418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    E100-al megyek, de egyszerűen mintha elfelejtettem volna játszani, vagy nem tudom, engem mindenhol átvisznek akár hogy forgatom, én meg pattogok mindenről, plusz folyamatosan retardáltakkal vagyok körülvéve. Már annyira frusztrált vagyok, hogy csak azért is lejátszok egy jó csatát.
  • Master91
    wt-vel repülőzől is ?
  • yossarianHUN
    Asszem én be fogok állni arra, hogy a WoT-tal csak teszt szerveren játszom. Bármilyen tankkal mehetek, nem kell idegeskednem a retardált csapatok és a mínuszos számlák miatt... Ez kell nekem:D A többire meg ott a WT.
  • Pares
    Ami most este megy, az leírhatatlan, t10 gyakorlatilag játszhatatlan, totálisan retardált csapattársak, op arty férgek... délután egy csomó győzelmem volt, most meg sorra csak a vereségek.
  • Plata
    Lehet az előző csatából töltve maradt az ágyúja.
  • patchaou
    Tippelek. 0 - azaz nincs esély sem erre, mert nem tölt be egy másodperc alatt a borsig.
  • Plata
    Megvettem t49-re a jobb ágyút.
    Bakker,ez 20 méterről mellé lő,vége az 500 méterről full gázzal is halálpontos lövésnek.
    Stock ágyú atompontos gyors löveg volt,ez a 152 milis kb 5 másodperc mire becéloz.
  • Plata
    Megöltem őt,úgy hogy T34,Is8 és Rhm voltak mellette.És a többiekbe is osztottam egy kis ólmot.
  • Kubukli
    hacsak nem SARCASM: ON
  • yossarianHUN
    Elismerés.
  • Plata
    Nem tudok angolul,az előbb egy ellenséges td írkált nekem,ez most elismerés volt vagy inkább beszólás?

Vesztettünk de nekem lett a legtöbb sebzésem,stock ágyúval.
  • Oddball29
    T-54 lightról mondjatok valamit. Hadjáratban bevált? Ha már van Ru, érdemes ezt kihúzni?
  • Master91
    Kb én is, de ha kapok medált és loose van, kapok annyi xp-t mintha győztem volna
  • Kubukli
    Mondjuk a medálokat pont lexarom...
    Semmi személyes!
  • Master91
    Persze engem is dühít iszonyatosan, hogy kidobtam 10-15 percet azért, hogy kb. én is lófaszt sebzek, mert lemming train volt az ellenfél is, láttam kemény 2 tankot az ellenféltől meg halni, aztán meg vagy maradok egyedül vagy befoglalnak....szar érzés tényleg, hogy lófasz xp-ért kusnyadok negyed órát. Bezzeg én vagyok a csapat hőse, kb. mindenhol voltam a térképen, vagy 6-7 tank ellen harcoltam, és az ellenféltől a paradicsom aki sebzett 500-at több xp-t hoz mint én, ha nem kapok medált :D

Sta-1el hoztam tegnap 800 xp-t kb. looseal, prém nélkül, medál nélkül. Ellenféltől csávó hozott kb. 30xp-vel többet, úgy hogy ő győzött :D akkor azért jó érzések fognak el
  • madmanic
    nincs. csak a kredit és az xp ugrik.
  • Kubukli
    Ez a hozzáállás tényleg becsülendő!
    Ahogy írtam, erre nekem időm nincs.
    Amennyiben végigszenvedem a csatát, akkor kapok nx10 XP-t és nx100 creditet. Én akkor már inkább megyek egy másik csatát.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.08. 22:56:17
  • GabeE3e
    Csak azt nem értem,hogy akkor miért játszotok?

