418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Ehhez nem kell arti mod, én előző teszt szerón kipróbáltam az 10-es artikat és ugyan ilyen pontos volt mind, volt, hogy nem is vártam meg a rászűkülést és úgy is találtak
  • lexlutor
    inkabb menj vissza a csodajatekodhoz hulyesegeiddel legyszives.
  • mijki
    Amikor 3 tanknak kell a másik 12 helyett játszani...

Plusz napi arty...
  • popey8
    OMG ez a Bulldog mekkora egy mészáros. Aki teheti próbálja ki, nagyon fun kis járgány, de csakis a táras löveggel. Statpaddolásra is nagyon jó, erre a csatára is 13.399 WN8-at adott:)

• yossarianHUN
    És miért is hasonlítasz egy játékot, ahol egy fős legénységed van, és 5 másodpercenként lehet lövöldözni (nem, nem kérdezem meg, mi az), egy World of Tanks-hez?
  • aru
    Ki mondta hogy ez ott legális csalás? Ott ez az 5 másodperces tüzelési idő t1-től t10-ig természetes, sőt ha kilövik az egy fős legénységed akkor annyi egyből. A legális csalás WoT-ban természetes 7.0 óta simán!

Leírtam érthetően.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.08. 01:27:33
  • yossarianHUN
    Attól még, hogy te olyan játékkal játszol, ahol legális a csalás, nem kell itt is annak lennie.
  • yossarianHUN
    Ne aggódj, nem vagy vele egyedül. 10-ből legalább még egy idióta a te véleményeden van;)
  • aru
    Ez nem flame generálás hanem tény, hogy ezt nyomatják naponta páran. Én olyan játékon edződöm ahol 5 másodpercenként "arty" szintű lövések jönnek az égből és szintén 5 másodpercenként "TD" lövöldöz. Abban a játékban hogy ki lennének borúlva páran... pedig 3 nap prémium fiókkal el lehet jutni t10 szintig.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.08. 01:14:50
  • aru
    Szerintem ez pont a TD!
  • TiborTamas
    Én nem vagyok elfogult egyik irányban sem, ugyanúgy utálom, amikor arty lő meg, mint amikor TD. Legjobb tudásom szerint próbálok alkalmazkodni mindegyikhez, ami többé-kevésbé sikerül is. Veled - és ne vedd teljesen magadra, mert sok mást is említhetnék a fórumról, csak épp te írtál most ilyen stílusú választ - ellentétben próbálok értelmesen kommunikálni és nem flame-generálás a célom.
  • TiborTamas
    Nem kell esküdni, elhiszem :) Felülnézetből egyértelműen nehezebb megtalálni azt az 1 pontot, akárcsak amikor 5-600 méterre roncs mögött áll egy tank és tankkal zoom mod nélkül próbálod megtalálni azt az 1 pontot, ami kilóg, de nem sikerül. Zoom mod-dal meg igen és még akár el is találod, csak ugye arty-val felülről jön a lőszer, így a pontosabb célzás még nagyobb esélyt ad a találatra. A nagyobb esély meg várhatóan több találatot fog eredményezni, de azért sokszor hibázik így is.
  • yossarianHUN
    Ezekkel majd foglalkozunk azután, hogy a legnagyobb legális csalást, az artyt kivették a játékból
  • raymondcurto
    Alt+F4. Erősen ajánlott minden artys menetedben ezt a gombkombinációt alkalmazni.
  • aru
    Hogy merészelsz ilyet leírni! Szemét klikker vagy te is, ha nem akkor is! (szarkazmus)
    Amúgy pár dolgot tekintve az a mod kicsit hátrány is. :D Hogy fel lehet kapni egy több, mint háromnegyed éve létező modot... Istenem!

Az a mod semmi előnyhöz nem juttat. Ellentétben az utolsó pozició jelölésétől, a csapat hp kiírásán át, és még lehetne sorolni. A sok 1000-1500-at sebző TD-t is be lehetne tiltani az artyk mellett!
    Miért nem a sok csíter mod kitiltásával írod tele napi szinten a fórumot? Fa eltüntető, lézermutatós, 3D hitzone, automata javító, lövésnyom pirossal mutató, lövések kiindulópontját megjelölő...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.08. 00:57:09
  • Master91
    ha felraktad a modot, akkor műhöldnézetbe nyomj G betűt
  • kabel15
    Ezt az arty nézetet hogy lehet elő hozni?
  • Master91
    "Ahova eddig nem lehetett belőni, ezután sem lehet."

Sok szikla mögé betudok jobban lőni. Torony teteje ki látszik, ebből a nézetből már el is találom. Eskü.

Felülnézetből lehet nem is mutatná, hogy lőhető a tank, át váltok erre, és már látom is hogy van kis sáv amit eltalálok.
    Klikk, repül, telibe.

