418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Nem tudom miért erőltetik ezeket a 8 bites vackokat. Aki minecraftozik, annak talán bejön. De amúgy egy hányinger.
    A Karl-al is mentem kb. kettőt, hogy meglegyen a plecsni, aztán csak bosszantott a képe a garázsban.

A T62 sport, és a Chaffe race, azok kifejezetten jók voltak.
  • PetiPetiHUN
    1 kill körüli az átlagom csatánként.
    Egy csata betöltéssel összesen átlagba mondjuk 10 perc.
    7x150 kill kell ami 1050 tank kilövésével van meg pont.
    35 napig tart a küldetés ez azt jelenti hogy naponta 30 tankot kell eliminálni átlagban.
    30kill x 10perc = 300 perc ami talán kb 5 óra körül van naponta.
    ( úgy tudom nemsokára a "kill" is SI mértékegység lesz ezért mertem ebben a levezetésben használni)
    Kicsit soknak tűnik ha még mindig 24 óra egy nap.
  • besti
    TankInspector szerint tier limites, mint az IS6 és a 112. Kell is ez neki.
  • R3nton
    És ez az átlagos xd körönként 6000 bevétel, de lassú lehet néhány embernek a grind :D
  • Nazarov77
    Remélem lesznek olyan kedvesek és tesznek rá egy tier limitet 9.5be.
  • Bee
    Dehogy kell, így is egy pénznyomda. A szerverátlag 48% WR, 1.150 dam, 5991.38 kredit nettó bevétel/csata...
  • VanDaal
    Valamiért abban a tudatban voltam, hogy ez is tierlimites...
    Azért rendes tőlük, hogy adnak "ajándékba" egy prémtankot, amivel lényegében kötelező lesz goldot lőnöd (már ha sebezni is szeretnél).
    Milyen igaz a mondás: óvakodj a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is :D
  • R3nton
    Visszaszívom amit korábban mondtam. Jó ez a T34, baromi jókat lehet vele menni. HA tier8-ba rakja, vagy tier9-esből kevés van még. Ennek is kéne a kedvezmény. Hiába jó a pen tier10-ben megrépáznak nagyon hamar.
  • Bee

Aha. Tierlimitje nincs, alap pen 175...
  • R3nton
    A másik meg az, hogy az obj260 gusztustalanul OP, az egy med mészáros lesz, ilyen sebességgel meg páncéllal.
  • R3nton
    amúgy már nem op :D Amikor kihúztam egyből a WT-t még király volt nagyon, szerintem tekergettek azóta rajta, meg azért használt neki a pályák átrendezése. Na most már nem OP-ok a TD-k el is adom a picsába :D IM küldetésekre vettem meg, de majd inkább találok valami más tankot az új britt vonalból alacsonyabb szinten, amikor bejönnek úgyis OP-k. Ja meg marad a WTE-100 meg a T110e4, csak azokkal heavyzek és nem TD-zek szóval elég nehéz lesz az olyan küldiket begyűjteni, hogy ne spotolodj fel stb.

Tényleg ezeket a personal küldiket lehet prém tankkal teljesíteni? E-25-t érdemes ilyen célból megvenni, ha le van értékelve. De amúgy lassan már hajol afelé, hogy leszarom az egész personal küldetést. De amúgy miért kell TD-vel meg artyval szenvedni nem értem. Aki TD-t akar játsszon TD-vel, kai meg mondjuk a T-55-t az meg meddel.
  • Sunsetjoy
    Cseppet sem lesz fragsteal minden egyes meccsen, vagy sokan csak arra fognak várni, hogy valaki lője le egylövésesre az ellent, és mindenki azt fogja várni... :)
    Amúgy meg gáz, hogy japán tankokkal egy ág van, amivel dolgozni kell (persze t6 és felette van több lehetőség, de akkor is).
  • madmanic
    Mai nap első csatája: goldgoldgold, cigányartycigányarty death..
  • Nazarov77
    Senkinek sincs mivel idáig csak a kínai szerveren volt elérhető.
  • suba53
    Van valakinek WZ-111 tankja? Mik a tapasztalatok vele? Kredit hozam, használhatóság, stb.

A tavalyi IS-6 esemény kapcsán nagyon valószínű, hogy a 24.-i adventi ajándékcsomagban benne lesz, valami brutálisan jó ár-érték arányú körítéssel együtt. Lehet hogy érdemesebb lesz akkor megvenni kedvezményesen, mint végigszenvedni a világtól elvonultan a marathoni küldetést.

A T-34-85M re belengetett küldetés sokkal jobban tetszett. Azt még bevállaltam volna. De ezzel menjenek a francba. Az embernek van élete a WoT-on kívül is. Ezt valahogy nem tudják felfogni.

