World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyen többség miatt hullik a mi hajunk:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

patchaou
A többséget akik azt sem tudják melyik a tankjuk eleje ezek a dolgok egy kicsit sem zavarják.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én a helyedben venti helyett tenném fel, de úgyis le leszek ugatva.
igazad van ez a lényeg, a többi meg le van sz@rva. az hogy hányadék a kód, bugzik mint állat, kit érdekel?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

JeffDunham
Szisztok. Dunham vagyok. És ez itt a Jeff-ass... 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

toocha
Helló mindenkinek!
Pénzkeresésre keresek prémtankot. Elsõsorban medezek, de a heavy kategória se rossz. Melyiket ajánlanátok?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

patchaou
És? Dõl a lé, megy a szekér. Ez a lényeg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

meg is van róla a véleményünk...

patchaou
Pedig a wg a bizonyíték arra, hogy igenis megtehetik.

Wartburg
Most van rajta propeller, 😊 töltés gyorsító és stabilizátor. Vegyem el a töltésgyorsítót, és helyette menjen a fejlesztett célzórendszer? Így is egy hét, mire újratölt. 😞 Most azt néztem, hogy amikor megállok nem kezd el egybõl szûkülni, hanem vár, talán egy egész másodpercet is, és csak utána kezd szûkülni. És onnan még egy hét, kb. 😊 Kicsit sem bosszantó!

a lényeg, hogy szolgáltat és egy szolgálató akkor sem engedheti meg ezt a stílust

Hát ezt nekem tegnap mesélték, hogy ha nincs event, akkor gáz van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ezt cáfolom. a FAME-ben elsõsorban az esténkénti inaktivitás okozta a legtöbb gondot amíg ott voltam, de a 2 csapat az a minimum volt. kb 35-45en voltunk online az esti órákban és abból szinte mindig megvolt a 2 csapat.
Kivéve amikor meg lett mondva, hogy csak 1 csapat fogja kiütni a PTS-t, na az fun volt. Gyorsan kellett dolgoznunk, mert a PTS elleni cw után kb 7-8 perccel volt a landing védés is.
Elég brutális medrushokkal operálnak arrafelé, a legtöbb taktikára még tisztán emlékszem.

fel is megyek a TS-re beszélni a srácokkal, hogy mi a szitu.

az sg fórum annyira 2014

Elõször mindig stab, de leginkább mindkettõ.

#316426: Buffolnák inkább az FV heavyt...
Az orosz medes egyéni statjaim nekem is szarrá vannak menve a sok company/CW miatt. Leoval is újabban sokat voltam szervezett csatában vele, de igyekszem tartani a 2500-at valahogy.

A másik véglet az ilyen FAME-kaliberû klánok. Inkább a hírnevük védi õket, a valóságban egy CW-csapatnál többet úgy kell náluk összerimánkodni, mert a tagoknak derogál CW-n sebzési statot rontani.

Wartburg
Ez a T-34-3 mekkora egy ótvar sz@r ezzel az ágyúval. Lassan szûkül, pontatlan is, szaladgálhatok az enemy körül, mint valami light... Ez így együtt horror! Nem tudom melyik kéne rá inkább a függõleges stabilizátor, vagy a fejlesztett célzórendszer?

Count Adyn
Igaz van sok, de én csak t10 en😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nekem legtöbb, és megvan az összes. 2500 van vele még leoval vagyok jó úgyahogy. Azzal elérem a 2200-t. Többivel jó ha megvan a 2000
Ami eddig sem volt gyenge, szóval nem értem...

Nagyon keves csatad van meg vele. A bat-tel az elejen nekem is iszonyat jol adta. 100 csata utan 3200+ volt a damage most 200+ csata utan alig van 3k felett kicsivel. Egyszer csak elkezdett pattogni mindenrol meg a sok critical es nullas. Az STB meg ezt csinalja az elejetol fogva. Azzal van a legkevesebb damagem a T10-es medek kozott. Bar az utobbi 3-4 csataban mintha magahoz tert volna, de nem akarom elkiabalni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Leoval ritkábban kapok ammorack-et, megéri a szenvedést. A PTA-t utáltam az elején, nem is ment vele, de a végére megszerettem, sõt, meg is tartottam pár hónapig. 63% körüli WR-em van vele.
kifogyhattak a madarhangok - hianypotlo lesz az biztos:
- it’s possible the Australian units Kangaroo decal will appear in WoT
- currently, VK4502(P) Ausf.B is being considered for Armor buffs of the upper and lower glacis plates

- hat ez is kurvasokat fog dobni rajta...
- Storm talking about FV215b (183) nerf: “The vehicle was balanced around its AP shell, which has more than decent characteristics. The fact that everyone started using HESH shells was not expected by the balancers

- hat meg ilyet! nem is szamitottak ra.. hat mik vannak!
nem mintha nem minden tierben goldspamrol szolna a jatek.
Tono34
Nagy javítót használok a "fontosabb" tankokon. Amennyi akció van, van elég belõle.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Count Adyn
Legjobb mikor egy lövés viszi a motort meg a láncot is, aztan döntsd el melyiket javítod meg hogy megdögölj a másik miatt mert nem birsz visszahuzodni fedezékbe😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
teszten imádtam, de hajamat téptem már a PTA-nal.....és még mondták sokan ,hogy a X-es LEO még durvábban ammos

emlékszem, mielõtt eladtam, Bchat lõtt, track-sárga ammo, ammot gyorsan megjavítottam hogy még tudjak lõni, következõ lövés megint sárga ammo....
ekkor adtam el, nem bírtam 😄
Hát nem kellett volna feladni, jóval jobb a Leopard, próbáltam mindkettõt 😄
Egyébként ezeket lehet már eleve így tervezik a játékben hogy prémium fogyócikk nélkül ne is legyenek életképesek. Az orosz medek ezzel szemben megélnek a jég hátán is, csak tûzoltó kell rájuk.