Ma, 7es francia heavyt eltalátam a torony oldaltát, olyan 10 centire a tetejétől, és kigyulladt.
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.12.08. 00:48:39
  • TiborTamas
    Egyébként az remélem ismert, hogy ettől maga az arty nem lesz pontosabb, csak pontosabban lehet vele célozni. Ahova eddig nem lehetett belőni, ezután sem lehet. Semmivel nem nyújt többet, mint egy mezei zoom mod tankokra, amire ugyanez érvényes. Tehát természetesen előnyt ad, de semmi olyat, amit nélküle ne lehetne megtenni. Ilyen még a minimapon az eltűnt tankok utolsó pozíciójának mutatása és még sorolhatnánk a többit. Ha ezt betiltanák, akkor logikusan azokat is be kellene nekik.
  • popey8
    Ez a játék nagyon tud alkotni bakker. Az utóbbi pár napban lejátszottam néhány csatát a GW E artyval. 50-60%-nál nem volt több a hit ratem. Persze a GW-nél jóval pontatlanabb GC meg T92 lazán telibe talál folyton.
  • TiborTamas
    Jó, mondjuk akkoriban szerintem még jobbak voltak az arty-k. Miket lehetett alkotni a tier 5-ös SU-8-al... :)
  • patchaou
    És mi miben segíthetünk? Talán a fejlesztőknek kellene visszajelzést küldeni az észlelt hibáról... egyebek mellett ezért teszt szerver.
  • mittomén1
    9.5 így fog bekerülni mint ahogy most a teszten szerveren van? első csatán egy közepes tank 71 méterről köddé vált előttem!!! többet nem is tudtam menni mert a második csatától kidob vissza a garázsba csata közben mintha be sem léptem volna aztán jónapot. botrányos!
  • Pares
    Ezek után még jobban azt vallom, hogy az artyknak nem nerf kell, hanem teljesen át kell dolgozni az egész mechanizmust. De kétlem, hogy a WG-nek ilyen eszébe jutna, ezt még a játék indulásakor kellett volna orvosolni. Most a WG már csak learatja a babért, és látszik, hogy semmi komolyabb dolgot nem erőltetnek. Dől a mané is más nem nagyon izgatja őket, ez Serb hozzáállásán is tökéletesen látszik. Azért reménykedem, hogy észbe kapnak és letiltják ezt a csalást...
  • Pares
    Ez már túltesz az OP fogalmán... Nem hiszem el, hogy ezt a WG probléma nélkül legalizálta...
  • haflac
    erről az arty videóról eszembe jutott,mikor 3-an artyztunk :)
  • TiborTamas
    Nem is kell olyan messzire tekerni, mert a 3.(!) másodpercnél már látszik a neveknél, hogy _RU, _EU, etc. (de a videóban is megemlítik, hogy teszt, amikor chat-en kérdőre vonják őket)
  • rahotep
    ok megtaláltam az fv-t...vaksi voltam...
  • TiborTamas
    Egyetértek mindenben, én szívesebben farmolok az IS-6-tal.
  • Master91
    2:16, ott az új 10-es TD
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.12.07. 23:17:11
  • rahotep
    Lehet,hogy én vagyok vaksi,de ha ez tesztszerveres felvétel akkor miért nincs sehol egy új angol td???? A tesztszerver tele van T10-ben az új 10-es és 9-es brit td-vel...az obj260-ról ne is beszéljünk...
  • Master91
    tehát meg se nézted de te már tudod hogy milyen, ítélkezel

aha ok.

persze a csilliárdnyi 11 éves minecraftosnak semmi értelme

és nézem pjúdápájt, meg quickit, ezt a csávót, és még jó párat, akiknek VAN értelme (pl. Quickitől tanultam médiumozni.....ja és neki is ott a feje)
  • rahotep
    Vannak legendák a tiltott modok szűréséről,de konkrétumot még nem hallottam róla...
  • TiborTamas
    Ezt teszt szerveren csinálták és el is mondják, hogy élesben nem szoktak arty-zni. Azon poénkodnak, hogy milyen nehéz (természetesen szarkazmus). :D
  • Angelus1991ster
    Azt nem tudom. más régiókban hogy van , EU-ban még kérdéses,de NA-ban pédául legális.
    Eggyáltalán , hogy veszi észre a laggaming , ha valaki használ egy tiltott módot? vagy egyszerűen nem használható, pl.: a lézer lövedék? blokol bizonyos textúra módosításokat?
  • yossarianHUN
    A BP egy árnyalatnyival használhatóbb, mert nincs két rohadt nagy luk a frontpáncélján (lánctalpburkolatok), és egész erős a tornya, de azért az is egy elég fostos masina.
  • Count Adyn
    Jah a következő sokkal jobb lesz, ja várj nem:D BP ugyanaz +1 MM el:D
  • rahotep
    Köszi! Ezt nem fogom kibírni,hogy ne próbáljam ki...nagyon OP cuccnak tűnik! Legális????
  • Angelus1991ster
    Fölösleges megnézni. Ott vannak a videobélyegképek.
    Több ezer ilyen van még, kukabébi, a pewdípí fatty és még sokan mások, egy-kettőnek elismerem megvan az orgánuma, de az okos akkor inkább elmegy reklámhangnak vagy narrátornak.

Azonban ennél már csak az orosz vagy más szláv wot replay videó a legalja a WoT videók kategóriában. Felolvasnak egy papírt és összeollózzák a visszajátszással, és kész a valami.
    Habár, már a megélhetést ez is biztosítja:http://www.twitch.tv/fishplaystreetfighter
  • madmanic
    köszi..