418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    HT:
    "Damage or destroy 7 modules, or injure 7 crew members of the enemy vehicle." - Lehet HE-vel lődözni... :D

"The damage caused, damage received, and damage blocked by armor must be at least 18,000 HP in total. Additional – Survive the battle. Win the battle." - Muszáj lesz megvenni a Masu-t.

Szerintem amúgy nem baj, hogy lesznek jó nehezek is, kell a kihívás, különben nem lenne értelme. Igazából eddig úgy tűnik, hogy csak az Obj. 260-at lesz igen nehéz unlock-olni. Csak jönnének már ki... :D
  • Bee
    Ha nem lennél mérhetetlenül retardált, akkor értelmeznéd, amit írtam. A küldetések között ott az arty is. Ha elindul valaki az IM tankokért, akkor csak egy kasztot hagyhat ki. Mivel a heavy és a TD tűnik a legnehezebbnek, az arty pedig könnyű, ezért nyilván sokan ülnek artyba, még azok is, akik utálják (pl. én).
    Goldot akkor használsz artyban, ha nagyobb splash-t akarsz elérni. Mivel bizonyos pályákon az artyk egy kis területre koncentrálódnak, így counter artysként gold HE-t érdemes közéjük lőni (10+ m). Így nagyobb eséllyel semmisíted meg őket. Ha egy gyűszűnyi logika szorult volna abba a morzsányi agyadba, akkor az AP lövedékét jobban utálnád, mert 303 átütéssel gyakorlatilag 1 lövés 1 T8-as tank. De hát tőled a hisztin kívül úgysem várhatunk mást. Buta vagy, és lábon hordod.
  • DantesHUN
    Ha valakit esetleg érdekelnek a hajók:

http://blog.worldofwarships.eu/your-chance-to-play-world-of-warships-for-a-weekend/

Nézzetek rá erre.
  • R3nton
    A lényeg, hogy szerintem van benne pár betegesen nehéz is. Kb ilyen Tarczay medál szintű. Nem lesz könnyű, meg attól is függ, hogy lehet őket unlockolni.
  • TiborTamas
    Ez mondjuk igaz, de én most épp a gold HE-re gondoltam. :)

R3nton: lehet, én nem olvastam még végig őket, csak azt láttam, amit bemásoltál ide és abban nem volt írva, hogy milyen típussal kell teljesíteni. Bee meg az arty-t hozta fel és arra reagáltam. Mindjárt elolvasom őket akkor, hogy ne tudatlanul pofázzak mán' bele... :D
  • Tono34
    Nagyobb splash, artik könnyebben hullanak. Ha elolvasnád még egyszer amit írt.
  • R3nton
    várjál itt már te összekevertél két követelményt, az artysnál nem feltétel, hogy nem sebződhet a csapat. Mondjuk durva lenne ha a TD miatt nem lehetne megcsinálni a IM-eket, lehet a végén az arty még könnyebb lesz :D
  • madmanic
    Mindenkinek tele a f@sza a turhaszippantó artista szarokkal, erre minden nap bejön egy ilyen kretén flamet generálni..

• Maala
    Annyi logika van benne, hogy ha nem artyval lenne ő sem, akkor az ellennél sem feltétlenül lenne arty. Ha egy van egyik oldalon, már a másikon is lesz minimum egy. :)
  • TiborTamas
    Szerintem sem lesz azért ez ilyen egyszerű. Counter arty-hoz kell, hogy lőjön egyet az enemy arty, és akkor valószínűleg már sebezni is fog mire a te lövésed odaér és megöli.

madmanic: még úgy is szánalom, ha éppen arty ellen használja? Ki érti ezt... :D
  • madmanic
    Artyba goldot... azaz te szánalom.. és még le is írod...

Őszinte megvetésem
  • R3nton
    igazából lényegtelen ha 2 db elsődlegest nem tudsz megcsinálni 2 külön classból, buktad a tankot
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.09. 12:26:01
  • R3nton
    sok sikert hozzá
  • Bee
    Pedig viszonylag egyszerű küldetés. AP-val a csata elején meghinteni a tipikus TD bokrokat, majd HE-vel counter arty. Lakeville-en még egyszerűbb, ha sok az arty, és délről kezdesz. GW Tiger P-n betöltöm a gold HE-t, és figyelem az északi domb környékét. Egy lövéssel akár 2 férget is kicsaphatsz.
  • Gyuszopapa
    0-24-ig agyhalottak vannak.
  • besti
    2 db 15 perces draw Swampon - ááááá, nem kellene némi rework annak a mapnak.... Mi a p.-nek kellett ezt visszatenni?
  • McFrost
    Agyhalottak tele a délelőtt, azt hittem ez csak délután van, de tévedtem :D
  • patchaou
    Nincs mit :) csk egy tipp. A jól működő játék mappájáról csinálj egy másolatot valahova ha van elég helyed :)
  • Piszkos  Fred
    Ezer hála :)
  • R3nton
    ja de szinte kizárt, hogy addig a völgybe lerohanók közül valamelyik bobby nem kap találatot
  • patchaou
    parancsolj
  • Maala
    Ugyan, van egy spotod pl. Mountain Pass átmenőnél, már 1 kill. 13mp múlva még1.

