World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Azon besírtam amikor kijött a Mausból az Ltraktor xD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Áááááááá...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez olyan Séf bácsis lett.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hehe mikor megláttam felröhögtem. Hihetetllen hogy valakinek ilyen birka türelme legyen. Úgy látszik ez a sorsod xD
Hehe mikor megláttam felröhögtem. Hihetetllen hogy valakinek ilyen birka türelme legyen. Úgy látszik ez a sorsod xD
j0nNyKa
majd hétvégén bõvítem, de az ivás rovására most nem állok neki 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Master91
köcsög írtó scriptedet kilõtted már?
j0nNyKa
gecijó hogy emiatt az aberált szerencsétlen faszbuzi miatt jöhetnek vissza csücsülni a topicba
na hát akkor re emberek, mizu hogy vagytok? <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Annyira szánalmas ez az oldal.
Sok hülyének nincs élete és ide jár hogy legyen egy kis sikerélménye.
Gratulálok vesztesek
....
Fel se tûnik neki hogy saját magáról írta a véleményt.
Master91
j0nNyKa hol a scripted a tuskók ellen?
Sherman0070
Kösz!

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ha megvan még a becsomagolt fájl, akkor abba lépj be és az ott szereplõ fájlokat keresd meg a res_mods mappában! Ha nincs meg, szedd le mégegyszer!
Sherman0070
Hali mindenki. Pár hónap kihagyással elkezdtem újra játszani de egy kis bökkenõbe ütköztem. Letöltöttem vmi szerver oldali célkereszt modot és nem mutatja normálisan a célkeresztet. Van valami ötletetek hogyan törüljem le azt a modot?

JeffDunham
Te ennyire sötét vagy, vagy csak megjátszod?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jeff megidézte a banner szabályzat eltörlésével.

Témalehetõségekhez beraknám: a "kivégezném a az összes wg-st " szöveget, bár Jonnyka megunta és itthagyott minket.

angelus1991ster.blogspot.hu

búza aki újrakezdi

WOT nick: tepi1

ELFAJZÓDIK !!!
Count Adyn
Ez ilyen random beszólás-generátor, az sg ujítása?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GabeE3e
T10 csata, enyhén retard csapattal.

http://kepkezelo.com/images/7fbcstgq5aozi95t439t.jpg

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Count Adyn
Fõleg kv1s eket 1shotolni kéjes élvezet vele😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ááááá vissszatért<#gun><#email> bazdmeg jeff😄

Idióta csapattársak
buzi az összes artista

WOT nick: tepi1

KV-2 a wot egyik legjobb páncélosa: 590 csata , 851 kilõtt ellenséges harcijármû. Jó érzés kilõni a kisebbeket és hajó módján eltolni magam elõl a kilõtt tankokat. ez a tank kompenzálja a wot böszmeségeit.

meg tudsz gyõzni:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sose használtam aranyat, csak ha valaki azzal lõtt rám.
Nincs már gyakorlati jelentõsége weakspot felzésnek, de mikor 226 -os pennel mész T10- akkor jó, ha van.

de ezeket meg lehet tanulni nem? könnyebb, mint fejben tartani 1000 paramétert a tankokról.
engem jó párszor lecsítereztek, hogy ilyet használak pedig sosem volt.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Count Adyn
Köszi😊 Hjah elõször Tiger 2 ként próbáltam használni, de nemigazán volt sikeres, aztán medként, igy nagyon jó😊 Kaptam is egy csíkot következõ csatában a csövére😮😊

patchaou
Ja, aki felrakja arról lehet tudni hogy legalább megpróbál jó lenni és nem csak a puffanásokat élvezi a játékban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Mi a probléma ezzel? Én nagyon is javaslom mindenkinek minimum 10.000 csatáig. Ha kezdõ lennék én is használnám. Az egyetlen mod amibe badarság belekötni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

weakspot-os skin? ne máááár...

stronk ZWACK med playererz

az sg fórum annyira 2014

Ejj de balf*sz voltam. himmelsdorfon onnan akartam lõdözni. Azért csak -1737 hp le, mert az E75 már megpocsékolt elõtte.
"Aztán lehet annyi bevételük, amennyit akarnak."

De azt elérik úgy is, hogy a kezdõk kedvét nem veszik el az elsõ három tierben - ami, nagyjából így is van - és ezután, a fejlesztési pontok sokaságától megriadt, a maradás mellett döntõ egyén - nem feltétlenül itt, a gyarmatokon, hanem "máshol", ahol még van némi jövedelme a nagy átlagnak is - beruház erre-arra...
Azt már magasról le..arják, ha pár hónap múlva, mikor már eleget forgolódott a magasabb szinteken, elmegy az egésztõl a kedve (készség/képesség hiány, a játék embertelensége (MM, random, stb) miatt, ez, a wg esetében lényegtelen szempont) és elhagyja a wot-ot az egyén: egy darabig még lesz utánpótlása és a "kellõ" bevételt lehúzták róla.
A régi, nagy öregeket meg nem szívatják: azok elértek a csúcsra, CW-zgetnek, önfenntartók a játékon belül és eléggé nagy hírverést csinálnak, hogy az újabb kezdõk is belekóstoljanak a játékba.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

JeffDunham
Nagyon szép kör volt. Jár a dicséret. Én anno nagyon féltem a 8-as VK-tól, de miután úgy kezeltem mint egy dagadt med-et, meglepõen jó és használható volt.

