World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom milyen lesz a kovetkezo de samsumgbol hutogepet sem veszek az biztos. A manapsag divatos husvago deszkakon meg csak nevetek.
Én a suli alatti nyomdában nyomtatom. kis nyomdákban érdemes ezeket egy kanyarral kinyomtatni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sima A3-as papírra kinyomtatod és ragasztasz alá mileritpizzáskarton dobozt, vagy vastagabb kartonszerû A3-as-ra kinyomtatod. Ha kell E-100, RhmBorsig WT, WT E-100, Löwe, VK3002D, Jagdtiger, E50, VK2801, E-25, E-10, E-79, Királytigris, Foch 155 1/50 -es papírmakett wot textúrás és V-4 ( saját ) séma, küldj privátba emailcímet és elküldöm amlyiket kéred.

Ohh, mondom miféle alcateled lehet hogy cry van de ez se mai darab 😄
Ohh, mondom miféle alcateled lehet hogy cry van de ez se mai darab 😄
Rakas szar hulladek idegtepo folyamat falhoz csapkodott (az akku is meghajlott ) samsung galaxy y remalom.
Milyen telefonod van?
Még több képet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
popey8
Ezt csak én nem értem? A képen 12ms van. Egyébként ne ezzel nézd a pinget, arra sokkal jobb a pingtest.net.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Artman
Ha meg nem árulnak már, akkor ez is nyerõ lehet.

Artman
Sima fehér mûszaki rajzlappal dolgozom. Azt bárhol tudsz venni. De sztem ez lenne a legjobb, lehet hogy veszek egy csomaggal, kipróbálom. Árban is még tûrhetõ 😊

Wartburg
200 feletti ping, folyamatos lag... Köszönöm neked Magyar Telekom!<#levele>

szia!
inkább 150grammos papírra vagy nehezebbre. nézd meg a nyomtató mit bír. ja, és vigyázz, mert sok a fényes köztük és te sem akarhatsz egy fényes tankot:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Artman

Artman
Jaja, papírmakett, fillérekbõl kijön, és a netrõl dögivel ingyen le lehet tölteni 😊

Én ezt a 3-at csináltam mostanában, de letöltöttem vagy 30 WOT-ost, szép lassan megcsinálgatom õket 😊

Wot oldaláról letölthetõ papírmodelleket sima puha nyomtatópapírra kell kinyomtatni amúgy vagy speciálisabb kéne? Azt is nézegettem már de full orosz a leírás.

WoT: Nishizumi77

JeffDunham
Kétlem. Mert Szpecnyaz is tudja hogy:

<#mf1> <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Papírmaketteket ajánlom. a kivágott részeket átkarcolod/alkoholos filccel körbe rajzolod vékony fémlapra. a papír csakj egy olcsó anyag hozzá. azt mûanyag is helyetesítheti. AHogy artman is írja, szemétbõl van az alapanyaga. én is a gyárból szemétnek való anyagot kérvényeztem el.

És akkor a te kedvedért visszatér tudjukki.

Még az kéne büdös oláh hozzányúljon. Maradjon a Maresal-jánál.

Tankok nemzetiségének megoldására ott a laggaming rakatlapra való fejlesztõje.

Én úgy csinálnám, hogy az Eu ágnál lenne annyi tier 1-es ahány nemzet szerepel benne. vagy lenne egy nemzetiségválasztó. De ha csak egy csomó név lesz benne, akkor sanszos , hogy az új legénységnél az elején:
új tag képzése , ha a neve nemjó, akkor elbocsátás és új képzése . Addig megy ez ameddig a sapnyol meg nem találja mind a 4-5-6-7 Armandóját vagy Ricardóját. a még több férõhelyes tanknál meg a + tag sajna 50%-75%-ról indulna.

Harckocsik felségjelzése: ezt könnyen meg lehet oldani. Ahogy te is betudod állítani a matricát, a wg a különbözõ tankoknál különbözõ felségjelzést tesz be alapnak.

Textúráknál is így van. Magyar zöldes-barna. Román olyan szürkés-kék. Spanyol barna. Svájci- világosbarna vagy más. Svéd szürke vagy türkizszürke-ezeket annyira nem tudom.

Nagyon jók! Én is szemezgetek makettekkel csak kéne rá cash. Ebayen láttam tigrist 10-12 ezerért aminek még a belsejét is meg lehet csinálni pontosan.
Mondjuk valami könnyebbel kéne kezdenem 😄

WoT: Nishizumi77

Artman
Köszi 😊 Van újabb dioráma is, sivatagi/német témában, kis arab házzal, szökõkúttal, igazi homokkal, na az tényleg jól sikerült darab 😊 Majd legközelebb rakok fel képeket róla 😊

JeffDunham
Ééééééééés Szpeci megcsinálta a fejléc szöveg szerkesztését. Meg vagyok hatódva. Tessék egy ajándék érte.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Ez gyönyörû. Le vagyok nyûgözve. <#eljen>

Savaran
felségjelzés? 😄 zrínyi II román keresztel hát az kolosszális lenne

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

A tankok nemzetiségét hogy oldanád meg, minden tiernél új legénységet kell majd képezni? Vagy kapnak valami EU taget, és összegyûjtenek egy halom internacionalista hangzású nevet...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az EU ág körüli tespedést nem értem. egy hivatalos tech tree-t adhatnának ki, bocs de ennyit igazán megtehetnének. Sokáig váró játékosok beleunnak a várakozásban. még a Rockstar sem meri eljátszani, a pc-s megjelenésnél sem. Ez nem rinya. Jórészetek biztos azonnal elkezdene játszani a svájci és svéd tankokkal.

mar lassan ket eve var a garazsba az arl44 meg az amx1945, h egyszer majd jon a masodik francia ag 😄
Fheér Tigris lenne jó még😄 a játékba is prémium tier 7-esnek.