• VanDaal
    Na mivan, már nem OP? :D

Más:
    Nagyon örülök a WZ-111-nek. Viszont kb vért fog kelleni izzadni érte az ünnepi retard hordák között :D
    Főleg japókkal lesz szívás, mert csak t6-nál tartok, meg franciáknál, mert azokat meg az 50 100 kivételével mind kiszórtam a garázsomból a horror ágyúkarakterisztikájuk miatt... :)
  • R3nton
    Az RHM mikor lett ilyen kibaszott szar? :D
  • R3nton
    Nekem élvezet lesz az STB-1-el :P
  • Tono34
    Japónál meg kell vennem a t61-et.. sajna a prém tank ott sem játszik..
  • R3nton
    Ez a Wz-111 prémium lesz vagy reward?
  • stork13
    Ez akkor kellemetlen ha egy adott nemzetnél nincs sok tankod. Pont, mint nálam. Japóknál csak Chi-to van. Azzal azért kihívás lesz a 150k, még ha a Chi-ri közben meg is lesz.
  • Maala
    Nem, csak T6, és feljebbb...

Vicces, legalább lesz mivel kihúzni 3 skillesre a 113 legénységét, ha már a 110 megkapja az övéit... Irgum-burgum.
  • Nazarov77
    Nem sajnos pedig kv-220al és béta shermannel farmoltam volna össze a killeket különben, minimum tier 6.
  • voivod32
    Nem tudod, mi az a zárótűz?!!!! Hogy lehetsz ilyen tudatlan fotelkatona?! Kérlek szépen, a zárótűz a WOT-ban azt jelenti, hogy öööö a tűz, mármint a zárótűz, az a... hát még mindig nem érted?! Hiába is magyaráznám! :D
  • Tono34
    T5 nem játszik? Jó kis KV220, M10 kiesik ... pedig szépen lehetne velük tarolni.
  • Maala
    Lol. :D
  • Nazarov77
    Ezaaaaaaaaz (+fangirl sikoly :D ), jó kis meglepetés így reggelre, és a kívánságom is teljesült, azzal hogy WZ-111et kapunk \o/ :D

Mondjuk xp grindnak jobban örültem volna de ez van, legalább azoknak akiknek kevés tankjuk van könnyebb lesz a küldi. Nem rossz ez a küldi, a killeket gyorsan le lehet rendezni tier 6be, utána már csak sebezni kel T10el.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.12. 07:54:50
  • darkwraith
    ok.
    Meddig tart? meg milyen tankokkal lehet megcsinálni?
    Ha jan 15-ig, az akkor napi 5000 damage és 5 kill nemzetenként.
  • pZoli81
    Csak a garázsban látom a küldetések között, nincs kint még a weboldalon oldalon.
  • darkwraith
    belinkelnéd a konkrét küldetést pontosan?

köszi
  • pZoli81
    "Csak" 150 000-et kell sebezni és 150 tankot elpusztítani minden egyes nemzettel. :) Jár még 3-3 nap premium is minden egyes nemzet után, amelyiket megcsinálsz.
    Nem xp-t kell gyűjteni, így akik nem használnak premiumot, azok sincsenek hátrányban ebből a szempontból.
  • pZoli81
    Hétfőtől aktív lesz egy küldetéssorozat január 19-ig, amivel wz-111-et lehet szerezni. Ilyen tankot sem láttam még.
  • Maala
    Jó hogy mondod, ki is ment a fejemből. Be kell rakni a napi duplázó rutinba. :-s
  • popey8
    Hogyne lehetne. A Valentineról, igaz az csak 4-es. Nekem már meg is van rajta a 20k xp:)
  • DasIsFuck
    Na kipróbáltam a 10-es heavy,medeket a francia,brit és kínai kivételével...

A 2 szovjet 10-es vmi kegyeteln durva, t62 mondjuk nem fogott meg de a 2 objet...pff
    E-50M...komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyire jó, mindig is azt gondoltam, hogy jó az az E 50, de 10-es szinten már nem az igazi...hát ilyen mozgékonysággal nem hiszem, hogy igazam volt:D
    Leopárd és STB páros is érdekes az STB baromi jó a tornya miatt, de a Leopárdról nem gondoltam volna, hogy jónak fogom érezni, nagyon gyors ez is és nagyon jól lehet vele hátulról supportolni.

Az AMX 50b és T57-et is kipróbáltam, ahhoz képest hogy nem igazán kedvelem a táras tankokat ezek bejöttek.
    Jól mutatnak,gyorsak és ha nem feltétlen táras tanként próbálok velük játszani kevésbé ellenszenvesek.

AZ ÚJ brit td ág eléggé hidegen hagy eddig, annyival jobb az előzőnél, hogy a top tankja legalább jól néz ki.
    Viszont az előtte lévők eléggé hidegen hagnyank.
    Ami negatívum benne, hogy előlről kell kezdeni és nem lehet t5-t6-ról átmenni rá egy másik ágról.
  • Oddball29
    Ezer köszönet.
  • yossarianHUN
    És az FV4005-öt nerfelték? Hát így aztán hétszentség, hogy a közelébe se megyek. Már a teszt 1-es verziója sem győzött meg.
  • yossarianHUN
  • Oddball29
    Meg nem mondom, évek óta nem töltöttem le egyet sem sajnos. Van elég macera most a CW-vel.
  • yossarianHUN
    Mindjárt letöltődik a CT2, és akkor igen.

Addig is: rég tesztszervereztem. Ha a mostani CT után nem törlöm le a teszt klienst, akkor a legközelebbi (9.6, 9.7, vagy aminek lesz tesztje) tesztnél elég peccselnem azt, vagy mindenképp le kell töltenem újra az egész 8-10 gigás cakkumpakkumot?