World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
buzi az összes artista

Artysoknak fejlesztették ki:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az FV-t a mostani, csak és kizárólag a közelharc erõltetésére áttervezett térképek vetik leginkább vissza az érvényesülésben, ahol nem tudja kamatoztatni a legjobb elemét: a "pontos" (ez, ugye, teljesen a random-tól függ, ami nem kicsit eltúlzott a wot-ban és pont az erre épített tankokat szívatja legjobban) és gyors, bár nem éppen elrettentõ erõvel bíró lövegét - amíg még nyíltabbak voltak a pályák és artik is lézengtek rajta, addig a nekik felderítõ apróságok elkapására is kiválóan alkalmazható volt a csõ.

A 120 mm-es HE (drágább, mint az AP lõszer) 0-300-at vág az E3 tornyába, szembõl, ahol a méregdrága prémiumlõszer stabil 0-ákat tud csak felmutatni...
Továbbá, lõttem már vele 600-környékit T-62A oldalába is - ugyan nem neki lett szánva, de ha már arra jött...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A HESH az meg jól hangzik, de T10-ben már flankeléshez is kevés a 120 pen. Papír német TD-k átszabásához mondjuk jó, illetve a végjátékban, magára maradt artyk ledózerolására szeretem használni, de egyébként sok gyakorlati haszna nincs.
Na hát a TD üzemmód az amit pont nem lehet vele csinálni azzal a kamóval😊 Én az opportunista csipegetést szoktam vele alkalmazni, elsõ vonalban, de fedezék mögül. Amíg az ellenfél a keményebb, magukat bátrabban mutogató vasakkal foglalkozik, addig én próbálom megragadni az alkalmakat, és oda-odakapni. Így egész jól használható, de ez a harcmodor baromi feszült koncentrálást igényel, és nem bocsájtja meg a hibákat, és a kellemetlen véletleneket (ellenséges heavy mögött öt méterre felvillan a WT E-100, de persze csak mikor már kigurultál a fedezékbõl). Az a baj vele, hogy ha nyíltan kiállsz valakivel pofozkodni, a hülye is átlövi a hatalmas, gyakorlatilag páncél nélküli hasát, sidescrapelni (ami pont a hátsótornyos kialakítás miatt lenne buli) meg nem lehet vele, a szintén papírvékony oldalpáncél miatt. Hulldown még mûködhetne, de mindenki a viewportot lövi, ami néha beadja a nulla sebzéses criticalt, de 5-bõl 3-szor azért mindig sebzõdik. A gold ammo korában meg már a torony "pofazacskóit" sem nagy ördöngösség átlõni, fõleg T10 TD-knek. Egy szó mint száz, nem kifejezetten rossz tank, de nagyon nem könnyû vele a játék.
120 -as pen a HE-nél. nyma nyam. +50 %
Egyébként azért kell a jó gun, mert úgy alkalmazom masinát, amilyen az MM. Full TD/med környezetben TD üzemmód...
Pales27
Eme gyönyörû meccsemrõl te jutottál egybõl az eszembe:

E-75-tel bûn is lenne távolról sniperkedni, az vérbeli brawler heavy. FV-nek meg jó az ágyúja, de nehéz vele érvényesülni.
E75 lövege miatt meg sem próbáltam. Szeretek távolról (is) sniperkedni.
FV215b lesz talán következõ 10-es a jó lövege miatt, minden hátrányával együtt.
Löwe, Tiger II, E-75, ezekben mennek.
Nem, az azok miatt került be, akik szerint minden egyes hsz, ami nem csatavégi jelentés, vagy replay, sírásnak minõsül.
Német heavy legénység, lövész: BIA-javítás-fegyverkovács-
4-nek
-célmegjelölõ?
-mesterlövész?
-pillanatkép?

(100% lenne egybõl, az 5. az álca, 71%-on áll)
Inkább rebegj hálaimát az õrangyalodnak, mivel ritkán pattintja a JPz-t...
Azt szeretem benne, hogy pattintja a Jg.Pz.E100- at, ha a legalját nem találja el, de körbe is járom vele kétszer, mire õ tölt.
JeffDunham
Ja ja. Új legénységet húzok bennük.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én utáltam 😊

