World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A folyamatos stat méricskélés eléggé elronthatja a játékélményt.

válasz erre

A mostani pályaáttervezésekkel végképp használhatatlanná tették, nem csak a random-mal: nem tudsz olyan helyet találni, pár pályán kívül (de már ott sem lehet lefedni így nagy területet), ahonnan úgy tudnál lõni, hogy lenne még esélyed menekülni (a láthatatlanul camp-elsz továbbot már nem is írom).

De ue van az artiknál is: ha van egy olyan meccsed, ahol szinte minden lövésed talál, akkor a következõ egy tucatban csak melléid lesznek...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

patchaou
Akkor kihagyom 😊 Ha alapjáraton ilyen kék lenne az egész, akkor már nagyon rég kerestem/csináltam volna egy modot ami megváltoztatja 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szabii98
nincs 😄

I met God. She's black

patchaou
Azon kívül hogy kék van valami olyan funkciója amiért érdemes elviselni azt a színt?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
a többsoros tanksort szét szedte, elõre szólok
Master91
már töltöm is le! köszi!

ja amúgy ütközik valami garázs moddal? gondolom ja
#316533-re
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Látod egy 1500 goldos tankkal is lehet könnyíteni, dolgokon. Lehet Ch VII-et átugrom. <#nevetes1> Ez a gép tier 5-ben nagyon erõs. KV-kat mérföldekre el kell kerülni.
Nem mûködik a válasz gondolom, mert megnyomtam :-)

Tono34
| ma 10:37 | privát | válasz | #316536
Legyetek olyan kedvesek és használjátok a "válasz" -t, mert ez így követhetetlen, hogy kinek írogattok. Köszönöm.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Count Adyn
Lorraine-el mentem most egy Master tankeres kört, durva lemming trainnel e behuztuk😄
Replay

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham
Ezt gondolom ismeritek:
LETÖLTÉS

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nem mûködik a válasz gomb.
Tono34
Legyetek olyan kedvesek és használjátok a "válasz" -t, mert ez így követhetetlen, hogy kinek írogattok. Köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Minap mentem egy KV1-S egész jó menetet délután feldobom a replayt ha érdekel.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Nem érted egészen. Valamicskét jobb lesz, a stat, ha pl tielimetes prém tankban képzek legénységet 2-3 skillig és nem Ch VII-ben lövetem magam péppé egy IS-3-al. És még 1 evés prémet is vettem láthatjátok képeimen.
szabii98
De ha noob vagy, fizethetsz 10 milliárdot is, akkor sem lesz jobb a statod

I met God. She's black

Nálam 3 hete nincs. Vagy gyalulnak, vagy gyalulás. Elejében még mentem 4-5K-s csatákat Sp-vel, azóta semmi, max 2.5k, és arra már ászt ad. Általában vagy masszív tier9, vagy ágyú szed ki, vagy símán kikapunk 15-2-re. Ez utóbbi úgy 60%-ban...
#316516-re ment volna.
Elvi kérdésekrõl beszéltem, meg pénzlehúzásról. 26 X leírtam már, hogy noob vagyok. Én csak játék élvezetéért wotozok, nem statért. Téma zárva.
Elvi kérdésekrõl beszéltem, meg pénzlehúzásról. 26 X leírtam már, hogy noob vagyok. Én csak játék élvezetéért wotozok, nem statért. Téma zárva.
Master91
és op?
JeffDunham
LoL

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Roger6
T-29 Tank Ace - még friss, ropogós, most toltam. Amúgy ismét semmi extra nincs benne.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De azért kép mehetne spoilerbe, ezt tedd hozzá. Mikor melóba vagyok, mobilról olvasok.
Count Adyn
Mintha magamat látnám, az elõttem álló tankokra is sniper nézetbõl mertem lõni😊 Kell egy jó célkereszt mod ami látszik rendesen külsõ nézetbõl, medes harcmodorhoz ráerõltettem magamat énis végül^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tono34
Ha valakinek van jó köre ne fogja vissza magát, hogy a replayt megossza.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na vajon kit lõtt ki a kis makknyalogató magyar tetû...?

