418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    azt hittem a kövi peccsel jönnek ezeke is :S karácsony előtt jó lett volna
  • Solten
    Kulonben Januarban kezdik elvileg, addig meg 20x valtoznak a kovetelmenyek.
  • voivod32
    Ez már mindennek a teteje! A meccs 2. percében az ellenfél elkezdte foglalni a bázist és ezt minden ellenállás nélkül be is tudta fejezni. Senki a füle botját nem mozgatta. Én meg ugye AT-2-vel eléggé esélytelen voltam... Hogy rohadjanak meg!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.06. 11:04:20
  • foxbat88fx
    elég könnyűek ezek a missziók.... gyerekjáték lesz megszerezni a T28 Concept-et :)
  • Solten
    Plusz megint a BT-SV van az adventi csomagban (???), ugy latszik kevesen voltak hajlandoak 100 eurot fizetni egy T3 fosert.
  • Solten
    personal missions lista

Vajon melyik uber-retardalt talalta ki ezt a baromsagot? :D Raeroszakolnak SPG-vel menj szakszban, nevetseges. Rohadt ruszkik.
  • Mnemomic
    LOL a mai napon ugyanaz van akcióban mint 5 nappal ezelőtt. Közben az oroszoknak meg 30%kedvezmény van az is6-ra. Jó ez a megkülönböztetés a wg-től...
  • bekescsaba
    Zseniális ez az M3 Lee

340 damage-re ad 2800 win 8.

Ezzel kell a statot húzni.

Amúgy érdekes. Az egyik legrosszabb tank a játékban, és valahogy mégis hozza a win8-at (tudom, ez az átlagsebzésen múlik), de a win ratio se rossz vele, mintha az isten vigyázna erre a tankra. Azzal a pennel, amivel az excelsiorral és t14-el szenvedek, ez simán átfos mindent.

• Gyuszopapa
    Elkúrtad,nem kicsit nagyon.Tanulj meg játszani.Nem szabad felspottolódni.Tehát a pálya sarkában arty-ban kell campingezni,mert aki ezt teszi az tud játszani.Nem te aki ott elöl bassza a rezet és csinál is a csapatért valamit.
  • VanDaal
    Én nagyon szívesen megtanulnék játszani... kalapáccsal az ujjaikon
  • mijki
    Hogy az házi artystánkat idézzem: "tanulj meg játszani"
    Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.12.06. 08:12:12
  • VanDaal
    És a buzeráns WG szerint EZ ÍGY teljesen rendben van! Miért is lenne baj, hogy egy páfrány szintjén vegetáló kretén ionágyúval baszkodja ki a pálya sarkából egy lövésből a nála 2 tierrel nagyobbakat?!?!

És most még ott az a tetves csít célzó mód is nekik... az még rohadtul kellett!
    Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2014.12.06. 07:34:33
  • Gyuszopapa
    Kicsit most jobban belenyúltak azért hogy minél kevesebb aranyat kelljen kiosztani.Nem hülyék ezek.
  • DasIsFuck
    Ennél lejjebb már nincs.
    Elkezdtem 2.15-kor és befejetrem 4:50-re..!!!
    Nyertem vagy 7 csatát abból 2X nem kerültem top 10.be.
    vagy 3 csatából dezetráltam, míg egy csatát rögtön azzal kezdtem, hogy sajátjaimon vezettem le az előző csata feszültségét.

E-75-el kb volt 12 csata..3 win ebből volt max 3 csata ahol nem sebeztem 2k min vagy legalább a hp-m(csapattól függően mennyire volt lehetőségem) és fogtam legalább 2k-3k sebzést fel a páncélommal.

29-11-2014 23:57...ettől a naptól kezdve nem volt 40%-tól jobb wr-em.

mai nap le is estem 53:02% overall wr-re...
    jó, hogy azelőtt mielőtt elkezdtem ezt a decemberi hónap futást még 53:13%.on voltam....

és akkor ezek után ne forduljon az ember ki magából, mikor 5 nyamvadt győzelemhez kell 3-4 óra játék úgy, hogy a csaták átlagos időtartama kb ha az 5 percet eléri...
  • popey8
    Agyonmanipulált egy játék ez. Egyik csatában 4 perc alatt kikapunk, lehetetlen normális sebzést összeszedni. Köv csata ugyanez csak "winbe". És így tovább szépen felváltva. Lighttal csak városi mapra rak, miért is ne. Nehogy már véletlen bekerüljek a top 10-be és kevesebb mint 10 csata alatt meglegyen az 5 win. Ma nem is lesz már meg.
  • Zoli105
    Tyűűű mekkora TÉTÓ !!! XD
    WR104 :
    köszönöm az információt :) így már tisztább a kép :)
  • WR104
    Kiirja, hogy mennyi exp kell a kovetkezo szinthez es ez mennyi csatabol fog osszejonni amit a csatankenti atlag exp-bol szamolja ki. Igy nem kell mindig belemenni a crew mappajaba.
    Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.12.06. 01:37:33
  • xotyi
    Na tessék mai fogás, top tank a csapatunkban IS7-ben csücsül, 50(!) WN8, átlagsebzés 190, 7222 csata alatt.
    muskátli
    Ha bot akkor okés elfogadom, de akkor viszont elég gáz hogy egy darab master tankert amit összelőtt vagy ő vagy a bot azt egy artyval tette, szóval ennyi skill kell az artykhoz

