418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ez a része mindig is valid volt. :D
  • lexlutor
    nem ugy volt, hogy ez nem valid mar?
  • Maala
    Jól láttad.
  • Maala
    Nincs hely a betétnek a pelus mellett? :D
  • Maala
    Csak belépsz a linken a steam accoddal, majd megadod az e-mail címedet, és voilá. Nem nehéz.

Vagy csak nézegesd itt a HSZ-eket, néha nyomatnak más régióból EUs kódokat.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 15:46:54
  • lexlutor
    amugy kerdes: jol lattam h a hetvegeig csak a 25 aranyas akcio lesz, es semi mas?
  • lexlutor
    te tenyleg fullba nyomod a retardot :D
  • popey8
    Sztem ennél nincs jobb magyar nyelven, bár attól függ mit keresel inkább. Történeti vagy technikai jellegű? Ebben van mindkettőből. A pekos könyvek nekem nem igazán jöttek be. Néztem 2-t az Alexandrában múlt hónapban, de only kép+minimális szöveg. Képekből is csak archív felvételek semmi más.
  • patchaou
    Nekem is megjött :) Helyet kell csinálni...
  • JeffDunham
    Hogyan? Nehéz? Jó lenne nekem is.
  • Mnemomic
    thx :)
  • Maala
    Hepi bday.
  • András77
    Ha itt lenne mellettem ez a játékos, olyant lebasznék neki, hogy a fal adná a másikat. Foglalok Pearl River-en, ott kavart nem messze két ellenség, egy is6 meg egy t34. Az is6-t nagyon nehezen némi szerencsével kilövöm, de közben folyamatosan rimánkodtam az amx1390-nek, hogy jöjjön már foglalni ő is. Nem, azért sem, csak azért sem. A t34 elindul, mondom, hogy itt hulldown-ból szétszed, nem tudom befejezni a foglalást, de még ekkor is lett volna elég időnk, ha az amx segít foglalni. Nem, azért sem. Elindul, hogy fogadja a t34-t. Mondom, ez még működhet, ha elémegy és lelassítja, kis szerencsével ki is szedheti, de persze nem, azért sem. Leáll ott, ahol a t34 fogja majd a fejét kidugni. Mondta neki egy cifrát magyarul meg angolul is a csetbe, aztán abba kellett hagynom a foglalást és hátba kerülnöm a t34-t. Ha hulldown-ból támad semmit nem tudok vele kezdeni. Kiszedtem végül a t34-t, sőt a nyomorék patkány arty-ba is belevágtam egyet, mert az is nyomorgatott, de közben az ellenfél befoglalt. Az amx természetesen a t34 első lövésére meghalt, miközben ő próbálta lőni a tornyát, nulla sikerrel.

Tényleg, azt megértem, ha valaki hülye, még azt is, ha nem hülye, de valami hülyeséget csinál, de ekkora hülyének lenni, ahhoz már tényleg tudni kell valamit, hogy még foglalni se tud a barma, hanem a körtől kb 10m-re lövöldözzön mindenfele. Akkor már miért nem a körből? Nem lenne mindegy? Vagy azt hitte, hogy majd ő megöl mindenkit?
  • DantesHUN
    Helyes. Akkor péntek este már lehet hajózni. Navigare necesse est, vivere non est necesse.(Hajózni kell, élni nem muszáj)
  • DantesHUN
    Arra nekem is fáj a fogam egy ideje, lehet nekem is az lesz karácsonyra.
  • Bee
    Hát igen, a stílus maga az ember...
    Az értő olvasás még mindig nem megy, de tőled nem is elvárás. Kár, hogy rajtad kívül senkit sem "osztok", téged is csak azért, mert kötekedtél.
    16,7k csatámból 600 artys, juhúúú, de gáz... Ez valamivel több, mint a sárga (narancs?) accodon az artys csatáid száma.
    Mindegy is, túráztasd csak magad. Csak a xanaxot el ne felejtsd bevenni.
  • Mnemomic
    Az elsőt meg is rendeltem :)
  • Maala
    És meg is jött a kód. -.-

30 GB szabad hely. :o Ejha. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 15:06:01
  • Maala
    http://www.pcgamesn.com/world-of-warships/weve-got-1000-world-of-warships-codes-to-give-away-how-a-boat-it

1000 EU kulcs volt erre...
  • patchaou
    A korhatár nem számít, mint ahogy a játékban sem. Mindegy mikor született az illető ha fullba nyomja a kretént...
  • McFrost
    Angolul nagyobb a választék sajnos. Típusonként érdemes a Panzertrack füzeteket keresni.
  • oneal1
    köszi srácok, ez gyors volt!
  • madmanic
    És azt megbeszéltük már, hogy milyen magasról szeretnéd hogy leszarjalak artimajom..?