Ez is egy hülye biztos gép. (Még núboknak is megy vele.) Megtartjuk.
Lunki88
Ennyire bejött a japán ág hogy egészen tier 6-ig visszamenõleg megtartottad a tankokat?
Lassan kinyithatnál egy sört... <#pias>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Te igengyökér, te mondtad, hogy ne offoljuk szét a topicot, erre beteszek egy képet a játékból, hogy on legyen, erre folytatod az offot?! Mi a fasz bajod van? Leszarom, hogy egy olyan játékkal játszol, amiben nem tudod élvezeted lelni, ahol rinyálsz a kibaszott +-2 Tier-ért, amit rajtad kívül több százezer ember szó nélkül megcsinál, elfogadja, leszarom, hogy azt hiszed menõ vagy ha SerB-et meg a többieket osztod, szánalmas kis életedben a JÁTÉKot sem tudod élvezni, ami a kikapcsolódásról szólna, ráadásul amikor elnézést kértem, akkor is folytatod a faszságaid, mert gondolom ebben leled minden örömöd. Szidni a játékot, szidni mást. Fasza gyerek vagy.

Részemrõl lezártam, telibeszarom a rinyáidat, tiszta szánalmas vagy, hogy egy kibaszott játékot nem tudsz élvezni...

Off vége, jöhet a büntetõpont az ilyen büdös gyökerek miatt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

látom az észosztás, meg az e-penis mutogatás az mehet, a kritika nem. szánalmas vagy...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Roger6
Na, itt 3-an is 1.000 xp felett vagyunk, kellemes csata volt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ha elolvastad volna arról ment a vita, hogy milyen vasakon hogyan teljesít. hogy 100x kidolgozottab grafikával futó játékok jobban mennek(fps re gondolok).
és igen, az állandó plusz két tier-t fõleg kilenvesbe szopatásnak tartom a játék tervezõitõl, fõleg egy olyan tankkal aminek a penje 99-és 160valamennyi közé esik, de inkább a kisebb érték. ha sértõ a kommentem a szent WG-re nézve, akkor majd jön moderátos és kimoderál. ezért van. de nem kell, hogy más kioktasson azért, mert reális látom a játékot. ha további problémád van velem,írj privátot, nem kell szétoffolni a topikot...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Aki makettozik írjon rám privit (nem papír hanem mûanyag).
E75 és e100 tökéletes vas, papírmakettben is jól mutat az utóbbi😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Roger6
Nem mondtam ilyet. Miért baj az, hogy én nem húzom fel magam a játék hibáin, és nem nyomatom azt, hogy ilyen szar bug, meg olyan szar, hanem egyszerûen örülök, hogy van egy ilyen játék a világon, és élvezem?

Másképp látnám? Most írtam, hogy élvezet játszani nekem, szerinted idegeskedni akarok? 😊 Nagy faszt.

ja, és nem kell egész nap elõtte ülni,hogy rájöjjek azokra amiket írtam...
ha meg visszakeresgélsz lelked rajta...

ja, ha negatív a kritika, akkor máris én vagyok a mocsok mi? ha levennéd a wg-s alsógatyádat te is másképp látnád...

Roger6
" hányadék a kód, bugzik mint állat, kit érdekel?" - ez ugye nem SerB, ezt a játékról írtad.
"miért kell a játékost taknyosra szopatni az állandó +2 tierrel? qrva nagy fun vk3002-vel az is8-ak között. tetves wg" - ez szintén nem SerB, ezt megint csak a játékról írtad. Nincs kedvem tovább keresni. <#ejnye1>

Angelus1991ster - akármilyen tankot írhattam volna, mert mindegyikkel élvezem a játékot, amik eddig a kezem közé akadtak. De azt tudod, hogy ha bármilyen nemzetet is írok, lett volna legalább egy ember, aki ugyanezt a posztot megírja, mint te? Ha németet, akkor jaaaa, über pontos sniper bla-bla-bla, szóval tök mindegy, milyen tankot írtam.

Lexlutor: biztosan félreérthetõ voltam a példa miatt. Nem elhúzni kéne, csak pozitívan hozzáállni, és a "kritikákat" kicsit visszafogni.

Yossarian: az szerintem világos, hogy a fenti "válasszon a következõ témalehetõségek közül" opció pont a rinya miatt került fel, mert igen, sok ember rinyál naponta itt (nem carp3tre értem ezt).

Amúgy carp3t, bocsánat, hogy te lettél a célkeresztem középpontjában, most akadtam ki kicsit.

mar megint ez a baromsag....... a nemet agon van osszesegeben a legtobb jo vas(tigerp,tiger,tiger2,e75,e100 ,nemet td-k,medek, stb..stb..stb ,csak esznel kell veluk lenni, ha nem tudsz veluk jatszani az a te hibad , nem a jateke.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Na most azzal kb. olyan lenne , mint a mostani VK-H.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mindenki jól járna. Amúgy is az IS2 ellenfele volt a KirályTigris a keleti front végefele.