Elõször blokkolm hogy ne tudjak visszavonulni, alig maradt életem a nyomorék, aztán kilõ... Egy ilyet csak egyszer kapnék a kezem közé...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tono34
Tegnap egész jó köröket sikerült mennem a Crusader-el. Amilyen szívás volt a tegnapelõtti nap... Még a végén megkedvelem ezt a kis ramatyot. Talán ma sikerülni fog eladni is, ha lesz elég idõm rá.
STA-1-et nem volt kedvem elõvenni, viszont a t30 dupla elsõre összejött egy stock állapotban egész jó körrel 😊

bassza meg a fórummotor <#csodalk>

wot nick: PsychoTrooper

ehh korán van, az elõbb erre akartam válaszolni

A csító nálam is örökös darab.
Az IS6 event-kor használtam és kurva jó kis gép.

popey8
Minden tiszteletem annak, akinek a JT a kedvenc TD-je. Számomra egy nagy kalap, használhatatlan sz@r. A top lövege ontja a nullásokat (most 3-mat termeltem a 7 penbõl). Elõre úgy ahogy elfogadható a sebessége, de a legnagyobb gond, h hátra pocsék (ahogy a fordulás is), így esélyed nincs visszahúzódni fedezékbe mielõtt meglõnének. Test páncélzata semmit nem ér, a felépítményé igen, de akkora az egész gépezet, h nehéz bárhol is elrejteni a frontot. Legtöbbször kilátszik egy kicsi belõle és tuti eltrafálják. Nem tudom, h kellene ezzel érvényesülni. Egyetlen 9-es TD, amivel nincs 2k az átlagsebzésem és csatánként ilyen ~1500-as WN8-at tudok csak vele csinálni, 1-2 kivételtõl eltekintve. A mostani duplázó körömben is sikerült 809-et sebezni, mert igazán semmire nem jó. Eddig is tudtam, de most már biztos vagyok benne, h nem valók nekem az ilyen tetû lassú, nagy, rossz camojú jármûvek.

#316513 Áh én így is kapom a figyelmet. GW Tiger P full hpról szedett ki STB-bõl nemrég, pedig éppen csak megálltam célozni. Erre a nyomorék csicskája még be is írja, h only for stats. Az ilyen férgeknek meg tudnám szorongatni a nyakát egy kicsit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Neked mindegy mivel losz ember? akkor sem leszel lila, de meg kek sem.
Ezt a ha en is golddal lonek akkor lila lennek csak az ilyen répák hiszik. A masik ha freebol atugrod a szenvedos tankot akkor is lila lennek megint nem igaz az esetedben. Az utolso 995 csatadban 1280 az atleg damaged 8.38-as atlag tier mellett. Ez 147 damage/tier pont. Egy unicumnak legalabb 250-et el kell ernie, hogy lila legyen. Attol meg te nagyon messze vagy.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

meh, abszolut jogos este már nem fog úgy az agyam ahogy kéne 😛

az sg fórum annyira 2014

Noobok nem kapnak goldot. Pénzért veszem, mint sok másik noob is. Persze ésszel.
és aki összenyeri magának ESL-en, egyéb tournamenteken a goldot/eurót azzal mi a szitu??
Vagy azokra már nincs elmélet?
#316512: Az elsõ 2 mondattal egyetértek.

@Popey: szvsz sokkal, sokkal jobban élveztem amikor én is a kék felsõ határát súroltam, mert akkor még nem volt, hogy "OMG PURPLLL I HAVE TO KILL HIM!!!444r4!!", most amilyen fókuszt és "figyelmet" kapok a vörös oldaltól, az elképesztõ, mindezt azért mert egy 4-essel kezdõdõ, 4 jegyû lila szám van a nevem mellett, kb mintha minden csatám egy WTE100-ban/M60-ban lenne.

az sg fórum annyira 2014

Beszüntetném azt egész stat rendszert. Akkor az nem befolyásolná az emberkéket. Szín nem számít. Van aki csak prémlõszerrel éri el citrom sárgát.

Közben vettem egy angol havy pémet. Sebessége van. Élmény lesz vele. És már engem is rá vette költésre, ha nem akarok +2 tierben legénységet gyúrni. <#taps>WG. Megy a bolt. <#vigyor2>
popey8
Ja hogy nálad csak a lila játszik? Kék leírva. Vicces😊 Egyébként a kékek is játszanak majdnem olyan jól, mint a lilák, de mindegy.

