418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bingisz #337011 Ez van. Nem véletlenül utálja Garfield is a hétfőt.
Viszont valakik felvettek egy adag Tigris II hangot: Youtube
Utoljára szerkesztette: Bingisz, 2014.12.08. 14:27:42 -
András77 #337010 Lejárt a prémium előfizetésem. A cvakk tehet erről is ! -
Oddball29 #337009 És mindennek a tetejébe még esik is. -
#337008 hogy egy rakás szar a játék -
Bingisz #337007 Na, itt a CVAKK-os óvóbácsi. Mi a gond? -
Lichtmaschin #337006 ma olyan napom van, hogy bármelyik heavyvel megyek a találataim fele sebez a többi meg csak úgy talált sebzés nélkül...Tiger P vel 5x lőttem t29 20 méterre lévő kupoláját és egyszer sebződött...kv3 al tigrist lövöm és miden honnan pattanok, persze utolsó lövésem talált és sebzett is 100-at úgy hogy a tankjának a legszéső csücskét találtam el ahonnan amúgy pattani kellet volna...RNG, szeretem.... -
Mr.Kitten #337005 Ez gyönyörű.
Ennyire nehéz értelmezni valamit ha nincs mögé rakva 25 smiley?
Korábban is raktam be vicces (ezt ide kell írni) anyázásokat magyaroktól akkor képet az igaz, de most az nem adta volna vissza a helyzet abszurditását. (amúgy meg lehet vissza keresni!)
Lényeg azon van, hogy: Kifordult magából mert itt visszalőnek.
NEM pedig azon hogy: Ki lett lőve, ki a kiskirály és a többi.
Lehet kicsit félreérthető amikor darkwraith-nek próbáltam megmagyarázni de annyira szerintem nem, hogy ezt hozzátok össze.
András77: nincs több kérdésem.
-
Toweliee #337004 Így van. -
#337003 én pl. csak picsogni járok ide, de bázeg! valahol csak ki kell adni az embernek a játékfejlesztők szemétsége által gerjesztett frusztrációt magából :)
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.08. 13:57:17 -
lexlutor #337002 konkretan a forum 99% picsogas. -
Toweliee #337001 Nem védek a zwackot, semmi közöm hozzájuk és nem kell senkinek bocsánatot kérnie. Az emós picsogást nem bírom. De szerintem érthetőek voltunk. -
Bee #337000 Már a vita kiindulópontja marhaság: nem a ZWACK-os volt paraszt, hanem Tepi, aki mellékesen a ZWACK tagja. Sokféle klánból láttam már rage-eket, de ezek az adott játékost minősítik, nem feltétlenül a klánt. Lapozzunk. -
Bee #336999 Nem szar, inkább unalmas. A sebessége megfelelő, főleg, ha a Löwe után ülök bele. Jól is keres, a tornyát mozgatva hulldown-ban nem egyszerű beverni a kupolát. Én is jobban szeretnék Type-59-ben ülni, de ezzel kell beérnem. Egészen addig, amíg ki nem dobják az új francia T8 prém medet: 1200 LE mozgat majd 33,7 tonnát.
-
lexlutor #336998 pont annyira erdekes minta te kis kedves bunkozasod. egy alombol vagytok a zwackossal? :) -
lexlutor #336997 ez azert erdekes. meg a vegen neki kell elnezest kernie, h gyoker volt a kedves zwackos. -
R3nton #336996 Na úgy látom megint előkerültek a zwack fanatikusok :D Nem kell annyira védeni a klánt. Derült itt már ki 1-2 emberről, hogy mekkora tapló :D -
András77 #336995 És ez kit érdekel itt szerinted?
Akkor király voltál, hogy kilőttél egy nagy klános arcot, sőt annyira de annyira király voltál, hogy még rád is szólt utána, hogy aztán itt mesélhessél a mű felháborodásodról, amivel megint csak azt tudod reklámozni, hogy te mekkora de mekkora király voltál.
Ha ezt akartad hallani, hogy mekkora király vagy, akkor megtörtént és téma lezárva, stfu -
Toweliee #336994 Túl van ez ragozva. Vagy legyen vér benned és mond meg NEKI, vagy hallgass. Semmi de semmi értelme egy alig látogatott fórumon árulkodni mert beszóltak neked. Sose értettem mi a cél ezzel. -
darkwraith #336993 Az már más kérdés, de ez a te meg a zwackos problémája, nem a nagyvilágé. Mint Oddball írta, küld ez a replay-t a klánparancsnoknak, majd ő tesz ellene. Ez a dolga. Én sem rajongok értük, nagyon sok a tizenéves nagy arc szerintem, de röhögök rajtuk, aztán kész. Azt hiszik övék a világ, míg le nem döngöli őket valaki.