Legalább bebizonyosodott, hogy ugyanolyan gusztustalan stílusban játszol, mint amilyen hányadék stílusban osztod itt az embereket nap mint nap. ( pontosankiafaszvagyteitt..? )

Na menj szépen, tedd fel a szép új arty nézetet és kúrd el néhány száz ember kikapcsolódását. Kotródj..
  • McFrost
    Peko
    Peko fászkukk
  • DantesHUN
    Robert Kersahw: Harckocsizók. Ez most jelent meg.
    Számvéber könyvek
    Turcsányi Károly könyvek

Ami kerülendő mindeképp: Földi Pali bácsi, Kurt Rieder. Őket messzire.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.12.09. 14:52:33
  • oneal1
    bocs az offért, de itt tuti tud valaki segíteni :)

Tankokkal foglalkozó könyvet keresek, valami komolyabb darabot.

Köszi!
  • Bee
    Indoklom? Kinek? Neked, aki KV-1S-sel, KV-1-gyel, T-29-cel statpadderkedik, és a kezdőket gyilkolja halomra? Aki rerollal sem ér el 2k-nál jobb eredményt? Aki WTE100-zal b*ssza szét mások játékát? Aki menetrendszerűen sír az agyhalott csapattársak miatt, de 2k átlagsebzést sem tud felmutatni T10-ben heavy-vel annak ellenére, hogy a CW-k és századok nem rontották a sebzésátlagát? Ugyan már. Ha nem akarsz agyhalottat látni, akkor inkább ne nézz tükörbe.

Innentől kezdve, ha ugyanabba a csatába kerülök akármelyik sárga vagy reroll accoddal, csak téged foglak lőni, bármiben ülsz is. Sőt, csak a Te kedvedért golddal foglak lőni, hogy kiváltsam a chat-en is a fröcsögést belőled.
  • TiborTamas
    Igen, olvastam, de csak abból lehet kiindulni, ami van. :D Majd meglátjuk. 2 hét múlva jön a patch kb., ugye?
  • Mcarthur73
    Hali Mindenkinek!Én azért regeltem ide,hogy okosságokat olvassak és alkalomadtán belepofázzak a dolgokba.De őszinte sajnálatomra itt 86%-ban csak egymás anyázása és fikázás megy..de akinek nem inge.....Lehet,hogy korhatárhoz kéne kötni a hozzászólásokat..
  • patchaou
    A tankosnál is így vagyunk :)
  • DantesHUN
    Érdemes hát, hátha behívnak. Hétvégére jobb lesz hajózni. Azért azt elmondom már most: ez alfa. Nagyon alfa. Szóval aki emlékszik a WOt-ra, amikor még 4-5 pálya meg csak az orosz-német tankok voltak benn, és a Ferdinand volt a Top TD, na annál még kezdetlegesebb. De azért mindenképp érdemes, csak lefogadom, sokan húzzák majd a szájukat, mert azt hiszik kész játékba mennek be.
  • Maala
    A honlap él már, regelni lehet, csak nem tudom, érdemes-e úgy, hogy nincs még invite kódom. Mindenesetre beregeltem a főaccommal, aztán majd figyelem a social médiát, hátha elcsípek egy-egy kódot.

De sztem még csak kedd van, és 12-étől lesz a béta.
  • Maala
    Nehogy már az a ... vesse rá az első követ, aki úgy cseszi el mások játékát, hogy kilép minden csatából, amiben az XVM nem 95%-ot mutat neki.

Leállhatsz, mert a gyakorlatban te sem vagy különb az artisoknál, akármennyire is fényes páncélú lovagnak látod magad a tükröcskédben.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 14:11:46
  • Maala
    Igazából az a baj, hogy egyelőre ezek valószínűsíthetően placeholderek, nem lehet komolyan venni őket. Sőt, mivel egy txt file az egész kb, még 9.5 kijövetele után sem, hisz elég egy mikropatch jan 15-én, és máris új feltételek vannak...

Sadly.
  • madmanic
    arty+gold ennyi vagy te nyomorult...

Leszarom, hogy mivel indoklod hogy szétbaszod mások játékát.
  • DantesHUN
    Hát mivel nem régen került ki a hír, és mivel lassan dolgoznak a WG-nél, ez még egy kis idő lesz. Sőt, a honlap se él jelenleg, szóval...regisztrálni se egyszerű így :)
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.12.09. 13:41:11
  • patchaou
    Kapott már valaki e-mailt battleship beta ügyben?
  • R3nton
    Heavy, med, light sztem teljesíthető lesz. Itt a TD-vel és az Artyval lesznek a gondok.
  • R3nton
    ja mondjuk a VK beteg, Maussal is meglehet egy jól elkapott körben
  • Bee
    A heavy-nél úgy tudom, hogy 14k-ra csökkentik a bevitt/lepattintott sebzést. Klántársam pár hete csinálta meg T9-es VK-val Ruinbergen.