Mármint mit élveztek a játékban,azt hogyha van 95%-esélyetek a győzelemre és sebeztek 300-at t10-ben?
  • Master91
    Így van, mindenből a lehető legtöbbet kell kihúzni, ha egyedül maradok 7 tank ellen, akkor is azért még "harcolok", meg teszek mindent azért hogy legalább sebezzek még 1-2 lövéssel
  • Sunsetjoy
    Én esetleg olyankor megindulok előre, ha sikerül lövök ide-oda egyet-kettőt, spotolhatok is esetleg valakit. Aztán megdöglök.
    De nem veszi kilépésnek, afk-nak, illetve (bár még nem él a dolog) öngyiloknak sem, ergo így semmi büntetést nem kapsz. A tanknak ígyis-úgyis vissza kell térnie a csata után, szóval...talán még a javítás költségét is kibekkelem vele mid-tierben.
  • GabeE3e
    Ezen a szövegen kívül nem kapsz semmit, nyugodtan lépj ki.
  • Kubukli
    Kérdés:Van más következménye, hogy dezertálok a 25-35 % win chance csatákból azon kívül, hogy az adott cstákban nem kapok semmi XP-t és credit-et?
    Sajnos az időm drágább annál, hogy a b@alfasz csapat vereségét végig asszisztáltam. Illetve néha én vagyok a top b@lfasz...
  • TiborTamas
    "Just note, it’s Prohibited if it removes foliage. Regular Zoom Mods that allow you to just increase the the area you are currently looking in are fine"
  • Kubukli
    Valaki tippelje meg mi az esélye, hogy T9 csatában TK-z engem a Borsig (szigorúan polák), mert nem megyek előre spottolni neki és a KÖVETKEZŐ csata azzal indul hogy ugyanez a retard belém lő az első másodpercben!
  • Kubukli

Na igen, de ők élvezik!
  • lexlutor
    jah valaki minap avval jott, h ez az uj arty mod olyan mint a zoom modok, ugyhogy ha ez csalas, akkor azokat is banra kene tenni. ma volt ftr-en, h az us szerveren, a zoom modok csalasnak minosulnek, ez a szar meg nem :)
  • Myke28
    IS7 örjárat és miegymás

Replay
  • lexlutor
    ezt sajnos nekunk kell felfesteni....
  • Sunsetjoy
    Akkor hogy áldottam az ellenfél KV-2 tankjának a kályhacsövét (meg a randomot), amikor T14-el foglaltam, és 25 méterről pattant vele a frontomról :D
  • Kubukli
    ez lehet a plafonra flefestve az ágyuk felett.
    Torrente 2: "Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni.
  • Kubukli
    Úgy érted b_zipajtásával?
  • lexlutor
    gondolom ez a kozos accnak turos a .. olyan lehet nekik mint a torrenteben volt a "csak semmi buzulas" :)
  • lexlutor
    jah, akkor megvan ki ez a tehetseg. nincs tobb kerdesem :)
  • Maala
    WR104-t kérdezd, neki még megvan ennek a képződménynek az accountneve, amit a puszipajtásával közösen használnak.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.08. 21:52:42
  • lexlutor
    mi az accountod mester?:DD hadd tanuljak a statodbol :DD
  • lexlutor
    +1 :DD
  • Malarki
  • joe662
    Nem gondoltam volna,hogy kapok rá ilyet,nem nagyon megy vele
  • Maala
    A chat a játék része. Ha nem tetszik, hogy szidnak téged, amikor a pálya másik feléről (fél)műhold nézetből kikúrod a legnagyobb nyugalomban a másikat, akkor ne artizz. Ha meg mégis artyzol, akkor viseld tisztességesen, ha le"égiráksejteznek", és örülj, hogy kiszedtél valamit.

Tankban ez úgysem menne, hisz már ezt tisztáztuk a duplikált fórumusereid révén. :)

Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.08. 21:29:45
  • Kubukli
    Ezt a választ azért az arty ügynök helyett le tudta volna írni előre a fórumlátogatók 99%-a. Látók gyülekezete... Arty haters club.
    Szerk: bakker ezt máshogy is lehet érteni, SZVSZ dögöljön meg az összes arty fanatic.

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.08. 21:31:23