418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• aru
    Erre csak azt lehet mondani, hogy ha nem tetszik egy játék aminek a része az arty akkor nem játsz vele! Ha meg játszol akkor viseld tisztességesen ha kiszednek és ne rinyálva!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.08. 21:23:28
  • Kubukli
    Nem tudok mást mondani. Kérem KAP_CSOL_JA_KI!

Én kérek elnézést, hogy nem tudtam lehozni, a TierVIII tetves qrva anyjukat! A JagdTiger 16k csatával és 800 eff-fel domborított, ahhoz képest még jó is volt.
    Valaki múltkor kérdezte, hogy van-e anyázás.... áááááááá dehogy
    Lehet tippelni a 3x sebzésemre :)

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.08. 21:15:03
  • Lichtmaschin
    is6 vs 112 ki melyiket preferálja és miért?
  • McFrost
    Szép volt! Kályhacső póvőr!:D
  • McFrost
    Én a kínai Stuarttal 50 csata alatt elértem az elit státuszt, a következő szinten type 34-be is már van több mint 10e xp.
    Soha nem rohanok előre, mindig megvárom mi történik, és ha tiszta a terep, megyek az artykért vagy papír tdk-ért. Szedtem már ki egyedül Emilt, biztosan anyázott :D A legénységem 93%
  • mijki
    2xKV2, kritikus együttműködés HOAX rulz :D
    REPLAY

Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.12.08. 20:37:15
  • Maala
    Pontosabban a 15. küldetésnél meg kell csinálni a másodlagost is. Legalábbis utoljára még pl. a 3. küldetés másodlagosát akkor is megcsinálhattad, ha a 2. küldetés másodlagosát nem csináltad - még - meg.
  • yossarianHUN
    Nehéznek nem nehéz, inkább időigényes, de az se vészesen. Én csak néhányat csináltam meg próbaképp a medes részből. Ott olyasmik vannak, hogy sebezz valakit mozgás közben, sebezz meg 3 különböző ellenséget a csatában, sebezz a csata első 3 percében, satöbbi. Plusz ezekhez jön egy-egy másodlagos cél (általában hogy éld túl a csatát), de az se vészes. 15 ilyen van medesből, 15 lightosból, 15 heavyből, 15 TD-sből, és 15 artysból. Vagy megcsinálod mindegyiket, vagy az ötből négyet, de akkor azoknál minden másodlagos célnak is meg kell lennie.
  • polluxware
    mennyire nehéz azt végignyomni? csak a stug 4 érdekelne..
  • yossarianHUN
    Egyik sem, ha megcsinálod a hozzá tartozó IM-eket, megkapod.
  • polluxware
    kérdés!

9.5 test-en az átlag úzer, megtudja nézni a stug IV-et? (prém reward tank vagy mifene) -> úgyértem gold-ért megvehető ott, vagy csak a szupertesztereknek megy?
  • voivod32
    Nem is lesz ebben a tankban 100-as! :D
  • yossarianHUN
    Akkor tényleg csak én vagyok ilyen perverz (csóró), hogy a visszavett 8-9-es tankokat 75%-os legénységgel pakolom tele? Tudom én már egy ideje, hogy kéne az a barakkbővítés, csak mindig sajnálom rá a gódot
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.08. 19:21:00
  • Master91
    A 92% szerintem elég gyengusz még
  • voivod32
    92%.
    Nazarov77: Nem emlékszem a régire már, de ez valami horror! Ha lenne, aki lövi a spotomat, akkor talán működne, de T4-5-ben a scoutnak nincs értelme. Mindegy, 120xp-nként is csak összejön az a 12 ezer...
  • Nazarov77
    Tudom hogy már nincs hozzá, de régen volt és akkor is egy hulladék tank volt, ezért kérdeztem hogy most az újradolgozott stuart rosszabb e mint a régi mert az is borzasztó volt.
  • Master91
    Legénységek %-a?
  • Pares
    T7-T8-at már meg is nyerték, felesleges is próbálkozni. Legalábbis nekem szökő évente jön össze egy ilyen csata...
  • voivod32
    Nincs hozzá Howitzer, csak valami táras fos, ami 5 lövedéket egy sorozatban lő ki, persze csak az első talál.

