World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már egy ilyennek is örülök:
Is3 Master
Ennyire a lokális csapat kénye kedvére lenne bízva a játék promotálása?

Mondjuk az amcsik fizetési hajlandósága sokkal nagyobb lehet, mint az európaiaké. Õk belenõttek abba, hogy mindennek meg kell fizetni az árát.
Mi meg ott bliccelünk ahol tudunk, a volt szovjet blokkal karöltve.

Na mindegy, itt is csurran csöppen azért ez-az. <#vigyor0>

Csodálkoznék ha a 70 évvel ezelõtt történt lend-lease miatt most a défunokák hálálkodnának a dédunokáknak 😊

Ez kb olyan, mintha te most csókolgatnál egy német turistát, mert hogy annak idején kaptunk tõlük Tigris tankot 😄
Se te nem voltál ott sem õ, az hogy mi történt 70 éve egyikünkre sincs hatással.

Sztem a háttérben az van, hogy az US szervernek US PRosai vannak, akik megtanulták hogy a customer elégedettsége az fontos tényezõ. Ezért nyalják ki a customer seggét.

Fene a jó dolgukat!
Csak én érzem úgy hogy ki van nyalva az amcsik segge?

Ezzel akarják meghálálni a háborúban kapott eszméletlen mennyiségû haditechnikát?
Bár azt a Britektõl is kaptak tetemes mennyiségben.
Nem értem.

Ez az ideális MM a tigris-nek inkább vesztek itt csatát mint szívok egy halom t9-es ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár az már sírásnak számít ha ideírom, hogy kicsit sok az ha az MM olyanokat produkál hogy: 5 t7-es, 2 t8-as, és 8 db t9-es van a csatában. én és a többi szerencsétlen t7-es ott szívunk, de ez 10 random csatából 7-szer ez van

angelus1991ster.blogspot.hu

Ennek inkább örülni kéne, ha ígyis úgyis átütne APval. Had fogyjon a hülyének a pénze 😄

WoT: Nishizumi77

JeffDunham
Ohhhhhhhhhhh yes... most futottam.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lunki88
Mi van megölt tunyacsáp? <#hehe> Amúgy ilyenkor azt szokták mondani hogy biztos valami heavy tankra töltött goldot és közben veled futott össze.
JeffDunham
Nem elég hogy kib@szott kretén a csapat, még ez is...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Artman
A "rendes" makettnél(szóval nem paper makett) egyértelmûen, hogy gyönyörû dolgokat lehet készíteni. Mos tmár más a helyzet: sajna néha a barátnõmet is kell h engedjem a géphez (Sims3), ilyenkor papírmakettel ütöm el az idõt . Kikapcsolódás nálam a fotózás (HDR fotókat szoktam készíteni) Feszültséglevezetéshez és kéz-gyakorlatokhoz ott a WOT 😄

Kikapcsol, nem idegeskedsz. Egyetlen probléma a kész makettek tárolása

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Egész jó kis július 4. akció van az usákoknál.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Roger6
És amikor senki nem reagál rá, az is priceless. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

El is felejtettem minap. Akinek gyengébb gépe van, és gondja van az fps-el:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/385147-increase-your-fps-on-world-of-tanks-patch-90/
Nálam true-n volt, és hozott is minimum 10 fps-t. Nah meg leszedtem az xvm-et, az a másik 10. Így legalább úgy megyek be minden csatába, hogy nem a sajátjaimmal kezdem.😊
Ezt tegnap mentem.

[/url][/img]

Egy 39 hp-s Bat-nek lottem 4 criticalt, de meg sem torpant. Az utolsora szerencsere beadta. En alltam o meg menekules kozben 3-szor eltalalt es persze sebzett is. Ugy nez ki gyakorolnom kell mert nem tudok celozni rendesen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Én jó ha a 2k-t össze tudom. Sajnos nagyon úgy néz ki szopóágon vagyok, mert pár napja már a Cent-STB párossal se megy. Egyszerûen ezekkel sem tudok 2k-t sebezni, pedig gyors medek. Ez a 2000 stabilan meg volt szinte minden csatában. WN8-ról már nem mondok semmit. Kill is alig jön. Mióta érzem, h szopóág van, a napi összesített 2000-et sem tudom elérni. Elõtte a 2500+ szinte mindig meg volt. Utálom a szopóágat, de vhogy ezt át kell vészelni. Aztán minden visszatér a régi kerékvágásba, remélem. Lehet még a JT-vel is jobban fog menni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nagyon unlucky lehetsz, h így adja.
Nagyon jó tank pedig, sõt legjobb t9-s TD, ráadásul az a gun....álom. Egyetlen tank amire azt tudom mondani h nem hagyott még cserben ebben a játékban 😊 (bár azért a random "csodákra" képes)