Továbbra is, ha van kedve valakinek Sp-vel szakaszozni, az keressen bátran.
Lunki88
Ha meg nagyon szar napot fogsz ki, akkor mindezek tetejébe még a "ghost shell" jelenség is befigyel néha.
Ki van ez találva!

A gyengébb játékosok, akik pár hét szenvedés után úgy otthagynák a játékot mint a sicc, kapnak randomban sikerélményt, így egy részük marad, és esetleg még fizet is.

A jó és tapasztaltabb játékosoknak, akik már megszerették a játékot, és a random ellenére is van sikerélményük, emiatt nem fogják abbahagyni.

Nah megvan az 1k csatám Sp-vel. Tökéletesen leírja az egész mai wotot, 3 kill, a csata elõtt 2 percig keresi a retardáltakat akik velem lesznek, Is alsó lemezén vagy 3 pattanó, 4. gold pattan, 5. átmegy. Kotomicuki nekem is ebbõl van elegem, hogy elõre eldöntöttek a csaták. És az engem pláne nem érdekel, hogy 50%-ban az én részemre, folyamatosan az az érzésem az új patchek óta különösképp, hogy teljesen mind1 mit csinálsz egy adott csatában. Ha beállok az ellenhez 16.-nak, akkor is gyõzünk, vagy ha 5k sebzést nyomok, akkor is vesztünk. És ez oltári gáz, mert nekem kedvem nincs így játszani. Aztán lehet annyi bevételük, amennyit akarnak.
Tegnapi csatába t29-el mentem, ellen t29-ével csõröztünk. Hátratolatok hogy tudjam lõni a testet, teljesen rászûkülök( 5 skilles legénységgel), majd lepattanok róla 5 méter távolságból.Ilyen se volt még 22k csatával a hátam mögött. Elég durván sok a lepattanó mostanság...
A randommal inkább az a baj, hogy azt csak egy-egy csatára kapod és a többiben teljesen más lesz az értéke:

- a jó randomos csatában minden simán megy: akár 80+%-ban is találhatsz, a 175-ös pen átviszi a 60-as, függõleges lemezt is akár és jönnek a sebzések/kill-ek is mellé.

- a rossz randomos csatában célozhat, ahogy csak akarsz, lõhetsz, ahányszor csak akarsz: semmi nem fog (úgy) bejönni (ahogy kéne).

Az egészben a legrosszabb, hogy az adott csatán belül ez nem változik: vagy-vagy...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Count Adyn
ciánozott fejû dum-dum golyó volt😊)

Tono34
Szép kis kör, KT egy zseni lehetett, szinte végig HE-t lõtt ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Wg szerint a random azért van kitalálva hogy a gyengébb játékosoknak is legyen valamennyi esélyük és tolják a játékot sikerélményhez jutva...netán költsenek is a játékra. Arra nem gondolnak hogy a jó játékosoknak meg éppen ettõl megy el a kedvük? Ezt a random hüjeséget én másként nevezném = csalás. Az imént egy cometben ültem és rám jött egy T49 tank aminek semmi esélye nem lett volna, csakhogy a WG belenyúl a randommal a játékba és a Wg adott egy amorack találtatot nekem és mivel javítni már nem tudtam és a töltési idõm megduplázódott így a kis T49 3 lövést belémnyomott amíg én egyet löhettem rá. Gyakorlatilag a WG dúrván belenyúl az ilyenekkel a csatába. Lehet hogy máskor volt ez már fordítva de ez engem nem vigasztal, ha lehet inkább ne kedvezzenek senkinek mindenki oldja meg és akkor nem kell egy külsõ dolog miatt bosszankodni.
Ami OP az Blitzben is OP (part 2):

"Mekkora" feeling újra Lee-vel kifarmolni a Sörmit és a T1-et is. Ezt már korábban is fejlesztõi trollkodásnak gondoltam. A csapattársak teljesítményén látszik, hogy kb. ua. az állomány.

Szép kör. Valld be, hogy a parancsnoknál volt 2 molotov koktél az elején😊
popey8
Ezt meg hogy?<#wow1> Úgy látom szopat a random kegyetlenül. Nálam is befigyelnek ilyen hihetetlen földbe és mellé lövések, millió nullás és lepattanó stb. dolgok.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Count Adyn
Összebarátkoztam ezzel a VK 45.02. A val asszem😄 Ez ilyen amikor minden sikerül kör volt, az utolsó lövésnél is éreztem elõre hogy ez most találni fog😄 9 kill😊

Replay

Sp epicEz egy régi, de még lejátsza elvileg. Amikor végig bukón vagyunk, még a síma lõszer is kifogyott. Ennél jobbat ugyse fogok már menni, nagyon úgy néz ki.
Lunki88
"Se te nem voltál ott sem õ, az hogy mi történt 70 éve egyikünkre sincs hatással."

Aha , mondd ezt a kiválasztottainknak, egybõl elküldenének egy holo-túrára.