Jajj haggyámá. Szövetségesek ( antant second edition ) tankjai mind jók. Csak a német és japó a szivacs. Ezennel támogatomn a Tigris tier 6-ossá tételét!
8,8-as l56-os ágyú
1000 vagy 800 hp

és akkor egy szintbe lenne a t-34-85-el. Tigris 2-õt meg t7-be. t8-asnak ott a vk4501A.

mégis hol szidtam a játékot? olvass már vissza, mielõtt osztod az észt. hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Végig SerB stílusáról volt szó, meg a wg hozzáállásáról, de ha neked az olvasással gondjaid vannak akkor ne nálam keresd a hibát...

Aki egész nap szidja, az tény hogy hülye, de az utóbbi idõben divattá vált ezen a fórumon a legalapvetõbb, építõ kritika írójára is kapásból ráaggatni a "folyamatosan síró" jelzõt. Aki rosszat mer mondani a játékra, az sír. És nem, nem kell elfogadni mindent olyannak, amilyen. Ezzel a mentalitással még mindig a barlangok falára firkálnánk a saját sz*runkkal.
valahogy ugy mondtad, h ha nem tetszik el lehet huzni? vagy szadomazo vagy?
Meg se szólalok😄 Amúgy segített a reinstall. jobb lett , ezennel nem rinyálok többet. csak a vörös effeseket szidom majd

Wartburg
Köszi, akkor kipróbálom.

toocha
Neked is köszike!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Köszike!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Roger6
Értem. És az olyan emberre mit mondasz, aki egész nap szidja a játékot, de mégis egész nap nyomja? Sado-mazo? Mert tuti nem normális ez a fajta hozzáállás.

Én most húzom az amerikai heavy ágat, és öröm vele játszani! Élvezet! Érted? El kell fogadni a játékot olyannak, amilyen, és a változásokat is. De azzal, hogy itt veri sok idióta a nyálát, hogy ez így nem jó, meg úgy nem jó, azzal senki nem lesz elõbbre. Tiszta negativitás az egész. Komolyan, lehúzzák az embert. Ahelyett, hogy fasza replay-eket osztanánk meg egymással, jó taktikákat, spot helyeket, ahelyett azt olvasom, hogy ez így szar, az meg úgy. Gyökérség.

Ja világos😄 (csak nem az új light ágra készüllsz?)
Úgy látszik te is azon szemellenzõs emberek közé tartozol, akik váltig hiszik, hogy ha az ember szeret valamit, akkor azt nem illetheti kritikával. Ha te nem dohányzol, de a haverod rászokik a cigire, soha többet nem beszélsz vele? De attól függetlenül megmondhatod neki, hogy nem tetszik a dolog. Ez a "feltétel nélküli ragaszkodás, vagy húzz el" baromi végletes gondolkodásmód, de nem te vagy sem az elsõ, sem a második, akitõl ezt látom.
Én így használnám.
Roger6
Úgy látszik te nem olvasod el, amit leírsz.

egyiket se, nem sokára jön a t-54 light, ami egy med! Azt vedd meg. Amik most bent vannak az mind egy hulladék. Talán még a francia 8as ami jó, az elég gyors. 9.3ban jön a T-54!
mégis ki rinyált? okoska..

Roger6
De mi a francnak játszol vele, ha csak rinyálsz egész nap, hogy milyen szar a játék??!! Ez olyan, mintha elmennél egy falusi diszkóba, ott állsz egész éjjel, és azt mondod milyen szar itt. Há akkó mennyé Lagzi Lajcsira bakter!

Heavy-k közül a T34-et, esetleg az FCM-et.
Legjobban a JT 8.8 hozza a pénzt, de unalmas, lassú, sok pályán kevésbé használható.
Az E25-öt dicsérik sokan, élmény vele tolni, gyors, gyorsan lõ.

Ha legénységhúzásra is kell a tank, akkor várd meg a T-54 prémet vagy a német prém Panthert. De tesztszerón próbáld majd ki mindegyiket.
Wartburg
Akkor propeller leszed, töltésgyorsító, stab és fejlesztett célzórendszer?

Wartburg
Kérem ez jó! Én meg fun-ra keresek prém tankot! Van egy acc-om, (PremiumOnly) amin csak prém tankok vannak. 😊 Na oda kéne valami igazán jó! Mindegy melyik, a pénz nem számít, csak fun legyen! 😄