Master91
Leopard ágat adtam fel ezért, a 9-est adtam el, borzasztó volt hogy MINDEN lövéssel sárgítják az ammot.

Japánnál nem vettem eddig észre hogy hullanának a parasztok.
Jó neked. Nálam közelharcban addig gyors amíg az elsõ majd a meggyógyítása után a második lövés ki nem nyírja a divert... Mert ez is olyan modulsérülõs szar mint a többi japán ócskaság. Az elõbb is kemény négy sebzõ lövésem volt, mert egy M46 átütötte szembõl HE-vel ami vitte a lõszert, a drivert és a motort is...
Asszem inkább az Object 140-el játszok ha tier 10 közepesezni akarok, azt legalább nem ütik be HE-vel és menetbõl is pontos.

az sg fórum annyira 2014

Nekem a többi medhez képest kiemelkedõ vele a teljesítményem. Nekem nagyon tetszik ez a közelharci brawler med. Fõleg a baromi jó depression és a jó torony páncél miatt nagyon jó. Ja igen és elég gyors is, nem úgy mint az m48 vagy az angol
olyan proci ami egy szálon erõs

A tavasszal adtam el a AM3-as amd (965BE@3,8ghz, Giga 790fxt lap) konfigom és lett helyette egy Asrock Z68 lap meg egy I5 2500k ami jelenleg 4ghz-n megy és majdnem dupla annyi fps-em lett.

A tököm tele volt hogy egy 7870-es vga csak 20-30%-on pörgött miközben 20-30 fps-el döcögött a játék.

wot nick: PsychoTrooper

Hát nem tudom. Nem olyan rossz mint egy orosz 3,4-es aiming time-os, 0,4 pontosságú löveg. Azért egy tier 10 közepestõl jobbat vártam. Összességében nem rossz az STB-1. De nem az én világom.
popey8
Ettõl függetlenül sztem jó tank az STB, ha az egész képet nézzük. Néha tényleg nagyon pontatlan a löveg, de a legtöbbször jól adja és olyankor nagyon lehet aratni, ha pluszban ki is tudod használni a képességeit. Értem ezalatt a camot is, mert én azt vettem észre, h sokkal jobb, mint a Type 61-nek. Bár lehet csak érzésre. Mondjuk van rajta camo skill is, de nem 100%-os.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Roger6
Na igen, itt van a gond. HOgy ha elmegy az áram, az baszott nagy dolog, de amiért sokan rinyáltok, arra én is ezt mondanám: How Terrible.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szerinted hagyjam a franca? Mert amitõl kiütést kapok, az a löveg kiszámíthatatlansága egy tanknál.

Ennek nem örülök. Épp azon gondolkodtam, hogy elindulok a japó ágon, de így már annyira nem vonzó az STB-1.
Néha érthetõ ez a reakció; példánál maradva mit teszel, ha ELMÛ-s dolgozóként azzal nyaggatnának állandóan, hogy rossz helyen van a panaszos konnektora?
Én az STB-1 lövegét nagyon pontatlannak érzem. Menetbõl már nem is szoktam lõni. Elképszetõ szórása tud lenni. És mindig a legrosszabb esetben.
Megnéztem az adatait tank inspektorban, hát most már tudom miért kapott ekkora RoF-ot. Az STB-1 egyedül a lövés utáni célzókör szétugrásban nem olyan rossz, ez meg kell is mert lehetetlen lenne kihasználni a RoF-ot. A többiben max átlagos, de a legtöbb tier 10-es közepes egy-két tulajdonsággal jobb nála. De a közelépben nincs az orosz közepeseknek és az M48-nak.

Ráadásul mindig sikerül vele arra mennem ahol az ellenség túlereje van. Rendesen meg is utáltam ezt a harckocsit.
Egy ekkora cégnél megengedhetetlen az a stílus, hogy "How terrible" Te mit szólnál ha felhívod az elmût, hogy elment az áram, õk meg azt mondják, "Ó, ez borzasztó"

Én nem gyûlölöm. én a vezetõséget rühellem, fõleg azt a bkv ellenõr serbet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ebben a játékban annyi-annyi lehetõség rejlik

angelus1991ster.blogspot.hu

Roger6
Ez a Te felfogásod, én nem így látom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham
Szerinted? 😄

Legénységet húzok a Cunciba. Amikor tudom akkor lecsillagozom.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

SerB-en kívül nincs olyan aki jobban utálná a saját játékosait..

Ja tudom, szokta látni hogy visznek, de amúgy, random.
Roger6
Csapat csatákban scoutnak kurva jó.

Mi a jó a T1-ben ?😄
Roger6
Én bírom SerB-et. Meg a játékot is. Tényleg vannak olyan hülyék, akik azzal játszanak, amit gyûlölnek?! <#action>