Maala: Annyian mondjátok, hogy hajlamos vagyok hinni nektek!
  • Maala
    Tudod, ez úgy van, hogy amit most szopsz, azt valahol kárpótolni kell. Na, ez lesz a Bulldog.
  • Nazarov77
    Na mi van az új stuart szarabb a régi 75mmes howitzeres stuartnál? Nem próbáltam az újat, de ha übereli a régit negatív értelemben az elég komoly dolog :D
  • voivod32
    Remélem , hogy igazad lesz!
  • viper07
    Ez alighanem én lennék ... . Csak csináld, semmivel ne törődj, és meglátod igazam lesz, a Bulldog kárpótolni fog. Remélem majd a húsvéti nyuszi nem Bulldog nerfet fog hozni, mert addigra csak meglesz, de majd akkor mesélek milyen jó is volt. Kitartás !!!
  • voivod32
    A Kínai verziója kifejezetten tetszett, de ez valami horror!
    Az a baj, hogy ez egy felderítő, de a kutya nem lövi azokat a tankokat, amiket véres verítékkel percekig világítok!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.08. 17:28:29
  • Malarki
    Vigasztaljon a tudat, hogy az új angol ágban lesz még egy Stuart, akkor kezdheted elölről :D
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.12.08. 17:20:17
  • voivod32
    SOHA nem lesz kész! Nem hiába átkozom!
  • pointer4
    Az előző meg ezen hozzá szólásod között, már ki is kellett volna hogy húzd, és már túl lenni rajta XD
  • voivod32
    Remélem, leszáradt már azóta a farka annak, aki ezt az M5 Stuartot a játékba tette!
  • Malarki
    Jó a neved :D
    Amúgy
  • okosszöszi26
    ki sem fér a sok plecsni

• popey8
    Azt nem mondták mihez képest:D Ha éppen egy rohadt hangos Shermanban ülsz és mondjuk melletted 3-4 utcával szőnyegbombáznak (jó ez talán túlzás) vagy a tüzérség éppen megszórja a területet, akkor azért elég nehéz meghallani az ellen tankjait, szerintem:)

#337011 Régi szép emlékek. Kb. 3 éve volt szerencsém eljutni ebbe a tank múzeumba. Ha vki éppen arra jár érdemes megnézni, nagy élmény volt. Sok fajta tankjuk van, modernekből olyan is, amiről addig én pl. nem is hallottam. Ha jól emlékszem brit darabok. Persze azért Bovingtont nem körözi le. Az tényleg a mennyország egy tank szerető embernek:D Egyébként ez a KT az első teremben van, egyből a bejárattal szemben. Ahogy beérsz ezt látod meg először és csak tátod a szád, h mekkora nagy batár dög élőben:D

• Malarki
    Rammsteinre Leopard 2-vel driftelni, ezek a németek tényleg tudnak élni.
    1:52-nél azért jól pofán köpi a nézőket :D
  • yossarianHUN
    Itt egy Leopard 2, csak viszonyításképp. Ez egy korszerű, 64 literes turbódízel. Gondolj bele, milyen lehetett akkor egy Királytigris:)
  • Jacktor
  • yossarianHUN
    Na ja, azért a világháborús veteránok beszámolóit mindig fenntartásokkal kell kezelni:) Van fent YT-on videó német tankokról (Királytigrisről biztos, de szerintem a bovingtoni Tigrincsről is láttam) mozgás közben, azokat érdemes megnézni.
  • pointer4
    Ilyen vén veterán muksók nyilatkoztak mindig tankos riportokban, hogy a német tankok milyen halkak voltak, mert alig egy utcáról lehetett mindig csak meghallani őket, bezzeg a többi nyikorgó szar....
  • yossarianHUN
    Se a német, se az orosz nem volt halk. Hogy a vérbe lett volna halk egy olyan drabális böhöm turbódízel (németeknél benzin) motor? Vagy a Sherman repülőktől örökölt csillagmotorja? A mai, modern MBT-k sem halkak, nézz egy videót a Leo 2-ről. A gázturbinásik (Abrams, T-80) még csak-csak, cserébe horribilis mennyiséget zabálnak.
  • voivod32
    Valaki rábeszélt, hogy fejlesszem ki a Bulldogot, mert megéri, de azt nem mondta, hogy ez az M5 Stuart ilyen ijesztően szar!
  • Angelus1991ster
    De mennyivel könnyebbé teszi ez a mód a személyes/egyéni missziók spg részét.
  • pointer4
    Mi a tököm??? És a német tankok voltak halkak? Akkor egy T-34 milyen hangos volt? Vagy megint egy urban legend a Tigris mítoszból?