Artman
Köszi 😊
Angelus: gipszkarton, amit az utcában egy konténerbõl guberáltam ki 😊 A papírt szépen leáztatod róla, bekarcolod vonalzó melett a téglákat, majd lombfûrésszel szétvágod 😊 De egyben ezzel a karcolósdival egész falakat lehet csinálni (mint a diorámán 😊Törmeléknek meg igazi tört téglát használtam fel.

- T-44-85 was shelved
- Chinese tank destroyers will come, but not in 2014
- rework of light tanks is planned
- when IS-3 is reworked into HD, it will recieve “historical hull armor” (SS: funny, I thought it had one already)
- there will be Italian and EU tanks, but not soon
- EU tree concept including the national crews is ready, it will be disclosed when the time is right
- AMX-30 will come (it’s done when it’s done)
- alternative French HT and MT branches are planned, definitely not for 2014 though
- NbFz is not planned for introduction for now

- at least one more medium branch of US tanks is planned
- there are plans for Sturmtiger, but it has been shelved for now
- there are plans for “superheavy” tanks for other nations than Germany
- there are no plans to allow regular tanks to become premium ones
- aphibious and flamethrower tanks are not planned for now
- garage battles might appear in 2014
- the implementation of the option to hide your statistics has been scrapped
- there will be an option to write in chat even as the battle is loading
- developers are planning to implement the “in battle”/”in hangar” status for players
- “Minsk” and “Konigsberg” maps are still being developed
- bigger maps than the current ones are being experimented with
- minimap functions will be improved
- it’s possible that night maps will be implemented, but only in very distant perspective
- no plans to change/reduce/increase the 30 second battle countdown
- there is an idea to introduce smoke shells, but there are both clientside and serverside issues with it
- the lifespan of track “traces” on the ground will be increased, but they won’t be permanent
- there will also be weather changes (rain etc.), “when it’s done it’s done”
- there is no development of a special 64bit client
- it’s possible that HESH mechanism will be reworked (SS: the way HESH worked in real life is quite complicated to model, but I was told that the simpliest representation possible would be massive increase of normalization to simulate the fact that HESH actually does better against sloped surfaces)

Téglákat mivel javaslod elkészíteni? az is gipsz?

Klafa! az ember várja hogy megelevenedjen a dioráma. volt anno egy film amiben a kis ólomfigurák megelevenedtek. Szép a Tigris!

bár a wg, nerfelné Tier6-ba, ott teljesedne ki igazán.

Artman
és még egy pár kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1:35-ös méretarány, a makettek Italery és Tamiya. A terep, ház és egyébb gipszbõl kifaragva, s mindenféle hulladék felhasználva (szívószál, gyufa, fogpiszkáló, tejfölösdoboz, stb)...

Artman
Egy régebbi Diorámám:

További képek róla itt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem nerfelik, csak HD-ba kerül.
Savaran
nerfelik a stug3g-t? na az gáz mert az a farmtankom XD

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Ööö... Pont azért, mert az IS-1-et és 2-t is magába foglalja?
Gyûn a 9.2-be: a Stug3G, Churchill I, IS-1, SU-100. IS-t miért nem nevezik át IS-1-re, részei tartalmazzák a az IS-2 elemeit?

Nem is kell hozzá HEAT, 5x mm 6x fokban, ha jól emlékszem. Nem éri el az autobounce szöget, ez a baja.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
A 8-asnak és a 9-nek tényleg nem, de közel sem olyan erõs, mint amilyennek te lefested. Viszont az FV med tornyát ott lövöm át, ahol éppen kedvem tartja már egy T8-al is. Annak még lövegpajzsa sincs sajnos, ezért is akarják kicserélni. Egy T10-eshez képest túl gyenge a toronya.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

belövik azt a:
-toronykoszorúnál
-lövegpajzs melletti függõleges lemezeken
-a lövegpajzs fölötti erõs szögben döntött részt HEAT-el
-a lövegpajzsot nagypenes ágyúkkal

Ez igaz a Cérna/Centurion tornyokra

az sg fórum annyira 2014

Egyébként az általad mutatott mednek bõven elég a kamója ahhoz, hogy ha gáz van, eltûnhess vele szem elõl. Akár még passzív spottolni is lehet vele. Összehasonlításképp itt a Conq.
És hogy szándékozol folyamatosan aprítani valamivel, aminek zéró páncélja van, cserébe akkora a teste mint egy E-100-nak, és úgy mozog mint egy KT?😊
Igen.
Akkor nekem a havy visszalépés, mert 8-9-10 mednek nem lövik be tornyát olyan könnyen.
Camo nem tényezõ akkor, ha folyamatosan aprítasz.
FV4202 camo
Lövegpajzsokat rendszerint kerülöm mint démon a szentelltvizet. Persze mások ott lövik némelyik tankomét hogy csak lesek....
Savaran
spaced armor vagy mi miatt?

A lövegpajzsa benyel mindent, a JP E-100 lövését is. Kár, hogy méretre tenyérnyi.
Savaran
Papírforma szerint sima ap-vel ISU152-vel keresztbe hosszába be kellett volna lõnöm és nem egyszer fordult elõ hogy ideális szögbõl benyelte a lövegpajzsa kb 270 körüli pen-t