World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Artysoknak fejlesztették ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A 120 mm-es HE (drágább, mint az AP lõszer) 0-300-at vág az E3 tornyába, szembõl, ahol a méregdrága prémiumlõszer stabil 0-ákat tud csak felmutatni...
Továbbá, lõttem már vele 600-környékit T-62A oldalába is - ugyan nem neki lett szánva, de ha már arra jött...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyébként azért kell a jó gun, mert úgy alkalmazom masinát, amilyen az MM. Full TD/med környezetben TD üzemmód...
FV215b lesz talán következõ 10-es a jó lövege miatt, minden hátrányával együtt.
4-nek
-célmegjelölõ?
-mesterlövész?
-pillanatkép?
(100% lenne egybõl, az 5. az álca, 71%-on áll)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Részemrõl lezártam, telibeszarom a rinyáidat, tiszta szánalmas vagy, hogy egy kibaszott játékot nem tudsz élvezni...
Off vége, jöhet a büntetõpont az ilyen büdös gyökerek miatt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
és igen, az állandó plusz két tier-t fõleg kilenvesbe szopatásnak tartom a játék tervezõitõl, fõleg egy olyan tankkal aminek a penje 99-és 160valamennyi közé esik, de inkább a kisebb érték. ha sértõ a kommentem a szent WG-re nézve, akkor majd jön moderátos és kimoderál. ezért van. de nem kell, hogy más kioktasson azért, mert reális látom a játékot. ha további problémád van velem,írj privátot, nem kell szétoffolni a topikot...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
angelus1991ster.blogspot.hu
Másképp látnám? Most írtam, hogy élvezet játszani nekem, szerinted idegeskedni akarok? 😊 Nagy faszt.
ha meg visszakeresgélsz lelked rajta...
"miért kell a játékost taknyosra szopatni az állandó +2 tierrel? qrva nagy fun vk3002-vel az is8-ak között. tetves wg" - ez szintén nem SerB, ezt megint csak a játékról írtad. Nincs kedvem tovább keresni. <#ejnye1>#ejnye1>
Angelus1991ster - akármilyen tankot írhattam volna, mert mindegyikkel élvezem a játékot, amik eddig a kezem közé akadtak. De azt tudod, hogy ha bármilyen nemzetet is írok, lett volna legalább egy ember, aki ugyanezt a posztot megírja, mint te? Ha németet, akkor jaaaa, über pontos sniper bla-bla-bla, szóval tök mindegy, milyen tankot írtam.
Lexlutor: biztosan félreérthetõ voltam a példa miatt. Nem elhúzni kéne, csak pozitívan hozzáállni, és a "kritikákat" kicsit visszafogni.
Yossarian: az szerintem világos, hogy a fenti "válasszon a következõ témalehetõségek közül" opció pont a rinya miatt került fel, mert igen, sok ember rinyál naponta itt (nem carp3tre értem ezt).
Amúgy carp3t, bocsánat, hogy te lettél a célkeresztem középpontjában, most akadtam ki kicsit.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
8,8-as l56-os ágyú
1000 vagy 800 hp
és akkor egy szintbe lenne a t-34-85-el. Tigris 2-õt meg t7-be. t8-asnak ott a vk4501A.
Én most húzom az amerikai heavy ágat, és öröm vele játszani! Élvezet! Érted? El kell fogadni a játékot olyannak, amilyen, és a változásokat is. De azzal, hogy itt veri sok idióta a nyálát, hogy ez így nem jó, meg úgy nem jó, azzal senki nem lesz elõbbre. Tiszta negativitás az egész. Komolyan, lehúzzák az embert. Ahelyett, hogy fasza replay-eket osztanánk meg egymással, jó taktikákat, spot helyeket, ahelyett azt olvasom, hogy ez így szar, az meg úgy. Gyökérség.
Legjobban a JT 8.8 hozza a pénzt, de unalmas, lassú, sok pályán kevésbé használható.
Az E25-öt dicsérik sokan, élmény vele tolni, gyors, gyorsan lõ.
Ha legénységhúzásra is kell a tank, akkor várd meg a T-54 prémet vagy a német prém Panthert. De tesztszerón próbáld majd ki mindegyiket.