World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Pénzkeresésre keresek prémtankot. Elsõsorban medezek, de a heavy kategória se rossz. Melyiket ajánlanátok?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kivéve amikor meg lett mondva, hogy csak 1 csapat fogja kiütni a PTS-t, na az fun volt. Gyorsan kellett dolgoznunk, mert a PTS elleni cw után kb 7-8 perccel volt a landing védés is.
Elég brutális medrushokkal operálnak arrafelé, a legtöbb taktikára még tisztán emlékszem.
fel is megyek a TS-re beszélni a srácokkal, hogy mi a szitu.
az sg fórum annyira 2014
#316426: Buffolnák inkább az FV heavyt...
A másik véglet az ilyen FAME-kaliberû klánok. Inkább a hírnevük védi õket, a valóságban egy CW-csapatnál többet úgy kell náluk összerimánkodni, mert a tagoknak derogál CW-n sebzési statot rontani.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
- it’s possible the Australian units Kangaroo decal will appear in WoT
- hat ez is kurvasokat fog dobni rajta...
- hat meg ilyet! nem is szamitottak ra.. hat mik vannak!
nem mintha nem minden tierben goldspamrol szolna a jatek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
emlékszem, mielõtt eladtam, Bchat lõtt, track-sárga ammo, ammot gyorsan megjavítottam hogy még tudjak lõni, következõ lövés megint sárga ammo....
ekkor adtam el, nem bírtam 😄
Japánnál nem vettem eddig észre hogy hullanának a parasztok.
Asszem inkább az Object 140-el játszok ha tier 10 közepesezni akarok, azt legalább nem ütik be HE-vel és menetbõl is pontos.
az sg fórum annyira 2014
A tavasszal adtam el a AM3-as amd (965BE@3,8ghz, Giga 790fxt lap) konfigom és lett helyette egy Asrock Z68 lap meg egy I5 2500k ami jelenleg 4ghz-n megy és majdnem dupla annyi fps-em lett.
A tököm tele volt hogy egy 7870-es vga csak 20-30%-on pörgött miközben 20-30 fps-el döcögött a játék.
wot nick: PsychoTrooper
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Megnéztem az adatait tank inspektorban, hát most már tudom miért kapott ekkora RoF-ot. Az STB-1 egyedül a lövés utáni célzókör szétugrásban nem olyan rossz, ez meg kell is mert lehetetlen lenne kihasználni a RoF-ot. A többiben max átlagos, de a legtöbb tier 10-es közepes egy-két tulajdonsággal jobb nála. De a közelépben nincs az orosz közepeseknek és az M48-nak.
Ráadásul mindig sikerül vele arra mennem ahol az ellenség túlereje van. Rendesen meg is utáltam ezt a harckocsit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Legénységet húzok a Cunciba. Amikor tudom akkor lecsillagozom.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