az vicces lesz hogy a hajós meg nem fog akadni, szerintem most abba ölik minden fejlesztõi energiájukat.

patchaou
Ez a minimumon mégjobban szaggat dolog kurvára hihetetlen ám 😊 Minimimon is csak alig fut jobban mint közepesen, de nem rosszabbul. Most egy HD2400pro izzad nálam, egy E7200-vel. E2200-vel és HD4670-el milliószor szebben és jobban futott.

Én 20-nak is örülnék, de indokolatlanul is lemegy 2-3 fps-re , ahol a hajamat tépem. ha nem akadna még az átkozott semmirekellõ MM-et is nem érdekelne.

SSD háát , valaki mondta hogy avval se lett jobb.
Op frissités is a közelmultban volt. Win7 is xp-sedik? azt hittem a win7 strapabíró op rendszer.

patchaou
Az nvidia vga-kat nem ismerem, így azt hittem az is olyan kategória mint a proci , sry 😊

A net az majdhogynem mindegy. Amikor elfelejtett csekk miatt úgy lekorlátoztak, hogy a böngészõ nem hozott be semmit idõtúllépés miatt, akkor is tudtam wotozni 60-70-es pinggel, bár akkor a TS már nagyon akadt.

Mikor kijöttek a japók 8.10-el akkor lett bele ez az új proci. elõtte 2*2ghz és ott kevésbé akadt. Minimumra nem merem levenni a configot mert mégjobban szagat.

i7, HD6950, 8GB, SSD... ezek kb 40-50fps full HD-ban

Ezen a konfigon sokkal jobban kellene futni.
Nekem Gtx650 kártyám van, ami ennél gyengébb, és 30-40 fps vígan megvan.

Telepítsd újra az oprendszert is, gondolom Win7-ed van.
Az E8200 proci nagyon jól bírja a tuningot. Az órajel növelésével felmehetsz egészen 2,8-3 GHz-ig is. Egy próbát megér.

Valamint a rendszer partíción legalább 15-20 GB szabad hely jó ha van.

szóval még mindig elsõdlegesn a cpu szivatás miatt akadozik, sokáig azt hittem a 4 megabites net is becseszik neki.

patchaou
Valami értelmesebb processzor nem ártana.

ugyanazon a konfigon egy skyrim tökéletesen fut nálam(amd x4 3,8ghz, 8gb ddr3 ram, és kapaszkodj meg a vga egy radeon 4850 512mb) ez meg. legnagyobb baj, hogy nincs multi-core support, illetve erõsen cpu limitált a játék

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

16mb a cache.

Patchau akkor ehhez a játékhoz nem jó ez a konfig? de akkor mi lehet neki elég?

Tegnap elvittem egy körre a Foch 155-öt, talán a mazochizmus munkált bennem. El Halluf, déli oldal. Betöltök, szemben spotolnak 3 tankot, célzok, szûkülök, elé csapódik. Nem baj, majd a következõ eltalálja. Ez is föld. A harmadik -meglepõ módon- szintén föld. Semmi gond, elvégre a 0,36-os pontosságtól mi mást várhatnék. A2-ben kezdik áttolni a hegyet, közelebb van, pozícióba mászok, mindjárt kitolok 2k feletti sebzést. Elsõ-második-harmadik földbe csapódik. A hegyet áttolták. Akkor viszont sz@rok bele, 5 méterrõl csak eltalálom õket, irány A4. Kifordulok, IS-7 hasa becélozva, lövök, a front felsõ lemezérõl pattan. Mögülem kilövik, így fordulhatok rá a híresen kemény fronttal rendelkezõ Obj. 140-re. Közvetlen közelrõl a frontjába lövök, pattan. Az Obj. is meglepõdött, de ha már ott voltam, AP-val hátramenetbõl lazán átlõ. A harmadik lövésem végre sebzett, kihalt. Töltés közben felmentem A2-be, a szikláknál álló TD-ket megszórhatom. Felvillan egy T9-es Röhm, ráfordulok, szûkülök, majrélámpám felvillan, és... Bumm, 1.554 HP-ról leoffol az arty. Kb. 5-6 másodpercig lehettem spoton.
Máskor meg az AMX 13 75 híresen pontos ágyújával 21 lövésbõl 19 talál, 17 sebez, pedig 3-4 lövést menet közben engedtem el, nem is túl közelre.
Ilyenkor átfut az agyamon a gondolat, hogy vannak elõre lejátszott csaták. Túl sok az ilyentén anomália, amikor vagy minden bejön, vagy semmi.
Egyébként az artykat is buffolták akkor szórásképben? Nekem nagyon az a gyanúm, hogy semmiféle rácélzás nincs már, annyira gyorsan jönnek felspottolásra a lövedékek, néha még a lámpa is épp csak felgyullad, és már mehetek is garázsba.
patchaou
Ez tény. De egy olyan vastól ami 6-8 éves játékokat sem tud kompromisszumok nélkül futtatni nem várható el, hogy elvigyen egy olyan optimalizálatlan cuccot ami még a mai értelmesebb vasakon is indokolatlan fps csökkenéseket produkál.