Egy része mák, másik része ütemérzék, és az a másik fajta skill, hogy tudd, merre kell menni.
  • R3nton
    kell itt majd sakkozni. Lehet meg lehet csinálni ezt a küldit, amit mondtam, hogy előre szaladsz egy e-25 platoonnal és megpróbálod lezúzni az arra jövő tankokat, hogy ti nem kaptok találatot.
  • Piszkos  Fred
    Valaki a res/scripts/client/ mappából az avatar.pyc fájlt fel tudná tölteni nekem valahová?
  • Maala
    Az lesz a lényeg, hogy T5, vagy nagyobb legyen a tank, amiben mész.
  • R3nton
    Remélem prém tankokat lehet majd használni!
  • R3nton
    Én nézegettem a másodlagos küldetések nagyon egyszerűek az elsődlegeshez képest. Másodlagos általában ez: win the battle and stay alive

Artyt én el is felejtettem, szedjél ki 3 olyan tankot, amit még fel se spotoltak, meg hasonló nyalánkságok. Persze a warpack modosoknak biztos menne :D
  • Maala
    Epic mozgékonyság, katasztrófa ágyú (főleg a töltés lassú nagyon a többi lighthoz képest), elfogadható torony.
  • VanDaal
    Úgy utálom az artikat, hogy szavakat is nehéz rá találni, de a küldetések miatt lehet, hogy rájuk fogok kényszerülni. Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy mind az összes egyéb tank típus végső küldetéseinek másodlagosait meg fogom tudni csinálni. Még mindig egyszerűbb lehet műholdnézetes debilséggel bemákolni egy kört :(

Az előző hsz-edhez meg: szerintem azt úgy kell értelmezni, hogy azelőtt kell kilőni azt a 3 ellenséges tankot, mielőtt az a 3 sebzést okozna bárkinek is.
  • R3nton
    Bocs a floodért, még annyi, hogy ezt az egészet szerintem úgy kéne, hogy aki a TD-t akarja kihúzni annak TD-s küldetést kéne csinálnia, aki a medet, annak medeset, és aki a heavyt, annak heavyset. Rakjanak be még reward tankokat lightot, meg artyt és akkor azt is lehetne így. Teljesen hülyeség az összes classt belevonni szerintem. Artyval úgyse játszik az emberek 90%-a, én TD-vel se nagyon szeretek.
  • R3nton
    Olvasgattam ezeket az IM-eket. Ezen megakadt a szemem, ez akár lehetne Mission Impossible:

Main – Destroy 3 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies. Additional – Win the battle. Survive the battle.

De most ezt komolyan, hogy gondolják, mindig van pár Bobby, aki előre rohan meghalni egyből :D De hogy ne kapjon az egész team találatot, addig te lőj ki 3 tankot, nevetséges. De már a T-55höz is 2-t kell, nevetséges...
  • R3nton
    jaja, ilyen 6-os, 7-es tankok kisebb átütéssel, simán pattognak :D
  • TiborTamas
    Meg lett rá a top löveg és brutál jó, én is meg fogom tartani. Ez lesz az új kedvencem. :D A nem létező gun depression-ön kívül gyakorlatilag nem tudok róla rosszat mondani. Light-okat simán lehet szemből pattintani is vele. Tegnap 3 meccsen 9x lőtt rám Bulldog szemből és csak 3x vittek át. Szegény T37-ről ne is beszéljünk, az egyszer sem, pedig nagyon erőlködött... :D
  • R3nton
    ja azért is megéri kihúzni, mert az LTTB nagy vadállat, én meg is tartottam azt is :D
  • R3nton
    1-2 klánt láttam, hogy használja, sztem fasza én szeretek vele randomozni. Torony páncél kurva jó, 30 tonna felett van, ezért a lightokat lehet vele rammolni. Gyors is, az ágyúja talán a legjobb a lightok közül érzésre, viszont a DPM-je nem az igazi.
  • Lichtmaschin
    Szeretem, hogy gyors és nagyon pontos a lövege, nagyon jó vele játszani. Akkor gáz egyedül, ha magadra hagynak. Spotolsz csak nincs kinek. Bár mondjuk én pont az a fajta vagyok, hogy még ezzel is neki állok ágyúzni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    dickermaxal robbanó lövedékkel 100-at sebeztem bishopba....szerintetek? második lövés már sebzett vagy 20-at és pont meglett a 8 kill. de majdnem habzott a szám....
  • Tono34
    Valamelyik nap én is beszereztem, mocsok kis tank tud lenni, nem is gondoltam volna. Bár még elég stock közeli állapotban van.
  • Lichtmaschin
    ez a WZ-131 nagyon jó kis tank....mindaddig amíg nem találkozok valami táras tankkal :-)
  • Lichtmaschin
    Közben utána olvasgattam, szinte minden szempontból is6. THX
  • yossarianHUN
    Régebben repülőztem is, mostanában inkább csak tankozom. Túl kaotikus nekem az a légiharc. De a garázsban még ott porosodnak az amcsi, meg brit gépeim.