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.06. 01:35:23
  • Zoli105
    Bocsi de lenne egy kérdésem a legénységed rangjelzése előtt mi a az a kapcsószárojelben levő 5/5 3/3 stb !!!??? :O
  • oneal1
    am egy tök jó hogy jön újabb ág meg minden.....kurvaszépek a tankok, de a régi tankokat mikor cserélik már le HD texturásokra?
  • WR104
    Ezzel a T37-tel tenyleg lehet statot huzni. Ma vettem meg es toltam vele 11 csatat(meg 2-ot a Cromvell-lell es egyet az LTTB-vel)

• lexlutor
    nem csinalja rosszul, csak... ftr-en most magyaraztak.. erdekes..

Storm is also commenting on ramming system: the situation where E-50 rams IS-3 and loses as many hp’s as the IS is correct, because it can be explained by lower frontal plate of E-50 ramming upper frontal plate of IS-3, which is thick – so this makes up for the weight difference. Earlier, there were issues with ramming, it was bugged a lot and incorrect armor group was often chosen, when it came to ramming calculations. Very common were the situations where the ramming tank was for some reason ramming with the bottom armor and as a result, it was damaged much more than it was supposed to be.

At this moment, this was fixed and the armor groups for ramming purposes are selected more correctly, but there are cases of incorrect armor group selections, resulting in strange cases. As a result of the ramming calculation not using the thin bottom armor but more thick armor, the amount of damage by ramming was somewhat reduced.

In order to fix ramming completely, developers will most likely simplify the ramming system – instead of actual armor groups, it will use 3 special armour groups (front/side/rear) and the ramming mechanism will only check from which side the ramming is coming from and use these groups with nominal armor. Without this step, strange cases of ramming with a very small but thin part into a thicker armor part will still happen.
  • Kubukli
    Ennek a fogyatékkal élőnek javaslom, hogy legközelebb 10 perc magas hegyi camp után ne a T49 szerű legyeket hajtsa miközben a bázis foglalják tőle 100 méterre.
    Vagy ha igen, akkor illene a 30 méterre megálló T49-et eltalálni.

• patchaou
    Ha lejjebb vennéd a grafot talán több ilyen lövésed is lehetne :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.05. 20:10:35
  • vasasgabri
    Jó lenne minden lövés így sikerülne! Egy lövés 1500
  • yossarianHUN
    Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Conwaynek mi lesz a sorsa. Azért 259 pen egy kilences TD-n egy kicsit soványka, hiába a jó ágyúkarakterisztika.
  • toocha
    Semmi gond. Jó volt ismerőst látni! :) További jó játékot!
  • Rivanka
    ?
    Voltál valamelyik csatámban? Bocs, nem szoktam figyelni, chatem meg némítva van. Tragédia volt a mai is, pontosan 6 meccsre kaptam 1 győzelmet 3x egymás után 3 tankkal. Magyarul óránként 1 győzelem. Blacklist-en vagyok megint pár napja, ez van.
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.12.05. 18:57:28
  • xotyi
    Mostmár hiába hízeleg ez a kis öngyújtó.. irány a 12t

• Angelus1991ster
    Ezt nem tudtam. Mindegy, remélem azért nem törölnek a 11 harcjárműből eggyet sem.
  • Pares
    Következő csata dettó, ismét T28Proto, ismét sima vereség, ismét -1000hp az artytól...

Himmelsdorfon! Ez az eredménye a csalás legalizálásának...
  • Pares
    Sima vereség. Belém lőtt egyet a féreg, -1000hp.

És még csak meg sem kellett erőltetnie magát.
  • toocha
    Csúnya Rivanka lelőtt!! szi-szip (hekkercsíternoob )
  • yossarianHUN
    És: - individual missions in 9.5 test are still placeholders, they will almost certainly change

Rohadt jó, akkor tulajdonképpen mi a szarnak van ez a teszt szerver? Az új ág nem ilyen lesz, az IM-ek nem ilyenek lesznek. Akkor mit teszteljünk? A zsír új minimapot? Váo.
  • yossarianHUN
    - Storm confirms that the tanks were released for test with placeholder stats

Erről szintén ennyit.
  • yossarianHUN
    Ne felejtsük, hogy simán lehet, hogy ezek csak placeholder adatok. Azaz benne van a pakliban, hogy az élesben közük nem lesz ehhez.

Egyébként a mikrofagyások ugyanúgy megvannak, mint 9.4-ben, úgyhogy piff, erről ennyit.
  • Angelus1991ster
    Fire flyminden biszembaszommal eggyütt a Tog II ágyúval 2,75 mp Bia nélkül.
    Charotier 8,6 mp. gyors.
  • yossarianHUN
    Természetesen.
  • McFrost
    H!
    Ha elmegyek tesztszerverre pár napra, akkor a prémiumom ugyanúgy ketyeg?
  • Malarki
    Ha valaki bejutott már a tesztre akkor írhatna pár szót az új tankokról.