Ha kilövök egy lilát nekem is jó érzés persze, de ezek mind hangulat és helyzetfüggő dolgok. Lehet máskor 1v1-ben lealázna. CSak ura, hogy ilyeneket írogatnak emberek, ide, amivel semmit sem tudnak ellene tenni. Ahol meg lehet tenni az arcpadderek ellen , oda nem jeleznek.
Ennyit akartam mondani.
Üdv -
Oddball29 #336992 Vedd fel a kapcsolatot a vezetésükkel sztem. -
#336991 azt hogy csinálják, hogy ha könnyűtankkal megyek, az esetek 90%-ában nincs arti a pályán, hogy mehessek körbelődözni őket, ha TD-vel akkor az esetek 90%-ában van min. 2, de inkább 3 arti, hogy azonnal szarrálőhessenek amint véletlenül felvillanok
ez megint olyan, hogy ezt már nehéz véletlenszámgenerálással és egyéb hókuszpókuszokkal magyarázni
-
Mr.Kitten #336990 Most tényleg?
A probléma az amit írogatott a chat-ben utána. Az volt a bűnöm, hogy kilőttem erre elkezdett idiótázni / írogatni.
-
darkwraith #336989 és ezt miért is kell itt megosztani?
Kilőttél egy Zwack-ost? Na bumm! Én egy komplett zwack-os üveget lőttem ki, na az ütött, de ez a hí nem. -
Mr.Kitten #336988 Zwack-os cicafiú (tepi1) két statpad között azért eljárhatna illemtan órákra.
Tudom, hogy elrontottam a statisztikáit mert ki merészeltem lőni, de azért még is csak az ellenséges csapatban volt, illetve ő támadott rám. -
#336987 És ha valaki bannoltatja magát a játékból, mert elkezdi használni őket, az neked csak jó, nem?
Ne foglalkozz azokkal, akiknek nincs önkontrolljuk. -
Gyuszopapa #336986 Grat az oldalhoz.Tele van csalással is. -
#336985 Alapból G-gomb, vagy középső egérgomb lenyomása, MIUTÁN műholdnézetben vagy.
De lehet szerkeszteni a res_mods/9.4/scripts/client/mods mappában lévő battle_assistant.txt szerkesztésével az alapértelmezett gombokat. én pl lehet, hogy a left controlra (Keys.KEY_LCTRL) átraknám G-ről...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.08. 11:29:50 -
#336984 ezazea -
#336983 Köszi. És mi a mód neve? :D -
Lichtmaschin #336982 feldobtam pár új visszajátszást :-) -
#336981 Van epic medálod, szóval így is full XP-t kaptál. Bulldoggal 1600 base xp alatt ne nagyon számíts ászra.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.08. 10:44:33 -
#336980 Ezzel büntetem magam az artizásért:D -
#336979 Nekem már fullos de úgy is egy fos.))) -
#336978 -
#336977 Huh játszottam már pár idegölő tankkal de a stock afk panther a csúcs ez biztos:D 67 pen t10 ben priceless:D -
foxbat88fx #336976 dumálnak ezek már mindent össze vissza :)
megkapjuk ingyen az FV4202-őt... aztán kiderül, hogy mégsem...
idén jön a havok... aztán kiderül, hogy mégsem
-
VanDaal #336975 Ahhoz képest, hogy milyen képzetlen vagyok light tankokkal, ez most egész szépen összejött :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gondoltam, még időben nekiállok gyakorolni az IM-ek miatt. Néhány pályán még elég elveszettnek érzem magamat felderítőként, de remélem sikerül majd belejönnöm idővel :) -
lexlutor #336974 a kuldetes lesz, a feltetelekrol es a nyeremenyrol meg semmi.
elore lathatolag tier8as gep lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.08. 08:16:01 -
Szunya #336973 Az engem is érdekelne. -
Gyuszopapa #336972 Nem is arról van szó hogy pontosabbak lettek hanem sokkal egyszerűbb velük a becélzás.
Tehát 4 db agysejtes után most már az 1 db agysejtes is hatékonyabb vele.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.08. 08:14:10