A legnehezebb dolgom az vele, h összekaparjam mindig a 3,3k+ dmg-t csatánként.
Nekem mikor bekapcsolom a jatekot a garazst szinkronizalja vagy 30-40 mp-ig utana fut szepen. Maskor 5 mp alatt bent voltam.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

505thZajcev[PT]
Ma delutan olyan 6 ota, folyamatosan fagy a jatek. Gepre gyanakodtam, de ugytunik mas is ezzel a problemaval kuzd, ami eddig nem volt. Vmi a serveren hal ki ami befagyasztja a klienst? Kurvara idegesito hogy neha 3-4 dikre tolt csak be a jatek....

Nekem is ez a problémám, lehet valamelyik mod okozza. Rájöttél már esetleg?

popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Volt jó pár ennél rosszabb is, de elnézve a hit ratet és h mennyit sebezhettem volna, ha nincs 2 nullás és csak 3-mal több megy be. Hol van ilyenkor a német lövegek fantasztikus pontossága?<#sir>

Pales27
A tiger p tetszik a legjobban, am jók!

popey8
Az sosem jó ötlet😊 Én 1 db frissítést sem töltök a winhez, mert biztos vmi elromlik utána. Win telepít, auto update egybõl kilõ, ha halálán van a win, akkor reinstall😊

Nekem is mikrohullámú netem van.
Nemrég cseréltem le az alaplapomat és a procit, és xp helyett win 7et 64X eset használok. régi konfiggal olyan 50-90 ms között mozgott a ping és volt amikor folyamatosan piros volt az ikon a pingnél.
Az új géppel és oprendszerrel most csak a betöltés után vált át pirosra a ping ikonja. pár másodperc után átvált zöldre és az egész játék alatt zöld is marad. a pingem is 40-60 ms között mozog. volt olyan is amikor 30-50 között.
Aztán leszedtem a windows frissítéseket és a Net framewörkhöz is leszedett valami frissítést. csak a 4.5.1 volt fent. egy picit feljebb ugrott a pingem is, most olyan 50-70 között van és többször átvált pirosra, a ping ikonja.
Lehet nem kellett volna frissíteni a windows.
amikor megtalálod egy réges-régi epic köröd a youtube-on... felbecsülhetetlen érzés:

az sg fórum annyira 2014

JeffDunham
A válasz: IGEN. Nagyon negatív vagy Popey... 😄

popey8
Komolyan lefárasztanak az ilyenek. Mit képzelnek? 500 WN8-al majd letarolják a CW térképet meg elverik a top csapatokat ESL-en?<#fejvakaras>

JeffDunham
"Sziasztok klánunk a HSB tagfelvételt hirdet.
Követelményeink:
- tier 8 as tank a garázsban
- 500+ WN8 (vagy ha nincs még meg a javuló statod látsuk noobmeter.com)
- TeamSpeak 3 használata
- 14 életév
A klánunkról: Még most alakultunk és szeretnénk összehozni egy jó kis összetartó társaságot. Egyenlõre arra hajtunk hogy ESL -ekre mehessünk és CW-k re. 1 hét próbaidõnk van de akit szeretünk azt hamarabb bevesszük tagnak. Ha valakit érdekel az írjon rám facebook -on vagy WoT -on ha fennvagyok: Geryke2100 a nevem rajta."

Ha valakit érdekel.

"500+ WN8 (vagy ha nincs még meg a javuló statod látsuk" <=== ez azért odabasz 😊

popey8
Ez csak egy csomag, amiért fizetsz. Sajnos csak a garantáltat (ami a kisbetûs részben van) kötelezõ biztosítaniuk. Általában megvan a névleges sebesség, de ha esetleg átmenetileg nincs akkor sem tehetsz semmit.