Azért nem tudod átültetni a crew-t, mert a Ch III land lease. Azaz importált, de szovjet zászló alatt futó tank. A Ch VII meg brit. Ilyen egyszerû.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Közben rájöttem. Orosz tank Ch III. Pff.
Nem is vagy lila.
Ha már pénz, lóvé , della... Van egy rég vásárolt Ch III-am, ami elite havy tank. A Ch VII is az. Akkor miért nem tudom átültetni lakosságot? vegyek egy új prém tankot legénység húzásra? Péz péz péz.
popey8
Nekem kék (felsõ határa) statom van és a prém tankjaimon kívül (3 db) csak a havi prémre költök/költöttem. 1db xp-t nem konvertáltam mióta kijött bétából a játék, mégis van egynéhány T10-em. Akkor ez hogy is van?😊 Ja és a csatáim kicsit kevesebb mint felét prém nélkül toltam le.

Beültem Churchill VII-be. Elkezdve az ágat. 8 asok ellen ugye esély nincs. Pff egy <#zavart2> a statomnak. Venni kell a goldot és konvertálni az Xp-t. <#gunyos1> neked <#kocsog>. Mondhatnám, de nem mondom. Mert értem én, hogy ez kõkemény lóvé behúzás. És nagyon is igaza van a WG-nek. Megfizetik népek jó statot.

Szóval lehet választani. K**** drága lila stat, vagy szenvedés sárga esetleg paradicsom grinddel és statal és olcsóbb játékkal. Ezen tényleg nem érdemes sírni.
Egyébként amiért megküzdesz, azt jobban meg is becsülöd. Minden T10 után eladom az alatta lévõket. T10-ben ugyanis nincsen tier anomália.
popey8
#316496 Erre ment volna.

popey8
Egyetértek. A HESH a német papír TD-k ellen jó, de azoknak is szigorúan csak a tornyára, különben jó ha az átlag felét sebzed. A többi papír tank Leo, Japán tankok ellen már necces a döntött páncél miatt. Resetelésre se rossz, mert nagyobb a penje a sima HE-nél és így biztosabb, h sebzed is az ellent, ha rá lõsz. Ill. low hps tankok kilövésére. Eddig kb, mint a sima HE, csak vmivel nagyobb hatásfokkal😊

Artyk ellen... Ezzel nekem csak rossz tapasztalatom van eddig. Én is a végjátékban artyk one shotolására akartam használni, de nem nagyon sikerült eddig, csak 1x. Ugyanis az történt (már 2x is), h a T10 Bat artyt felspotolás után egybõl lõnöm kellett, nem volt idõm megvárni míg teljesen összeszûkül a célkör. Így nem a gyenge tornyát találtam el, hanem az oldalát/lánctalpát. Kb. a full hpjának a felét vettem le. Így HESH-el is csak kettõbõl sikerült kilõni és a mocsok emiatt belém is tudott lõni.

Sniper mód
A végét jól elszúrtam. Ezért rossz a WR. :-)
Nem gond az angol meddel himmeldorf-on, fent hegyen pl havyket megszégyenítõ pusztítást végzek, hála a -10 gundepnek. Dombos pályán szintén.
A tornyát nem sok minden lövi be.
Hát ezt az 500 méteres lövöldözést azért nem sok pályán tudod megcsinálni.
Master91
tier5ös orosz arty arannyal 570et vert belém T29-be.....
csak azért ennyit mert ennyi hp-m volt
Akkor rendesen beadta, nekem már Borsigon is ha nem találom el pontosan a "bádoglemezt", ami tornyaként funkciónál, már 100-150-es sebzéseket ad.
TD üzemmód alatt azt értem, hogy 500 me-n túl ról lövök. õk nem látnak én õket igen, ha van spot.

FV meddel 500 m- en túlra is ellövök. És lilára lövöm is magam rendszerint. Ezzel is menni fog a sivatagi pályán pl. Mindenkinek más játékstílusa. A túl gyors medekkel kinyíratom magam. (még nagyon noob vagyok) Nehéz tankokkal pofozkodni sem megy jól még nekem. Rühellem lassú dögöket. Tegnaptól van E5 gyakorlónak pont jó.
Viszont odaverni lövöldözõ bokroknak a pálya másik oldaláról, azt szeretem, mindjárt az elsõ percben helyezkedésnél.

Megmondom az õszintét na. Kimondottan löveg alapján választok tankot.