Tono34
Egy rendes optimalizáció azért ráférne mondjuk erre a játékra ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Leginkább a buff óta jött ez elõ, mióta 95% vagy mennyi esik nemtudom min belül. Gyakorlatilag egy csomó minden elcseszõdött emiatt, nagy weak spotos tankot 20-ból 19x-el belõnek kv1s-el. És símán lehet lõni hasonló kaliberû ágyúkkal kapásból, mert tökmind1 mekkora a kör, 95%-ban ugyis betalál, 5% meg amugyis mellé menne, hiába célzol 20mp-et. Én nem használok extra zoomot, és látom ez nagy hiba ebben a rendszerben.
patchaou
Simán bele kell törõdni, hogy egy ilyen konfig nem játékra (legalábbis nem mai játékokra) való.

csak egy tipp, de azokon a HDD-ken jobban tölt, amikben több a cache

Nem sírás volt részemrõl,csak egy megjegyzés.A többi "fostalicska" -val: KV-1(még mindig jó T5-ben),BDR G1 B (nem túl rossz,csak teszten próbáltam),Marder II (egyik legjobb T3 TD) csak nem pusztultam volna el 0Dmg-el...talán...<#alien2> Ettõl a háromtól,ha csak 500-at sebeztek volna ÖSSZESEN!!! már nem így alakul a vége!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
Még mindig erõsebb mint az enyém 😊

Megvolt a töredezettségmenteítés.

Konfingom: intel core 2 duo e8200 2*2,6ghz, Asus nvidia gtx 560 ti ( 2 ventillátoros ), 8 gb ddr3-as ram 1333hz-n asszem,

fõleg az úgymond "pontos" német ágyúknál...

patchaou
Újratelepítés után sem árt egy töredezettségmentesítés, mert már akkor szarrá vannak töredezve.

Azt én sem értem, minek kell variálni, ugye a szóráskör az megfelel a környezeti hatásoknak, stb. Ezen felül egy ágyú mindig pontosan oda lõ, ahova lõ, és annyival, amennyivel. Itt össze van kutyulva a legénység pontatlanságával, mozgással, meg mittomén. Oké van csõmelegedés, tágul, ezért az x-edik lövés már picit pontatlanabb, és lassabb. De nem az elsõ. Az ugye benne van a játékban, hogy pl. ap lövedék távolsággal csökkenõ átütést produkál, bizonyos lõszerek pedig nem. Ez oké is. Viszont mi ez a +-25%? Egyébként meg nem tudom statisztikailag milyen szóráskép van a játékban, de szerintem pontosan ez zavar mindenkit, hogy nem gauss görbe. Semmiféle bonyolítás nélkül meg lehetne csinálni normálisra.
Milyen konfigod van? CPU, Ram, VGA, a lényeges.

patchaou
+-10 bõven elég lenne, és akkor gódammó se kellene.

RNG RNG... valahogy nem áll össze nekem ez a mondat. 😊
RNGrõl mindíg a távolság jut eszembe...

túl nagy RNG
Jónak JÓ!!!! Nme azzal van a baj, hanem egyes szituációkkal meg a csapatokkal... Nincs szerencsém.
Nagy a random, az a gond. Sok az a +-25% meg a célkör nagysága.

Idióta csapattársak

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

okosszöszi26
félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy vannak lepattanók, hisz nekem is qrvajól esik, mikor rólam pattognak a lövedékek

a bajom azzal van, hogy néha szinte minden lepattan mindenrõl dömpingszerûen
ha átlagban mondjuk lenne 25% lepattanó, egye fene
de hogy néha minden pattog az undorító

és nem azért, mert nem weakspotokat célzok
egyszerûen nem oda lõ, ahová célzok, de ez még talán elfogadhatóbb, mint amikor papírszarról hihetetlen helyrõl pattan

és a legjobb, mikor papírszarról 2X neadjisten 3X-is pattan az emberfia a 200+ pen-es ágyújával

na ilyenkor azért ökölbeszorul a pupillám is

|Származási hely: Degec|

Gyere át WTzni, ott gyak nincs lepattanó. Leginkább "egy lövés -> temetés"stílusban megy a játék. Nem is kattantam rá, akkor már inkább a HP alapú rendszer még a nullás critekkel is.

(ezt már eretnek módon ki is fejtettem odaát).

A lényeg, választék van, mindenki megtalálhatja a neki tetszõt 😊