Viszont itt szerintem nem ez a baj. A wot-nál úgymond nem a letöltési/feltöltési érték számít. Itt nekem csak 2 megás mikrohullámú netem van, még sincs semmi problémám. A wot szerverrel lehet gond vagy az ahhoz vezetõ út egyik állomásán. A tesztnél a pinged jó. Ha nálad lenne a gond, akkor a pinged 100-200 lenne a teszt alatt is.

Nah ChVII-nek meg is lett a tank ász. Persze az arty kinyírt...

ööö😄 vagyis a kéz és ujjak motorikusságának javítása. ááá, de mindkettõ is.

WoT és Men of War textúrái tökéletesek az 1/50-es modellekhez.
Modellezõk! titeket mi motivál a modellezésben? kikapcsolódás, energia levezetés?

Erre a modellezésre úgy gondolok mint egy olcsó agyturkászra😄

érdemes közben zenét vagy a hét mesterlövésze youtube adásokat hallgatni, de bármely hangoskönyv megteszi. Bár az elsõ kettõt ajánlom. a képek amit feltettem, az összes makett nagy része, van még Turán II félkészen, egy csillagromboló, E-100, és még összerakásra váró makettek hada. Akinek kell a Red Alert II-bõl a kirov léghajó sémája megvan!

Ja jó, akkor ezért nem ismertem fel az egyiket se 😄
Amúgy tényleg jók, ha lenne nyomtatóm meg türelmem én is megcsinálnék párat.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem tudom melyik szerveren játszol, de Telekomos nettel EU1-re érdemes csatlakozni.
Viszont nálam minden 3. csata betöltésénél egész egyszerûen kifagy a kliens, csak az segít ha feledatkezelõbõl kilövöm majd újraindítom.

Neked 2.6/0.1 Mbites neted van, csak 120/50-ért fizetsz...
Ja második képen a Fehér Tigris, de inkább Tiger P. van ilyen wotos séma az No. 999 Weisse Tiger

Ja azt a Leichttraktor-ból és a Vk1602 Leopardból raktam össze. fantázia páncélvadász.

és még mondják nekem hogy nem a legnagyobb parasztok vezetnek orosz nehéz tankot. f.sz is3 aki ráadásul magyar volt, kitol a foglaló körbõl és bukó miatta a csata.persze csata után egybõl offline meg bele lõni se tudtam ezzel a sz.r wt pz-vel mer csak tornyot lõ ilyen közelrõl.ekkora egy tetvet.egyszer elkapom online szétspamolom gyönyörû kedves 18+os szavakkal.szavakat nem találok az ilyen állatokra.
Jagdtraktor, az mi a franc? 😄 Meg a második képen mi van? Nem ismerem fel.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Csak az elsõ a saját. a Straussler V-4 az elsõ sémám ( a papírmakettes füzetre ezt a szót használom ).
jelenleg tesztelés alatt van a Toldi, 44M tas és Korbuly-féle Tas rohamlöveg, Straussler V-3 tornyos változata.

Artman
Tök jók 😊 Ezek a WOT-os makettek, vagy a saját?

Wartburg
120/50 Mbit/s-es netem van, a mellékelt képen látható érték egy picit elmarad ettõl. Gondolom, ezért van az, hogy a játék alatt 200 feletti a ping és folyamatos a lag.

Egy pár kép.

HELLCAT - tomatós, karateválogatottas, menekülõs, goldnúbos, heti buktás replay
Pales27
Pár képet kérhetnék a már elkészült modellekrõl?

ARL-44 - low tieres, hátulról supportálós, felrobbantós, felgyújtós, segítségkérõs replay
bár most az E-100 után a Jagdpanzer E-100-nak álltam neki. OFF-ot befejztem, bocsi😊

-Kovács nem láttam a rejtõzködõ gyakorlaton!! Hol volt?!
-Köszönöm uram!!

Leírás az minek? ez szerintem olyan mint a Lego, csak idõsebbeknek ( 13-14-15 felett ). Lengyel 1/25-ös sémáknál még valahogy érthtõbb😊 bár a drót/hurkapálcika szt-nél törtem a fejem az mi.